Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar günaydın
Ya galiba benim göğsümden minik minik süt geliyor. Bu normal mi? Dün gece yatarken sütyenimi çıkardığımda orta kısmında pütürler vardı. Kurumuş gibi. Şimdi uyandım pijamamda bir minik damla bir şey akmış, kurumuş ve sertleşmiş gibi leke var. Sütten başka bir şey gelmiyor aklıma.

İltihaplı kanlı veya kötü kokulu değilse korkmayacakmışsın canım. Süt bezleri geliştiği için bazı annelerde geliyormuş

Süttür canım, benimkinden de geldi geçen gün, hem de annelikle ilgili bir video izlemiştim ona ağladıktan sonra fark ettim. Normal bir şey endişe etme

Günaydın canım, bende çoktan başladı damla damla şekliinde arada bie geliyor, ilk geldiğinde canımı fena yakmıştı yara olmuştu, şu an daha iyi

kuaför hizmeti de varmışş ben ombre + kesim + fön istiyorum
Ahh keşkeee bir de istediğiimiz kuaför gelse tadınmaz yenmez
Ay onu görünce fenalık geçirdim zaten tüm süpürgedeki tozlar bir an çocuğuma gitti gibi hissettim
Benim braun geldi gayet sessiz ve çekişi yeterli. Almayı düşünen varsa detaylı araştırsın derim

Kızlar burun temizleme için otribebe kullandım. Onun serumu çok iyi değil demişlerdi. Sadece aspiratörünü kullandım o yüzden. Burnuna eczaneden serum fizyolojik alıp enjektörle sıktım. Sonra da otribebeyle çektim. Serumu sıkıp bebeği ters çevirince sümük akıtanlar var ama ben onu beceremedim hiç çok korkunç bir görüntü

Mesela chatgpt bunların çekim gücü iyi eğer çok tıkalı bir burun olursa elektrikli kullanın demiş
Sesi çok çıkıyormu aşkım seslimi yani
Titreşim sesi kadar kanka 1. Kademe yenidoğan.
2.kademe biraz daha yoğun vakum daha şiddetli titreşim sesi gibi düşün

Onu sıktığın zaman gözümde direk o sıvı boğazına gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…