- 1 Aralık 2022
- 2.447
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.901
Aktivite gibi düşün kankaBu benim tercihim değil ya bebeğimin keyfi öyle istedikim ister yatak odasının ortasında yerde kocaman bir yorganı
Günaydın kuzu bence bir üniteye gerek yok çok yer kaplıyor çünkü, alt açma minderi, örtüsü vs serip yatakta değişebilirizKızlar ahiret sorumla geldim yine, şimdi alt açma ünitesi veya masası lazım değil dediniz burda, gece anne yanı beşikte yatıyor diyelim, altını nerde değiştirdinizdirek yatağının içinde veya kendi yatağınızda mı. Yoksa o sırada alt açma masası devreye girmelimi beşiğin yanında
Bi de kendinden çok emin ya. Sanki en iyisini o biliyorSilin şu chatgpthiç doğru yönlendirmiyor
Kanka eskiden chatgpt vardımı sanki, mağazaya gidip en iyisini ver diyordukBi de kendinden çok emin ya. Sanki en iyisini o biliyor
Aşkım geçmiş olsun, elim anca burda saatlerce gır gır yaptığım zaman elimde çok telefon tutmaktan uyuştuğu oluyor arada ama normalde yokKızlar sizde karında böyle kasılma gibi ve el kol uyuşması boyundan aşağı dogru uyuşma oluyor mu çok kötüyüm geceden beri
Suda doğurmadım ama ben de çok konuşa konuşa doğurdum ya. Bence gerçektir o videolarValla bazen diyorum yaw bu bebek 2 3 dk önceden doğmuş ağrılı kısmı kesmişler diyorum bilmiyorum,doğum yapanlardan bilgi almak lazım burada da vardır arattırdın mı hiç
ben hiç sırtüstü yattığımda hissetmedim ki ama eve gidince deniyim olmadı. İnşallah öyledir yaaa yemediğim şey kalmadıCanım geçen ben de bi tedirgin oldum. Sonra bi sakinleşip bir şeyler yedikten sonra sırt üstü uzandım hissettim. Ben genelde sırt üstü uzanınca daha hareketli oluyorlar. Sen de bi dene istersen. Ama sırtı sana ayak ve elleri içeri tarafa da dönmüş olabilir. Belki de o yüzden hissetmiyorsundur. Tedirgin olma
ben de çok evham yapmak istemiyorum ama hem 3 gün oldu hem de kasım grubunda okuduklarım etkiledi beni sanırım. bakalm sakince bir düşüneyim napsam diyeKızlar günaydın
Çok güzel bir gün geçirelim inşallah
demet1374 canım bizim seninle günlerimiz yakın, benim de bazen hiç hareket hissetmediğim oluyor, çok telaşlanırsan ama acilde baktır için rahat etsin, bu sabah hiç hareket yok bende de, çok da dinlemek istemiyorum açıkçası
Park yatak çok savuruyor ya hiç sallamadım onda psikopat bisey. Ama eğlenceli duruyorSallamak diyince kankamın aklına parktaki salıncak geldi
Canım ben de hep sırt üstü hissediyorum bir deneben hiç sırtüstü yattığımda hissetmedim ki ama eve gidince deniyim olmadı. İnşallah öyledir yaaa yemediğim şey kalmadı
ben de çok evham yapmak istemiyorum ama hem 3 gün oldu hem de kasım grubunda okuduklarım etkiledi beni sanırım. bakalm sakince bir düşüneyim napsam diye
Güzel tercih al gitsinKızlar bu yatak konusu çok başımı ağrıttı ya sanırım chicco next2me forever alıp konuyu kapatıcam
Yoksa yine kafamda uykular haram oldu şarkısı çalmaya başladı
Bende sırt üstü uzanırken baya hissediyorum kankaben hiç sırtüstü yattığımda hissetmedim ki ama eve gidince deniyim olmadı. İnşallah öyledir yaaa yemediğim şey kalmadı
ben de çok evham yapmak istemiyorum ama hem 3 gün oldu hem de kasım grubunda okuduklarım etkiledi beni sanırım. bakalm sakince bir düşüneyim napsam diye
Aman sen olmasan da elli kere modumuz düşüp düşüp çıkıyor bizim. Hamilelik böyle geçen bişey zaten. İçin rahat olsunAmin güzel teyzesi. Saglikla buyuyecek benim oğlumsonra da 9 ayimiz dolunca Saglikla dogacak
Ne bileyim kuzum kızların da modunu düşürdüm diye üzüldüm
Kanka almazsam uykum tutmuyor öyle bir takıntım var, normalde beni 11.30 öncesi burda göremezsiniz bu gün 9:22 horoz gibi yazmaya başladım, neden?çünkü şimdide yatak kaçırdı uykularımı, akşama almış ve dönmüş olurumGüzel tercih al gitsin
Bu kız şumaher yaPark yatak çok savuruyor ya hiç sallamadım onda psikopat bisey. Ama eğlenceli duruyor
Al al kuzu benim 2. seçeneğim de oydu gayet kaliteliKanka almazsam uykum tutmuyor öyle bir takıntım var, normalde beni 11.30 öncesi burda göremezsiniz bu gün 9:22 horoz gibi yazmaya başladım, neden?çünkü şimdide yatak kaçırdı uykularımı, akşama almış ve dönmüş olurum
Normaldir kuzum ama endişe etmekte de haklısın. Doktora gitsen acile falan. Artık en ufak şeyde gitmemiz gerekiyor galibagünaydın kızlarrrryaa kızacaksınız belki ama 3 gündür bebişimin en ufak hareketini bile hissetmiyorum korkmaya başladım. Normaldir umarım yaaa
Yer arıyoruzAman sen olmasan da elli kere modumuz düşüp düşüp çıkıyor bizim. Hamilelik böyle geçen bişey zaten. İçin rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?