Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka iğne kalçama yapılmadığı sürece sıkıntı yok, oturup izlerim hatta ama gerçekten tek doz olması mükemmel olur ya

Canim baya kaburga altlarina dogru da bakiyor doktor. Ama bastirmiyor o kadar ya. Pozisyonu uygunsa. Ozellikle kasık bolgesine biraz bastiriyor rahim agzi icin ona da. Sonrasina bastirsa da feci can yakmadi belki pozisyondandir ama. Hassasiyetinin oldugu bölgeyi soylersin oraya daha az baski uygulasaniz cok agriyor dersin. Anlik gecerse oradan cok agritmaz diye düşünüyorum

Evet öyle işte aklınca aklımı çelmeye çalışıyor sanki neyin ne olduğunu bilmiyoruz Beni yazdılar gebe okuluna gidicem bakalım eylüle yazdılar tarih belli değil biz sizi ararız dediler aa bende pilates topu alcaktım bak iyi ki almamışım iyi ki söyledin

Kanka iğne kalçama yapılmadığı sürece sıkıntı yok, oturup izlerim hatta ama gerçekten tek doz olması mükemmel olur ya
Hic yaptiran yok heralde kimseden ses cikmadi
Ayy ben malesef ki bazen kan verirken bayılıyorum. Bazen serum takilirken bazen çıkarılırken. Baya çam gibi devriliyorum
Hele de aşı cocukluktan kalma travmadir, sag ve sol koldan ayni anda yapilan asilar vardi bizim zamanımızda o zaman aşı denen öcüden travmatik sekilde korkmustum ben sag kolumun acisina aglarken diger hemsire sol koluma saplamisti ve varyaa o an bayilacaktim daha kac yasinda cocukkk

inşallah sorunsuz agrısız atlatırım bende soylicem zaten bastırsa bastırmazda içi baya şiş oranın yarına kadar bir kutu sdocrem surerim artik

Aşko bu seni zaten ilk zamanlar baya götürür diye düşünüyorum kızlar siz bunun ticaretini yapın ya, yapıyorsunuz bu sporu
Kuzum beğendin mi gerçekten battaniye de yaptım 2 tane. Çok kolay canım bunlar hazır ip zaten sen istersen sende yaparsın el emeğin olur hem eğer yapmak istersen bende sana yardımcı olurum

Aşko gülüyorum ama gözümde canlandın
O zaman senin damarlarda stresten zor bulunuyordur

bana 1 doz dedi ona da var daha yaptırmadm canım

Kızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
Ben daha olmadım ama öyle dedi hemşire karma 1 kere oluyor diğer doz normal tetanoz

Sorunu yanlış anladım galiba ama karma aşıdanda olsan yine 2 kere gidip aşı Olcan cnm sadece biri boğmacalı tetanoz öbürü sadece tetanoz

Kuzum beğendin mi gerçekten battaniye de yaptım 2 tane. Çok kolay canım bunlar hazır ip zaten sen istersen sende yaparsın el emeğin olur hem eğer yapmak istersen bende sana yardımcı olurum
Ellerine saglık canım cok guzel olmus bende sarı battaniye yaptım

Aşkım hiç el becerim yok ya sökük dikemem bak senin bebede masrafsız battaniye hazır kundak hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…