- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.881
40 ı çıkmadan mı canım çıkaracaksın
Kanka biz bu sene istanbulda mayısa kadar mont giydik yaz ne kadar geç geldi hatırlayanlar var mı aranızda, ha bire yağmurZaten kışın doğacak canım . Yenidoğana da direk böyle tulumlar giydirilir mi ?Doğduktan 2 ay sonra zaten mart ayı nerdeyse. 6 aylık alsan yaza denk gelecek. Bebekler çabuk büyüyor diyor annem. Sizlere de sorayım dedim.
oglum 20 gunlukken avm de gezen ben40 ı çıkmadan mı canım çıkaracaksın
Kuzum biliyorum bende Tekirdağdayım daha sert geçiyor kış. O zaman 3-6 aylık mı almalıyım ?Kanka biz bu sene istanbulda mayısa kadar mont giydik yaz ne kadar geç geldi hatırlayanlar var mı aranızda, ha bire yağmur
Canım ben doğduğu zaman belki bir hafta çıkarmam ama 40 beklemicem, dr’lar zaten doğumdan 48 saat sonra temiz havaya çıkarabilirsiniz bebekleri diyorlar
3-6 al aşkım ne olur ne olmaz, bakarsın sütün çok iyi gelir hızlı kilo alır dombili rahat rahat giysin, birde içindede katlar olacakKuzum biliyorum bende Tekirdağdayım daha sert geçiyor kış. O zaman 3-6 aylık mı almalıyım ?
Canım avm den bahsetmiyorum ben dışarıda gezmekten bahsediyorumoglum 20 gunlukken avm de gezen ben
Kuzum bide eşim çok uzun ona çekerse hiç olmaz3-6 al aşkım ne olur ne olmaz, bakarsın sütün çok iyi gelir hızlı kilo alır dombili rahat rahat giysin, birde içindede katlar olacak
Aşkım benimde başıma çok geldi bu, progestan iğne alırken göbeğimde morluktan yer yoktu, bebek vazeliniyle her gün 10 dk ov kanka bastırmadan, faydasını görürsünkızlar herkez ayrintili usg de doktorlar cok bastırdı yazmışsınz yarin ayrintili ultrasonum var
2 gun once eşim göbegime igne yaparken güldüm baya gülmez olaydm igne yanlsmi oldu damarami denk geldi artik çok şiş baya morardi pijama lastigi bile aşırı agrı yapıyor göbegm baya kötü yani doktor gorunce bile noldu buraya der artık
oyle bastırırsa nasıl dayanıcam karnımı ovamıyorum bile şuan
dışarıda da cok gezdim canim aşırı bunalıyordum evde sıkı giyindirince hicbirsey olmuyor cok sukur yarım saatlik yuruyusler anneye de bebege de iyi geliyorCanım avm den bahsetmiyorum ben dışarıda gezmekten bahsediyorummevsimsel geçişlerden sakınmak gerekiyor ya bebekleri bağışıklık sistemleri de düşük oluyor birde tamda kışın ortasına denk gelecek minikler. O yüzden sonraki sene giymesi için mi almalıyım yoksa 3-6 aylık mı ona karar veremedim
Kanka o zaman eşininkini giydirip çıkarırsın, demokraside çare tükenmezKuzum bide eşim çok uzun ona çekerse hiç olmaz
benm en bastan beri kollarim gobegm mor ve minik şişlikler varAşkım benimde başıma çok geldi bu, progestan iğne alırken göbeğimde morluktan yer yoktu, bebek vazeliniyle her gün 10 dk ov kanka bastırmadan, faydasını görürsün
Aşkım dokunamıyorsan çok sıcak olmayacak şekilde su tut biraz rahatlarsın en azındanbenm en bastan beri kollarim gobegm mor ve minik şişlikler vardoktor eşime bu sefer de tutturamamışsn diyor
ama inan bu sefer ki aşırı kötü oldu ovamıyorum ki içim gidiyor dokununca
sol kasıgımn ustu gobek deligin alti tam arada
morluk
usg bakınca kasıgınızamı bastirdilar yoksa heryermi
dun eşim doktora yaz ne surelim ben nasil ultrasona giricem diye o bile halime acıdı yani
ayrintili diye iptal de edemiyorum zaten gunu zor buldk 22.haftada girmis olucam
Hadi inşallah canım o günleri görürüzdışarıda da cok gezdim canim aşırı bunalıyordum evde sıkı giyindirince hicbirsey olmuyor cok sukur yarım saatlik yuruyusler anneye de bebege de iyi geliyor
oglum 24 aralikta dogdu yilbasi gunu bile az hava alaym dedim tur atıp geldik
minik al sen giyindirir gezersin bence
A karma olunca tek dozmu olunuyor bunu bilmiyordum aşkımKızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
eyvah eyvahhAşkım dokunamıyorsan çok sıcak olmayacak şekilde su tut biraz rahatlarsın en azından
Valla benim kasığımdan tut kalbime kadar baktı kankabebeğe kan gidişi nasıl diye, midemin oralarda geziyordu bir ara
Doktor sana da karma aşıyı yaptırdı dimi canım? Dün konuştuk da bi anlik o esnada alıcılarım kapandi heralde tetanoz boğmaca difteri dedi diye hatırlıyorum dogru dimiŞimdiden gelmeye başladıysa doğuma bol bol sütümüz olur diye düşünüyorum inşallah
Kanka bana çok bastırmadı, göbek deliğimin ordan basmadıda, yanlardan daha çok böyle basıtırp ittirir gibi yaptıeyvah eyvahh
oglumda hic bastırmamışlardi insallah bunda da bastırmazlar cok strese girdim ya
sudocrem surdum
Ben Ocak ayında 1 doz yaptırmıştım iş yerinde o yüzden sadece 1 doz yaptırdım canım.Kızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
Öyle oluyormus kuzum galiba. Ben Öyle öğrendim o yüzden emin olmak icin de yaptiranlara sorayim dedimA karma olunca tek dozmu olunuyor bunu bilmiyordum aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?