- 10 Şubat 2024
- 1.016
- 1.373
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.821
Doktor muayeneleri, tahliller, detaylı ultrason + doğum falan canımTüm doğum paketi derken canım anlamadım
Canım benimde kızım 2012 Aralık, şimdide oğlum Aralık ortası dedi
İltihaplı kanlı veya kötü kokulu değilse korkmayacakmışsın canım. Süt bezleri geliştiği için bazı annelerde geliyormuşKızlar günaydın
Ya galiba benim göğsümden minik minik süt geliyor. Bu normal mi? Dün gece yatarken sütyenimi çıkardığımda orta kısmında pütürler vardı. Kurumuş gibi. Şimdi uyandım pijamamda bir minik damla bir şey akmış, kurumuş ve sertleşmiş gibi leke var. Sütten başka bir şey gelmiyor aklıma.
Süttür canım, benimkinden de geldi geçen gün, hem de annelikle ilgili bir video izlemiştim ona ağladıktan sonra fark ettim. Normal bir şey endişe etmeKızlar günaydın
Ya galiba benim göğsümden minik minik süt geliyor. Bu normal mi? Dün gece yatarken sütyenimi çıkardığımda orta kısmında pütürler vardı. Kurumuş gibi. Şimdi uyandım pijamamda bir minik damla bir şey akmış, kurumuş ve sertleşmiş gibi leke var. Sütten başka bir şey gelmiyor aklıma.
kuaför hizmeti de varmışş ben ombre + kesim + fön istiyorumÖrnek doğum paketi içeriği atıyorum kızlar benimki böyle fikir olsun
Günaydın canım, bende çoktan başladıKızlar günaydın
Bunları okudum şu an kendimi soyuluyor gibi hissetmeye başladımDoktor muayeneleri, tahliller, detaylı ultrason + doğum falan canım
Mart kediler ya sizi gidi siziCanım benimde kızım 2012 Aralık, şimdide oğlum Aralık ortası dedi
Ay onu görünce fenalık geçirdim zatenBirde burun aspiratörünün elektrikli süpürge takılanı var farklı bir marka ondada çok iyi yorumlar var.
Ahh keşkeee bir de istediğiimiz kuaför gelse tadınmaz yenmezkuaför hizmeti de varmışş ben ombre + kesim + fön istiyorum
Benim braun geldi gayet sessiz ve çekişi yeterli. Almayı düşünen varsa detaylı araştırsın derimAy onu görünce fenalık geçirdim zatentüm süpürgedeki tozlar bir an çocuğuma gitti gibi hissettim
Kanka modelini atarmısınAhh keşkeee bir de istediğiimiz kuaför gelse tadınmaz yenmez
Benim braun geldi gayet sessiz ve çekişi yeterli. Almayı düşünen varsa detaylı araştırsın derim
BNA 100 EU Burun Aspiratörü 0 Ay+ BeyazKanka modelini atarmısın
Mesela chatgpt bunların çekim gücü iyi eğer çok tıkalı bir burun olursa elektrikli kullanın demişBNA 100 EU Burun Aspiratörü 0 Ay+ Beyaz
Braun BNA 100 EU Burun Aspiratörü 0 Ay+ Beyaz - ebebek
Titreşim sesi kadar kanka 1. Kademe yenidoğan.Mesela chatgpt bunların çekim gücü iyi eğer çok tıkalı bir burun olursa elektrikli kullanın demiş
Sesi çok çıkıyormu aşkım seslimi yani
Onu sıktığın zaman gözümde direk o sıvı boğazına gittiKızlar burun temizleme için otribebe kullandım. Onun serumu çok iyi değil demişlerdi. Sadece aspiratörünü kullandım o yüzden. Burnuna eczaneden serum fizyolojik alıp enjektörle sıktım. Sonra da otribebeyle çektim. Serumu sıkıp bebeği ters çevirince sümük akıtanlar var ama ben onu beceremedim hiç çok korkunç bir görüntü
Ay ikisinide alayım ne kaybederim, çünkü genelde karşıma çıkanlar hepsi seninki gibi elektrikli kullanıyorTitreşim sesi kadar kanka 1. Kademe yenidoğan.
2.kademe biraz daha yoğun vakum daha şiddetli titreşim sesi gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?