- 1 Nisan 2025
- 704
- 930
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.061
Yok kuzumm bende bılmıyorum valla onun ıcıb gulmedım tabıkı hosuma gıttı cumle tarzın tebessum etttırdıHerkes güldüğüne göre yanlış anladım
Aynen ne şok hem de geçen sene de ilk dönem yoktum oğlumdan dolayı onlar da biraz zorlanacaklar ama yapacak bir şey yokAy benim de velilerim bilmiyorgörünce şok olacaklar, kaç gündür onu düşünüyordum
Tabii ki ya prensesliğini göster biz güçlü kadınlarız Sen de çok güçlüsün bunu gördük hep birlikte buradaCanimmkuzucum cok haklısın dimi doğumdan önce bol bol dinlenecegim imkanım oldu prenseslik yapabilecegim bir döneme girdik bebegimle, bebegim sayesinde sağlıkla bende bebegimi dünyaya getirip forumda stres yapan tüm annelere destek olacağım korkmayin bakin en guzel örnek biziz diye anlatacagim ki kalplerindeki korku endise yok olup gitsin
Ayrica ya ben aşırı sevindim senin icinnn. Sen hamişsiiinnemeklerin karsiliginin alınması kadar güzeli yok ki... sağlıkla gelsin daha yeni oldu galiba kuzum operim onun minik kalbinden iyi misiniz
En iyisi olur canım. Gecen yine demistim burda, bacaklarini dümdüz uzat birlestir. Sırtüstü uzan, kollarini da hafif kaldir başından yukarı. Az bisey soguk su gibi de birsey ic. Biraz bekle bakalim. Yada olmadi tık tık yao karnini. Insallah ses verir sana. Eger yine ses cikmazsa bir acile görün 5 dk da gel. Zaten hamilelere genelde öncelik oluyor.Yok kuzum hiç bişey hissetmiyorum ya da anlamıyor da olabilirm tek yaşadığım mide yanması, diyorum belirtiler devam ediyorsa iyidir heralde, ama içimde şüphe de kalıyor. bugün iyice yoklıycam bakayım yine hissedemezsem gidicem.
Tamam canım teşekkür ederim deniycem aşkam mutlakaEn iyisi olur canım. Gecen yine demistim burda, bacaklarini dümdüz uzat birlestir. Sırtüstü uzan, kollarini da hafif kaldir başından yukarı. Az bisey soguk su gibi de birsey ic. Biraz bekle bakalim. Yada olmadi tık tık yao karnini. Insallah ses verir sana. Eger yine ses cikmazsa bir acile görün 5 dk da gel. Zaten hamilelere genelde öncelik oluyor.
Bebegim sağlıklı ben sağlıklı bu sureci böyle tamamlayacagiz sonsuz inanıyorum. Allahıma emanet çünkü güzel yavrum.Tabii ki ya prensesliğini göster biz güçlü kadınlarız Sen de çok güçlüsün bunu gördük hep birlikte buradabebişin de çok güçlüüü. Zaman su gibi akıp gidecek teşekkür ederim canım biz henüz çok yeniyiz 3 gun önce kese ve yolc sacımız göründü. HSG cekılmeyi planladıgım gun bebişimzin kesesini gördük. Rabbimden Umut kesilmez asla hep pozitif ol hep öyleydin ve devam et
Amin canım çok amin olumsuz şeyleri aklına getirme sakın hep olumlu düşün kucağına aldığın günleri hayal et ve gerçekleşsin kendine çok dikkat etBebegim sağlıklı ben sağlıklı bu sureci böyle tamamlayacagiz sonsuz inanıyorum. Allahıma emanet çünkü güzel yavrum.
Aksın gitsin zaman ve sağlıkla kavusalim
Allahımın hikmeti iste. Cok sevindim senin icinde. Hsg yi de kafaya cok takiyordun. Gerek kalmadan bebisin gelmis. Tamam artik yolc sac gorunduyse pesinden de pıt pıtlar atmaya baslar.
Hepimizin yavrusuna saglik versin Allahım.
Benim yavruma da daha fazla karnima tutunup güçlü olmalar versin
Benim 3.dusugum de ikizdi ikisinin de kalbinin durduğunu öğrenmiştim sonradan Allah bı DHA hicbi anneye yaşatmasın bunuBundan öncekim aşkım, 8.haftada kalbi duran bebelerim ikizdi benim, ultrasonda görünce şoka uğramıştım bölünmüşlerdi
Amin canım benimBenim 3.dusugum de ikizdi ikisinin de kalbinin durduğunu öğrenmiştim sonradan Allah bı DHA hicbi anneye yaşatmasın bunu
Ay bi de genetiğine bakılmış embriyo mu onlar. Tamam ya senin en az 6 çocuk daha olcak garantiKanka evet kromozom bozukluğu varsa genelde 99% 10.haftaya ulaşmadan kalbî duruyormuş, ben biyopsi yaptırmıştım embriyodan parça aldırarak kürtajda , sebebini öğrenmek için, trizomi 12 geldi, ondan sonra korkudan kalan embriyolarımı genetik test ettirip öyle dondurdum tekrar
Başımız sağalsın aşkom
Ne ikisi 6 tane hazır bebekA bişey dicem cahilliğime ver 2.çocuk hazır bekliyor mu nasıl oluyor.
Canım buna mı karar verdin? Kaç paket alıyorsun bilgilerini paylaşana ben de araştırmaya başladım bez
En onemli ihtiyacı almışsın gerisi önemli değil
Hayırlı haberlerle gel kuzummmilk defa bu kadar uzun surdu 14 gundur kizimi gormuyorum saat 3 bucukta randevum varrr
cok heyecanliyimmm
kızım diyorum ama cinsiyet degisirse diye de korkuyorumbenim fetal dna da cinsiyete bakmadılar cunku
vee tekrar doktorumu darlamaya gidiyorummm
Ben çok bağırdım ya hastaneyi inlettiydimSuda doğurmadım ama ben de çok konuşa konuşa doğurdum ya. Bence gerçektir o videolarHadi kızım gel annecim başaricaz diye diye ıkındım. Ebelere sorup duruyordum ikinabiliyor muyum nasil gidiyor falan diye. Acayip çenem düşmüştü. Bağırmak aklıma bir kez bile gelmedi biz grupta çok motive etmiştik birbirimizi. Hepimizin doğumu güzel geçmişti burda da yapıcaz bunu
Kuzum bez stoklamayi hiç önermiyorum.Bir paket 1 numara alıp kenara koymak yeterli bence. Ben 3 numaradan 2 paket aldım. Çok uzun süre kullanılıyor demişlerdi. Çok da değil yani sadece 2 paket. Ama bebeğim bir paketi zor bitirdi direkt 4e çıkacak kadar tombul oldu. Hiç tahmin edemiyorsun büyüme hızını. Bir de bazen alerji durumları oluyormus bizde olmadı ama onu da göz önünde bulundurmak lazım. Ama marka olarak Prima iyidir benceCanım buna mı karar verdin? Kaç paket alıyorsun bilgilerini paylaşana ben de araştırmaya başladım bez
Yaa sen öyle diyorsan tamamdır tecrübeli annişKuzum bez stoklamayi hiç önermiyorum.Bir paket 1 numara alıp kenara koymak yeterli bence. Ben 3 numaradan 2 paket aldım. Çok uzun süre kullanılıyor demişlerdi. Çok da değil yani sadece 2 paket. Ama bebeğim bir paketi zor bitirdi direkt 4e çıkacak kadar tombul oldu. Hiç tahmin edemiyorsun büyüme hızını. Bir de bazen alerji durumları oluyormus bizde olmadı ama onu da göz önünde bulundurmak lazım. Ama marka olarak Prima iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?