Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayy süper canımm ben dolap ve şifonyeri ikeadan almayı düşünüyorum birde böyle beşik alırsam odası tamam gibi
Dolabı pax modelden yaptırmayı düşünüyorum ben de bir de malm şifonyer alırım onun üzerini de alt açma ünitesi gibi kullanırım diyorum. Ama beşik şimdilik almıcam gibi bi tane hemnes divan var onu oraya koyarım sonrası allah kerim

Chat gpt 28. Haftadan sonra düzenli hareket eder diyor. 24te de her gün hareket etmesi beklenirmiş. Bizim daha zamanımız var hala. Takılsın içerde yeri geniş demekki

Cok sagol canım gelmis gecmis olsun bundan sonra hersey yolunda olsun inşallah canım gayet guzelmis rahim agzi senin endise etme. Bebegin hareketleri tüm rahim icerisinde olabilir bu normal. Bazen asagi bazen yukari dogru olabilir. Benim baya vajina icine dogru hissediyordum. Hatta burda biri sormuştu imkansiz vajina icine dogru olduguna emin misin diye.
Kontrollerinde bir sorun çıkmayan arkadaslarim hic dert etmesinler. Ama sikayetiniz varsa da tedbir bizden, gidip baktirmak lazim. Kaybedecek neyimiz var ki bir muayene olurken

Canım benim de sırt üstü yatınca tepikler başlıyor özellikle akşamları. Ama eğer sana stres sebebi oluyorsa bence bi acile gidip gör bebişini için rahatlasın

Sepideee alırsan haber ver ben de alcam yandaş arıyorum o yatak için. Geçen ay 17 bine düşmüştü kaçırdım ve çok pişmanım

Chat gpt 28. Haftadan sonra düzenli hareket eder diyor. 24te de her gün hareket etmesi beklenirmiş. Bizim daha zamanımız var hala. Takılsın içerde yeri geniş demekki
düzenli beklemiyorum valla 2-3 güne bir kere hareket etse tamam diycem. Sorma geniş yeri gerçekten ama çok da rahat takılmasın yani :)
Canım benim de sırt üstü yatınca tepikler başlıyor özellikle akşamları. Ama eğer sana stres sebebi oluyorsa bence bi acile gidip gör bebişini için rahatlasın
Tamam cano akşam sırtüstü deniycem dürtcem sürekli bakalm yine cevap alamazsam öyle gidicem

Ben de ona bakıyorum ya forever olanı, park yatak da oluyomus fazla masrafa girmeden 4 sene yatsin iste sonra yatak alirim
Kanka chiccoda arası yok ya ya 0-6 ay yada 0-4 yaş, 0-2 yaş yap abi 2 yaşında kendi odasına geçirecem zaten, 4 yaşına kadar kullanacaklarını düşünmüyorum ben, tek tesellim 2.bebekte kullanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…