Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Neler aldın neler hemen bizi influence et
Hastane çıkışı hariç kıyafetlerin büyük kısmı tm bebek arabamızı seçtik c.tesi alcaz Kraft Tokyo alcaz elektrikli anakucagini ebebekten seçtik hem otomatik hem manuel olan Park yatağı da halletcez c.tesi battaniye oruyorum kuşuma bitince buraya da atarım annemle teyzem de bı sürü yelek ceket süveter ormusler bugün bakım çantası da gelecek sipariş vermiştim dün törpü makinesi aldım önce cocugunkileri bitireyim sonra kendi ihtiyaclarimi alacam cumartesi hepsini almaya calisacam buraya da sergi fotosunu atarım

Çok eminim sorun olmadığına. Arkalarda takılıyordur hissetmiyorsundur. Ama kafana takıp durmaktansa muayene olmakta fayda var kuzum

Kanka ana kucağı ne tercih ettiniz

yaa senin de mi o gün. inşallah öyledir yaaa

dimi içm içimi yiyor hep. akşam özel hastane aciline falan gitsem bakar dimi
Bebeğim haftaniz itibariyle normal bide calisiyorsun gün içinde aktif oldugun icn hissedememissindir korkma belki pozisyonu terstir sırtı dönüktür içe doğru hareket ediyordur evham yapma karnıni salla biraz hiç mi his yok

Kendi yatağımda değiştirdim ben hep. Altına örtüyü seriyorum yatir bebeği tamamdır sonra gönder kendi yatağına zaten 3-4 ay gibi gece alt açma bitiyor. Uyurken kaka yapmıyor anüs kasları gelişiyor Sabaha kafam kadar cisli bir bez oluyor onu değiştiriyorsun uyanır uyanmaz

Bazı bebişler 2 yaş olur kimisi 1 yaş kimisi 3 yaş olur. Çocuk nasıl rahatsa mutluysa. Strese sokmadan üzmeden minik değişikliklerle gitmek lazım

Bazı bebişler 2 yaş olur kimisi 1 yaş kimisi 3 yaş olur. Çocuk nasıl rahatsa mutluysa. Strese sokmadan üzmeden minik değişikliklerle gitmek lazım
Elbette. Bu surecte anne cok yoruluyor git gel onu kastettim. Benim için bir tecrübe oldu kızımla yolculugum. bebeklere bir şey olmuyor maşallah

D demet1313 canım bende geçenlerde hareket hissetmeyince saglik ocagina gittim kalp atisi dinlemeye icim rahatladi oyle döndüm eve
senin saglık ocagi eben iyi degildi diye gitte diyemiyorum sana
hareket sayacak haftalarda degiliz daha ama anlıyorum seni içimiz rahat etmesi lazım bende senin gibiyim hep hareket bekliyorum
sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapıp oturuyorum hareket bekliyorum tekme atınca güne guzel bir sekilde devam ediyorum

Chicco çok güzeldir ya ben şimdiki aklım olsa onu alırdım. Bebeğimin bu kadar az kullanacağını bilseydim Güya 4 yaşa kadar kullanılıyor diye kocaman park yatak aldım. Zalımın kızı 6 ay kullandı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…