Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Beni görün pro olduktan sonra
Hediye nasıl geliyor aşkım belli sene veya yazma şeysini doldurmak mı lazım
Yok kız burda zayıflama yarışmaları vardı bir ara ben o gruplardan birinin kaptanıydım kaptan olanlara veriliyordu yazdığın bir şeyi düzeltme süresi prolarda 20 dk o özellik lazım oluyordu veriyorlardı.:)

Canimm kuzucum cok haklısın dimi doğumdan önce bol bol dinlenecegim imkanım oldu prenseslik yapabilecegim bir döneme girdik bebegimle, bebegim sayesinde sağlıkla bende bebegimi dünyaya getirip forumda stres yapan tüm annelere destek olacağım korkmayin bakin en guzel örnek biziz diye anlatacagim ki kalplerindeki korku endise yok olup gitsin

Ayrica ya ben aşırı sevindim senin icinnn. Sen hamişsiiinn emeklerin karsiliginin alınması kadar güzeli yok ki... sağlıkla gelsin daha yeni oldu galiba kuzum operim onun minik kalbinden iyi misiniz

Joie ben araştırmıştım daha öncede ingliz markasıymış, videosunuda izledim şimdi güzel duruyor güle güle kullansın paşam
İnşaallah kuzu magazada gördük de adaptörü yoktu calistiramadilar bebek arabasi da yoktu depoda felan ben de sinirlendim ama aklıma yattı benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…