Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar gece lambası kullanırım diyordum iptal
Kuzum ben de bunu izledim ama sebep açıklamamış o yüzden arada kaldım. Kendim kırmızı LED lamba düşünüyorum, eşim yatağın arkasına yapacak. Çünkü kırmızı bebeklerin uykusunu açmıyormuş, daha loş oluyor bana daha uygun geldi. Kör gözle de emziremem yani hadi emzirdin alt değişme nasıl ışıksız olacak

Ben hepten körüm zaten uzağım kötü
Bende loş olanlarda düşünüyordum ama, altını değiştirirken başka odaya götür getir veya tam ışığı açmak bence daha çok uykusunu açar gibime geldi

Kızlar gece lambası kullanırım diyordum iptal
Canım zaten benim okuduklarıma göre uyutma aşamasında loş ışık ama uykuya geçince büyüme gelişimi ve tam karanlıkta salgılanan hormonlardan dolayı gece lambasının kapatılması daha doğru. Hani şu restoranlarda tepesine dokundukça ışık rengi değişen gece lambaları var ya ben onlardan almayı düşünüyorum. Ama uykuya geçince kapatılmalıymış

Çok teşekkür ederim canım sana da geçmişler olsun ben karın ağrısı şikayetiyle gittim miyom tarafım çok ağrıyordu kanama olmadı sadece sarımsı akıntım vardı gebeliğin başından beri, beni direkt acil işleme almadı ama acil yatırdı hastaneye kalkmayacaksın dediler bana da kan değerlerime baktılar enfeksiyon yüksek çıktı, bekleme dediğin şey ultrason sırasında bekleme ise benim doktorum da mesela pozisyonumu değiştirdi, bir kere öksürmemi istedi açılmaya müsait dedi 7mm tutmuş sonrası açıklık dedi, kasılmanın ne olduğunu henüz keşfedemedim, eğer hissettiğim şey kasılma ise sancı gibi bir şey oluyor ama oturken ya da dinlenirken geçmiyor, ben hastaneye giderken arabanın hareketinden bile çığlık atacak duruma geliyordum. Ben sadece eve göndermelerine şaşırdım sizi çünkü bana yatış yapman lazım dediğinde en azından eşyalarımı toparlayıp aileme haber vereyim dedim 10 dk bile yok ayakta durma dedi, amacım seni korkutmak değil canım çok şükür ki meseleyi anlayıp sorunu çözmeye başlamışlar sen de sadece dinlenerek onlara destek olabilirsin, kendini dinlemek ya da hemen her şeyde eyvah diye endişelenmek şimdi sana yapma desekte yapacaksın ister istemez ama Serklaj korkutucu bir işlem değil sonrasında da istirahat çok önemli ben detaylıya beklemeden ağrıyla gitmiştim düşün detaylı pazartesiydi ben cumartesi sabah gittiğimde doktor bana yarın gelseydin geç kalabilirdin dedi çünkü ben hareket ediyordum yürüyüş yapıyordum ıkındım bile tuvalette gaz sancısı bu diye

Canım peki bu açıklığın miyom ile alakası varmıymış? Bir de miyomun rahim içinde mi yoksa dışında mı? Benim de yakın zamanda dediğin gibi bir miyom ağrım oldu. Aynı senin gibi arabanın hareketlerinden bile canım acayip yanıyordu. Crp falan çok yükseldi. Rahim ağzı falan ölçüldü 40mm çıktı ve sorun yoktu. Miyomun kanlandığı o yüzden ağrı yaptığı kanaatine varıldı. Doktorum antibiyotiğe de gerek görmedi. Günde 2-3 parol alabilirsin ağrın oldukça dedi. Birkaç gün sonra da geçti. Ama ister istemez tedirginim.

Geçmiş olsun canım bazen gebelikte böbrek baskılanıp büyüyebiliyor.Doktoruna söyle mutlaka baksın.Gaz sancısı da olabilir ama ben de yaşıyorum bazen yemek sonrası çok oluyor
Çok sağol canım Bugün detaylıya gircem bunu bi atlatayım pazartesi kendi doktoruma söyliycem canım

Canım benim miyomum rahim dışında ve bebekle alakasız bir yerdeymiş, gebelik sonrası benim de yok büyüdü miyom hala da büyüyor, bana bebek aniden aşağı indiği için enfeksiyon yükselmiş olabilir dediler idrarda vs çıkmadı bakteri, miyomdan kaynaklı yatmadım ama miyom sağolsun ağrı yapmasa doktora gitmeyecektim 40mm gayet iyi bir değer Crp kaç çıktı canım Crp 25 iken bana antibiyotik başladılar damardan, doktor tabi daha iyi bilir endişe etme bazen çok su iç enfeksiyonu atarsın diyen de var, benim doktorum enfeksiyon düştü taburcu oldun 5 gün sonra tam sıfırlanmamıştı yine evden tedaviye devam etti haftaya tekrar görüşeceğim

Canım senin nst de kasılma çıktığı gün nasil bir agrin vardı? Bu sabah bende de bir agri var karın ağrısı mı kasık ağrısı mı bagirsak mı ne oldugunu ayirt edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…