- 15 Mayıs 2022
- 1.752
- 2.206
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.861
aayyy yandık desenesepide de anca seçer bence ama onun kociş çabuk karar veriyor bence o yüzden hemen alıyor
Beni bırakın siz devam edin kızlarKanka bekle biraz doğumdan sonra bebekle deneyip alırsın
Bazen esımle gıtsek mı dıyoruz ama ne o bırakabılır burayı ne ben yok kuzum biz gidince tatıllık bıle olsa daral gelıyo ısınamadım annem bandırmalı zaten tum akrabalar orda ama herkesın buyudugu yer ıste gözünde harikalar dıyarıBen annem Balıkesirde diye iki sene önce İzmir'den Balıkesire taşındım. Bence sen de öyle yap en garantisi
Doktorum sagolsun beni çok iyi tanıyor onu darladıgımı biliyor 5 haftada bir gel diyor toplam 3 kez gittim birinde kese birinde 13 haftada biri 17Kız sen kaç kez ultrasona girdin şimdiye kadar 2 ayda bir gidiyorsun sanki
Bu saatlerde benimki de öyle canım halay çekiyo içerdeKızlar benim bebiş aşırı hareketli neden böyle var mı aranızda ne oluyor anlamıyorum ki içerde
Benimkide 2 gündür çok hareketli, sakin ol champ diyorumKızlar benim bebiş aşırı hareketli neden böyle var mı aranızda ne oluyor anlamıyorum ki içerde
Canım gelsen ne güzel olurBazen esımle gıtsek mı dıyoruz ama ne o bırakabılır burayı ne ben yok kuzum biz gidince tatıllık bıle olsa daral gelıyo ısınamadım annem bandırmalı zaten tum akrabalar orda ama herkesın buyudugu yer ıste gözünde harikalar dıyarı
Canım benim oğlanda içerde tek kale maç yapıyorKızlar benim bebiş aşırı hareketli neden böyle var mı aranızda ne oluyor anlamıyorum ki içerde
O sırada 1 ayda 13 kere giden benDoktorum sagolsun beni çok iyi tanıyor onu darladıgımı biliyor 5 haftada bir gel diyor toplam 3 kez gittim birinde kese birinde 13 haftada biri 17devlete bir kere gittim sagolsun agzından cımbızla laf aldım onunda
Kuzu içinde yoktu diye hatırlıyorum biz yedek paketlerinden aldık. Şimdi bazanın altında açıp bakamıyorumPamlok kanka çöp kovası poşetiylemi geliyor ayrı alayım mı yanında ? Korbell
34 mm gayet iyi kuzu 25 üstü olması bekleniyorKızlar bu arada ben özellikle rahim ağzı uzunluğunu sormayı unuttum. Bebeğin sağlıklı herşey normal dedi bende rapora baktım. Bilenler bakarbilir mi? Gbt ye sordum normal dedisizde bakar mısınız Eki Görüntüle 3631022
Çok şükür çok sağol canım34 mm gayet iyi kuzu 25 üstü olması bekleniyor
Tamam aşko sağolKuzu içinde yoktu diye hatırlıyorum biz yedek paketlerinden aldık. Şimdi bazanın altında açıp bakamıyorum
Valla bu hafta benımde aksamları aklım sadece yemekte askCanım gelsen ne güzel olurbalıkesir ekibi olarak toplaşıp bebişlerle kısır günü yapardık ahahahahaaha (aklım hep yemekte )
Ay ben ilk geldiğimde ne çok ağladım İzmir'i istiyorum diyeBazen esımle gıtsek mı dıyoruz ama ne o bırakabılır burayı ne ben yok kuzum biz gidince tatıllık bıle olsa daral gelıyo ısınamadım annem bandırmalı zaten tum akrabalar orda ama herkesın buyudugu yer ıste gözünde harikalar dıyarı
O sırada özel hastane, devlet hastanesi, acil, üniversite, özel klinik derken her fırsatta göbeğini açan benDoktorum sagolsun beni çok iyi tanıyor onu darladıgımı biliyor 5 haftada bir gel diyor toplam 3 kez gittim birinde kese birinde 13 haftada biri 17devlete bir kere gittim sagolsun agzından cımbızla laf aldım onunda
Yeri geniş eğleniyor çocuğum napsinKızlar benim bebiş aşırı hareketli neden böyle var mı aranızda ne oluyor anlamıyorum ki içerde
Haydi kızlar tabağını alan Balıkesir'e koşsunCanım gelsen ne güzel olurbalıkesir ekibi olarak toplaşıp bebişlerle kısır günü yapardık ahahahahaaha (aklım hep yemekte )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?