Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay benim de velilerim bilmiyor görünce şok olacaklar, kaç gündür onu düşünüyordum

Dürt bakalım bence minik minik vardır hareket ama gün içinde evde otursam bile zor duyuyorum ben. Sakince yatıp dinlemek gerekiyor bazen

Ya Doona diye delirenleri anlamıyorum kızım 7 aylık doğmadan önce babası bana sormadan gidip Doona aldı bu kadar salakça bir araba görmedim bebek içine gömülüyordu kütük gibi sabit bir şey zaten yatış olayı yok bebek uyuyorsa emniyet kemerlerinin yanlarıyla başını sabitlesen de boynu yamuk gibi duruyor. Gittim bagi aldım en genişinden kızımı ona yatırıyorum şimdi uyuyunca ne güzel yatış pozisyonunu ayarlıyorum. Doona dan nefret ettim resmen evet hafif ve bir çok İnsn kullanımı kolay diyor bu kısımlar doğru kullanımı kolay tabi bebeğinizin sürekli rahatsız görünmesi sizi rahatsız etmeyecekse .

Kanka chiccoda arası yok ya ya 0-6 ay yada 0-4 yaş, 0-2 yaş yap abi 2 yaşında kendi odasına geçirecem zaten, 4 yaşına kadar kullanacaklarını düşünmüyorum ben, tek tesellim 2.bebekte kullanır
Ben sadece 0-6 var sanıyorum onda. Ne zaman çıkmış büyükleri. Ben mi hatırlamıyorum

günaydın kızlarrrr yaa kızacaksınız belki ama 3 gündür bebişimin en ufak hareketini bile hissetmiyorum korkmaya başladım. Normaldir umarım yaaa
Canım bence de bir acile gidip görün derim. Icin ferahlar cumartesine kadar stres yapmamis olursun. Bebisi de strese sokuyorsun bu sekilde çünkü belki sırtı dönüktür. Bağırsak hareketleri hissediyor musun. Aniden gaz gelmis gibi falan oluyor arkaya dogru vurdugunda mesela. O hisler de bebisin hareketleri sonucu oluyor.

Aa bu gaz hissi bendede oluyor arada, bebiş vuruyor demeki ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…