Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Şimdiden kafamı karıştırmıcam ya doğsun ilk 5 gün almasıyla damak şekli bozulmaz diye düşünüyorum, 5.gün dr kontrolünde sorarım hangisi tercih edilmeli
İnan ağlayıp ağlayıp susmayınca ilk günden de veriyorsun ben de ilk hafta kontrolüne gittiğimde doktora sordum, ilk bir ay önermiyorum dedi. Ben üçüncü günden vermiştim halbuki 5 aydan sonra zaten kendisi istemedi, keşke bırakmasaydı ama, emzik yerine beni kullandı

Aşko peki emzik allınca meme reddi yaptımı?

Y yardimseverbiri Merhabalar canım ben de Serklaj olanlardanım çok geçmiş olsun sormak istediğin bir şey varda sorabilirsin ben genel anesteziyle olmadım, belden uyuşturma yapıldı️ 7mm iken hastaneye yattım enfeksiyonum çok yüksekti 10 gün sonra düştü Serklaj oldum iki dün dinlendim çıktım son kontrolümde 20 mm olmuştu

Evet canım olabilir bu gittiğimde 24 tüm 27 28 gibi yapalım dedi mantıklı

Uyumayan var mı kızlar sol tarafımda çok ağrım var normal mi bu korktum çok bide kasıklarda oluyor derin nefes aldıkça daha çok bıçak saplanır gibi oluyor

Uyumayan var mı kızlar sol tarafımda çok ağrım var normal mi bu korktum çok bide kasıklarda oluyor derin nefes aldıkça daha çok bıçak saplanır gibi oluyor
Canım bende hıc kasık agrı olmuyor arada regl sancısı gıbı ykluyor ama o da regl donemlerımde oluyor bısey dıyemıyorum sana cok farklı ve agrılı gelıyorsa bı acıle gorun ıstersen

İnşallah canım başka ne bulgular vardi peki hatırlayıp uzuluyorsan ama konuyu kapatabilirsin
Canım bizim bir çok bulgu vardı .Beynin 4.ventrikülü oluşmamıştı .Cloob foot ( ayaklar bilekten içe dönüktü) .rockor buttom( ayak görünümü normal değildi ) Polidaktili (her iki ayakta 6 parmak vardı .) Sindaktili ( el parmaklarında yapışıklık vardı ) en önemlisi zaten böbreklerinin iç yapısı oluşmamıştı ve olması gerekenden çok büyüktü ( polikistik böbrek ) .Benim bebeklerim çünkü sendromaldi .O yüzden kaygılarını anlıyorum ama kafana hiç takma ben bir şey çıkmayacak inşaallah . tek bulgu olması ve henüz net olmaması zaten kendini de bebeğini de strese sokma .Doktora git sonra mr , amniyosentez vs yaptırmak istersen yaptırırsın .

Bende çok oluyor cnm
Normal mi peki ? Bende böyle olmazdı. Ayıptır söylemesi dün eşim köy sütü almıştı kaynattım canım çekti büyük bi bardak içtim acaba o mu şişkinlik gaz yaptı diye düşündüm çünkü dokunacak başka bişey yemedim. Sizin nasıl oluyor ağrı

Bazen küçük bir gaz sancısı bile etkileyebilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…