Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben çok bağırdım ya hastaneyi inlettiydim benimde hic konuşcak halim yokdu, kusarak doğum yaptım kızlar ama bu cok nadir yane ben galiba o sancıyı hissedince bedenim şok gecirdi
Kusmayı ilk defa duydum ya. Bana o an bagirirsin falan dediler ama unuttum ben. Annem bir ara bağır istersen rahatlarsın falan dedi. Onu da yapasım gelmedi kızları da korkutma şimdi ya doğum kötü bişey değil

Bezden konu açılmışken 3 haftada kızımın değişimini göstereyim size. Bir kez giyilip boşa giden 1-3 aylık kıyafet örneği böyle acayip büyüyorlar onu göze alın

Eklentiler

• 1000040951.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000040952.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 64
Canım buna mı karar verdin? Kaç paket alıyorsun bilgilerini paylaşana ben de araştırmaya başladım bez
Aşkım ben 1 numara olandan bir paket aldım içinde 70 adet varmış, yetmezse sonra üstüne yine alırım
2 numara olandan 2 paket aldım toplam 120 adet, çok stoklamadım, her ikisi prima premium care, bunla başlayacağım bakalım sevecek mi
Birde chatgpt ilk zamanlar her 2-3 saatte bir altını yenilemek lazım demiş

O kadar oluyor muydu ya. Oluyordu galiba hatirliycam tekrar

Kızlar Molfix premium ya da baby turco doğadan kullanan var mı acaba ben ikisinden birini alacağım da bu arada her bebek aynı olmuyor evet annabelica bu konuda haklı ondan stok yapmayacağım ama hangisi kararsız kaldım

Kusmayı ilk defa duydum ya. Bana o an bagirirsin falan dediler ama unuttum ben. Annem bir ara bağır istersen rahatlarsın falan dedi. Onu da yapasım gelmedi kızları da korkutma şimdi ya doğum kötü bişey değil
kız diyom ya çok nadir olay bide benim miğdem ilk hamileliğimde 9 ay bulanmadı hiç, doğumda bulandı ama doğumum harikaydı sancım geldikce bağırdım ıkındım ve resmen bir mucize bebek dünyaya geliyor yine olsa yine normal doğum derim kızlar korkmasın

Bezden konu açılmışken 3 haftada kızımın değişimini göstereyim size. Bir kez giyilip boşa giden 1-3 aylık kıyafet örneği böyle acayip büyüyorlar onu göze alın
Oyyy ben o ayakları elleri yerimmm yaa
senin ilki kızdı ne güzel kıyafetlerinin coğunu kullanabilceksin benimki oğlandı ve nadir şeyleri giydirebilcem ama olsun ben kız bebek alış verişlerine başladım bile

Evet ya cesaret verelim böyle birbirimize. Gerçekten pozitif hikayeler duymak çok motive ediyor insanı

Oyyy ben o ayakları elleri yerimmm yaa
senin ilki kızdı ne güzel kıyafetlerinin coğunu kullanabilceksin benimki oğlandı ve nadir şeyleri giydirebilcem ama olsun ben kız bebek alış verişlerine başladım bile
Çok beğendiğim şeyleri yine giydircem ona çok seviniyorum sen de yeniden alışveriş yapıyorsun o da çok güzel

Kuzum şöyle diyim ben birçok markayı denedim merakımdan. Hepsi nerdeyse çiş sızdırdı bizde. Erkek bebekte nasıl olur bilmiyorum. Gece çiş sizinca çok sinir bozucu oluyor. Hatta kaka da çok sızdırıyor bir çok marka. Primayla sadece deliksiz uyuyabildik açıkçası. 3-4 ay gibi gece kaka yapmayı birakiyor. Bir yasindan sonra gece çok fazla çiş yapmamaya başlıyor. Bez nerdeyse boş uyanıyor. Uyanır uyanmaz çiş yapıyor hemen ben bu gece çişi azaldiktan sonra düz mavi Molfix kullanmaya başladım işimi görüyor açıkçası. Ama ilk 1 sene gündüzleri olmasa da gece yatarken Prima takmani tavsiye ediyorum. Turco denemedim ama molfixi beğeniyorum ben

Ben de böyle yapmıştım, muhtemelen 1 numaradan bir paket daha lazım olacak ama olsun, eşin gider alır ya da online dan söylersin. İlk zamanlar her uykudan uyanınca altını açtığın için çok gidiyor bez Prima premium aldım hep, hala onla devam ediyorum ama oğlum bıraksa iyi olacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…