- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.541
Canım kaçıncı haftalarda oldu benim de içimde öyle bir his var 18 haftalıkken kız dedi ama hiç hoşuma gitmedi içime oturmadı senin bebek bacak arası boşmuydu zaten arkadaşlarda biliyor neler söyledi doktorumEvet canim ilk erkek demisti bir ay önce %90kiz dedi şimdi de gördük zaten pipisini
Canım ilk gittim 12. Haftada erkeğe benziyor gördüm ama daha erken dedi sonra 17. Haftada aynı doktor %90 kiz dedi goremedi gerçekten de biz de görmedik baya da bakti ama saklamış demek ki bugun detayli ultrason da baya gördük erkektiCanım kaçıncı haftalarda oldu benim de içimde öyle bir his var 18 haftalıkken kız dedi ama hiç hoşuma gitmedi içime oturmadı senin bebek bacak arası boşmuydu zaten arkadaşlarda biliyor neler söyledi doktorum
Çok geçmiş olsun canım inşaallah bebeğinin hiç bir şeyi yoktur .Vermis agenezisi mi dedi doktorun ? Bir de başka bulgu var mıydı ?Y
Ok yaptırmadım olması gereken bir şeymiş ama yokmuş
Kanka oldu ya ucu çatladı, bir ara dedim ya iğne batıyor gibi ağrısına dayanamadım diye, o zaman antibiyotik krem kullandım öyle geçtiNasıl ya şimdiden mi yara oldu. Benim de hassasiyet yanma çok oluyor ama yaram olmadı hiç
Canım eğer sizin için uygunsa mutlaka Recep Has’a git, acıbademdeki doktorlar bile eğer ikilemde kalırsa ona yolluyorlarAradim 9 bin TL ymis tek gebelikte olabilir canim
Ayy hatırlıyorum evet senin nasıl olacak bakalım emzirirken. İnşallah ilaca ihtiyaç duymazsin bir dahaKanka oldu ya ucu çatladı, bir ara dedim ya iğne batıyor gibi ağrısına dayanamadım diye, o zaman antibiyotik krem kullandım öyle geçti
İnşallah aşkomm, lansinoh o yüzden 35-36 haftada sürmeye başlıyorlarmış yara oluşmasın diyeAyy senin nasıl olacak bakalım emzirirken. İnşallah ilaca ihtiyaç duymazsin bir daha
Senin kaçtı ölçümde? Ağrı sızı benim de umrumda değil, yeter ki sağ sağlim kucağımıza alalım. Pazartesi gidicem ben de öyle düşünüyorum.Bende 21+3 te muayenede farkedilmesiyle acil ameliyata alındım. Bence seninde acil olarak serklaj yapılman en azindan daha erken önlem alinmis olmasina neden olur. Pazartesi git bence. Hatta baska bir doktora gitsen hemen bile yapabilir bence. Çünkü bu bir açıklık başlangıcı ve ertelemek bilemedim ne kadar dogru. Yanlış anlama korkutmak degil amacım ama tedbir alınmazsa sonrasi daha zor olur o nedenle diyorum.
İslem esnasinda genel anestezi ile ameliyat oldum ben. Uyandigimda haliyle agri sanci biraz oluyor. Ama önemli olan o agrilar bebegini sana tutunduruyor bilincinde olunca yeter ki iyi olsun diyorsun. Cok uzun sürmüyor agrilar ama endise etme. Zaten hastanede parol vs veriyorlar damardan.
Tamamen risksiz bir islem degil tabiki. Benim doktorum da bana detaylica anlatti herseyi. Ama kendini korkutma iyiye odaklan iyi olacak diye düşün iyi olsun
Bu arada kasılman var mıydı hiç öncesinde hissettiğin bi değişiklik vsBende 21+3 te muayenede farkedilmesiyle acil ameliyata alındım. Bence seninde acil olarak serklaj yapılman en azindan daha erken önlem alinmis olmasina neden olur. Pazartesi git bence. Hatta baska bir doktora gitsen hemen bile yapabilir bence. Çünkü bu bir açıklık başlangıcı ve ertelemek bilemedim ne kadar dogru. Yanlış anlama korkutmak degil amacım ama tedbir alınmazsa sonrasi daha zor olur o nedenle diyorum.
İslem esnasinda genel anestezi ile ameliyat oldum ben. Uyandigimda haliyle agri sanci biraz oluyor. Ama önemli olan o agrilar bebegini sana tutunduruyor bilincinde olunca yeter ki iyi olsun diyorsun. Cok uzun sürmüyor agrilar ama endise etme. Zaten hastanede parol vs veriyorlar damardan.
Tamamen risksiz bir islem degil tabiki. Benim doktorum da bana detaylica anlatti herseyi. Ama kendini korkutma iyiye odaklan iyi olacak diye düşün iyi olsun
Ogfff nediyon kız sen bende 17 de kız dedi ama ilk ne dediysem odur yine dediCanım ilk gittim 12. Haftada erkeğe benziyor gördüm ama daha erken dedi sonra 17. Haftada aynı doktor %90 kiz dedi goremedi gerçekten de biz de görmedik baya da bakti ama saklamış demek ki bugun detayli ultrason da baya gördük ererkekti
Kesinlikle bu doktor zaten hala devam ediyor mu bilmiyorum ama perinatoloji bilim dalı başkanıydı kendisi .Bir de İbrahim Kalelioğlu var bu alanda en iyi doktorlardan bunlara bir görün mutlaka canımCanım eğer sizin için uygunsa mutlaka Recep Has’a git, acıbademdeki doktorlar bile eğer ikilemde kalırsa ona yolluyorlar
Başka bir bulgu yok beyninde su olmaması guzel dedi vermian hipoplazi yazmis kağıda amniyosentez istedi :/ sen biliyor musun canim bu konuda biseyÇok geçmiş olsun canım inşaallah bebeğinin hiç bir şeyi yoktur .Vermis agenezisi mi dedi doktorun ? Bir de başka bulgu var mıydı ?
Tamam canim bi bakayimCanım eğer sizin için uygunsa mutlaka Recep Has’a git, acıbademdeki doktorlar bile eğer ikilemde kalırsa ona yolluyorlar
Kanka az kaldı doğurana kadar sabır etsepide Kız be gülüyon bende takıntı var elimde değil
Devam ediyormuş aradim canim gidicem inşallah 1- 2 hafta içinde ama beklemek çok zorKesinlikle bu doktor zaten hala devam ediyor mu bilmiyorum ama perinatoloji bilim dalı başkanıydı kendisi .Bir de İbrahim Kalelioğlu var bu alanda en iyi doktorlardan bunlara bir görün mutlaka canım
Ayyy hayır kabul etmiyorum doktora giydiririm kız elbiselerini kendisi erkek zaten kendi düşünsünKanka az kaldı doğurana kadar sabır eto zaman öğrenirsin
Çok aldın mı kanka kiyafetAyyy hayır kabul etmiyorum doktora giydiririm kız elbiselerini kendisi erkek zaten kendi düşünsün
1.5 -6 gibi birseydi ama ameliyat esnasinda açıklık daha fazlaymış. Keisnlikle herseyden onemlisi bebeklerimizin sağlığı. Bencede gecikme pazartesi hemen git.Senin kaçtı ölçümde? Ağrı sızı benim de umrumda değil, yeter ki sağ sağlim kucağımıza alalım. Pazartesi gidicem ben de öyle düşünüyorum.
Ben bir onceki aksam kasık ağrısı yaşamıştım. Baya terletmisti hatta ama ben bagirsak agrisi mi kasık mi ayırt edemedim. Belki de bagirsak agrisiydi ama bilmiyorum tabi. Serklaj günü sabah uyandigimda da igne batma hisleri yaşıyordum.Bu arada kasılman var mıydı hiç öncesinde hissettiğin bi değişiklik vs
Evet canım sen randevunu al ama son dk bulamazsın yer, 1hafta 10 gün bekle gelişsin iyice, çünkü doktor, makina çok önemliymiş senin durumunda, ve emin ol Recep Has hiç kıvırmadan her şeyi çat çat söyler adam soğuk ama çok bilgiliDevam ediyormuş aradim canim gidicem inşallah 1- 2 hafta içinde ama beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?