- 16 Eylül 2024
- 5.713
- 5.140
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.041
Tabiki güzel haberlerle geleceksin canım aksini düşünme bile.sagol canım benim
stres heyecan karışık saati bekliyorum
organlara bakılıcak bugun icim cok ferah guzel haberlerle gelecegime inanıyorum
plesenta konusu beni geriyor biraz insallah yerine cıkmıstır
Bundan öncekim aşkım, 8.haftada kalbi duran bebelerim ikizdi benim, ultrasonda görünce şoka uğramıştım bölünmüşlerdiE nasıl oldu bu bebeğinin mi ikizi vardı önceki mi. Ben bilmiyorum onları başlarda konuşulduysa da
Kötü kararlarımı kankam desteklemiştir
Aşkom kızdır kız, sağlıklı minik piremsesinsallahhh bakalm her gidiste soruyorum hep kız diyor adam artık dogurda kurtulalm senden diycek
15+5 de kız dedi o zamandan beri butun muaynelerde soruyorum kız diyor ama burada birkac kisi degisti yazınca tereddutte kaldım
sana zahmet canım gidince beni de götürsene
Ay bilmiyordum kuzum başın sağolsun benim de 8. Haftaydi kaybım. 8de çok oluyor diyorlarBundan öncekim aşkım, 8.haftada kalbi duran bebelerim ikizdi benim, ultrasonda görünce şoka uğramıştım bölünmüşlerdi
3 bucukta canım beklemedeyim halaTabiki güzel haberlerle geleceksin canım aksini düşünme bile.
Çıkar canim plasenta da yukari. Cikmazsa da sende sadece biraz dikkatli hamilelik gecirip sezeryan ile doguracaksin bu kadarcikkacta randevun
Kanka evet kromozom bozukluğu varsa genelde 99% 10.haftaya ulaşmadan kalbî duruyormuş, ben biyopsi yaptırmıştım embriyodan parça aldırarak kürtajda , sebebini öğrenmek için, trizomi 12 geldi, ondan sonra korkudan kalan embriyolarımı genetik test ettirip öyle dondurdum tekrarAy bilmiyordum kuzum başın sağolsun benim de 8. Haftaydi kaybım. 8de çok oluyor diyorlarsen tek tek koydur o zaman aman diyim dördüz bile olur yoksa
Ye gitsinkahvaltı yapalı çok olmadı şuan felaket Açımmm
sanki 2 gundur birsey yememis gibi karnımdan ses geliyor
boyle devam edersem ek 30 kiloyla beni doguma alırlar artık
genetikte ayrıştırman cok iyi olmus canimKanka evet kromozom bozukluğu varsa genelde 99% 10.haftaya ulaşmadan kalbî duruyormuş, ben biyopsi yaptırmıştım embriyodan parça aldırarak kürtajda , sebebini öğrenmek için, trizomi 12 geldi, ondan sonra korkudan kalan embriyolarımı genetik test ettirip öyle dondurdum tekrar
Başımız sağalsın aşkom
destegin icin sagol canımYe gitsinaç gitmemen lazım ultrasona
Tam olarak hazırlamaya gidiyordum şu an kankadestegin icin sagol canımgel beraber yiyelim
duramıycam zaten tansiyonum yerlerde zaten
Biz tüp bebeğe başlarken eşimde bende genetik test vermiştik aşkım temiz çıkmıştı sonuçlarımız, hatta şaşırdık trizomi 12 diyince doktor. Ama sağlıklı olsanda arada öyle olanlar olabiliyormuş sonuçta yapay ortamda yapılıyor dedi dr.genetikte ayrıştırman cok iyi olmus canim
benim 2 cocukta da diyafram henrisi cikinca en son 10 haftalik kalbi duran bebegini genetige gonderdiler hicbir sorun cikmadi ama genetik bolumu ucumuzden kan aldi genetik hastalikmi diye bakmak icin
eger genetik ciksaydi normal yolla gebe kalmama izin vermeyip tüp bebekle o geni ayrıstırıcaklardı sureci baya anlattılr ama sukur ki diyafram genetik cikmadi bizde
tup bebegin o yonu cok iyi
ama tup bebek olup down sendromlu gordum ben heralde onlar senin gibi gene baktırmayanlar degil mi
Yok kuzum hiç bişey hissetmiyorum ya da anlamıyor da olabilirm tek yaşadığım mide yanması, diyorum belirtiler devam ediyorsa iyidir heralde, ama içimde şüphe de kalıyor. bugün iyice yoklıycam bakayım yine hissedemezsem gidicem.Canım bence de bir acile gidip görün derim. Icin ferahlar cumartesine kadar stres yapmamis olursun. Bebisi de strese sokuyorsun bu sekilde çünkübelki sırtı dönüktür. Bağırsak hareketleri hissediyor musun. Aniden gaz gelmis gibi falan oluyor arkaya dogru vurdugunda mesela. O hisler de bebisin hareketleri sonucu oluyor.
Burasi guvenliymis askim, bir arkadasim surekli burdan alisveris yapti. Hatta umraniyede magazalari varmisss
A bişey dicem cahilliğime ver 2.çocuk hazır bekliyor mu nasıl oluyor.Kanka benimkiler şu an soğuk tüpte beklediği için ısıtmak lazım diyorum
Herkes güldüğüne göre yanlış anladımA bişey dicem cahilliğime ver 2.çocuk hazır bekliyor mu nasıl oluyor.
Sipariş is loadingBurasi guvenliymis askim, bir arkadasim surekli burdan alisveris yapti. Hatta umraniyede magazalari varmisss
Aşko tüp bebek ya bizim, embriyolar donmuş bekliyor rahme fırlatılmayıA bişey dicem cahilliğime ver 2.çocuk hazır bekliyor mu nasıl oluyor.
Ayy ama bekliyor olması bile çok heyecanlıAşko tüp bebek ya bizim, embriyolar donmuş bekliyor rahme fırlatılmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?