- 1 Nisan 2025
- 679
- 890
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.521
Bende bana neden 27-28 gıbı yapalım dedı anlamadım neyse ınternetten bıraz arastırdım 28 e kadar yapılıyormus belkıde oyle uygun gormesının vardır bır sebebı ben 27 de gıderımBugün doktorum 24-25-26 haftalardan birinde gelmemi söyledi
Doktorun öyle diyorsa oluyordur canım merak etme doktoruna güven gitsinBende bana neden 27-28 gıbı yapalım dedı anlamadım neyse ınternetten bıraz arastırdım 28 e kadar yapılıyormus belkıde oyle uygun gormesının vardır bır sebebı ben 27 de gıderım
Aradim 9 bin TL ymis tek gebelikte olabilir canimAşkım birde Recep Has var karşıda, onun fiyatları ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle alanında en iyilerden biri oda, arayıp öğren istersen, karşı dediğim avrupa yakasında, eskiden nişantaşındaydı yeri şu an nerde bilmiyorum, ben eğer bu olmasaydı ona giderdim kesinlikle
suan ki bebegm icin 25 28 hafta arasi dediBende bana neden 27-28 gıbı yapalım dedı anlamadım neyse ınternetten bıraz arastırdım 28 e kadar yapılıyormus belkıde oyle uygun gormesının vardır bır sebebı ben 27 de gıderım
Tamam canım bende 27de gıderımsuan ki bebegm icin 25 28 hafta arasi dedi
kızımda 28.haftada yaptirmstm canim
Aaa ne cok sasırmıssınızdır bunca haftadan sonraAy kızlar moral bozukluğundan söylemeyi unuttum benim bebis erkeğe döndü bugun detaylidaannabelica
Evet canim ilk erkek demisti bir ay önce %90kiz dedi şimdi de gördük zaten pipisiniAaa ne cok sasırmıssınızdır bunca haftadan sonrasaglıkla gelsın canımm
Canım bir oğluş daha mı geliyorAy kızlar moral bozukluğundan söylemeyi unuttum benim bebis erkeğe döndü bugun detaylidaannabelica
Canım ben senin zaten erkekti diye hatırlıyodum yaa ahahah neyse hoşgeldin erko anaları grubumuza sjsjsEvet canim ilk erkek demisti bir ay önce %90kiz dedi şimdi de gördük zaten pipisini
İnşallah canım benim doktor hic tekrar bakalim filan demedi direkt amniyosentez dedi ama başka bir doktorlar daha gorusucem inşallahCanım bir oğluş daha mı geliyormoralini bozma chatgpt bu haftalarda görülmeyebilir hemen amniyosentez önerilmez bir iki hafta sonra tekrar bakılmalıdır diyor sen de zaten onu düşünüyorsun sanırım, inşallah sonraki detaylıda görülecek bebeğimizin vermisi
İlk erkeğe benzetmisti belki onu okumusssundur canım hosbuldummCanım ben senin zaten erkekti diye hatırlıyodum yaa ahahah neyse hoşgeldin erko anaları grubumuza sjsjs
Çok geçmiş olsun, bugün detaylı ultrasonumda aynı durumu yaşadım. Şuan için ilaç verdi haftaya dikiş atalım dedi. Nasılsın, kaç haftalıksın inşallah her şey yolundadır. Ben de çok tedirgin oldumKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Teşekkür ederim sana da çok çok gecmis olsunÇok geçmiş olsun, bugün detaylı ultrasonumda aynı durumu yaşadım. Şuan için ilaç verdi haftaya dikiş atalım dedi. Nasılsın, kaç haftalıksın inşallah her şey yolundadır. Ben de çok tedirgin oldum
Canım bu fiyat iyi sayılır bence bu arada.Aradim 9 bin TL ymis tek gebelikte olabilir canim
Yaa önce kız sonra erkek mi dedileer. Saglikla gelsin inşallahAy kızlar moral bozukluğundan söylemeyi unuttum benim bebis erkeğe döndü bugun detaylidaannabelica
Evet canim degisti cinsiyetimiz sagolCanım bu fiyat iyi sayılır bence bu arada.
Yaa önce kız sonra erkek mi dedileer. Saglikla gelsin inşallahsağlık hepsinden önemli
Ben 21+2yim. Bugün detaylıda 29mm olarak başlangıç değerim 12,6lara geldi anlık olarak değişkenlik gösteriyor. Progestan fitil ve endol diye bir ilaç verdi perinatolog, dinlen işe gitmek yok artık dedi. Diş muayenesi, kan değerleri, idrar örnekleri vermemi istedi. Eğer 1 hafta ilaçları kullandıktan sonra düzelme olmazsa serklaj olması gerektiğini söyledi. Bazen enfeksiyon kaynaklı da olabiliyormuş. Raporu da kendi doktoruma yolladı. Hemen doktorumu aradım çıkınca , o da ilaçların doğru olduğunu ama her ihtimale karşı serklaj yapmak istediğini söyledi ve pazartesi yada salı gitmemi istedi. Senin açıklık nasıldı? Ağrılı bir işlem mi çok da önemli değil yeter ki iyi olsun ama bebeğe zarar ihtimali var mı acabaTeşekkür ederim sana da çok çok gecmis olsun
Kac mm ölçtü rahim ağzını?
Genelde bu gibi durumlarda acil serklaj yapılıyor ama neden erteledi acaba doktorun ?
Dinleniyorum hala ayaga da kalkmiyorum mecbur kalmadikca hic oturmuyorum da çünkü yasak su anlık. Diger serklajli arkadaşlarimdan da ogrendigim bilgilerle ilk 10 gün önemliymiş. Dikkat etmek temiz bakmak olabildigince dinlenmek agir kaldirmamak gerekiyor. 21+6 yim ben. Daha cok yeni atildi dikiş.
Sen kac haftaliksin ?
Ay benimde öyle olmuştu dr bastırıyor bu pat pat vuruyorEvet görüntüleri ve videoları en son Whatsapptan attılaryüzünü zor yakaladık ama hep kapatıyordu doktor ultrasonla baya bi bastırıp karnımı salladı ancak öyle açtı o da geri yumruk atmak için doktor bastırdıkça kız içerden yumruk atıp durdu çok komikti
Bende 21+3 te muayenede farkedilmesiyle acil ameliyata alındım. Bence seninde acil olarak serklaj yapılman en azindan daha erken önlem alinmis olmasina neden olur. Pazartesi git bence. Hatta baska bir doktora gitsen hemen bile yapabilir bence. Çünkü bu bir açıklık başlangıcı ve ertelemek bilemedim ne kadar dogru. Yanlış anlama korkutmak degil amacım ama tedbir alınmazsa sonrasi daha zor olur o nedenle diyorum.Ben 21+2yim. Bugün detaylıda 29mm olarak başlangıç değerim 12,6lara geldi anlık olarak değişkenlik gösteriyor. Progestan fitil ve endol diye bir ilaç verdi perinatolog, dinlen işe gitmek yok artık dedi. Diş muayenesi, kan değerleri, idrar örnekleri vermemi istedi. Eğer 1 hafta ilaçları kullandıktan sonra düzelme olmazsa serklaj olması gerektiğini söyledi. Bazen enfeksiyon kaynaklı da olabiliyormuş. Raporu da kendi doktoruma yolladı. Hemen doktorumu aradım çıkınca , o da ilaçların doğru olduğunu ama her ihtimale karşı serklaj yapmak istediğini söyledi ve pazartesi yada salı gitmemi istedi. Senin açıklık nasıldı? Ağrılı bir işlem mi çok da önemli değil yeter ki iyi olsun ama bebeğe zarar ihtimali var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?