- 18 Temmuz 2022
- 6.389
- 10.764
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.081
Kusmayı ilk defa duydum ya. Bana o an bagirirsin falan dediler ama unuttum ben. Annem bir ara bağır istersen rahatlarsın falan dedi. Onu da yapasım gelmediBen çok bağırdım ya hastaneyi inlettiydimbenimde hic konuşcak halim yokdu, kusarak doğum yaptım kızlar ama bu cok nadir yane ben galiba o sancıyı hissedince bedenim şok gecirdi
YiyicemmmmmBezden konu açılmışken 3 haftada kızımın değişimini göstereyim size. Bir kez giyilip boşa giden 1-3 aylık kıyafet örneğiböyle acayip büyüyorlar onu göze alın
Ben onları şimdi nasıl imha etmeye kıyayımNe ikisi 6 tane hazır bebek
Aşkım ben 1 numara olandan bir paket aldım içinde 70 adet varmış, yetmezse sonra üstüne yine alırımCanım buna mı karar verdin? Kaç paket alıyorsun bilgilerini paylaşana ben de araştırmaya başladım bez
Genetik galiba aşko bilmiyorum süt içip yatmaktan şişmişti iyice. Yürüyünce forma girdi Allah'tan. Güzel kuzum benim aynısından gelir umarımYiyicemmmmm
Kanka maşallahsen ne yiyip içtinde sütün bu kadar oldu, bizede söyle
Kıyılır mi ya tabiki doguracaksinBen onları şimdi nasıl imha etmeye kıyayımmecbur doğuracam
Tüvbeee, tr nüfusunu ben kurtarıcamKıyılır mi ya tabiki doguracaksinbir de bölünüp ikiz olan olursa tamam artık 12 çocuk
O kadar oluyor muydu ya. Oluyordu galiba hatirliycam tekrarAşkım ben 1 numara olandan bir paket aldım içinde 70 adet varmış, yetmezse sonra üstüne yine alırım
2 numara olandan 2 paket aldım toplam 120 adet, çok stoklamadım, her ikisi prima premium care, bunla başlayacağım bakalım sevecek mi
Birde chatgpt ilk zamanlar her 2-3 saatte bir altını yenilemek lazım demiş
Sana hemen hafiza yenileme şeysilerinden atıyorumO kadar oluyor muydu ya. Oluyordu galiba hatirliycam tekrar
kız diyom ya çok nadir olay bide benim miğdem ilk hamileliğimde 9 ay bulanmadı hiç, doğumda bulandıKusmayı ilk defa duydum ya. Bana o an bagirirsin falan dediler ama unuttum ben. Annem bir ara bağır istersen rahatlarsın falan dedi. Onu da yapasım gelmedikızları da korkutma şimdi ya doğum kötü bişey değil
Oyyy ben o ayakları elleri yerimmm yaaBezden konu açılmışken 3 haftada kızımın değişimini göstereyim size. Bir kez giyilip boşa giden 1-3 aylık kıyafet örneğiböyle acayip büyüyorlar onu göze alın
Evet ya cesaret verelim böyle birbirimize. Gerçekten pozitif hikayeler duymak çok motive ediyor insanıkız diyom ya çok nadir olay bide benim miğdem ilk hamileliğimde 9 ay bulanmadı hiç, doğumda bulandıama doğumum harikaydı sancım geldikce bağırdım ıkındım ve resmen bir mucize bebek dünyaya geliyor yine olsa yine normal doğum derim kızlar korkmasın
Çok beğendiğim şeyleri yine giydircem ona çok seviniyorumOyyy ben o ayakları elleri yerimmm yaa
senin ilki kızdı ne güzel kıyafetlerinin coğunu kullanabilceksin benimki oğlandı ve nadir şeyleri giydirebilcem ama olsun ben kız bebek alış verişlerine başladım bile
Yani yapılacak işlemler belli zaten, sabit bir fiyatının olması daha makulEvet bence de olması gereken böyledir tekrar konuşacağım ya yoksa çok saçma oluyor
Kuzum şöyle diyim ben birçok markayı denedim merakımdan. Hepsi nerdeyse çiş sızdırdı bizde. Erkek bebekte nasıl olur bilmiyorum. Gece çiş sizinca çok sinir bozucu oluyor. Hatta kaka da çok sızdırıyor bir çok marka. Primayla sadece deliksiz uyuyabildik açıkçası. 3-4 ay gibi gece kaka yapmayı birakiyor. Bir yasindan sonra gece çok fazla çiş yapmamaya başlıyor. Bez nerdeyse boş uyanıyor. Uyanır uyanmaz çiş yapıyor hemenKızlar Molfix premium ya da baby turco doğadan kullanan var mı acaba ben ikisinden birini alacağım dabu arada her bebek aynı olmuyor evet annabelica bu konuda haklı ondan stok yapmayacağım ama hangisi kararsız kaldım
Ben de böyle yapmıştım, muhtemelen 1 numaradan bir paket daha lazım olacak ama olsun, eşin gider alır ya da online dan söylersin. İlk zamanlar her uykudan uyanınca altını açtığın için çok gidiyor bezAşkım ben 1 numara olandan bir paket aldım içinde 70 adet varmış, yetmezse sonra üstüne yine alırım
2 numara olandan 2 paket aldım toplam 120 adet, çok stoklamadım, her ikisi prima premium care, bunla başlayacağım bakalım sevecek mi
Birde chatgpt ilk zamanlar her 2-3 saatte bir altını yenilemek lazım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?