Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Oyy kuzum sinirli bıdık çok tatlısın maşallah
Geçmiş olsun canım şimdi rahatlama zamanı

Valla okudukça yazılanları özenmiyo değilim ama sevgide doğurmayı düşünmüyorum kontrole ayda bir gidiyorum ya doktorum şey diyo normal mi düşünüyosun yoksa sezeryan mı bende olursa normal demiştim sehir hastanesi normal doğum yapmıyora getirmişti lafı yani gel burda doğum yaptıralım diyor ben şehirde doğururum büyük ihitmalle üniyi hiç istemiyorum beğenmiyorum çünkü eşimde şubatta bi ameliyat geçirmişti yani ilgi var ama hijyen 0 ondan hiç düşünmedim bile birde bi arkadaşım sorun yaşamıştı doğumdan sonra iyice düşünmemeye başladım sevgininde gerekli olduğunu düşünmüyorum en iyisi şehir hastanesi birazda sen çok memnun kaldım diyince bi kaç arkadaşımda memnun kalmıştı ondan şunalık şehire odaklıyım

Oy güzelim benim ya maşallh oğluşa

Benim doğum paketi aldığım hastanede 3. Basamak yoğun bakım var ve pakete dahil. Seçimimdeki en büyük etken bu olmuştu. Geçenlerde başka bir özel hastanede arkadaş doğum yaptı yoğun bakıma ihtiyaç duyuldu ve Eğitim aaraştırma hastanesine sevk edildi çocuk 15 gün yoğun bakımda kaldı o yüzden yoğun bakım hizmetini de sorun hastanenin

Doktor bana bir de bastıra bastıra vajinal baktı düşün. Açılıyor mu diye bakıyormuş zorla açacak uğraşıcaz sonra

Kızlar size bişey soracağım bizim bebeklerimiz aralık ayında doğacak dışarıya çıkarmamız ilkbaharı bulacak değil mi ? Şimdi bu tulumları 1 yaş mı alacağız ?

Eklentiler

• IMG_0739.webp
    14 KB · Görüntüleme: 14
Şehirde mi normal olmuyormuş insanlar zorla normal yaptırıyorlar diye devlete gitmek istemiyor aksine. Gerçekten çok güzeldi hastane. Odalar olsun doğumhane olsun çok güzeldi. Pişman olmazsın bence gebe okuluna gidenlere pilates topu veriyorlardı. Şimdi bu sene gitmeyeceğim ikinci doğum olacağı için. Top verir misiniz diye sorcam unutuyorum doğumda olmazsa olmaz asla topsuz gitmeyin

Ben dışarı çıkarmayı düşünüyorum ya, her gün olmasada haftada 2-3 bir 15-20 dk kesinlikle hava almalı. Benim annem kar yağarken sadece gözünü açık olacak şekilde dışarda gezdirirdim seni diyor. Ve çok şükür soğuk hava, yiyecek içecek beni asla etkilemez. Kendi kızımıda öyle yetişdirmeyi düşünüyorum

Niye kız 1 yıl boyunca çıkmıycan mı? ben 0-3 ay yada kalıbı küçükse 6 ay falan alıyorum onu
Zaten kışın doğacak canım . Yenidoğana da direk böyle tulumlar giydirilir mi ?Doğduktan 2 ay sonra zaten mart ayı nerdeyse. 6 aylık alsan yaza denk gelecek. Bebekler çabuk büyüyor diyor annem. Sizlere de sorayım dedim.

40 ı çıkmadan mı canım çıkaracaksın

yani ben mart olana kadar 3 aylık oluyor diye düşünüyorum mart zaten soğuk geçiyor baya,o zamana kadar kış giyer zaten. 3 aylık alsam bile max 2,5 aya kadar giyinebiliyorlar sonra 3-6 ay bedenine geçiyor diye biliyorum.

sen aldın mı canım bu tulumlardan 3 aylık mı alınmalı diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…