- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.185
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.941
Ayaklı masraf yaChicco çok güzeldir ya ben şimdiki aklım olsa onu alırdım. Bebeğimin bu kadar az kullanacağını bilseydimGüya 4 yaşa kadar kullanılıyor diye kocaman park yatak aldım. Zalımın kızı 6 ay kullandı sadece
Evet ya niye bekletiyorsun wp gibi peş peşe konuşalım dimiYer arıyoruz
Ya şu kk tek sevmediğim şey, arka arkaya yazamıyorum belli bir saniye geçsin diyor, abi o sırada burda dedikodu doluyor
Hayır canım benim ilk değil ilkinde hiç çıkmamıştı 7 aylıkken bile böyle değildimBenim karnımda böyle :) ilk gebelik mi
Ay ne bileyim birden böyle olunca şaştım kaldım velilerimin hiçbiri bilmiyor iki haftaya okul açılınca şok olacaklarNormal canım , 19+6 dayim benimde böyle. İlk kızımda 35de çıkmıştı karnım ve doğuma giderken bundan az fazlaydı ( 40 da doğdu), bunda 2.aydsn itibaren çıktı, Dr her gebelik farklı sorun değil dedi
Senin daha minik duruyor yine ama anladığım kadarıyla herkesin bir anda büyümüş20.haftadan sonra ani bir büyüme oldu bende deBakınız 22.haftadan
Ama benim az değil kiCanım benimde göbüş çok az gören anlamıyor bile hamile olduğumu 23 haftalık kalçalarına kilo aldım bende
O zaman hepimiz bir anda şiştik diyebilirz kiloyla alakası yok çünküCanım demir ilacı için biraz geç olmamış mı genelde 16. Hafta civarı yazılıyor çünkü demir depolarını bebekler çekip bitirdiği için normal kansız olmanmagnezyumu ben hamilelik başından beri kullanıyorum d vitaminini de öyle. Şeker yüklemesini de 24. Haftada yapacak doktor.
Benimde 20den sonra bir anda çıktı karnım
Aynen benimde öyle oldu kuzu
Canım sana da çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın oğlunuÖyle kuzum haklısın. Doktorum üstüne basa basa söyledi zaten saatler önemli diye. Tüm programini iptal etti bizim icin. Bizde cok üzüldük doktor ihtimalleri saydikca. Ama sizlerin duasi destegi ve bizim inancimizla insallah saglikla devam edecek hamileligim. Bebegim de saglikla 9ayini doldurup gelecek kucagimiza
Kızının o sırada iç sesi “geri içeri gidebiliyormuyuz tekrar “Park yatağı kurup kızımı içinde sallayıp oynatma fikri girdi aklıma şu anSavura savura salliycam. Bikac gün park istemez belki
En sevdiğim tek tek yazmakEvet ya niye bekletiyorsun wp gibi peş peşe konuşalım dimi
Yaaaa bunu yapın kızlar çok güzel olur içim kıpır kıpır olduHastane çıkışı hariç kıyafetlerin büyük kısmı tm bebek arabamızı seçtik c.tesi alcaz Kraft Tokyo alcaz elektrikli anakucagini ebebekten seçtik hem otomatik hem manuel olan Park yatağı da halletcez c.tesi battaniye oruyorum kuşuma bitince buraya da atarım annemle teyzem de bı sürü yelek ceket süveter ormusler bugün bakım çantası da gelecek sipariş vermiştim dün törpü makinesi aldım önce cocugunkileri bitireyim sonra kendi ihtiyaclarimi alacam cumartesi hepsini almaya calisacam buraya da sergi fotosunu atarım
Seni seviyorumCherry Mom bu mesajın bana nasıl iyi geldi anlatamam sana çok teşekkür ederim kuzum inşallah bende güzel haberler alırım
Seninn pro olma vaktin gelmişYer arıyoruz
Ya şu kk tek sevmediğim şey, arka arkaya yazamıyorum belli bir saniye geçsin diyor, abi o sırada burda dedikodu doluyor
Oh harikasın sağlıkla gelsin sahibiHastane çıkışı hariç kıyafetlerin büyük kısmı tm bebek arabamızı seçtik c.tesi alcaz Kraft Tokyo alcaz elektrikli anakucagini ebebekten seçtik hem otomatik hem manuel olan Park yatağı da halletcez c.tesi battaniye oruyorum kuşuma bitince buraya da atarım annemle teyzem de bı sürü yelek ceket süveter ormusler bugün bakım çantası da gelecek sipariş vermiştim dün törpü makinesi aldım önce cocugunkileri bitireyim sonra kendi ihtiyaclarimi alacam cumartesi hepsini almaya calisacam buraya da sergi fotosunu atarım
Kanka o nasıl olunuyorSeninn pro olma vaktin gelmiş
İlk çocuk zaten deneme yanılma yöntemiyleElbette. Bu surecte anne cok yoruluyor git gel onu kastettim. Benim için bir tecrübe oldu kızımla yolculugum. bebeklere bir şey olmuyor maşallah
Stalkerlarİlk çocuk zaten deneme yanılma yöntemiylesağlıkla gelsin bu arada bebeğin Arada misafir anne geliyor gruba hoşuma gidiyor
Kızdır o kız. Erkek olsa duramazsınilk defa bu kadar uzun surdu 14 gundur kizimi gormuyorum saat 3 bucukta randevum varrr
cok heyecanliyimmm
kızım diyorum ama cinsiyet degisirse diye de korkuyorumbenim fetal dna da cinsiyete bakmadılar cunku
vee tekrar doktorumu darlamaya gidiyorummm
Herhalde ödemesi tek bir kere bende bilmiyorum benim proluğum hediye geldi satın almadım hiçKanka o nasıl olunuyorgeçenlerde kurcaladım ama bulamadım, aylık ödemesimi ne vardı diye hatırlıyorum
Aşko sana ne zaman kız dediler sen tereddütte kaldınilk defa bu kadar uzun surdu 14 gundur kizimi gormuyorum saat 3 bucukta randevum varrr
cok heyecanliyimmm
kızım diyorum ama cinsiyet degisirse diye de korkuyorumbenim fetal dna da cinsiyete bakmadılar cunku
vee tekrar doktorumu darlamaya gidiyorummm
Tamam canım akşam deniycem mutlakaCanım ben de hep sırt üstü hissediyorum bir dene
İnşallah arkası dönüktür de. işte cumartesi gidicem diye bekliyorm ama kafaya da taktım biraz. Allahın izniyle doğsun da bir popoya popoya vurcam :)Çok eminim sorun olmadığına. Arkalarda takılıyordur hissetmiyorsundur. Ama kafana takıp durmaktansa muayene olmakta fayda var kuzum
İnşallah canım yaa karnım falan normal ama dürtüyorm dürtüyorum tık yok anlayamıyorum ki, sanki içim triplex villa boş boş takılıyorBebeğim haftaniz itibariyle normal bide calisiyorsun gün içinde aktif oldugun icn hissedememissindir korkma belki pozisyonu terstir sırtı dönüktür içe doğru hareket ediyordur evham yapma karnıni salla biraz hiç mi his yok
ay kuzu ben sağlık ocağına gitsem zaten ağlayarak çıkarım heralde safozlar bulamıyor ki bebeğin kalbini@demet1374 canım bende geçenlerde hareket hissetmeyince saglik ocagina gittim kalp atisi dinlemeye icim rahatladi oyle döndüm eve
senin saglık ocagi eben iyi degildi diye gitte diyemiyorum sana
hareket sayacak haftalarda degiliz daha ama anlıyorum seni içimiz rahat etmesi lazım bende senin gibiyim hep hareket bekliyorum
sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapıp oturuyorum hareket bekliyorum tekme atınca güne guzel bir sekilde devam ediyorum
Beni görün pro olduktan sonraHerhalde ödemesi tek bir kere bende bilmiyorum benim proluğum hediye geldi satın almadım hiç
Çokta bi farkı yok ama işte peşpeşe yapabiliyorsun altta sayfayı kim okuyor görebiliyorsun faln
ayyyyy en uyuz olduğum şey yaaaa yapmayın şunuuuuuuEn sevdiğim tek tek yazmakkarşıdakini çileye düşürmek ha bire titresin telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?