Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben annem Balıkesirde diye iki sene önce İzmir'den Balıkesire taşındım. Bence sen de öyle yap en garantisi
Bazen esımle gıtsek mı dıyoruz ama ne o bırakabılır burayı ne ben yok kuzum biz gidince tatıllık bıle olsa daral gelıyo ısınamadım annem bandırmalı zaten tum akrabalar orda ama herkesın buyudugu yer ıste gözünde harikalar dıyarı

Kız sen kaç kez ultrasona girdin şimdiye kadar 2 ayda bir gidiyorsun sanki
Doktorum sagolsun beni çok iyi tanıyor onu darladıgımı biliyor 5 haftada bir gel diyor toplam 3 kez gittim birinde kese birinde 13 haftada biri 17 devlete bir kere gittim sagolsun agzından cımbızla laf aldım onunda

Canım gelsen ne güzel olur balıkesir ekibi olarak toplaşıp bebişlerle kısır günü yapardık ahahahahaaha (aklım hep yemekte )

Ay ben ilk geldiğimde ne çok ağladım İzmir'i istiyorum diye Balıkesir kendi memleketim olsa da asla sevemiyorum. Ama şimdi buraya alıştım düzenimiz oturdu bi şekilde. Bebeğimi de bakıcıdan ziyade anneme bırakmak daha güzel geliyor. Tabi mecbur olsam illa bakıcı bulurdum. Ama serbest meslek olunca annemin yanına gitmek mantıklı geldi. İkinci çocuğa da öyle cesaret edebildim

Doktorum sagolsun beni çok iyi tanıyor onu darladıgımı biliyor 5 haftada bir gel diyor toplam 3 kez gittim birinde kese birinde 13 haftada biri 17 devlete bir kere gittim sagolsun agzından cımbızla laf aldım onunda
O sırada özel hastane, devlet hastanesi, acil, üniversite, özel klinik derken her fırsatta göbeğini açan ben

Canım gelsen ne güzel olur balıkesir ekibi olarak toplaşıp bebişlerle kısır günü yapardık ahahahahaaha (aklım hep yemekte )
Haydi kızlar tabağını alan Balıkesir'e koşsun Yalnız sürekli kısır muhabbeti ya yapmam şart oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…