- 25 Şubat 2024
- 1.285
- 1.582
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.341
daha öncesinde gitsen olmaz mı acaba yaa hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yoktur ama önlem amaçlı. Randevu saatini mi öne çeksen bilemedim kuzum, güzel haberlerle gel inşallahCanım 16:20 de. Geçenki gibi pıhtı değil ama çok hafif pembe bi akıntı geldi bu kız beni çok korkutuyor
Öne çekemiyorum kuzum 15.30 a kadar tüp bebek hastalarına bakıyor sonrasında detaylıları alıyormuş tatilden dönüşü ilk mesai günü. Özellikle sabah saatleri istemiştim bu saate kaldımdaha öncesinde gitsen olmaz mı acaba yaa hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yoktur ama önlem amaçlı. Randevu saatini mi öne çeksen bilemedim kuzum, güzel haberlerle gel inşallah
Anladm canım, yapcak bişey yok o zaman uzan güzelce ayaklarını da biraz yukarıda tut gidene kadar, bize de haber vermeyi unutmaaaÖne çekemiyorum kuzum 15.30 a kadar tüp bebek hastalarına bakıyor sonrasında detaylıları alıyormuş tatilden dönüşü ilk mesai günü. Özellikle sabah saatleri istemiştim bu saate kaldım
En geç 6 gibi yazarım umut ediyorum canım çok teşekkür ederimAnladm canım, yapcak bişey yok o zaman uzan güzelce ayaklarını da biraz yukarıda tut gidene kadar, bize de haber vermeyi unutmaaa
Ben bunu aldımkızlarrr astronot tulum aldınız mı alacak mısınız? Önerilere açığım
Alacam ben canım, H&m övmüş takip ettiğim bir kadın ama daha hm tulum sezonu açılmamış, hep hayalimdi astronot tulumda pofuduk gezsinkızlarrr astronot tulum aldınız mı alacak mısınız? Önerilere açığım
kızlarrr astronot tulum aldınız mı alacak mısınız? Önerilere açığım
Ayy alıcam bende bu hm deki nasıl tatlıymış yaa
Muflon olanlar da çok tatlı aşırı beğeniyorumAyy alıcam bende bu hm deki nasıl tatlıymış yaadoğunca hava soğuk olacak minicik bebeğe montta giydirilmez en güzeli bu tulumlar aşırı tatlı görünüyorlar
yaaaa çok tatlışşş
kaç ay için aldın sen kuzu kopya çekeyim hemen
Ayyy evet yaaa robot gibi oluyor bebişler içinde çok tatlı oluyorlarAlacam ben canım, H&m övmüş takip ettiğim bir kadın ama daha hm tulum sezonu açılmamış, hep hayalimdi astronot tulumda pofuduk gezsin
Canım ben beyaz olanı hm den 4-6 ay pembe yi lcw den 3-6 ay almışımkaç ay için aldın sen kuzu kopya çekeyim hemen
Ayyy evet yaaa robot gibi oluyor bebişler içinde çok tatlı oluyorlar
Ayy ben mangoda bi model vardi onu cok begeniyorum, bu sezon daha gormedim ama buna benzer bisi alicamkızlarrr astronot tulum aldınız mı alacak mısınız? Önerilere açığım
Agrılı kasılma devam ederse geldedi canım. Suan agrım yok ve sabahtan berı bır kere kasılmam oldu. Kasılma normal agrılı olmasın dedıasdaf canım sordun mu doktoruna? Benimki sıklaşırsa haberleşelim dedi. Bugün uyandığımdan beri olmadı herhangi bir sertleşme.
Aynı şehirde misiniz canımKuzu ben kayınvalideme anneme bile dedim orda görün sonra toparladıktan sonra gelirsiniz, yanımda kalmanızı falan istemiyorum. Bana iyilik yapmak istiyorsanız her gün yemek yapıp yollayın ben o vakti çocuğuma ve kendime ayırayım
Ay bunu hiç duymamıştım teklif etsek absürt olmaz o zamnBenim doktorum 50 tane falan çekiyormuş yayakın arkadaşım doğum yaptı onda baya atmıştı
Canım bence söyleyebilirsin Çünkü şu an böyle düşünüyorsan lohusalıkta da eminim ki düşüncelerin değişmez başımız çok kalabalık olduğunda yaşayacağımız zorlu ve keyifli zamanların keyfimizi kaçırmasını istemem Ben de başımda kalabalık istemedim tecrübeli benimle ve Bebeğimle en iyi ilgilenebilecek tek kişi olması yeterli diye düşünüyorum O yüzden ben gönlümden geçen her şeyi söylüyorum zaten hamile olduğum için karşı tarafta alınmıyor zaten bu durumda da kımse alınmasın bi zahmet Bence Olması gereken de bu başkalarını memnun etmek için özellikle bu süreçte kendimizi yıpratmamalıyızAynı şehirde misiniz canım
Bende kara kara bunu düşünüyorum bana kalırsa yanımda bi ablam bi eşim olsun ama kendi ailem İstanbulda eşimin ki İzmir'de. Doğuma gelmek istiyorlar sezeryan olacağım için planlı olacak sabah doğum saatinde hastanede olun sonrada ordn gerisin geri 6 7 saat yol yapıp evinize dönün diyemiyorum . 2 aileyi eve alsam mesafeliler 10 yıllık evliyim düğünden beri görüşmediler sadece bayram seyran telefonlaşırlar öyle diyim :) rahat edemezler bende onları düşüncem diye rahat edemem ne yapacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?