Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tabii ki ya prensesliğini göster biz güçlü kadınlarız Sen de çok güçlüsün bunu gördük hep birlikte burada bebişin de çok güçlüüü. Zaman su gibi akıp gidecek teşekkür ederim canım biz henüz çok yeniyiz 3 gun önce kese ve yolc sacımız göründü. HSG cekılmeyi planladıgım gun bebişimzin kesesini gördük. Rabbimden Umut kesilmez asla hep pozitif ol hep öyleydin ve devam et

En iyisi olur canım. Gecen yine demistim burda, bacaklarini dümdüz uzat birlestir. Sırtüstü uzan, kollarini da hafif kaldir başından yukarı. Az bisey soguk su gibi de birsey ic. Biraz bekle bakalim. Yada olmadi tık tık yao karnini. Insallah ses verir sana. Eger yine ses cikmazsa bir acile görün 5 dk da gel. Zaten hamilelere genelde öncelik oluyor.

Tamam canım teşekkür ederim deniycem aşkam mutlaka

Bebegim sağlıklı ben sağlıklı bu sureci böyle tamamlayacagiz sonsuz inanıyorum. Allahıma emanet çünkü güzel yavrum.
Aksın gitsin zaman ve sağlıkla kavusalim
Allahımın hikmeti iste. Cok sevindim senin icinde. Hsg yi de kafaya cok takiyordun. Gerek kalmadan bebisin gelmis. Tamam artik yolc sac gorunduyse pesinden de pıt pıtlar atmaya baslar.
Hepimizin yavrusuna saglik versin Allahım.
Benim yavruma da daha fazla karnima tutunup güçlü olmalar versin

Amin canım çok amin olumsuz şeyleri aklına getirme sakın hep olumlu düşün kucağına aldığın günleri hayal et ve gerçekleşsin kendine çok dikkat et

Kızlar çok komiksiniz ya, yazılanları okurken çok eğleniyorum, enerjiniz çok harika

Dün eşimle günübirlik ilk dışına çıktık, hem iyi geldi, hem de çok yoruldum, uzun zamandır böyle kaçamak yapmıyorduk malum bebişten dolayı, onunla anı biriktirmeyi özlemişim

Buraya da hiç bakamadım, zar zor okudum yazılanları

Ay bi de genetiğine bakılmış embriyo mu onlar. Tamam ya senin en az 6 çocuk daha olcak garanti

Ben çok bağırdım ya hastaneyi inlettiydim benimde hic konuşcak halim yokdu, kusarak doğum yaptım kızlar ama bu cok nadir yane ben galiba o sancıyı hissedince bedenim şok gecirdi

Canım buna mı karar verdin? Kaç paket alıyorsun bilgilerini paylaşana ben de araştırmaya başladım bez
Kuzum bez stoklamayi hiç önermiyorum.Bir paket 1 numara alıp kenara koymak yeterli bence. Ben 3 numaradan 2 paket aldım. Çok uzun süre kullanılıyor demişlerdi. Çok da değil yani sadece 2 paket. Ama bebeğim bir paketi zor bitirdi direkt 4e çıkacak kadar tombul oldu. Hiç tahmin edemiyorsun büyüme hızını. Bir de bazen alerji durumları oluyormus bizde olmadı ama onu da göz önünde bulundurmak lazım. Ama marka olarak Prima iyidir bence

Yaa sen öyle diyorsan tamamdır tecrübeli anniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…