- 23 Ekim 2024
- 3.914
- 6.196
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.981
Kanka masraf çok bu araal kız 10 euro
Dolabı pax modelden yaptırmayı düşünüyorum ben deAyy süper canımmben dolap ve şifonyeri ikeadan almayı düşünüyorum birde böyle beşik alırsam odası tamam gibi
Chat gpt 28. Haftadan sonra düzenli hareket eder diyor. 24te de her gün hareket etmesi beklenirmiş. Bizim daha zamanımız var hala. Takılsın içerde yeri geniş demekkiTamam canım akşam deniycem mutlaka
İnşallah arkası dönüktür de. işte cumartesi gidicem diye bekliyorm ama kafaya da taktım biraz. Allahın izniyle doğsun da bir popoya popoya vurcam :)
İnşallah canım yaa karnım falan normal ama dürtüyorm dürtüyorum tık yok anlayamıyorum ki, sanki içim triplex villa boş boş takılıyor
ay kuzu ben sağlık ocağına gitsem zaten ağlayarak çıkarım heralde safozlar bulamıyor ki bebeğin kalbini2-3 günde bir kere hareket etse rahatlıycam valla. Akşam tekrar bakayım öksüreyim oynıyım belki pozisyon değişir, deniyim herşeyi de ona göre giderim olmadı.
Kanka şu iç karın dış karın olayları doğrumu yaChat gpt 28. Haftadan sonra düzenli hareket eder diyor. 24te de her gün hareket etmesi beklenirmiş. Bizim daha zamanımız var hala. Takılsın içerde yeri geniş demekki
Sen de mi yaşlandın kız ah yaKanka olmaz mı 15 yaşında almıştım bundan
30a yaklaştıkça ankastrem tutuyorSen de mi yaşlandın kız ah ya
Cok sagol canım gelmis gecmis olsun bundan sonra hersey yolunda olsun inşallahCanım sana da çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın oğlunuGeçen mesajda söylemiştim bende aşağıda hissediyorum diye ama detaylıda doktor normal dedi rahşm ağzı ölçerken de 44 yazmış ona rağmen bi korkmadım değil aşağıda hissediyorum diye Allah hepimize zamanında sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi
Beleş proluk peşinde ya bu ara alışverişi abartıncaBeni zayıflama gruplarında arayın
Canım benim de sırt üstü yatınca tepikler başlıyor özellikle akşamları. Ama eğer sana stres sebebi oluyorsa bence bi acile gidip gör bebişini için rahatlasınben hiç sırtüstü yattığımda hissetmedim ki ama eve gidince deniyim olmadı. İnşallah öyledir yaaa yemediğim şey kalmadı
ben de çok evham yapmak istemiyorum ama hem 3 gün oldu hem de kasım grubunda okuduklarım etkiledi beni sanırım. bakalm sakince bir düşüneyim napsam diye
Sepideee alırsan haber ver ben de alcamKanka almazsam uykum tutmuyor öyle bir takıntım var, normalde beni 11.30 öncesi burda göremezsiniz bu gün 9:22 horoz gibi yazmaya başladım, neden?çünkü şimdide yatak kaçırdı uykularımı, akşama almış ve dönmüş olurum
Hediye eden olmaz mı aranızdaBeleş proluk peşinde ya bu ara alışverişi abartınca
Kanka şu an 27 ye düşmüş 34den ben 0-4 yaş olana baktım amaSepideee alırsan haber ver ben de alcamyandaş arıyorum o yatak için. Geçen ay 17 bine düşmüştü kaçırdım ve çok pişmanım
düzenli beklemiyorum valla 2-3 güne bir kere hareket etse tamam diycem. Sorma geniş yeri gerçekten ama çok da rahat takılmasın yani :)Chat gpt 28. Haftadan sonra düzenli hareket eder diyor. 24te de her gün hareket etmesi beklenirmiş. Bizim daha zamanımız var hala. Takılsın içerde yeri geniş demekki
Tamam cano akşam sırtüstü deniycem dürtcem sürekli bakalm yine cevap alamazsam öyle gidicemCanım benim de sırt üstü yatınca tepikler başlıyor özellikle akşamları. Ama eğer sana stres sebebi oluyorsa bence bi acile gidip gör bebişini için rahatlasın
Ya evet benim de ilk telefonumOooo zengin kız genelde herkes Nokia 3310 la başlamıştır
Ben de ona bakıyorum ya forever olanı, park yatak da oluyomus fazla masrafa girmeden 4 sene yatsin iste sonra yatak alirimKanka şu an 27 ye düşmüş 34den ben 0-4 yaş olana baktım ama
Yine ablam işleri bozdu yaTek kız tek çocuk olmanın avantajlarını iliklerime kadar yaşadım
Doğrudur herhalde ya herkes öyle bişey diyorKanka şu iç karın dış karın olayları doğrumu ya
Kanka chiccoda arası yok yaBen de ona bakıyorum ya forever olanı, park yatak da oluyomus fazla masrafa girmeden 4 sene yatsin iste sonra yatak alirim
30u geçince rahatlarsın. En kötüsü 2930a yaklaştıkça ankastrem tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?