Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
sagol canım benim
stres heyecan karışık saati bekliyorum
organlara bakılıcak bugun icim cok ferah guzel haberlerle gelecegime inanıyorum
plesenta konusu beni geriyor biraz insallah yerine cıkmıstır
Tabiki güzel haberlerle geleceksin canım aksini düşünme bile.
Çıkar canim plasenta da yukari. Cikmazsa da sende sadece biraz dikkatli hamilelik gecirip sezeryan ile doguracaksin bu kadarcik kacta randevun

Aşkom kızdır kız, sağlıklı minik piremses güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bundan öncekim aşkım, 8.haftada kalbi duran bebelerim ikizdi benim, ultrasonda görünce şoka uğramıştım bölünmüşlerdi
Ay bilmiyordum kuzum başın sağolsun benim de 8. Haftaydi kaybım. 8de çok oluyor diyorlar sen tek tek koydur o zaman aman diyim dördüz bile olur yoksa

Tabiki güzel haberlerle geleceksin canım aksini düşünme bile.
Çıkar canim plasenta da yukari. Cikmazsa da sende sadece biraz dikkatli hamilelik gecirip sezeryan ile doguracaksin bu kadarcik kacta randevun
3 bucukta canım beklemedeyim hala
cıkar cıkmaz yazıcam hemen

Ay bilmiyordum kuzum başın sağolsun benim de 8. Haftaydi kaybım. 8de çok oluyor diyorlar sen tek tek koydur o zaman aman diyim dördüz bile olur yoksa
Kanka evet kromozom bozukluğu varsa genelde 99% 10.haftaya ulaşmadan kalbî duruyormuş, ben biyopsi yaptırmıştım embriyodan parça aldırarak kürtajda , sebebini öğrenmek için, trizomi 12 geldi, ondan sonra korkudan kalan embriyolarımı genetik test ettirip öyle dondurdum tekrar
Başımız sağalsın aşkom

genetikte ayrıştırman cok iyi olmus canim
benim 2 cocukta da diyafram henrisi cikinca en son 10 haftalik kalbi duran bebegini genetige gonderdiler hicbir sorun cikmadi ama genetik bolumu ucumuzden kan aldi genetik hastalikmi diye bakmak icin
eger genetik ciksaydi normal yolla gebe kalmama izin vermeyip tüp bebekle o geni ayrıstırıcaklardı sureci baya anlattılr ama sukur ki diyafram genetik cikmadi bizde
tup bebegin o yonu cok iyi
ama tup bebek olup down sendromlu gordum ben heralde onlar senin gibi gene baktırmayanlar degil mi

destegin icin sagol canım gel beraber yiyelim
duramıycam zaten tansiyonum yerlerde zaten
Tam olarak hazırlamaya gidiyordum şu an kanka yalnız değilsin
Biz tüp bebeğe başlarken eşimde bende genetik test vermiştik aşkım temiz çıkmıştı sonuçlarımız, hatta şaşırdık trizomi 12 diyince doktor. Ama sağlıklı olsanda arada öyle olanlar olabiliyormuş sonuçta yapay ortamda yapılıyor dedi dr.
Evet aşkım muhtemelen genetiksizdir down sendromlu olanlar
Genetiklinin iyi yani sağlıksız ve problemli olanları eliyorlar

Yok kuzum hiç bişey hissetmiyorum ya da anlamıyor da olabilirm tek yaşadığım mide yanması, diyorum belirtiler devam ediyorsa iyidir heralde, ama içimde şüphe de kalıyor. bugün iyice yoklıycam bakayım yine hissedemezsem gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…