- 25 Şubat 2025
- 1.344
- 1.805
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.861
Kız afedersin canını mi cektiriyoruz hakkını helal etKızlar siz her dürümm yazdıgınızda biz eve hatay usulu dürğm söylüypruzda
Oyy kuzum sinirli bıdık çok tatlısın maşallahSelaaaam teyzeler
Biz geldiikçok şükür her şeyimiz çok güzel çıktı, öyle rahatladım ki zaten doktor çok iyi, çok iyi dedikçe ağlamaya başladım çok stres yapmıştım kaç gündür çünkü. Canım oğlum bir süre görüntü vermedi, 3 kere gir çık yaptık. Çikolata, dondurma ne varsa yedim hahaha
Mersin'de olan arkadaşlara gözü kapalı Prof. Deniz Arıkan'ı öneririm gerçekten toplamda 1 buçuk saate yakın sürdü, o kadar rahatlattı ki beni
2. fotoda sinirine bakın
Bu arada 23+5 651 gram olmuş, doktor yenidoğan kıyafet çok alma iri olacak belli dediplasentam da iyice çıkmış hiçbir sorun yok dedi, karbonhidratı biraz azalt yeterli dedi
Valla okudukça yazılanları özenmiyo değilim@aylemakkse25lin milletin özel hastaneleri ne kadar güzel ya Bizim Balıkesirde adam gibi hastane yok resmen. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?? Ablam ilkini devlette ikinci bebeğini sevgide doğurdu. Resmen doğum sırasında gazlı bezleri yoktu. Hastanın temizliği için ıslak mendil istediler bizden. Şok olmuştuk. Dalga geçer gibi odayı süsleyip lohusa şerbeti getirmişlerdi tıbbi olarak çok yetersiz ama ıvır zıvır işlerde çalışıyorlar 20li yaşlarda ebeler vardı sıfır tecrübe. En ufak sorun olursa da şehire veya üniversiteye postaliyorlar
Amin canım, ayrıntılıyla çok büyük bir aşamayı geçmiş oluyoruz çok şükürAy kızlar Rabbim herkese şu detaylıyı sağ salim atlatmayı nasip etsin, hep güzel haberler alalım sonra aralığa kadar beklesin minişler
Oy güzelim benim ya maşallh oğluşaSelaaaam teyzeler
Biz geldiikçok şükür her şeyimiz çok güzel çıktı, öyle rahatladım ki zaten doktor çok iyi, çok iyi dedikçe ağlamaya başladım çok stres yapmıştım kaç gündür çünkü. Canım oğlum bir süre görüntü vermedi, 3 kere gir çık yaptık. Çikolata, dondurma ne varsa yedim hahaha
Mersin'de olan arkadaşlara gözü kapalı Prof. Deniz Arıkan'ı öneririm gerçekten toplamda 1 buçuk saate yakın sürdü, o kadar rahatlattı ki beni
2. fotoda sinirine bakın
Bu arada 23+5 651 gram olmuş, doktor yenidoğan kıyafet çok alma iri olacak belli dediplasentam da iyice çıkmış hiçbir sorun yok dedi, karbonhidratı biraz azalt yeterli dedi
Dürüm ne demek yaaKızlar siz her dürümm yazdıgınızda biz eve hatay usulu dürğm söylüypruzda
Yok canım onemlı degıl benım kızım coo sevdı durumu ondanKız afedersin canını mi cektiriyoruz hakkını helal et
Her türlüsü kabul suan sorun yokDürüm ne demek yaabenimde tek bildiğim adana Urfa tantuni dürüm
Doktor bana bir de bastıra bastıra vajinal baktı düşün. Açılıyor mu diye bakıyormuş zorla açacak uğraşıcaz sonraKız normalde kıpır kıpır olur girmeden çikolata yedim vişne suyu içtim bana mısın demedi, doktor biraz içerde otur dinlen dedi bir çikolata daha verdiler tekrar baktı gene aynı yerdededim ben biraz inip yürüyüş yapayım o sırada dondurma ye dediler tekrar gidip geldim zar zor biraz döndü paşa ama var ya nasıl bastırdı doktor cidden öyle bir darbe alsam salya sümük doktora giderdim
Niye kız 1 yıl boyunca çıkmıycan mı? ben 0-3 ay yada kalıbı küçükse 6 ay falan alıyorum onuKızlar size bişey soracağım bizim bebeklerimiz aralık ayında doğacak dışarıya çıkarmamız ilkbaharı bulacak değil mi ? Şimdi bu tulumları 1 yaş mı alacağız ?
Şehirde mi normal olmuyormuşValla okudukça yazılanları özenmiyo değilimama sevgide doğurmayı düşünmüyorum kontrole ayda bir gidiyorum ya doktorum şey diyo normal mi düşünüyosun yoksa sezeryan mı bende olursa normal demiştim sehir hastanesi normal doğum yapmıyora getirmişti lafı yani gel burda doğum yaptıralım diyor ben şehirde doğururum büyük ihitmalle üniyi hiç istemiyorum beğenmiyorum çünkü eşimde şubatta bi ameliyat geçirmişti yani ilgi var ama hijyen 0 ondan hiç düşünmedim bile birde bi arkadaşım sorun yaşamıştı doğumdan sonra iyice düşünmemeye başladım sevgininde gerekli olduğunu düşünmüyorum en iyisi şehir hastanesi birazda sen çok memnun kaldım diyince bi kaç arkadaşımda memnun kalmıştı ondan şunalık şehire odaklıyım
Ben dışarı çıkarmayı düşünüyorum ya, her gün olmasada haftada 2-3 bir 15-20 dk kesinlikle hava almalı. Benim annem kar yağarken sadece gözünü açık olacak şekilde dışarda gezdirirdim seni diyor. Ve çok şükür soğuk hava, yiyecek içecek beni asla etkilemez. Kendi kızımıda öyle yetişdirmeyi düşünüyorumKızlar size bişey soracağım bizim bebeklerimiz aralık ayında doğacak dışarıya çıkarmamız ilkbaharı bulacak değil mi ? Şimdi bu tulumları 1 yaş mı alacağız ? Eki Görüntüle 3632774
Zaten kışın doğacak canım . Yenidoğana da direk böyle tulumlar giydirilir mi ?Doğduktan 2 ay sonra zaten mart ayı nerdeyse. 6 aylık alsan yaza denk gelecek. Bebekler çabuk büyüyor diyor annem. Sizlere de sorayım dedim.Niye kız 1 yıl boyunca çıkmıycan mı? ben 0-3 ay yada kalıbı küçükse 6 ay falan alıyorum onu
40 ı çıkmadan mı canım çıkaracaksınBen dışarı çıkarmayı düşünüyorum ya, her gün olmasada haftada 2-3 bir 15-20 dk kesinlikle hava almalı. Benim annem kar yağarken sadece gözünü açık olacak şekilde dışarda gezdirirdim seni diyor. Ve çok şükür soğuk hava, yiyecek içecek beni asla etkilemez. Kendi kızımıda öyle yetişdirmeyi düşünüyorum
Şimdiden gelmeye başladıysa doğuma bol bol sütümüz olur diye düşünüyorum inşallahGünaydın canım, bende çoktan başladıdamla damla şekliinde arada bie geliyor, ilk geldiğinde canımı fena yakmıştı yara olmuştu, şu an daha iyi
yani ben mart olana kadar 3 aylık oluyor diye düşünüyorum mart zaten soğuk geçiyor baya,o zamana kadar kış giyer zaten. 3 aylık alsam bile max 2,5 aya kadar giyinebiliyorlar sonra 3-6 ay bedenine geçiyor diye biliyorum.Zaten kışın doğacak canım . Yenidoğana da direk böyle tulumlar giydirilir mi ?Doğduktan 2 ay sonra zaten mart ayı nerdeyse. 6 aylık alsan yaza denk gelecek. Bebekler çabuk büyüyor diyor annem. Sizlere de sorayım dedim.
sen aldın mı canım bu tulumlardan 3 aylık mı alınmalı diyorsunyani ben mart olana kadar 3 aylık oluyor diye düşünüyorum mart zaten soğuk geçiyor baya,o zamana kadar kış giyer zaten. 3 aylık alsam bile max 2,5 aya kadar giyinebiliyorlar sonra 3-6 ay bedenine geçiyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?