Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yok kuzu daha önce tetanoz geçmişin yoksa yine 2 doz. Ben karma oldum 4 hafta sonra 2. doz olacağım
Aa ben tek doz diye biliyordum karma aşıyı yaa benimde hic gecmisim yoktur heralde hatirlamiyorum olmadim.
bana 1 doz dedi ona da var daha yaptırmadm canım
Bende 1 doz biliyordum
Bana erken dogum ihtimali oldugu icin bu hafta hemen yaptir dedi doktorum canım belki benimkide 3 hafta fln sonra isterdi normalde

inşallah sorunsuz agrısız atlatırım bende soylicem zaten bastırsa bastırmazda içi baya şiş oranın yarına kadar bir kutu sdocrem surerim artik
Dikkat edecektir kuzum merak etme. Göz göre göre bastirmaz yani bence.
Güzel güzel masaj yap gecer biraz şişliği. Doguma kadar mi kullanacaksin sen kan sulandiriciyi canim

Aşko gülüyorum ama gözümde canlandın
O zaman senin damarlarda stresten zor bulunuyordur
Gülünecek bisey anlatırken haklısın kanka ama yasarken öyle olmuyor
Bazen bir uyaniyorum sedyenin dibine düşmüşüm. Bazen oldugum yerde bayılmışım. Etrafimda sesler yüzümü sarsanlar
Aslinda damarlarim belirgin baya. Ama iste ignenin her türlüsü beni zorladigi icin bazen görünen damarı bulamiyor hemsireler allah allah diye isyan edeni gördü bu gözler ya damar önümde ama sen cok korkuyosun batmiyo igne kasma kendini diyor. Oldu bacım elimde zaten

Ben karmayi tek doz diye biliyordum. Kollarim çok üzgün su an

Aşkım hiç el becerim yok ya sökük dikemem bak senin bebede masrafsız battaniye hazır kundak hazır
Benimde yok el becerim ama neler yaptım herkes şaşırıyor annemde yapmış sağolsun bu tarz şeylerden yana masrafımız yok kuzum bebişlerimiz iyi olsunda masraflı olsunlar.

Dikkat edecektir kuzum merak etme. Göz göre göre bastirmaz yani bence.
Güzel güzel masaj yap gecer biraz şişliği. Doguma kadar mi kullanacaksin sen kan sulandiriciyi canim
ecopirin 35.haftaya kadar igne belli degil konusucaz dedi oglum da dogumdan 1 gun once bırakmıstm

Benimde yok el becerim ama neler yaptım herkes şaşırıyor annemde yapmış sağolsun bu tarz şeylerden yana masrafımız yok kuzum bebişlerimiz iyi olsunda masraflı olsunlar.
İnstagramda şu sayfayı takip ediyorum bu battaniyeye bayılmıştım

Eklentiler

• Screenshot_20250820-140708_Gallery.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 45
Bende Köydeyim ya kızın çeyizi hazır oldu her evden bişey geliyor
Yaaa ne güzeller aslinda hamile hamile birkac ev gezmek lazim boyle benim annem 1 bavul kv bir bavul örgü örüp hazirladiklari icin kimseden örgü gelmesin diye dua ediyorum gerci nereye koycam kendimde battaniye ve oyuncaklar fln yaptim. Yeterr

Ya kuzum sen neler gördün bu ne senin için maşallahın var boşver dert etme :))
Bazen bir küçük igneye yenilirsin
Sende haklısın her gun bir doz tetanoz olsam kac yazar

İnstagramda şu sayfayı takip ediyorum bu battaniyeye bayılmıştım
Bak canım benim yaptığım battaniyeler de bunlar biri puffy fine diğeri puffy senin attığına da bayıldım yapsam mı çok mu olur normal battaniyeleri de var bir sürü oldu

Eklentiler

• IMG_0748.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0749.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 34
Bununla ocak şubat mart atlatırsın bence diğer kış için düşünebilirsin öbürünü bence.zaten elleri kolları o kadar minik oluyor ki kollu kalın şeyler giydirmek yenidoğanken zor cidden
Kuzum çok teşekkür ederim çok iyi oldu bana bu fikri vermen seneye alırım bende daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…