- 31 Ocak 2025
- 687
- 838
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.481
Ok yaptırmadım olması gereken bir şeymiş ama yokmuşDuymadım canım böyle bişey. fetal dna yaptırmış mıydın
Canım sen fetal dna yaptırdın mı?Kızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
bana uyar grup kurma fikriKızlar bu sıtenın uygulaması yok mu ya ındırsek. Boyle sureklı google dan gırmek zor oluyor ve bıldırım gelmıyorkeske baska platformdan grup kursak
Peki pgt yaptırmış’mıydın canımY
Ok yaptırmadım olması gereken bir şeymiş ama yokmuş
kuzu bende sordum chatgbtye doktorun dediği vermis yapısı olabilir dedi. Vernix bebeğin vücudunu kaplayan beyazımsı sıvının adıymış.Canım sen fetal dna yaptırdın mı?
Ay dur canım onada bakayımkuzu bende sordum chatgbtye doktorun dediği vermis yapısı olabilir dedi. Vernix bebeğin vücudunu kaplayan beyazımsı sıvının adıymış.
Çok şükür canım. Plasenta ön arka ve üstte olması iyidirServikali bu sefer ben de sordum önceki usglerde hep atlamıştım doktor da söylememişti. 36 mm ölçtü plesatansı ön duvardaymış hatta eliyle tutuyorduo da normal sanırım ayrıca bir şey demedi çünkü. Senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim resmen yarıyı geçtik
Sonradan olusabılır mıymıs peki kuzumY
Ok yaptırmadım olması gereken bir şeymiş ama yokmuş
Ne olduğunu bilmiyorum kuzum ama tek bulgu varsa çok ciddi değil diye biliyorum. Başka doktora gitsen belki doktor görememiştir ama olmadığı anlamına gelmez benceKızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
36 mm dedi canım. İnşallah hepimiz sıkıntısız geçiririz kalan zamanımızıSevindim caniminsallah her zaman da yolunda gider kac mm çıktı ölçüm?
Bende yatiyorum dinlenmeye calisiyorum canim napayim.
Evet 18-22 haftalarda görünmeyebiliyormuşNe olduğunu bilmiyorum kuzum ama tek bulgu varsa çok ciddi değil diye biliyorum. Başka doktora gitsen belki doktor görememiştir ama olmadığı anlamına gelmez bence
Bilmiyordum bunu canım sağ ol bilgi içinÇok şükür canım. Plasenta ön arka ve üstte olması iyidirbenim öncekinde arkadaydi bu kızımda önde
Canım kaçıncı haftadasın, erken dönemde görülmeyebiliyormuş ama o verniks değildir verniks vücutlarını kaplayan tabaka çünküKızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
Chicco’nun sallanmaması beni üzdü gerçektenYok kuzum ben direkt bunu alacağım
Görümcem gümüş kapak demiştiTecrübeli annelerim gümüş kapak mı göğüs kalkanı mı
İyi canim cok sevindim36 mm dedi canım. İnşallah hepimiz sıkıntısız geçiririz kalan zamanımızıyemek yapabiliyor musun gelip sana bakacak biri var mı
Canım her görüşe saygım var ama bebeğin huyunu bilemediğimiz için ben mutlaka sallanmalı bir şey alınmalı diyorum. Eee full otomatik sallanma da olmuyor o yüzden ister manuel ister otomatik bulabildiğim de sadece buChicco’nun sallanmaması beni üzdü gerçekten
Ben de %80 o diyorum da tecrübelilere sormak isterimGörümcem gümüş kapak demişti
Kanka görümcem sallanan kesinlikle önemli, baktın rahat sallamazsın olur biter dedi, ama onun kızı sallanmadan hiç uyumamış, birde gazlı bebek olmuş, o yüzden sallanmasına önem veriyorumCanım her görüşe saygım var ama bebeğin huyunu bilemediğimiz için ben mutlaka sallanmalı bir şey alınmalı diyorum. Eee full otomatik sallanma da olmuyor o yüzden ister manuel ister otomatik bulabildiğim de sadece bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?