Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Eveet 23. Haftamda bacak krampı ile uyandım, takviyeye gerek kalmasın diye magnezyumu yüksek soda içiyodum her gün ama takviyeye başlamak lazım demek ki
Acıdan kıvrandım ama çok fenaydı
Ben de bacak krampı falan olmuyor hiç fakat magnezyum verdi Doktorum Çünkü benim kasılmalarım oluyor yani bayağı bayağı rahmim kasılıyor magnezyumdan sonra iyice azaldı

Ben de bacak krampı falan olmuyor hiç fakat magnezyum verdi Doktorum Çünkü benim kasılmalarım oluyor yani bayağı bayağı rahmim kasılıyor magnezyumdan sonra iyice azaldı
Ayy olmasın zaten çok fena bir şeydi bugün hemen alıp kullanıcam, magvital vermişti bana doktorum sizinki hangisi

Ben hastanede verdim alışsın diye ama 1 ay falan kullandı kullanmadı

Cok geçmiş olsun canim benim inşallah dediğin gibi bisey çıkmaz

Çokk çok geçmiş olsun, her şeyin yolunda girmesine sevindim. Benim ultrasonu vajinal olarak başlattığında 29mm ölçtü ama bekledikçe yavaş yavaş açılarak 12ye geldi. Gittiğim perinatolog tanınmış ve iyi biri, ilaç tedavisi verdi enfeksiyon tahlilleri istedi, işe yarasmzsa serklaj yapacağız dedi. Kendi takipli doktorum da biz her ihtimale karşı serklaj yapalım dedi. Pazartesi yada salı gel dedi. Yataktak kalkma dinlenceksin diyorlar onu kabullendik artık. Aklıma takılan sizi acil almışken bane zaman tanıması. Sizin direkt 7mm miydi benm acaba normalde 29 açılma oldukça 12 oluyor diye mi bekleme süresi anlayamadım. Siz kaç haftalıkken oldunuz? Açılmayı detaylıda kı hissettiniz kasılma belirtileriniz var mıydı serklaj öncesi. Ben şimdi kendimi dinlemeye başladım acaba kasılma mı bu değil mi diye tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…