- 23 Ekim 2024
- 3.914
- 6.196
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.001
2. Bebek fikri beni bi TİTRETTİ ama korkudanKanka chiccoda arası yok yaya 0-6 ay yada 0-4 yaş, 0-2 yaş yap abi 2 yaşında kendi odasına geçirecem zaten, 4 yaşına kadar kullanacaklarını düşünmüyorum ben, tek tesellim 2.bebekte kullanır
Ay benim de velilerim bilmiyorHayır canım benim ilk değil ilkinde hiç çıkmamıştı 7 aylıkken bile böyle değildim
Ay ne bileyim birden böyle olunca şaştım kaldım velilerimin hiçbiri bilmiyor iki haftaya okul açılınca şok olacaklar
Senin daha minik duruyor yine ama anladığım kadarıyla herkesin bir anda büyümüş
Ama benim az değil ki
O zaman hepimiz bir anda şiştik diyebilirz kiloyla alakası yok çünkü
Canım sana da çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın oğlunuGeçen mesajda söylemiştim bende aşağıda hissediyorum diye ama detaylıda doktor normal dedi rahşm ağzı ölçerken de 44 yazmış ona rağmen bi korkmadım değil aşağıda hissediyorum diye Allah hepimize zamanında sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi
2 al 1 öde falan olursa belkiHediye eden olmaz mı aranızda
Kanka ikimiz tek pro alıp kullanamıyormuyuz2 al 1 öde falan olursa
Dürt bakalımdüzenli beklemiyorum valla 2-3 güne bir kere hareket etse tamam diycem. Sorma geniş yeri gerçekten ama çok da rahat takılmasın yani :)
Tamam cano akşam sırtüstü deniycem dürtcem sürekli bakalm yine cevap alamazsam öyle gidicem
Kanka benimkiler şu an soğuk tüpte beklediği için ısıtmak lazım diyorum2. Bebek fikri beni bi TİTRETTİ ama korkudan
Ya Doona diye delirenleri anlamıyorum kızım 7 aylık doğmadan önce babası bana sormadan gidip Doona aldı bu kadar salakça bir araba görmedim bebek içine gömülüyordu kütük gibi sabit bir şey zaten yatış olayı yok bebek uyuyorsa emniyet kemerlerinin yanlarıyla başını sabitlesen de boynu yamuk gibi duruyor. Gittim bagi aldım en genişinden kızımı ona yatırıyorum şimdi uyuyunca ne güzel yatış pozisyonunu ayarlıyorum. Doona dan nefret ettim resmen evet hafif ve bir çok İnsn kullanımı kolay diyor bu kısımlar doğru kullanımı kolay tabi bebeğinizin sürekli rahatsız görünmesi sizi rahatsız etmeyecekse .Rica ederim aşko bende çok kararsızım halabelki bugaboo butterfly alıp yanına da hem puset hem yenidoğan zamanı kullanmak için doona alabilirim diye düşündüm. Doona marka arabalarda biraz fiyatlı ama ikinci eli çok canlı satabiliyorsun bide gezenbebe firması götürdüğünde eğer yıpranmamış bir arabaysa aldığın fiyatın yarısına alıyormuş arabayı senden. Böyle de bir bilgi edindim yakın zamanda
Ben sadece 0-6 var sanıyorum onda. Ne zaman çıkmış büyükleri. Ben mi hatırlamıyorumKanka chiccoda arası yok yaya 0-6 ay yada 0-4 yaş, 0-2 yaş yap abi 2 yaşında kendi odasına geçirecem zaten, 4 yaşına kadar kullanacaklarını düşünmüyorum ben, tek tesellim 2.bebekte kullanır
Canım bence de bir acile gidip görün derim. Icin ferahlar cumartesine kadar stres yapmamis olursun. Bebisi de strese sokuyorsun bu sekilde çünkügünaydın kızlarrrryaa kızacaksınız belki ama 3 gündür bebişimin en ufak hareketini bile hissetmiyorum korkmaya başladım. Normaldir umarım yaaa
Aramızda 2. Bebeği ilk yapacak olan belli oldu2. Bebek fikri beni bi TİTRETTİ ama korkudan
Aa bu gaz hissi bendede oluyor arada, bebiş vuruyor demeki kiCanım bence de bir acile gidip görün derim. Icin ferahlar cumartesine kadar stres yapmamis olursun. Bebisi de strese sokuyorsun bu sekilde çünkübelki sırtı dönüktür. Bağırsak hareketleri hissediyor musun. Aniden gaz gelmis gibi falan oluyor arkaya dogru vurdugunda mesela. O hisler de bebisin hareketleri sonucu oluyor.
Kanka 0-6 ay sonrası yerde yatacağına emin olsamBen sadece 0-6 var sanıyorum onda. Ne zaman çıkmış büyükleri. Ben mi hatırlamıyorum
Yeğenim sınıfta Spotify ortağı toplamıştı 5 kişiKanka ikimiz tek pro alıp kullanamıyormuyuz
Kurbanda mala girmiş gibi oldum
Yaa yedek embriyolarin mi var senin kaç tane dondurdularKanka benimkiler şu an soğuk tüpte beklediği için ısıtmak lazım diyorum
Kocam zaten diyo lohusa biter bitmez yapalimAramızda 2. Bebeği ilk yapacak olan belli oldu
Ben sadece kendi kızımı değil 1 yaşından sonra hiç bir çocuğu bunda hayal edemiyorum. Çok küçük değil mi yaKanka 0-6 ay sonrası yerde yatacağına emin olsamalmayacam 0-4 yaş
Kocalarımız akrabaa olabilirKocam zaten diyo lohusa biter bitmez yapalimberaber buyusunlermis o sirada bana olacaklar yüzünden uykularim kaciyo
Aşkım şu an 6 tane bekliyorYaa yedek embriyolarin mi var senin kaç tane dondurdular
Ben ölmezsem haber vericem size hemen ikinciyi de yapın diyeKocam zaten diyo lohusa biter bitmez yapalimberaber buyusunlermis o sirada bana olacaklar yüzünden uykularim kaciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?