Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay ne güzel moral vermiş doktorun sana. Çisini guzel yapıyorsa böbrekler on numara calisiyor demekki çok şükür Başka perinatologa git bakalım o ne dicek çok merak ettim

İnşallah canım başka ne bulgular vardi peki hatırlayıp uzuluyorsan ama konuyu kapatabilirsin

Çok kanka çok valla kırmızı mayo bile aldım deniz için o kadar düşün kıyamadım kimseye atmaya bile sen neler aldın ben daha isme karar vermedim ya
Mayoyu daktırın giydiğini canlandırdım gözümde erkek olursa
Kanka ben tekstil o kadar çok almadım daha 2-3 tane tulum aldım anca, büyük ihtiyaçlardan başladım

Evet perinatologdu cerrahpasa da görev yapıyormuş o da başka bulgu olmadığı için yavaş geliştiğini düşünüyorum dedi ama sıraladı peşine bi sürü şeyler fetal mr önerdi 24 .haftadan sonra ben de beklemek istemiyorum o zamana kadar

Kızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
Geçmiş olsun cnm benim bir bilgim yok ama görmeme sebebi olarak ne dedi cihaz kaynaklı mı bebeğin haftası kaynaklı mı sebep ne olabilirmiş yani. Diğer şeyleri normal miydi bebeğinin? Yani sadece tek bir olumsuzluk varsa yanıltabiliyor

Yok hiç o açıdan bisey demedi olmasi gereken bisey yokmuş beyinde sonra tekrar bakalim da demedi amniyosentez dedi direkt

Sen bir perinatolog daha git mutlaka canım, sonra ne derlerrse ona göre hareket edersin

Ay çok karışık okuyorum geçmişi
Çok sevindim canım için rahatlamıştır

Uff baya cokmus ya tekrar detayli düşünüyoruz başka bir merkezde de burası da baya zorlar
Canım maltepe merkez caminin altındaki tıp merkezi de yapıyor 8 yıl önce yaptırdığımda çevreye göre baya uygundu ama o zamn radyoloji uzmanı yapıyordu şimdi perinatolog gelmiştir belki bi ara sor istersen

Ne güzel canım annenin gelmesi çok iyi olmuş bol bol dinlenirsin inşallah

Kızlar aramızda şeker yüklemesi yaptıranlar da var Fakat benim Doktorum 28 hafta yapmayı uygun gördü aranızda benim gibi 27-28 haftalarda yapılacak olan var mı
Canım benide 4 hafta sonra çağırdı yani 24-25 arası oluyorum. Bence doktorlar genelde ayda 1 kontrol yapıyor ya o kontrol zamanına denk getiriyorlar gibi geldi bana. Yani örneğin detaylıyı 23te yaptırsaydım 27ye denk gelecekti şeker tarama testi. Bu benim çıkarımım tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…