- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.921
Sen 5 yıl içinde olduğun içindir canmbana 1 doz dedi ona da var daha yaptırmadm canım
Seninde ellerine sağlık canım hangi iple ördünEllerine saglık canım cok guzel olmus bende sarı battaniye yaptım
Aa ben tek doz diye biliyordum karma aşıyı yaaYok kuzu daha önce tetanoz geçmişin yoksa yine 2 doz. Ben karma oldum 4 hafta sonra 2. doz olacağım
Bende 1 doz biliyordumbana 1 doz dedi ona da var daha yaptırmadm canım
7 yıl oldu canımSen 5 yıl içinde olduğun içindir canm
puffy ipe hazır ilmekli ip ördümSeninde ellerine sağlık canım hangi iple ördün
E senin öbürlerinden almana gerek yok bence bu kışı bunla geçirr öbür kış olmadı ayaklı olan tutumlardan alırsın harika olmuş eline sağlık canım
Dikkat edecektir kuzum merak etme. Göz göre göre bastirmaz yani bence.inşallah sorunsuz agrısız atlatırım bende soylicem zaten bastırsa bastırmazda içi baya şiş oranın yarına kadar bir kutu sdocrem surerim artik
Aa niye tek ozamn7 yıl oldu canım
puffy ipe hazır ilmekli ip ördüm
şişle örülen küpşekeri model de de ördüm
Gülünecek bisey anlatırken haklısın kankaAşko gülüyorum ama gözümde canlandın
O zaman senin damarlarda stresten zor bulunuyordur
Ben karmayi tek doz diye biliyordum. Kollarim çok üzgün su anBen daha olmadım ama öyle dedi hemşire karma 1 kere oluyor diğer doz normal tetanoz
Sorunu yanlış anladım galiba ama karma aşıdanda olsan yine 2 kere gidip aşı Olcan cnm sadece biri boğmacalı tetanoz öbürü sadece tetanoz
Benimde yok el becerim ama neler yaptım herkes şaşırıyorAşkım hiç el becerim yok yasökük dikemem bak senin bebede masrafsız battaniye hazır kundak hazır
ecopirin 35.haftaya kadar igne belli degil konusucaz dedi oglum da dogumdan 1 gun once bırakmıstmDikkat edecektir kuzum merak etme. Göz göre göre bastirmaz yani bence.
Güzel güzel masaj yap gecer biraz şişliği. Doguma kadar mi kullanacaksin sen kan sulandiriciyi canim
Ya kuzum sen neler gördün bu ne senin için maşallahın var boşver dert etme :))Ben karmayi tek doz diye biliyordum. Kollarim çok üzgün su an
Bende kuzum 2 tane ördüm. Farklı renk farklı modellerden yaptım. Birde atkı bere ördüm kızıma çok tatlış kulaklı7 yıl oldu canım
puffy ipe hazır ilmekli ip ördüm
şişle örülen küpşekeri model de de ördüm
İnstagramda şu sayfayı takip ediyorum bu battaniyeye bayılmıştımBenimde yok el becerim ama neler yaptım herkes şaşırıyorannemde yapmış sağolsun bu tarz şeylerden yana masrafımız yok kuzum bebişlerimiz iyi olsunda masraflı olsunlar.
O attığım tulumlardan almama gerek yok mu dersin canım ?E senin öbürlerinden almana gerek yok bence bu kışı bunla geçirr öbür kış olmadı ayaklı olan tutumlardan alırsın harika olmuş eline sağlık canım
Bununla ocak şubat mart atlatırsın bence diğer kış için düşünebilirsin öbürünü bence.zaten elleri kolları o kadar minik oluyor ki kollu kalın şeyler giydirmek yenidoğanken zor ciddenO attığım tulumlardan almama gerek yok mu dersin canım ?
Yaaa ne güzellerBende Köydeyim ya kızın çeyizi hazır oldu her evden bişey geliyor
Bazen bir küçük igneye yenilirsinYa kuzum sen neler gördün bu ne senin için maşallahın var boşver dert etme :))
Bak canım benim yaptığım battaniyeler de bunlar biri puffy fine diğeri puffyİnstagramda şu sayfayı takip ediyorum bu battaniyeye bayılmıştım
Kuzum çok teşekkür ederim çok iyi oldu bana bu fikri vermen seneye alırım bende daha iyi olurBununla ocak şubat mart atlatırsın bence diğer kış için düşünebilirsin öbürünü bence.zaten elleri kolları o kadar minik oluyor ki kollu kalın şeyler giydirmek yenidoğanken zor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?