Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Canım 16:20 de. Geçenki gibi pıhtı değil ama çok hafif pembe bi akıntı geldi bu kız beni çok korkutuyor
daha öncesinde gitsen olmaz mı acaba yaa hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yoktur ama önlem amaçlı. Randevu saatini mi öne çeksen bilemedim kuzum, güzel haberlerle gel inşallah

daha öncesinde gitsen olmaz mı acaba yaa hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yoktur ama önlem amaçlı. Randevu saatini mi öne çeksen bilemedim kuzum, güzel haberlerle gel inşallah
Öne çekemiyorum kuzum 15.30 a kadar tüp bebek hastalarına bakıyor sonrasında detaylıları alıyormuş tatilden dönüşü ilk mesai günü. Özellikle sabah saatleri istemiştim bu saate kaldım

Öne çekemiyorum kuzum 15.30 a kadar tüp bebek hastalarına bakıyor sonrasında detaylıları alıyormuş tatilden dönüşü ilk mesai günü. Özellikle sabah saatleri istemiştim bu saate kaldım
Anladm canım, yapcak bişey yok o zaman uzan güzelce ayaklarını da biraz yukarıda tut gidene kadar, bize de haber vermeyi unutmaaa

asdaf canım sordun mu doktoruna? Benimki sıklaşırsa haberleşelim dedi. Bugün uyandığımdan beri olmadı herhangi bir sertleşme.

kaç ay için aldın sen kuzu kopya çekeyim hemen

Ayyy evet yaaa robot gibi oluyor bebişler içinde çok tatlı oluyorlar
Canım ben beyaz olanı hm den 4-6 ay pembe yi lcw den 3-6 ay almışım
çünkü bir de kundak almıştım

Eklentiler

• IMG_8150.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8151.webp
    101,1 KB · Görüntüleme: 41
Aynı şehirde misiniz canım
Bende kara kara bunu düşünüyorum bana kalırsa yanımda bi ablam bi eşim olsun ama kendi ailem İstanbulda eşimin ki İzmir'de. Doğuma gelmek istiyorlar sezeryan olacağım için planlı olacak sabah doğum saatinde hastanede olun sonrada ordn gerisin geri 6 7 saat yol yapıp evinize dönün diyemiyorum . 2 aileyi eve alsam mesafeliler 10 yıllık evliyim düğünden beri görüşmediler sadece bayram seyran telefonlaşırlar öyle diyim :) rahat edemezler bende onları düşüncem diye rahat edemem ne yapacağımı bilemedim

Canım bence söyleyebilirsin Çünkü şu an böyle düşünüyorsan lohusalıkta da eminim ki düşüncelerin değişmez başımız çok kalabalık olduğunda yaşayacağımız zorlu ve keyifli zamanların keyfimizi kaçırmasını istemem Ben de başımda kalabalık istemedim tecrübeli benimle ve Bebeğimle en iyi ilgilenebilecek tek kişi olması yeterli diye düşünüyorum O yüzden ben gönlümden geçen her şeyi söylüyorum zaten hamile olduğum için karşı tarafta alınmıyor zaten bu durumda da kımse alınmasın bi zahmet Bence Olması gereken de bu başkalarını memnun etmek için özellikle bu süreçte kendimizi yıpratmamalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…