Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar hello ben geldim
Yine ben yine ben
Çok şükür çıktık canlarım eve gelir gelmez size yazdım hemen, kızım o kadar uslu ki her şeyi zorlamadan gösterdi, sağlığı organları her şey çok iyi çok şükür bir problem yok, serviks uzunluğun gayet iyi rahim ağzı kapalı dedi, sedyeye yatar yatmaz sorduğum soru o oldu, boyu 26 cm kilosu 460 gram dedi amniyon sıvısı iyi bir problem görülmedi, çok şükür güzel geçti her şey, darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına kızlar, o kadar rahatladım ki
Kime benzediğini çözemedim ama tam olarak

Eklentiler

• IMG_5165.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_5170.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 60
Canım benim cok cok sevindim tüm haberlerin güzel olmasına. Sağlıkla gelsin uslu prenses. Ne büyük yük kalkti omuzlarindan dimi
Guzellige bak maşallah yaa herseyi yolunda mis mis

Canım benim cok cok sevindim tüm haberlerin güzel olmasına. Sağlıkla gelsin uslu prenses. Ne büyük yük kalkti omuzlarindan dimi
Guzellige bak maşallah yaa herseyi yolunda mis mis
Evet aşkım o kadar rahatladım ki, bir tek ufak bir not alması gerek bir şey gördü plasentanın bitiminde ince bir bant vardı, muhtemelen daha önce kürtajda rahim içi işlem gördüğü için veya plasenta oluşurken olmuş olabilir ama endişe verici durum değil her kontrolde takip edecez dedi, bana geldi ağlamalar, adam şok oldu bu korkulacak bir şey değil ince bir bant, çok kalın olsa korkulması gerekirdi dedi. Ben bunu not almak zorundayım o yüzden söyledim ağlama diyor

Ohhh şükürler olsun miniş prensese bak maşaallahhh sende rahatladın sıra P piraye0059 da

Ah analık ahhh seni cok iyi anlıyorum kuzum. Insan o masada tek bir olumsuz cümle duymak istemiyor. Cok önemi olmasada bir cümle dahi duysan hemen etkileniyorsun
Ama merak edilecek birsey degilmis bak rahat ol

Maşallah canim hadi çok sukur atlattın geçmiş olsun 21 haftanın icindeydin dimi

Maşallah yaa gercekten uslu kızın olcak nasıl güzel göstermiş yüzünü öyle Allahımm yicem

Ah analık ahhh seni cok iyi anlıyorum kuzum. Insan o masada tek bir olumsuz cümle duymak istemiyor. Cok önemi olmasada bir cümle dahi duysan hemen etkileniyorsun
Ama merak edilecek birsey degilmis bak rahat ol
Eşim orda doktorun yanında Allahın adını verdim chatgpt bir şey yazma diyor doktorumda “işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun” dedi eşime
Evet aşkım çok şükür artık 2 hafta sonra kendi normal doktoruma gidecem bakalım o zamanda konuşuruz yine

Valla bazen bende silsem mi su chatgpt yi diyorum ama kişisel doktorum gibi herseyi biliyor ne yapim vazgeçemiyorum
Hersey yolundaymis ferahla artik

Maşallah maşallah kızımıza hep güzel haberler alalım kendim kontrolden çıkmış gibi sevindim sonucuna yüzünü de göstermiş sağlıkla al kucağına inşallah

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aşkım, bakma kimseye çaktırmamaya çalışıyorum ama bende öyleyim rahatım diyen yalan söylüyor gece 3 yattım sabah 9 kalktım, o sırada 900 kez uyandım
Bende öyleydim ama rahatlayacaksın inşallah Allahın izniyle vişne suyu iç kuzumm yada yanında olsun dr dönmesi lazım falan derse işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…