- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.641
Geçmiş olsun canım bazen gebelikte böbrek baskılanıp büyüyebiliyor.Doktoruna söyle mutlaka baksın.Gaz sancısı da olabilir ama ben de yaşıyorum bazen yemek sonrası çok oluyorSağol canım bugün detaylıya gidicem inşallah herşey yolundadır. Sen detaylıya girdin mi
Kuzum ben de bunu izledim ama sebep açıklamamış o yüzden arada kaldım. Kendim kırmızı LED lamba düşünüyorum, eşim yatağın arkasına yapacak. Çünkü kırmızı bebeklerin uykusunu açmıyormuş, daha loş oluyor bana daha uygun geldi. Kör gözle de emziremem yaniKızlar gece lambası kullanırım diyordum iptal
Ben hepten körüm zatenKuzum ben de bunu izledim ama sebep açıklamamış o yüzden arada kaldım. Kendim kırmızı LED lamba düşünüyorum, eşim yatağın arkasına yapacak. Çünkü kırmızı bebeklerin uykusunu açmıyormuş, daha loş oluyor bana daha uygun geldi. Kör gözle de emziremem yanihadi emzirdin alt değişme nasıl ışıksız olacak
Maşallah güzel haberlerle gel kuzumBiz hazırız teyzoşlar
Kızlar sizde randevulara süsleniyor musunuz ?
Kızımı görmeye özenle gideyim diyorum
hayırlı haberlerle gel canımBiz hazırız teyzoşlar
Canım zaten benim okuduklarıma göre uyutma aşamasında loş ışık ama uykuya geçince büyüme gelişimi ve tam karanlıkta salgılanan hormonlardan dolayı gece lambasının kapatılması daha doğru. Hani şu restoranlarda tepesine dokundukça ışık rengi değişen gece lambaları var ya ben onlardan almayı düşünüyorum. Ama uykuya geçince kapatılmalıymışKızlar gece lambası kullanırım diyordum iptal
Çok teşekkür ederim canım sana da geçmişler olsunÇokk çok geçmiş olsun, her şeyin yolunda girmesine sevindim. Benim ultrasonu vajinal olarak başlattığında 29mm ölçtü ama bekledikçe yavaş yavaş açılarak 12ye geldi. Gittiğim perinatolog tanınmış ve iyi biri, ilaç tedavisi verdi enfeksiyon tahlilleri istedi, işe yarasmzsa serklaj yapacağız dedi. Kendi takipli doktorum da biz her ihtimale karşı serklaj yapalım dedi. Pazartesi yada salı gel dedi. Yataktak kalkma dinlenceksin diyorlar onu kabullendik artık. Aklıma takılan sizi acil almışken bane zaman tanıması. Sizin direkt 7mm miydi benm acaba normalde 29 açılma oldukça 12 oluyor diye mi bekleme süresi anlayamadım. Siz kaç haftalıkken oldunuz? Açılmayı detaylıda kı hissettiniz kasılma belirtileriniz var mıydı serklaj öncesi. Ben şimdi kendimi dinlemeye başladım acaba kasılma mı bu değil mi diye tedirginim.
Günaydın ahiretliğim kızının güzel haberlerini bekliyoruzBiz hazırız teyzoşlar
Canım güzel haberlerle gelin bugün resimleride unutmayınSağol canım bugün detaylıya gidicem inşallah herşey yolundadır. Sen detaylıya girdin mi
Canım peki bu açıklığın miyom ile alakası varmıymış? Bir de miyomun rahim içinde mi yoksa dışında mı? Benim de yakın zamanda dediğin gibi bir miyom ağrım oldu. Aynı senin gibi arabanın hareketlerinden bile canım acayip yanıyordu. Crp falan çok yükseldi. Rahim ağzı falan ölçüldü 40mm çıktı ve sorun yoktu. Miyomun kanlandığı o yüzden ağrı yaptığı kanaatine varıldı. Doktorum antibiyotiğe de gerek görmedi. Günde 2-3 parol alabilirsin ağrın oldukça dedi. Birkaç gün sonra da geçti. Ama ister istemez tedirginim.Çok teşekkür ederim canım sana da geçmişler olsunben karın ağrısı şikayetiyle gittim miyom tarafım çok ağrıyordu kanama olmadı sadece sarımsı akıntım vardı gebeliğin başından beri, beni direkt acil işleme almadı ama acil yatırdı hastaneye kalkmayacaksın dediler bana da kan değerlerime baktılar enfeksiyon yüksek çıktı, bekleme dediğin şey ultrason sırasında bekleme ise benim doktorum da mesela pozisyonumu değiştirdi, bir kere öksürmemi istedi açılmaya müsait dedi 7mm tutmuş sonrası açıklık dedi, kasılmanın ne olduğunu henüz keşfedemedim, eğer hissettiğim şey kasılma ise sancı gibi bir şey oluyor ama oturken ya da dinlenirken geçmiyor, ben hastaneye giderken arabanın hareketinden bile çığlık atacak duruma geliyordum. Ben sadece eve göndermelerine şaşırdım sizi çünkü bana yatış yapman lazım dediğinde en azından eşyalarımı toparlayıp aileme haber vereyim dedim 10 dk bile yok ayakta durma dedi, amacım seni korkutmak değil canım çok şükür ki meseleyi anlayıp sorunu çözmeye başlamışlar sen de sadece dinlenerek onlara destek olabilirsin, kendini dinlemek ya da hemen her şeyde eyvah diye endişelenmek şimdi sana yapma desekte yapacaksın ister istemez ama Serklaj korkutucu bir işlem değil sonrasında da istirahat çok önemli ben detaylıya beklemeden ağrıyla gitmiştim düşün detaylı pazartesiydi ben cumartesi sabah gittiğimde doktor bana yarın gelseydin geç kalabilirdin dedi çünkü ben hareket ediyordum yürüyüş yapıyordum ıkındım bile tuvalette gaz sancısı bu diye
Canım benim inşallah saat 14:00 te ama erken gidicem yazarım buraya
Amin inşallah kuzum tamam unutmamCanım güzel haberlerle gelin bugün resimleride unutmayın
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım bazen gebelikte böbrek baskılanıp büyüyebiliyor.Doktoruna söyle mutlaka baksın.Gaz sancısı da olabilir ama ben de yaşıyorum bazen yemek sonrası çok oluyor
Bu doktora da söyleyebilirsin canım bakar büyük ihtimal böbreğine .İnşaallah güzel haberlerle gelin hepinizÇok sağol canımBugün detaylıya gircem bunu bi atlatayım pazartesi kendi doktoruma söyliycem canım
Tamam canım söylerim doğru haklısın bakacak zaten böbreklere.Bu doktora da söyleyebilirsin canım bakar büyük ihtimal böbreğine .İnşaallah güzel haberlerle gelin hepiniz
Canım benim miyomum rahim dışında ve bebekle alakasız bir yerdeymiş, gebelik sonrası benim de yok büyüdü miyom hala da büyüyor, bana bebek aniden aşağı indiği için enfeksiyon yükselmiş olabilir dediler idrarda vs çıkmadı bakteri, miyomdan kaynaklı yatmadım ama miyom sağolsun ağrı yapmasa doktora gitmeyecektimCanım peki bu açıklığın miyom ile alakası varmıymış? Bir de miyomun rahim içinde mi yoksa dışında mı? Benim de yakın zamanda dediğin gibi bir miyom ağrım oldu. Aynı senin gibi arabanın hareketlerinden bile canım acayip yanıyordu. Crp falan çok yükseldi. Rahim ağzı falan ölçüldü 40mm çıktı ve sorun yoktu. Miyomun kanlandığı o yüzden ağrı yaptığı kanaatine varıldı. Doktorum antibiyotiğe de gerek görmedi. Günde 2-3 parol alabilirsin ağrın oldukça dedi. Birkaç gün sonra da geçti. Ama ister istemez tedirginim.
Canım senin nst de kasılma çıktığı gün nasil bir agrin vardı? Bu sabah bende de bir agri var karın ağrısı mı kasık ağrısı mı bagirsak mı ne oldugunu ayirt edemiyorumCanım peki bu açıklığın miyom ile alakası varmıymış? Bir de miyomun rahim içinde mi yoksa dışında mı? Benim de yakın zamanda dediğin gibi bir miyom ağrım oldu. Aynı senin gibi arabanın hareketlerinden bile canım acayip yanıyordu. Crp falan çok yükseldi. Rahim ağzı falan ölçüldü 40mm çıktı ve sorun yoktu. Miyomun kanlandığı o yüzden ağrı yaptığı kanaatine varıldı. Doktorum antibiyotiğe de gerek görmedi. Günde 2-3 parol alabilirsin ağrın oldukça dedi. Birkaç gün sonra da geçti. Ama ister istemez tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?