Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
40 ı çıkmadan mı canım çıkaracaksın
Kanka biz bu sene istanbulda mayısa kadar mont giydik yaz ne kadar geç geldi hatırlayanlar var mı aranızda, ha bire yağmur

Canım ben doğduğu zaman belki bir hafta çıkarmam ama 40 beklemicem, dr’lar zaten doğumdan 48 saat sonra temiz havaya çıkarabilirsiniz bebekleri diyorlar

Kuzum biliyorum bende Tekirdağdayım daha sert geçiyor kış. O zaman 3-6 aylık mı almalıyım ?

oglum 20 gunlukken avm de gezen ben
Canım avm den bahsetmiyorum ben dışarıda gezmekten bahsediyorum mevsimsel geçişlerden sakınmak gerekiyor ya bebekleri bağışıklık sistemleri de düşük oluyor birde tamda kışın ortasına denk gelecek minikler. O yüzden sonraki sene giymesi için mi almalıyım yoksa 3-6 aylık mı ona karar veremedim

kızlar herkez ayrintili usg de doktorlar cok bastırdı yazmışsınz yarin ayrintili ultrasonum var
2 gun once eşim göbegime igne yaparken güldüm baya gülmez olaydm igne yanlsmi oldu damarami denk geldi artik çok şiş baya morardi pijama lastigi bile aşırı agrı yapıyor göbegm baya kötü yani doktor gorunce bile noldu buraya der artık
oyle bastırırsa nasıl dayanıcam karnımı ovamıyorum bile şuan

Aşkım benimde başıma çok geldi bu, progestan iğne alırken göbeğimde morluktan yer yoktu, bebek vazeliniyle her gün 10 dk ov kanka bastırmadan, faydasını görürsün

dışarıda da cok gezdim canim aşırı bunalıyordum evde sıkı giyindirince hicbirsey olmuyor cok sukur yarım saatlik yuruyusler anneye de bebege de iyi geliyor
oglum 24 aralikta dogdu yilbasi gunu bile az hava alaym dedim tur atıp geldik
minik al sen giyindirir gezersin bence

Aşkım benimde başıma çok geldi bu, progestan iğne alırken göbeğimde morluktan yer yoktu, bebek vazeliniyle her gün 10 dk ov kanka bastırmadan, faydasını görürsün
benm en bastan beri kollarim gobegm mor ve minik şişlikler var doktor eşime bu sefer de tutturamamışsn diyor
ama inan bu sefer ki aşırı kötü oldu ovamıyorum ki içim gidiyor dokununca
sol kasıgımn ustu gobek deligin alti tam arada
morluk
usg bakınca kasıgınızamı bastirdilar yoksa heryermi
dun eşim doktora yaz ne surelim ben nasil ultrasona giricem diye o bile halime acıdı yani
ayrintili diye iptal de edemiyorum zaten gunu zor buldk 22.haftada girmis olucam

Aşkım dokunamıyorsan çok sıcak olmayacak şekilde su tut biraz rahatlarsın en azından

Valla benim kasığımdan tut kalbime kadar baktı kanka bebeğe kan gidişi nasıl diye, midemin oralarda geziyordu bir ara

Hadi inşallah canım o günleri görürüz

Aşkım dokunamıyorsan çok sıcak olmayacak şekilde su tut biraz rahatlarsın en azından

Valla benim kasığımdan tut kalbime kadar baktı kanka bebeğe kan gidişi nasıl diye, midemin oralarda geziyordu bir ara
eyvah eyvahh
oglumda hic bastırmamışlardi insallah bunda da bastırmazlar cok strese girdim ya
sudocrem surdum

Şimdiden gelmeye başladıysa doğuma bol bol sütümüz olur diye düşünüyorum inşallah
Doktor sana da karma aşıyı yaptırdı dimi canım? Dün konuştuk da bi anlik o esnada alıcılarım kapandi heralde tetanoz boğmaca difteri dedi diye hatırlıyorum dogru dimi

A karma olunca tek dozmu olunuyor bunu bilmiyordum aşkım
Öyle oluyormus kuzum galiba. Ben Öyle öğrendim o yüzden emin olmak icin de yaptiranlara sorayim dedim
Tek doz daha iyidir bence birkac kere o stresi çekmekten.
Igneden korkuyorum kandan korkuyorumm. Bayılıyorummmm
Ne kadar az igne o kadar mutlu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…