Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
aylemakk se25lin milletin özel hastaneleri ne kadar güzel ya Bizim Balıkesirde adam gibi hastane yok resmen. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?? Ablam ilkini devlette ikinci bebeğini sevgide doğurdu. Resmen doğum sırasında gazlı bezleri yoktu. Hastanın temizliği için ıslak mendil istediler bizden. Şok olmuştuk. Dalga geçer gibi odayı süsleyip lohusa şerbeti getirmişlerdi tıbbi olarak çok yetersiz ama ıvır zıvır işlerde çalışıyorlar 20li yaşlarda ebeler vardı sıfır tecrübe. En ufak sorun olursa da şehire veya üniversiteye postaliyorlar

Onu sıktığın zaman gözümde direk o sıvı boğazına gitti
Çok acımasızca duruyor işte genzine kadar temizliyor mantığı o zaten ama çok elim titredi her yapışımda büyüyünce zaten imkansiz hale geldi serum sıkmak. Sterimar burun spreyi sıkmaya başladım. O da akıtıyor mümükleri

Eklentiler

• 1000041785.webp
    26 KB · Görüntüleme: 59
Selaaaam teyzeler
Biz geldiik çok şükür her şeyimiz çok güzel çıktı, öyle rahatladım ki zaten doktor çok iyi, çok iyi dedikçe ağlamaya başladım çok stres yapmıştım kaç gündür çünkü. Canım oğlum bir süre görüntü vermedi, 3 kere gir çık yaptık. Çikolata, dondurma ne varsa yedim hahaha
Mersin'de olan arkadaşlara gözü kapalı Prof. Deniz Arıkan'ı öneririm gerçekten toplamda 1 buçuk saate yakın sürdü, o kadar rahatlattı ki beni
2. fotoda sinirine bakın
Bu arada 23+5 651 gram olmuş, doktor yenidoğan kıyafet çok alma iri olacak belli dedi plasentam da iyice çıkmış hiçbir sorun yok dedi, karbonhidratı biraz azalt yeterli dedi

Eklentiler

• 1000125507.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000125508.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 58
Allah'ımmmmm ağzın burnun güzelliği maşallah tontikimize

Ağza bak ağza burun deliklerinden mümüklerini çeksinler senin yiyecem
Çok geçmiş olsun canım çok sevindim güzel haberlerini okuyunca
Darısı inşallah bekeleyen kızların başına

Ağza bak ağza burun deliklerinden mümüklerini çeksinler senin yiyecem
Çok geçmiş olsun canım çok sevindim güzel haberlerini okuyunca
Darısı inşallah bekeleyen kızların başına
Şu kızın bebek sevme şekli öldürüyor beni ya

2.resimde tam bir sinirli, çok rahatsız etmişsiniz beyfendiyi

Ay ikisinide alayım ne kaybederim, çünkü genelde karşıma çıkanlar hepsi seninki gibi elektrikli kullanıyor
Bence de al gitsin kız bebişin hangisini seveceğini bilemezsin bulunsun elinin altında.
Sadece temizlerken sf sıkıp diğer burun deliğini kapatınca daha iyi temizleniyor demişler
Yaaa çok sevindim evet doktor normal sağlam dedikçe gelen rahatlama hissiyle gelen duygusallık. Sana kocaman sarılıyorum gözün aydın canım çok sevindim

Ya allahimmmmm çok tatlı maşallah kız seninki de dürümmüs yalnız değiliz oğlumla hehehehe ben hep 3-6 aydan baslattm kiyafetlerini 0-3ay sadece hastane çıkışı Alcam iki üç takım

Oyyy maşallah tosuncuğaa çok şükür bu da geçti. Nasıl sinirli yaa kim bu adam diyor sabah sabah dürtüp duuryor

Ya allahimmmmm çok tatlı maşallah kız seninki de dürümmüs yalnız değiliz oğlumla hehehehe ben hep 3-6 aydan baslattm kiyafetlerini 0-3ay sadece hastane çıkışı Alcam iki üç takım
Kızlar siz her dürümm yazdıgınızda biz eve hatay usulu dürğm söylüypruzda

Canım çok sevindim hadi gözün aydın pozlara bak pozlaraaa artisttt haberler guzel olunca keyifler yerinde oluyor

Yaaa bu nee maşallah yüzü resmen ortada belli Allahımmın mucizesine bakın ya

2.resimde tam bir sinirli, çok rahatsız etmişsiniz beyfendiyi
Kız normalde kıpır kıpır olur girmeden çikolata yedim vişne suyu içtim bana mısın demedi, doktor biraz içerde otur dinlen dedi bir çikolata daha verdiler tekrar baktı gene aynı yerde dedim ben biraz inip yürüyüş yapayım o sırada dondurma ye dediler tekrar gidip geldim zar zor biraz döndü paşa ama var ya nasıl bastırdı doktor cidden öyle bir darbe alsam salya sümük doktora giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…