Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok şükür canım. Plasenta ön arka ve üstte olması iyidir benim öncekinde arkadaydi bu kızımda önde

Kızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
Ne olduğunu bilmiyorum kuzum ama tek bulgu varsa çok ciddi değil diye biliyorum. Başka doktora gitsen belki doktor görememiştir ama olmadığı anlamına gelmez bence

Kızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
Canım kaçıncı haftadasın, erken dönemde görülmeyebiliyormuş ama o verniks değildir verniks vücutlarını kaplayan tabaka çünkü

36 mm dedi canım. İnşallah hepimiz sıkıntısız geçiririz kalan zamanımızı yemek yapabiliyor musun gelip sana bakacak biri var mı
İyi canim cok sevindim aminn aminn hepimiz sağlıklı sıkıntısız gecirelim hamileligimizi.
Yok canim ben kalkmiyorum pek WC dışında. Annem yanimda kaliyor o ilgileniyor. Hafta sonu da esim ilgilenecek boyle boyle gececek

Chicco’nun sallanmaması beni üzdü gerçekten
Canım her görüşe saygım var ama bebeğin huyunu bilemediğimiz için ben mutlaka sallanmalı bir şey alınmalı diyorum. Eee full otomatik sallanma da olmuyor o yüzden ister manuel ister otomatik bulabildiğim de sadece bu

Kanka görümcem sallanan kesinlikle önemli, baktın rahat sallamazsın olur biter dedi, ama onun kızı sallanmadan hiç uyumamış, birde gazlı bebek olmuş, o yüzden sallanmasına önem veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…