- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.601
Çok tatlı hepsi ya yerim onlarıAy benimde öyle olmuştu dr bastırıyor bu pat pat vuruyoradına çok sevindim canım çok şükür sağ salim atlatmışsın
İnan ağlayıp ağlayıp susmayınca ilk günden de veriyorsunŞimdiden kafamı karıştırmıcam yadoğsun ilk 5 gün almasıyla damak şekli bozulmaz diye düşünüyorum, 5.gün dr kontrolünde sorarım hangisi tercih edilmeli
Aşko peki emzik allınca meme reddi yaptımı?İnan ağlayıp ağlayıp susmayınca ilk günden de veriyorsunben de ilk hafta kontrolüne gittiğimde doktora sordum, ilk bir ay önermiyorum dedi. Ben üçüncü günden vermiştim halbuki 5 aydan sonra zaten kendisi istemedi, keşke bırakmasaydı ama, emzik yerine beni kullandı
Evet canım olabilir bu gittiğimde 24 tüm 27 28 gibi yapalım dedi mantıklıCanım benide 4 hafta sonra çağırdı yani 24-25 arası oluyorum. Bence doktorlar genelde ayda 1 kontrol yapıyor ya o kontrol zamanına denk getiriyorlar gibi geldi bana. Yani örneğin detaylıyı 23te yaptırsaydım 27ye denk gelecekti şeker tarama testi. Bu benim çıkarımım tabi ki
Canım bende hıc kasık agrı olmuyor arada regl sancısı gıbı ykluyor ama o da regl donemlerımde oluyor bısey dıyemıyorum sana cok farklı ve agrılı gelıyorsa bı acıle gorun ıstersenUyumayan var mı kızlar sol tarafımda çok ağrım var normal mi bu korktum çok bide kasıklarda oluyor derin nefes aldıkça daha çok bıçak saplanır gibi oluyor
Kanka yarın detaylımız var ya heyecandan psikolojik olmuş olabilir miUyumayan var mı kızlar sol tarafımda çok ağrım var normal mi bu korktum çok bide kasıklarda oluyor derin nefes aldıkça daha çok bıçak saplanır gibi oluyor
Canım regl ağrısı gibi bi sol taraf bi sağ tarafCanım bende hıc kasık agrı olmuyor arada regl sancısı gıbı ykluyor ama o da regl donemlerımde oluyor bısey dıyemıyorum sana cok farklı ve agrılı gelıyorsa bı acıle gorun ıstersen
Yok kuzum psikolojik değil gibi son 1 saattir böyleyimKanka yarın detaylımız var ya heyecandan psikolojik olmuş olabilir mi
Aşkım gaz sıkıştımı acaba, sol tarafına yatmayı dene bir süreYok kuzum psikolojik değil gibi son 1 saattir böyleyim
Afedersin canım gazım var evet o yapar mı böyleAşkım gaz sıkıştımı acaba, sol tarafına yatmayı dene bir süre
Evet canım yapar tabı. Günaydın gectı mı ne durumdasın?Afedersin canım gazım var evet o yapar mı böyle
Canım bizim bir çok bulgu vardı .Beynin 4.ventrikülü oluşmamıştı .Cloob foot ( ayaklar bilekten içe dönüktü) .rockor buttom( ayak görünümü normal değildi ) Polidaktili (her iki ayakta 6 parmak vardı .) Sindaktili ( el parmaklarında yapışıklık vardı ) en önemlisi zaten böbreklerinin iç yapısı oluşmamıştı ve olması gerekenden çok büyüktü ( polikistik böbrek ) .Benim bebeklerim çünkü sendromaldi .O yüzden kaygılarını anlıyorum ama kafana hiç takma ben bir şey çıkmayacak inşaallah . tek bulgu olması ve henüz net olmaması zaten kendini de bebeğini de strese sokma .Doktora git sonra mr , amniyosentez vs yaptırmak istersen yaptırırsın .İnşallah canımbaşka ne bulgular vardi peki hatırlayıp uzuluyorsan ama konuyu kapatabilirsin
Bende çok oluyor cnmUyumayan var mı kızlar sol tarafımda çok ağrım var normal mi bu korktum çok bide kasıklarda oluyor derin nefes aldıkça daha çok bıçak saplanır gibi oluyor
Gece kadar değil ama yine de var canım hissediyorumEvet canım yapar tabı. Günaydın gectı mı ne durumdasın?
Normal mi peki ? Bende böyle olmazdı. Ayıptır söylemesi dün eşim köy sütü almıştı kaynattım canım çekti büyük bi bardak içtim acaba o mu şişkinlik gaz yaptı diye düşündüm çünkü dokunacak başka bişey yemedim. Sizin nasıl oluyor ağrıBende çok oluyor cnm
Günaydın canımEvet canım yapar tabı. Günaydın gectı mı ne durumdasın?
Bazen küçük bir gaz sancısı bile etkileyebilir canımNormal mi peki ? Bende böyle olmazdı. Ayıptır söylemesi dün eşim köy sütü almıştı kaynattım canım çekti büyük bi bardak içtim acaba o mu şişkinlik gaz yaptı diye düşündüm çünkü dokunacak başka bişey yemedim. Sizin nasıl oluyor ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?