Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar günaydın
Çok güzel bir gün geçirelim inşallah

demet1374 canım bizim seninle günlerimiz yakın, benim de bazen hiç hareket hissetmediğim oluyor, çok telaşlanırsan ama acilde baktır için rahat etsin, bu sabah hiç hareket yok bende de, çok da dinlemek istemiyorum açıkçası

Günaydın kuzu bence bir üniteye gerek yok çok yer kaplıyor çünkü, alt açma minderi, örtüsü vs serip yatakta değişebiliriz

Kızlar sizde karında böyle kasılma gibi ve el kol uyuşması boyundan aşağı dogru uyuşma oluyor mu çok kötüyüm geceden beri
Aşkım geçmiş olsun, elim anca burda saatlerce gır gır yaptığım zaman elimde çok telefon tutmaktan uyuştuğu oluyor arada ama normalde yok
Magnezyum alıyormusun sen

Valla bazen diyorum yaw bu bebek 2 3 dk önceden doğmuş ağrılı kısmı kesmişler diyorum bilmiyorum,doğum yapanlardan bilgi almak lazım burada da vardır arattırdın mı hiç
Suda doğurmadım ama ben de çok konuşa konuşa doğurdum ya. Bence gerçektir o videolar Hadi kızım gel annecim başaricaz diye diye ıkındım. Ebelere sorup duruyordum ikinabiliyor muyum nasil gidiyor falan diye. Acayip çenem düşmüştü. Bağırmak aklıma bir kez bile gelmedi biz grupta çok motive etmiştik birbirimizi. Hepimizin doğumu güzel geçmişti burda da yapıcaz bunu

ben hiç sırtüstü yattığımda hissetmedim ki ama eve gidince deniyim olmadı. İnşallah öyledir yaaa yemediğim şey kalmadı
ben de çok evham yapmak istemiyorum ama hem 3 gün oldu hem de kasım grubunda okuduklarım etkiledi beni sanırım. bakalm sakince bir düşüneyim napsam diye

Canım ben de hep sırt üstü hissediyorum bir dene

Bende sırt üstü uzanırken baya hissediyorum kanka

Amin güzel teyzesi. Saglikla buyuyecek benim oğlum sonra da 9 ayimiz dolunca Saglikla dogacak
Ne bileyim kuzum kızların da modunu düşürdüm diye üzüldüm
Aman sen olmasan da elli kere modumuz düşüp düşüp çıkıyor bizim. Hamilelik böyle geçen bişey zaten. İçin rahat olsun

Al al kuzu benim 2. seçeneğim de oydu gayet kaliteli

günaydın kızlarrrr yaa kızacaksınız belki ama 3 gündür bebişimin en ufak hareketini bile hissetmiyorum korkmaya başladım. Normaldir umarım yaaa
Normaldir kuzum ama endişe etmekte de haklısın. Doktora gitsen acile falan. Artık en ufak şeyde gitmemiz gerekiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…