- 9 Ağustos 2025
- 230
- 278
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.621
Sağol canım bugün detaylıya gidicem inşallah herşey yolundadır. Sen detaylıya girdin miBazen küçük bir gaz sancısı bile etkileyebilir canım
Ben de bacak krampı falan olmuyor hiç fakat magnezyum verdi Doktorum Çünkü benim kasılmalarım oluyor yani bayağı bayağı rahmim kasılıyor magnezyumdan sonra iyice azaldıEveet 23. Haftamda bacak krampı ile uyandım, takviyeye gerek kalmasın diye magnezyumu yüksek soda içiyodum her gün ama takviyeye başlamak lazım demek ki
Acıdan kıvrandım ama çok fenaydı
Ayy olmasın zaten çok fena bir şeydi bugün hemen alıp kullanıcam, magvital vermişti bana doktorum sizinki hangisiBen de bacak krampı falan olmuyor hiç fakat magnezyum verdi Doktorum Çünkü benim kasılmalarım oluyor yani bayağı bayağı rahmim kasılıyor magnezyumdan sonra iyice azaldı
Magneral canımAyy olmasın zaten çok fena bir şeydi bugün hemen alıp kullanıcam, magvital vermişti bana doktorum sizinki hangisi
Günaydın canım amin inşallah
Ben hastanede verdim alışsın diyeİnan ağlayıp ağlayıp susmayınca ilk günden de veriyorsunben de ilk hafta kontrolüne gittiğimde doktora sordum, ilk bir ay önermiyorum dedi. Ben üçüncü günden vermiştim halbuki 5 aydan sonra zaten kendisi istemedi, keşke bırakmasaydı ama, emzik yerine beni kullandı
Ay yine heyecanlı bir gün
Cok geçmiş olsun canim benim inşallah dediğin gibi bisey çıkmazCanım bizim bir çok bulgu vardı .Beynin 4.ventrikülü oluşmamıştı .Cloob foot ( ayaklar bilekten içe dönüktü) .rockor buttom( ayak görünümü normal değildi ) Polidaktili (her iki ayakta 6 parmak vardı .) Sindaktili ( el parmaklarında yapışıklık vardı ) en önemlisi zaten böbreklerinin iç yapısı oluşmamıştı ve olması gerekenden çok büyüktü ( polikistik böbrek ) .Benim bebeklerim çünkü sendromaldi .O yüzden kaygılarını anlıyorum ama kafana hiç takma ben bir şey çıkmayacak inşaallah . tek bulgu olması ve henüz net olmaması zaten kendini de bebeğini de strese sokma .Doktora git sonra mr , amniyosentez vs yaptırmak istersen yaptırırsın .
Çokk çok geçmiş olsun, her şeyin yolunda girmesine sevindim. Benim ultrasonu vajinal olarak başlattığında 29mm ölçtü ama bekledikçe yavaş yavaş açılarak 12ye geldi. Gittiğim perinatolog tanınmış ve iyi biri, ilaç tedavisi verdi enfeksiyon tahlilleri istedi, işe yarasmzsa serklaj yapacağız dedi. Kendi takipli doktorum da biz her ihtimale karşı serklaj yapalım dedi. Pazartesi yada salı gel dedi. Yataktak kalkma dinlenceksin diyorlar onu kabullendik artık. Aklıma takılan sizi acil almışken bane zaman tanıması. Sizin direkt 7mm miydi benm acaba normalde 29 açılma oldukça 12 oluyor diye mi bekleme süresi anlayamadım. Siz kaç haftalıkken oldunuz? Açılmayı detaylıda kı hissettiniz kasılma belirtileriniz var mıydı serklaj öncesi. Ben şimdi kendimi dinlemeye başladım acaba kasılma mı bu değil mi diye tedirginim.Y yardimseverbiri Merhabalar canım ben de Serklaj olanlardanımçok geçmiş olsun sormak istediğin bir şey varda sorabilirsin ben genel anesteziyle olmadım, belden uyuşturma yapıldı ️ 7mm iken hastaneye yattım enfeksiyonum çok yüksekti 10 gün sonra düştü Serklaj oldum iki dün dinlendim çıktım son kontrolümde 20 mm olmuştu
Evet aşkım bana gaz sıkıştığında kıvrandırıyor resmen, alt karnıma bıçak sokuluyor gibi oluyorAfedersin canım gazım var evet o yapar mı böyle
Günaydın baby’m ay inşallah çıkar çıkmaz yazacam marak etmeyin
Ay hadi dört gözle bekliyoruzGünaydın baby’m ay inşallah çıkar çıkmaz yazacam marak etmeyin
Herkes şu detaylasını güzelce atlatsa grupça rahatlayacazAy hadi dört gözle bekliyoruz
Ay gerçekten ya 4 gün kaldı karnıma kramplar girmeye başladı hem stresten hem heyecandanHerkes şu detaylasını güzelce atlatsa grupça rahatlayacaz
Kuzucumm güzel haberlerini getir fıstığımızınHerkes şu detaylasını güzelce atlatsa grupça rahatlayacaz
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aşkım, bakma kimseye çaktırmamaya çalışıyorum ama bende öyleyimAy gerçekten ya 4 gün kaldı karnıma kramplar girmeye başladı hem stresten hem heyecandan
inşallah güzelimKuzucumm güzel haberlerini getir fıstığımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?