Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım kaçıncı haftadasın, erken dönemde görülmeyebiliyormuş ama o verniks değildir verniks vücutlarını kaplayan tabaka çünkü
21+4 um bugun ,yok beyinde vermis diye bisey varmış onu goremedi bu haftalarda görülsün isteriz dedi nörolojik bi sorun olabilir dedi

Ne olduğunu bilmiyorum kuzum ama tek bulgu varsa çok ciddi değil diye biliyorum. Başka doktora gitsen belki doktor görememiştir ama olmadığı anlamına gelmez bence
Birisinden mi duydun canim aynen beyinde su olsa daha kötü düşünürdük dedi ama bu da iyi bisey değil napicam bilmiyorum

Birisinden mi duydun canim aynen beyinde su olsa daha kötü düşünürdük dedi ama bu da iyi bisey değil napicam bilmiyorum
Kuzum bu forumda çok denk geldim. Olumsuz yazılanları da okuyorum konular açılıyor bazen. Genelde böyle tek bir bulgu olunca bişey çıkmıyor. Doktorlar da öyle diyor. Bazen bikac tane de olsa sonuç sağlıklı geliyor hatta. Her problem genetik hastalık anlamına gelmiyor. Ama nolur nolmaz diye söylemiş doktorun. İleri haftalarda bakılır görülür inşallah. Peşinen üzülmene hiç gerek yok

İhtiyacın olmaz belki canım. Ben çok gidip geldim alsam mı almasam mi diye. İhtiyaca göre alırım dedim. İyi ki almamışım önceden
Ay cidden mi ya benim göğüslerim hassas biraz en korktuğum o süreç diye hep balm, Krem vs vs ekledim bu gümüş kapağı da çok önermişled

Kızlar aramızda şeker yüklemesi yaptıranlar da var Fakat benim Doktorum 28 hafta yapmayı uygun gördü aranızda benim gibi 27-28 haftalarda yapılacak olan var mı

Canım acibadem de detayli ücreti ne kadar
Kuşum benim dr biraz pahalı, benim allianz yatarak özel sigorta 13.hafta detaylıda 12 bin ödedik, normalde 23 bin, yarın ne kadar öderiz bilmiyorum, yarın ben sana mutlaka sigortalı sigortasız yeni fiyatları yazarım.
Benim dr çok iyi gerçekten ben memnunum instadan bak istersen, biraz suratsız ama gerçekten profesyonel
Prof.Tolga Ergin

Uff baya cokmus ya tekrar detayli düşünüyoruz başka bir merkezde de burası da baya zorlar

Uff baya cokmus ya tekrar detayli düşünüyoruz başka bir merkezde de burası da baya zorlar
Aşkım birde Recep Has var karşıda, onun fiyatları ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle alanında en iyilerden biri oda, arayıp öğren istersen, karşı dediğim avrupa yakasında, eskiden nişantaşındaydı yeri şu an nerde bilmiyorum, ben eğer bu olmasaydı ona giderdim kesinlikle

Ay cidden mi ya benim göğüslerim hassas biraz en korktuğum o süreç diye hep balm, Krem vs vs ekledim bu gümüş kapağı da çok önermişled
İlk bir hafta korkunç bir mastit geçirdim. Anlatıp korkutmayayim sizi Ama sonrası çok güzel geçti çok şükür yara bere olmadı hiç. Eğitimde dediklerine göre bebek düzgün tutarsa yara olmaz dediler. Yani senin bedeninden ziyade bebeğin tutuşuyla ilgili bişey. Ağzını güzel açıp kavrarsa sıkıntı olmuyor. İnşallah bu bebeğim de öyle olur ve sizinkiler de

Tamam canim bakayim ona da sagol

Benimki daha doğmadan yara bere içinde bıraktı ya beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…