- 31 Ocak 2025
- 685
- 836
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.581
Canim haftaya cumaya var 1 hafta sonraya sonra da doktor izne çıkıyormuş zaten eğer yavaş gelişme gibi bisey varsa zaman girmesi iyi olur beklemek zor olsadaRandevu mu yokmuş canım bir an önce gitseydin keşke
Ay ne güzel moral vermiş doktorun sana. Çisini guzel yapıyorsa böbrekler on numara calisiyor demekki çok şükürSelam herkese, okuyamadım hiç iki gündür, bugün kendi doktoruma gittim, pelvik böbreği göremedi pozisyon uygun değildi. Moral verdi sağolsun, kız bebek olsaydı başka organlar yerli yerinde mi var mı diye endişe ederdim, erkek bebek olması avantaj dedi. Amniyon sıvısının normal olması çiş yaptığını ve böbreklerin çalıştığını gösterirmiş. Haftaya başka bir perinatoloğa daha gidicem, doktorum tavsiye etti.
İnşallah canımCanım başka bulgu yoksa izole bir durumdur yani sendrom dışı içini ferah tut bu güzel bir şey .Mutlaka çok iyi doktorlara git bu 2 kişiden birine gidebilirsin.Gelişimi tamamlanmamış da olabilir belki henüz bununla ilgili bir fikrim yok .Benim bebeklerim de vardı fakat sendrom eşlik ediyordu bir çok bulgu vardı .
Mayoyu daktırın giydiğini canlandırdım gözümde erkek olursaÇok kanka çok valla kırmızı mayo bile aldım deniz için o kadar düşün kıyamadım kimseye atmaya bile sen neler aldın ben daha isme karar vermedim ya
Canım diğer doktora ne zaman gidecen orayı kaçırdımKesinlikle, bugün biraz daha rahatladım, hayati bir durum olmaması içimi rahatlatıyor, teşekkür ederim desteğin için
Evet perinatologdu cerrahpasa da görev yapıyormuş o da başka bulgu olmadığı için yavaş geliştiğini düşünüyorum dedi ama sıraladı peşine bi sürü şeyler fetal mr önerdi 24 .haftadan sonra ben de beklemek istemiyorum o zamana kadarBenim bildiğim 20.hafta gibi artık tamamen oluşmuş olması bekleniyor canım .Tabi aslında bunun en iyi teşhisini mr çekerek koyuyorlar .Ben Allah’ın izniyle bir şey çıkacağını sanmıyorum ya başka bulgu olmadığı için .Ben olsam bir an önce giderdim .Belki de bu doktor net göremedi yanlış yorumladı vs.Perinatalog muydu doktorun morceylan ?
Allah razı olsun canim inşallahmorceylan sende canım inşallah güzel haberler alırsın, inşallah makine ve doktor hatasıdır, dua ediyorum
Geçmiş olsun cnm benim bir bilgim yok ama görmeme sebebi olarak ne dedi cihaz kaynaklı mı bebeğin haftası kaynaklı mı sebep ne olabilirmiş yani. Diğer şeyleri normal miydi bebeğinin? Yani sadece tek bir olumsuzluk varsa yanıltabiliyorKızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
Amanın deme öyle şeyler kuzum yasakKızlar bu sıtenın uygulaması yok mu ya ındırsek. Boyle sureklı google dan gırmek zor oluyor ve bıldırım gelmıyorkeske baska platformdan grup kursak
Yok hiç o açıdan bisey demedi olmasi gereken bisey yokmuş beyinde sonra tekrar bakalim da demedi amniyosentez dedi direktGeçmiş olsun cnm benim bir bilgim yok ama görmeme sebebi olarak ne dedi cihaz kaynaklı mı bebeğin haftası kaynaklı mı sebep ne olabilirmiş yani. Diğer şeyleri normal miydi bebeğinin? Yani sadece tek bir olumsuzluk varsa yanıltabiliyor
Sen bir perinatolog daha git mutlaka canım, sonra ne derlerrse ona göre hareket edersinEvet perinatologdu cerrahpasa da görev yapıyormuş o da başka bulgu olmadığı için yavaş geliştiğini düşünüyorum dedi ama sıraladı peşine bi sürü şeyler fetal mr önerdi 24 .haftadan sonra ben de beklemek istemiyorum o zamana kadar
Ay çok karışık okuyorum geçmişiKızlar bebişim iyi çok şükür. Serviksle ilgili de hiiiç bi sorun yok 25 üstü okey dedi doktorumProgestan verdi diğer doktor dedim. Çok da kanıtlanmış bir faydası yok ama zararı da yok kullan istersen dedi
Aaaaaa pardon sayın site yonetıcılerı. Şaka sey yaptımAmanın deme öyle şeyler kuzum yasak
Canım maltepe merkez caminin altındaki tıp merkezi de yapıyor 8 yıl önce yaptırdığımda çevreye göre baya uygundu ama o zamn radyoloji uzmanı yapıyordu şimdi perinatolog gelmiştir belki bi ara sor istersenUff baya cokmus yatekrar detayli düşünüyoruz başka bir merkezde de burası da baya zorlar
Baya geç çağırmışKızlar aramızda şeker yüklemesi yaptıranlar da var Fakat benim Doktorum 28 hafta yapmayı uygun gördü aranızda benim gibi 27-28 haftalarda yapılacak olan var mı
Çok sağ ol canım, senin bu tatlı dilin yüzümü güldürüyorAy ne güzel moral vermiş doktorun sana. Çisini guzel yapıyorsa böbrekler on numara calisiyor demekki çok şükürBaşka perinatologa git bakalım o ne dicek çok merak ettim
Kızlar aramızda şeker yüklemesi yaptıranlar da var Fakat benim Doktorum 28 hafta yapmayı uygun gördü aranızda benim gibi 27-28 haftalarda yapılacak olan var mı
Acıbadem’e sormuştum ben, özel sigorta yoksa 14 bin dediler. SGK geçmiyor zaten, halkalıdaki hastane dışında.Uff baya cokmus yatekrar detayli düşünüyoruz başka bir merkezde de burası da baya zorlar
Ne güzel canım annenin gelmesi çok iyi olmuş bol bol dinlenirsin inşallahİyi canim cok sevindimaminn aminn hepimiz sağlıklı sıkıntısız gecirelim hamileligimizi.
Yok canim ben kalkmiyorum pek WC dışında. Annem yanimda kaliyor o ilgileniyor. Hafta sonu da esim ilgilenecek boyle boyle gececek
Canım benide 4 hafta sonra çağırdı yani 24-25 arası oluyorum. Bence doktorlar genelde ayda 1 kontrol yapıyor ya o kontrol zamanına denk getiriyorlar gibi geldi bana. Yani örneğin detaylıyı 23te yaptırsaydım 27ye denk gelecekti şeker tarama testi. Bu benim çıkarımım tabi kiKızlar aramızda şeker yüklemesi yaptıranlar da var Fakat benim Doktorum 28 hafta yapmayı uygun gördü aranızda benim gibi 27-28 haftalarda yapılacak olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?