- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.901
Ama iyi salladıKanka bana çok bastırmadı, göbek deliğimin ordan basmadıda, yanlardan daha çok böyle basıtırp ittirir gibi yaptı
Seninki karma aşı miydi sadece tetanoz muydu kuzuBen Ocak ayında 1 doz yaptırmıştım iş yerinde o yüzden sadece 1 doz yaptırdım canım.
Kanka iğne kalçama yapılmadığı sürece sıkıntı yok, oturup izlerim hattaÖyle oluyormus kuzum galiba. Ben Öyle öğrendim o yüzden emin olmak icin de yaptiranlara sorayim dedim
Tek doz daha iyidir bence birkac kere o stresi çekmekten.
Igneden korkuyorum kandan korkuyorumm. Bayılıyorummmm
Ne kadar az igne o kadar mutlu ben
Aynen tükenmez walla. Kundak yaptım kızıma teyzesi olmadı ona koyarım bak bakalım nasıl olmuşKanka o zaman eşininkini giydirip çıkarırsın, demokraside çare tükenmez
Bekliyorum aşkoAynen tükenmez walla. Kundak yaptım kızıma teyzesi olmadı ona koyarım bak bakalım nasıl olmuş
Canim baya kaburga altlarina dogru da bakiyor doktor. Ama bastirmiyor o kadar ya. Pozisyonu uygunsa. Ozellikle kasık bolgesine biraz bastiriyor rahim agzi icin ona da. Sonrasina bastirsa da feci can yakmadi belki pozisyondandir ama. Hassasiyetinin oldugu bölgeyi soylersin oraya daha az baski uygulasaniz cok agriyor dersin. Anlik gecerse oradan cok agritmaz diye düşünüyorumkızlar herkez ayrintili usg de doktorlar cok bastırdı yazmışsınz yarin ayrintili ultrasonum var
2 gun once eşim göbegime igne yaparken güldüm baya gülmez olaydm igne yanlsmi oldu damarami denk geldi artik çok şiş baya morardi pijama lastigi bile aşırı agrı yapıyor göbegm baya kötü yani doktor gorunce bile noldu buraya der artık
oyle bastırırsa nasıl dayanıcam karnımı ovamıyorum bile şuan
Evet öyle işte aklınca aklımı çelmeye çalışıyor sanki neyin ne olduğunu bilmiyoruzŞehirde mi normal olmuyormuşinsanlar zorla normal yaptırıyorlar diye devlete gitmek istemiyor aksine. Gerçekten çok güzeldi hastane. Odalar olsun doğumhane olsun çok güzeldi. Pişman olmazsın bence gebe okuluna gidenlere pilates topu veriyorlardı. Şimdi bu sene gitmeyeceğim ikinci doğum olacağı için. Top verir misiniz diye sorcam unutuyorum doğumda olmazsa olmaz asla topsuz gitmeyin
Canım benim düşüncem doktor kontrolleri var ya ilk hafta zaten o öyle geçer 20 günden sonra da kısa süreli çıkarırım, yürüyüş olur bir kahve içmelik olur40 ı çıkmadan mı canım çıkaracaksın
Aşko bu seni zaten ilk zamanlar baya götürür diye düşünüyorum
Evet kuzum haklısın ona göre beden alırım bende 3-6 aylık iyidirCanım benim düşüncem doktor kontrolleri var ya ilk hafta zaten o öyle geçer 20 günden sonra da kısa süreli çıkarırım, yürüyüş olur bir kahve içmelik olur
Hic yaptiran yok heralde kimseden ses cikmadiKanka iğne kalçama yapılmadığı sürece sıkıntı yok, oturup izlerim hattaama gerçekten tek doz olması mükemmel olur ya
Yok kuzu daha önce tetanoz geçmişin yoksa yine 2 doz. Ben karma oldum 4 hafta sonra 2. doz olacağımKızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
inşallah sorunsuz agrısız atlatırım bende soylicem zaten bastırsa bastırmazda içi baya şiş oranın yarına kadar bir kutu sdocrem surerim artikCanim baya kaburga altlarina dogru da bakiyor doktor. Ama bastirmiyor o kadar ya. Pozisyonu uygunsa. Ozellikle kasık bolgesine biraz bastiriyor rahim agzi icin ona da. Sonrasina bastirsa da feci can yakmadi belki pozisyondandir ama. Hassasiyetinin oldugu bölgeyi soylersin oraya daha az baski uygulasaniz cok agriyor dersin. Anlik gecerse oradan cok agritmaz diye düşünüyorum
Kuzum beğendin mi gerçektenAşko bu seni zaten ilk zamanlar baya götürür diye düşünüyorumkızlar siz bunun ticaretini yapın ya, yapıyorsunuz bu sporu
Aşko gülüyorum ama gözümde canlandınHic yaptiran yok heralde kimseden ses cikmadi
Ayy ben malesef ki bazen kan verirken bayılıyorum. Bazen serum takilirken bazen çıkarılırken. Baya çam gibi devriliyorum
Hele de aşı cocukluktan kalma travmadir, sag ve sol koldan ayni anda yapilan asilar vardi bizim zamanımızda o zaman aşı denen öcüden travmatik sekilde korkmustum ben sag kolumun acisina aglarken diger hemsire sol koluma saplamisti ve varyaa o an bayilacaktim daha kac yasinda cocukkk
bana 1 doz dedi ona da var daha yaptırmadm canımHic yaptiran yok heralde kimseden ses cikmadi
Ayy ben malesef ki bazen kan verirken bayılıyorum. Bazen serum takilirken bazen çıkarılırken. Baya çam gibi devriliyorum
Hele de aşı cocukluktan kalma travmadir, sag ve sol koldan ayni anda yapilan asilar vardi bizim zamanımızda o zaman aşı denen öcüden travmatik sekilde korkmustum ben sag kolumun acisina aglarken diger hemsire sol koluma saplamisti ve varyaa o an bayilacaktim daha kac yasinda cocukkk
Ben daha olmadım ama öyle dedi hemşire karma 1 kere oluyor diğer doz normal tetanozKızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
Ellerine saglık canım cok guzel olmus bende sarı battaniye yaptımKuzum beğendin mi gerçektenbattaniye de yaptım 2 tane. Çok kolay canım bunlar hazır ip zaten sen istersen sende yaparsın el emeğin olur hem eğer yapmak istersen bende sana yardımcı olurum
Aşkım hiç el becerim yok yaKuzum beğendin mi gerçektenbattaniye de yaptım 2 tane. Çok kolay canım bunlar hazır ip zaten sen istersen sende yaparsın el emeğin olur hem eğer yapmak istersen bende sana yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?