Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim karnımda böyle :) ilk gebelik mi
Hayır canım benim ilk değil ilkinde hiç çıkmamıştı 7 aylıkken bile böyle değildim
Ay ne bileyim birden böyle olunca şaştım kaldım velilerimin hiçbiri bilmiyor iki haftaya okul açılınca şok olacaklar
20.haftadan sonra ani bir büyüme oldu bende de Bakınız 22.haftadan
Senin daha minik duruyor yine ama anladığım kadarıyla herkesin bir anda büyümüş
Canım benimde göbüş çok az gören anlamıyor bile hamile olduğumu 23 haftalık kalçalarına kilo aldım bende
Ama benim az değil ki
O zaman hepimiz bir anda şiştik diyebilirz kiloyla alakası yok çünkü
Canım sana da çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın oğlunu Geçen mesajda söylemiştim bende aşağıda hissediyorum diye ama detaylıda doktor normal dedi rahşm ağzı ölçerken de 44 yazmış ona rağmen bi korkmadım değil aşağıda hissediyorum diye Allah hepimize zamanında sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi

Yaaaa bunu yapın kızlar çok güzel olur içim kıpır kıpır oldu Herkes aldıklarını serip fotoğraf atsın buraya o sırada benim tek hastane çıkışı ve 1 numara bebek bezi fotoğrafım

Oh harikasın sağlıkla gelsin sahibi

Elbette. Bu surecte anne cok yoruluyor git gel onu kastettim. Benim için bir tecrübe oldu kızımla yolculugum. bebeklere bir şey olmuyor maşallah
İlk çocuk zaten deneme yanılma yöntemiyle sağlıkla gelsin bu arada bebeğin Arada misafir anne geliyor gruba hoşuma gidiyor

Kızdır o kız. Erkek olsa duramazsın sağlık haberini bekliyoruz kuzum cinsiyeti de değişmez bence artık boyumuza erdi sıpalar

Kanka o nasıl olunuyor geçenlerde kurcaladım ama bulamadım, aylık ödemesimi ne vardı diye hatırlıyorum
Herhalde ödemesi tek bir kere bende bilmiyorum benim proluğum hediye geldi satın almadım hiç
Çokta bi farkı yok ama işte peşpeşe yapabiliyorsun altta sayfayı kim okuyor görebiliyorsun faln

Aşko sana ne zaman kız dediler sen tereddütte kaldın erken haftadamı söylediler

Canım ben de hep sırt üstü hissediyorum bir dene
Tamam canım akşam deniycem mutlaka
Çok eminim sorun olmadığına. Arkalarda takılıyordur hissetmiyorsundur. Ama kafana takıp durmaktansa muayene olmakta fayda var kuzum
İnşallah arkası dönüktür de. işte cumartesi gidicem diye bekliyorm ama kafaya da taktım biraz. Allahın izniyle doğsun da bir popoya popoya vurcam :)
İnşallah canım yaa karnım falan normal ama dürtüyorm dürtüyorum tık yok anlayamıyorum ki, sanki içim triplex villa boş boş takılıyor
ay kuzu ben sağlık ocağına gitsem zaten ağlayarak çıkarım heralde safozlar bulamıyor ki bebeğin kalbini 2-3 günde bir kere hareket etse rahatlıycam valla. Akşam tekrar bakayım öksüreyim oynıyım belki pozisyon değişir, deniyim herşeyi de ona göre giderim olmadı.

Herhalde ödemesi tek bir kere bende bilmiyorum benim proluğum hediye geldi satın almadım hiç
Çokta bi farkı yok ama işte peşpeşe yapabiliyorsun altta sayfayı kim okuyor görebiliyorsun faln
Beni görün pro olduktan sonra
Hediye nasıl geliyor aşkım belli sene veya yazma şeysini doldurmak mı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…