- 16 Eylül 2024
- 5.620
- 5.008
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.941
Saglik olsun canim demek ki lazim sana bosuna kullandirmaz kimse. Benim doktorumda progestana yeniden baslatti mesela bende dedim hocam doguma kadar kullanayim bir zarari olur mu diye. 32ye kadar kullanabilirsin dedi. Konusuruz ama kullanmak istersen yine dedi.ecopirin 35.haftaya kadar igne belli degil konusucaz dedi oglum da dogumdan 1 gun once bırakmıstm
Ay çok güzel ya ne güzel el becerin var güle güle kullansın yeter bence Canım daha ne olsunBak canım benim yaptığım battaniyeler de bunlar biri puffy fine diğeri puffysenin attığına da bayıldım yapsam mı çok mu olur normal battaniyeleri de var bir sürü oldu
Canım çok teşekkür ederim videoları izleyerek yaptımAy çok güzel ya ne güzel el becerin var güle güle kullansın yeter bence Canım daha ne olsun
Çok ciciler yaaa o kol detayıBende Köydeyim ya kızın çeyizi hazır oldu her evden bişey geliyor
benim 2 genim de pıhtılaşma var ve düşükler de olunca mecbur kullanıyorumSaglik olsun canim demek ki lazim sana bosuna kullandirmaz kimse. Benim doktorumda progestana yeniden baslatti mesela bende dedim hocam doguma kadar kullanayim bir zarari olur mu diye. 32ye kadar kullanabilirsin dedi. Konusuruz ama kullanmak istersen yine dedi.
Aynen oyle canim bosver bebeklerimizin iyiligi için hersey. Ne gerekiyorsa yapiyoruz iste bak ameliyat bile olunuyor gerekincebenim 2 genim de pıhtılaşma var ve düşükler de olunca mecbur kullanıyorum
dedigin gibi bebişlerimiz saglıklı olsun ne denilirse yaparz kullanırız
Evet canım karma olanı öneriyoruz dedi. Dün yaptırdım ben. Hafif kol ağrısı yaptırdı sadece. Doktorumla konuşmadık ama aile hekimliğinde 4hafta sonra da sadece tetanoz olan yapılıyor, doktorunla konuşursun yine dediler.Doktor sana da karma aşıyı yaptırdı dimi canım? Dün konuştuk da bi anlik o esnada alıcılarım kapandi heralde tetanoz boğmaca difteri dedi diye hatırlıyorum dogru dimi
Ben tetanoz ve boğmaca oldum Daha önce de olmuştum tetanoz fakat sistemde görünmüyor muymuş Neymiş o yüzden ikinci dozu olmam gerekiyormuşKızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
Fazla gelen olursa adresi özelden yazıyorum, karşı ödemeliBende Köydeyim ya kızın çeyizi hazır oldu her evden bişey geliyor
AllahımGülünecek bisey anlatırken haklısın kankaama yasarken öyle olmuyor
Bazen bir uyaniyorum sedyenin dibine düşmüşüm. Bazen oldugum yerde bayılmışım. Etrafimda sesler yüzümü sarsanlar
Aslinda damarlarim belirgin baya. Ama iste ignenin her türlüsü beni zorladigi icin bazen görünen damarı bulamiyor hemsireler allah allah diye isyan edeni gördü bu gözlerya damar önümde ama sen cok korkuyosun batmiyo igne kasma kendini diyor. Oldu bacım elimde zaten
Valla tecrübeliler daha iyi bilir kuzu yanlış yönlendirmiyim ben şimdilik bir tane aldım onu da 3 aylık aldımsen aldın mı canım bu tulumlardan 3 aylık mı alınmalı diyorsun
Canım karma zaten tek doz. 2. Doz tetanoz sadeceAa ben tek doz diye biliyordum karma aşıyı yaabenimde hic gecmisim yoktur heralde hatirlamiyorum olmadim.
Bende 1 doz biliyordum
Bana erken dogum ihtimali oldugu icin bu hafta hemen yaptir dedi doktorum canım belki benimkide 3 hafta fln sonra isterdi normalde
Tamam canim sağol. Duydugumdan eminim ama ufak capli bir supheye de düştüm ondan sorayim dedim.Evet canım karma olanı öneriyoruz dedi. Dün yaptırdım ben. Hafif kol ağrısı yaptırdı sadece. Doktorumla konuşmadık ama aile hekimliğinde 4hafta sonra da sadece tetanoz olan yapılıyor, doktorunla konuşursun yine dediler.
Her türlü 2.doz olunuyor o zaman desene. Bende sevindim tek doz denilince karma icin ekstra bir tetanoz yapilmayacak diyeCanım karma zaten tek doz. 2. Doz tetanoz sadece
Benim de kasıklarımdan itibaren her yere bastırdı kuzu, hele plesanta da önde olduğu için görsün diye daha da çok bastırdı çok canım yandı eşimin elini tuttum acıdan ama dayandım mecbur. sağ sol rahim damarına da bakıyor bebeğe kan akışına bakmak için, hatta benim birinde direnç çıktıbenm en bastan beri kollarim gobegm mor ve minik şişlikler vardoktor eşime bu sefer de tutturamamışsn diyor
ama inan bu sefer ki aşırı kötü oldu ovamıyorum ki içim gidiyor dokununca
sol kasıgımn ustu gobek deligin alti tam arada
morluk
usg bakınca kasıgınızamı bastirdilar yoksa heryermi
dun eşim doktora yaz ne surelim ben nasil ultrasona giricem diye o bile halime acıdı yani
ayrintili diye iptal de edemiyorum zaten gunu zor buldk 22.haftada girmis olucam
Gül gülFazla gelen olursa adresi özelden yazıyorum, karşı ödemeli
Allahımkanka özür dilerim ama koptum
diğer mesajlarını şimdi okudum canım bana da ecopirin verdi 36. haftaya kadar kullan dedi. Ben çok sorun yapmadım ama tansiyona dikkat etmek lazımbenm en bastan beri kollarim gobegm mor ve minik şişlikler vardoktor eşime bu sefer de tutturamamışsn diyor
ama inan bu sefer ki aşırı kötü oldu ovamıyorum ki içim gidiyor dokununca
sol kasıgımn ustu gobek deligin alti tam arada
morluk
usg bakınca kasıgınızamı bastirdilar yoksa heryermi
dun eşim doktora yaz ne surelim ben nasil ultrasona giricem diye o bile halime acıdı yani
ayrintili diye iptal de edemiyorum zaten gunu zor buldk 22.haftada girmis olucam
ecopirinim cok ise yarıycagni dusunuyorum canim ben 2 kan sulandirici kullanmama ragmen doktorm hep kontrol ediyor gecen persembe cagirdiginda yine bakti direnc yoktu tabi ayrintilida cok daha net cikar ortayaBenim de kasıklarımdan itibaren her yere bastırdı kuzu, hele plesanta da önde olduğu için görsün diye daha da çok bastırdı çok canım yandı eşimin elini tuttum acıdan ama dayandım mecbur. sağ sol rahim damarına da bakıyor bebeğe kan akışına bakmak için, hatta benim birinde direnç çıktıyani bebeğe kan az gidiyormuş sol taraftan aspirin verdi onun için, bebiş çok kilo almayabilir dedi tansiyon yapabilirmiş bir de. acaba böyle bişey yaşayan da var mı
tansiyon evet cok onemli ama benim hep yerlerde 9 6 tansiyonumdiğer mesajlarını şimdi okudum canım bana da ecopirin verdi 36. haftaya kadar kullan dedi. Ben çok sorun yapmadım ama tansiyona dikkat etmek lazım
Ben iş yerimde 4 doz tetanoz olduğum için dün tek yaptırdım karma yaptırmadım doktorum önermedi her biri farklı bir şey söylüyor umarım pişman olmamKızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
Yaa ama bu çok tatlı
Evet çok şükür benim de tansiyonum düşük şuanda ama ilerleyen haftalarda yapar dedi inşallah sıkıntı olmaz zamanında doğururz canımecopirinim cok ise yarıycagni dusunuyorum canim ben 2 kan sulandirici kullanmama ragmen doktorm hep kontrol ediyor gecen persembe cagirdiginda yine bakti direnc yoktu tabi ayrintilida cok daha net cikar ortaya
sende kafana takma o ilac kani incelttigi icin bebegn daha rahat kan akımı olucak
sadece pihtilasmada verilmiyor sulandirici bak senin anlattgnda onemli ilac ondada ise yariyor
tansiyon evet cok onemli ama benim hep yerlerde 9 6 tansiyonum
stres cok yapiyoruz ya biran once aralıga ışınlanmak istiyorum zaman gecmiyor sankiEvet çok şükür benim de tansiyonum düşük şuanda ama ilerleyen haftalarda yapar dedi inşallah sıkıntı olmaz zamanında doğururz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?