- 18 Temmuz 2022
- 6.418
- 10.813
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.921
Hastane çıkışı hariç kıyafetlerin büyük kısmı tm bebek arabamızı seçtik c.tesi alcaz Kraft Tokyo alcaz elektrikli anakucagini ebebekten seçtik hem otomatik hem manuel olan Park yatağı da halletcez c.tesi battaniye oruyorum kuşuma bitince buraya da atarım annemle teyzem de bı sürü yelek ceket süveter ormusler bugün bakım çantası da gelecek sipariş vermiştim dün törpü makinesi aldım önce cocugunkileri bitireyim sonra kendi ihtiyaclarimi alacam cumartesi hepsini almaya calisacam buraya da sergi fotosunu atarımNeler aldın neler hemen bizi influence et
Çok eminim sorun olmadığına. Arkalarda takılıyordur hissetmiyorsundur. Ama kafana takıp durmaktansa muayene olmakta fayda var kuzumNormalde hep oturarak çalışıyorum zaten kuzu en az bir kaç kere hissederdim kıpırtısını. 1 gün hissetmesem sorun etmem belki ama bugün 3. gün ve hiç bişey hissetmiyorum. dünden beri çikolata vişne suyu soda, aç bile oturdum hareket etsin diye herşeyi denedim ama tık yok. Belki pozisyonundandır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kasım gurubundan sonra korkmaya başladım. tek tesellim kanama ağrı vs olmaması ama her zaman bunlar da olmuyor galiba
Az kalmış ya dur o zaman hicbisey yok zaten tribe girme yok yerecumartesi günü detaylım var kuzu aynı zamanda dr.a da göstercem. o yüzden hemen telaşlanıp gitmek istemiyorum
Kanka ana kucağı ne tercih ettinizHastane çıkışı hariç kıyafetlerin büyük kısmı tm bebek arabamızı seçtik c.tesi alcaz Kraft Tokyo alcaz elektrikli anakucagini ebebekten seçtik hem otomatik hem manuel olan Park yatağı da halletcez c.tesi battaniye oruyorum kuşuma bitince buraya da atarım annemle teyzem de bı sürü yelek ceket süveter ormusler bugün bakım çantası da gelecek sipariş vermiştim dün törpü makinesi aldım önce cocugunkileri bitireyim sonra kendi ihtiyaclarimi alacam cumartesi hepsini almaya calisacam buraya da sergi fotosunu atarım
Bebeğim haftaniz itibariyle normal bide calisiyorsun gün içinde aktif oldugun icn hissedememissindir korkma belki pozisyonu terstir sırtı dönüktür içe doğru hareket ediyordur evham yapma karnıni salla biraz hiç mi his yokyaa senin de mi o gün. inşallah öyledir yaaa
dimi içm içimi yiyor hep. akşam özel hastane aciline falan gitsem bakar dimi
Kendi yatağımda değiştirdim ben hep. Altına örtüyü seriyorum yatir bebeği tamamdırKızlar ahiret sorumla geldim yine, şimdi alt açma ünitesi veya masası lazım değil dediniz burda, gece anne yanı beşikte yatıyor diyelim, altını nerde değiştirdinizdirek yatağının içinde veya kendi yatağınızda mı. Yoksa o sırada alt açma masası devreye girmelimi beşiğin yanında
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı - ebebek bunu seçtik yavrumKanka ana kucağı ne tercih ettiniz
Bazı bebişler 2 yaş olur kimisi 1 yaş kimisi 3 yaş olur. Çocuk nasıl rahatsa mutluysa. Strese sokmadan üzmeden minik değişikliklerle gitmek lazımİlk günler yatakodanda yatırırsan de ayrı bir beşik alırsınben o zamanlar hevesle sepet beşik almıştım 7 ay yatabildi kuzucum sonra odasına gectı hemen. IKEA mükemmel seçim. Bu arada benden sizlere tavsiye ben kızıma desteksiz uyku eğitimi verdiğim halde bile 1.5 yaş gece uykuları cok yordu kabuslar vs. Yerde odasında o dalarken uyuyakalıyordum. Artık akıllandım hahah Şimdi 2. Bebişim 2 yıl yanımda yatıracağım anne yanı karyola ile ay ilerisini görerek sizlere bir dipnot vereyim. 2 yıl anne Bebek bağlanması acısından da çok önemli . Uzmanlar 2 yıla dek izin veriyorlar. Tabi ilk bebekte ayrılma aşaması zor olabilir fakat benim evde bir abla olacağı için muhtemelen 2. De abla sından görüp bir an önce kaçmak ister benden çok güzel telaşlarrr en güzelleri sizlerin olsun
Elbette. Bu surecte anne cok yoruluyor git gel onu kastettim. Benim için bir tecrübe oldu kızımla yolculugum. bebeklere bir şey olmuyor maşallahBazı bebişler 2 yaş olur kimisi 1 yaş kimisi 3 yaş olur. Çocuk nasıl rahatsa mutluysa. Strese sokmadan üzmeden minik değişikliklerle gitmek lazım
Joie ben araştırmıştım daha öncede ingliz markasıymış, videosunuda izledim şimdi güzel duruyorJoie Serina 2 in 1 Ana Kucağı - ebebek bunu seçtik yavrum
Canım bende de sabah uyandığımda el uyuşması ve bacak krampları oluyordu. Magnezyuma başladık geçtiKızlar sizde karında böyle kasılma gibi ve el kol uyuşması boyundan aşağı dogru uyuşma oluyor mu çok kötüyüm geceden beri
Tabi canım özellikle emzirirken harikaydı gece on kere yere in sonra yatağa çık. Ne aktivite amaAktivite gibi düşün kanka
Ben zaten eskiye çok özeniyorum ya. Yaşlanma belirtisiymiş buKanka eskiden chatgpt vardımı sanki, mağazaya gidip en iyisini ver diyordukananem gibi konuştum biraz
Bende yok kuzum ama karın kasılması çok sık ve düzenli olmadıkça sorun değilmiş. Sen detayliya girdin mi hiç yazmadınKızlar sizde karında böyle kasılma gibi ve el kol uyuşması boyundan aşağı dogru uyuşma oluyor mu çok kötüyüm geceden beri
Chicco çok güzeldir ya ben şimdiki aklım olsa onu alırdım. Bebeğimin bu kadar az kullanacağını bilseydimKanka almazsam uykum tutmuyor öyle bir takıntım var, normalde beni 11.30 öncesi burda göremezsiniz bu gün 9:22 horoz gibi yazmaya başladım, neden?çünkü şimdide yatak kaçırdı uykularımı, akşama almış ve dönmüş olurum
Park yatağı kurup kızımı içinde sallayıp oynatma fikri girdi aklıma şu anBu kız şumaher ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?