- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.192
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.021
Portakalı soymadan içinden ne çıkacağını bilemem kardeşşşBen sadece kendi kızımı değil 1 yaşından sonra hiç bir çocuğu bunda hayal edemiyorum. Çok küçük değil mi ya
Ya insan ziyan etmeye kıyamaz. 2 sene arayla koysunlar hepsiniAşkım şu an 6 tane bekliyor
insallahhh bakalm her gidiste soruyorum hep kız diyor adam artık dogurda kurtulalm senden diycekKızdır o kız. Erkek olsa duramazsınsağlık haberini bekliyoruz kuzum cinsiyeti de değişmez bence artık boyumuza erdi sıpalar
15+5 de kız dedi o zamandan beri butun muaynelerde soruyorum kız diyor ama burada birkac kisi degisti yazınca tereddutte kaldımAşko sana ne zaman kız dediler sen tereddütte kaldınerken haftadamı söylediler
sana zahmet canım gidince beni de götürseneBeni zayıflama gruplarında arayın
Tahmini ne kadar sürer bunu söylemenBen ölmezsem haber vericem size hemen ikinciyi de yapın diye
34 bin TL büyük risk. Ben yorganda devamPortakalı soymadan içinden ne çıkacağını bilemem kardeşşş
Canım benim guzel haberler al insallah. Herseyin yolunda oldugunu duy da geel.ilk defa bu kadar uzun surdu 14 gundur kizimi gormuyorum saat 3 bucukta randevum varrr
cok heyecanliyimmm
kızım diyorum ama cinsiyet degisirse diye de korkuyorumbenim fetal dna da cinsiyete bakmadılar cunku
vee tekrar doktorumu darlamaya gidiyorummm
Kanka çift çift koydurup kapatıcaktık konuyu ama dr uygun görmediYa insan ziyan etmeye kıyamaz. 2 sene arayla koysunlar hepsini
Kotu yanlarini soylemeBen ölmezsem haber vericem size hemen ikinciyi de yapın diye
Çeyiz yatağını alsam bu kadar para vermem ya34 bin TL büyük risk. Ben yorganda devam
sagol canım benimCanım benim guzel haberler al insallah. Herseyin yolunda oldugunu duy da geel.
İlk 1 sene ben ne yaptım diye kafamı duvarlara vurup ağlıycam muhtemelen ciddiye almayınTahmini ne kadar sürer bunu söylemen
Bölünebiliyor bir de onlar dimi sonra üçüz dördüz oluyorKanka çift çift koydurup kapatıcaktık konuyu ama dr uygun görmedi
Kanka benim ilkim bölünmüştüBölünebiliyor bir de onlar dimi sonra üçüz dördüz oluyor
Ben söylemesem de tahmin edersiniz bebeğiniz doğuncaKotu yanlarini soyleme
5 tane daha kardeşi yatacak sonuçta hepsi 6 ay yatsa yine de kurtarırÇeyiz yatağını alsam bu kadar para vermem ya
Evet annesiii. Bebisin yüzü arkaya dönükse ayaklariyla elleriyle bagirsaklarina dogru vuruyor bazen o anlarda aniden gaz hissi olusuyor. Bide aniden çiş bastirabiliyor mesaneye vuruyor heralde bazendeAa bu gaz hissi bendede oluyor arada, bebiş vuruyor demeki ki
E nasıl oldu bu bebeğinin mi ikizi vardı önceki mi. Ben bilmiyorum onları başlarda konuşulduysa daKanka benim ilkim bölünmüştü
Kötü kararlarımı kankam desteklemiştir5 tane daha kardeşi yatacak sonuçta hepsi 6 ay yatsa yine de kurtarır
Ay çok heyecanlandım kuzum iyi haberler getir bizesagol canım benim
stres heyecan karışık saati bekliyorum
organlara bakılıcak bugun icim cok ferah guzel haberlerle gelecegime inanıyorum
plesenta konusu beni geriyor biraz insallah yerine cıkmıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?