- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.185
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.961
Benden kızıma gelsinAh sorma ya ama canim kurban anasının kuzusu
Yok kızBeni görün pro olduktan sonra
Hediye nasıl geliyor aşkım belli sene veya yazma şeysini doldurmak mı lazım
Senin gibi arkadaşlarımla konuşurken tuşlu telefonlara dönmek istiyorumEn sevdiğim tek tek yazmakkarşıdakini çileye düşürmek ha bire titresin telefonu
CanimmBabylovee uzun zaman oldu konuşmadık. Merhaba çook geçmiş olsun. Yürekten üzüldüm ama Bu yaşadığın durum için endişelenme çünküü en yakın komşum yaşadı bunu ve şuanda kızı 3 yaşındasadece dr.unun dediği gibi dinleneceksin. Bu zamanda doğum sonrası koşturmadan önce kendine mükemmel bir dinlenme programı gibi düşün Bebek gibi baktır kendine çok pozitif olduğun içinn her şey daha da güzel gidecek eminim ki. Bebeğin kucağında emzirirken bu günleri hatırlaman dileğimle.
Öyle bir ayrıcalığınız mı var ya hainlerSeninn pro olma vaktin gelmiş
Yaaa o nebilsin tuşlu telefonuSenin gibi arkadaşlarımla konuşurken tuşlu telefonlara dönmek istiyorumkız sen kaç yaşındasın tuşlu telefonun oldu mu senin
Öyle bir ayrıcalığınız mı var ya hainler
Çok var ya eminim bizim grubun kitabı yazılsa okunur şiir gibi konuşuyoruzStalkerlar
Kanka olmaz mı 15 yaşında almıştım bundanSenin gibi arkadaşlarımla konuşurken tuşlu telefonlara dönmek istiyorumkız sen kaç yaşındasın tuşlu telefonun oldu mu senin
Yirim seniAman sen olmasan da elli kere modumuz düşüp düşüp çıkıyor bizim. Hamilelik böyle geçen bişey zaten. İçin rahat olsun
Kim hediye etti ya. Kocamiza yikabiliyor muyuzHerhalde ödemesi tek bir kere bende bilmiyorum benim proluğum hediye geldi satın almadım hiç
Çokta bi farkı yok ama işte peşpeşe yapabiliyorsun altta sayfayı kim okuyor görebiliyorsun faln
Beni zayıflama gruplarında arayınYok kızburda zayıflama yarışmaları vardı bir ara ben o gruplardan birinin kaptanıydım kaptan olanlara veriliyordu yazdığın bir şeyi düzeltme süresi prolarda 20 dk o özellik lazım oluyordu veriyorlardı.:)
Kapandı geç kaldınBeni zayıflama gruplarında arayın
İltifat olarak kabul ediyorumYaaa o nebilsin tuşlu telefonu
İnşaallah kuzu magazada gördük de adaptörü yoktu calistiramadilar bebek arabasi da yoktu depoda felan ben de sinirlendim ama aklıma yattı benim deJoie ben araştırmıştım daha öncede ingliz markasıymış, videosunuda izledim şimdi güzel duruyorgüle güle kullansın paşam
Oooo zengin kız genelde herkes Nokia 3310 la başlamıştırKanka olmaz mı 15 yaşında almıştım bundan
Tek kız tek çocuk olmanın avantajlarını iliklerime kadar yaşadımOooo zengin kız genelde herkes Nokia 3310 la başlamıştır
Ohh premsesTek kız tek çocuk olmanın avantajlarını iliklerime kadar yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?