Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet canim ilk erkek demisti bir ay önce %90kiz dedi şimdi de gördük zaten pipisini
Canım kaçıncı haftalarda oldu benim de içimde öyle bir his var 18 haftalıkken kız dedi ama hiç hoşuma gitmedi içime oturmadı senin bebek bacak arası boşmuydu zaten arkadaşlarda biliyor neler söyledi doktorum

Canım ilk gittim 12. Haftada erkeğe benziyor gördüm ama daha erken dedi sonra 17. Haftada aynı doktor %90 kiz dedi goremedi gerçekten de biz de görmedik baya da bakti ama saklamış demek ki bugun detayli ultrason da baya gördük erkekti

Kanka oldu ya ucu çatladı, bir ara dedim ya iğne batıyor gibi ağrısına dayanamadım diye, o zaman antibiyotik krem kullandım öyle geçti
Ayy hatırlıyorum evet senin nasıl olacak bakalım emzirirken. İnşallah ilaca ihtiyaç duymazsin bir daha

Senin kaçtı ölçümde? Ağrı sızı benim de umrumda değil, yeter ki sağ sağlim kucağımıza alalım. Pazartesi gidicem ben de öyle düşünüyorum.

Bu arada kasılman var mıydı hiç öncesinde hissettiğin bi değişiklik vs

Ogfff nediyon kız sen bende 17 de kız dedi ama ilk ne dediysem odur yine dedi
bir daha gitmedim valla ama senin durumuna şimdi kafam takıldı yani nasıl saklamış neresine koydu ki acaba neden öyle oldu

Canım eğer sizin için uygunsa mutlaka Recep Has’a git, acıbademdeki doktorlar bile eğer ikilemde kalırsa ona yolluyorlar
Kesinlikle bu doktor zaten hala devam ediyor mu bilmiyorum ama perinatoloji bilim dalı başkanıydı kendisi .Bir de İbrahim Kalelioğlu var bu alanda en iyi doktorlardan bunlara bir görün mutlaka canım

Çok geçmiş olsun canım inşaallah bebeğinin hiç bir şeyi yoktur .Vermis agenezisi mi dedi doktorun ? Bir de başka bulgu var mıydı ?
Başka bir bulgu yok beyninde su olmaması guzel dedi vermian hipoplazi yazmis kağıda amniyosentez istedi :/ sen biliyor musun canim bu konuda bisey

Kesinlikle bu doktor zaten hala devam ediyor mu bilmiyorum ama perinatoloji bilim dalı başkanıydı kendisi .Bir de İbrahim Kalelioğlu var bu alanda en iyi doktorlardan bunlara bir görün mutlaka canım
Devam ediyormuş aradim canim gidicem inşallah 1- 2 hafta içinde ama beklemek çok zor

Senin kaçtı ölçümde? Ağrı sızı benim de umrumda değil, yeter ki sağ sağlim kucağımıza alalım. Pazartesi gidicem ben de öyle düşünüyorum.
1.5 -6 gibi birseydi ama ameliyat esnasinda açıklık daha fazlaymış. Keisnlikle herseyden onemlisi bebeklerimizin sağlığı. Bencede gecikme pazartesi hemen git.
Bu arada kasılman var mıydı hiç öncesinde hissettiğin bi değişiklik vs
Ben bir onceki aksam kasık ağrısı yaşamıştım. Baya terletmisti hatta ama ben bagirsak agrisi mi kasık mi ayırt edemedim. Belki de bagirsak agrisiydi ama bilmiyorum tabi. Serklaj günü sabah uyandigimda da igne batma hisleri yaşıyordum.
Ama doktorum hic belirtisiz dahi olabilen bir durum dedi.

Devam ediyormuş aradim canim gidicem inşallah 1- 2 hafta içinde ama beklemek çok zor
Evet canım sen randevunu al ama son dk bulamazsın yer, 1hafta 10 gün bekle gelişsin iyice, çünkü doktor, makina çok önemliymiş senin durumunda, ve emin ol Recep Has hiç kıvırmadan her şeyi çat çat söyler adam soğuk ama çok bilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…