Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
ecopirin 35.haftaya kadar igne belli degil konusucaz dedi oglum da dogumdan 1 gun once bırakmıstm
Saglik olsun canim demek ki lazim sana bosuna kullandirmaz kimse. Benim doktorumda progestana yeniden baslatti mesela bende dedim hocam doguma kadar kullanayim bir zarari olur mu diye. 32ye kadar kullanabilirsin dedi. Konusuruz ama kullanmak istersen yine dedi.

benim 2 genim de pıhtılaşma var ve düşükler de olunca mecbur kullanıyorum
dedigin gibi bebişlerimiz saglıklı olsun ne denilirse yaparz kullanırız

benim 2 genim de pıhtılaşma var ve düşükler de olunca mecbur kullanıyorum
dedigin gibi bebişlerimiz saglıklı olsun ne denilirse yaparz kullanırız
Aynen oyle canim bosver bebeklerimizin iyiligi için hersey. Ne gerekiyorsa yapiyoruz iste bak ameliyat bile olunuyor gerekince

Doktor sana da karma aşıyı yaptırdı dimi canım? Dün konuştuk da bi anlik o esnada alıcılarım kapandi heralde tetanoz boğmaca difteri dedi diye hatırlıyorum dogru dimi
Evet canım karma olanı öneriyoruz dedi. Dün yaptırdım ben. Hafif kol ağrısı yaptırdı sadece. Doktorumla konuşmadık ama aile hekimliğinde 4hafta sonra da sadece tetanoz olan yapılıyor, doktorunla konuşursun yine dediler.

Kızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
Ben tetanoz ve boğmaca oldum Daha önce de olmuştum tetanoz fakat sistemde görünmüyor muymuş Neymiş o yüzden ikinci dozu olmam gerekiyormuş

Bende Köydeyim ya kızın çeyizi hazır oldu her evden bişey geliyor
Fazla gelen olursa adresi özelden yazıyorum, karşı ödemeli
Allahım kanka özür dilerim ama koptum

Canım karma zaten tek doz. 2. Doz tetanoz sadece

Tamam canim sağol. Duydugumdan eminim ama ufak capli bir supheye de düştüm ondan sorayim dedim.
Bir daha olacak misin sen peki onu sordun mu
Canım karma zaten tek doz. 2. Doz tetanoz sadece
Her türlü 2.doz olunuyor o zaman desene. Bende sevindim tek doz denilince karma icin ekstra bir tetanoz yapilmayacak diye

Benim de kasıklarımdan itibaren her yere bastırdı kuzu, hele plesanta da önde olduğu için görsün diye daha da çok bastırdı çok canım yandı eşimin elini tuttum acıdan ama dayandım mecbur. sağ sol rahim damarına da bakıyor bebeğe kan akışına bakmak için, hatta benim birinde direnç çıktı yani bebeğe kan az gidiyormuş sol taraftan aspirin verdi onun için, bebiş çok kilo almayabilir dedi tansiyon yapabilirmiş bir de. acaba böyle bişey yaşayan da var mı

Fazla gelen olursa adresi özelden yazıyorum, karşı ödemeli

Allahım kanka özür dilerim ama koptum
Gül gül sonrasinda kendime gelince bende gülüyorum ama 2 3 saat sonra anca

Dahaönce bir kere basima sey gelmisti, hastalandim iste acillerde perperisan yatiyorum mide ağrısından kıvranıyorum saatlercegözetim altinda tutuldum serumlar bilmem neler falan kendime geldim sonra geldiler kolumdan damar yolunu almaya, alındı hersey iyi güzel derken hadi dedim gidelim, kalktim yataktan 1 adım attım ve 2.yi atamadan hani serumlari taktiklari direk gibi seyler oluyor ya iki yatagin arasina serum direginin dibine düşmüşüm bide yer dar dr.lar da giremiyor herkes bagiriyor bi uyandim ki
Serum direginin ayagi sag bosluguma girmisti bide ordan yaralandim kanadı morardı gunlerce ağrıdı hastaneden bi çıkışım oldu ki sorma yani

diğer mesajlarını şimdi okudum canım bana da ecopirin verdi 36. haftaya kadar kullan dedi. Ben çok sorun yapmadım ama tansiyona dikkat etmek lazım

ecopirinim cok ise yarıycagni dusunuyorum canim ben 2 kan sulandirici kullanmama ragmen doktorm hep kontrol ediyor gecen persembe cagirdiginda yine bakti direnc yoktu tabi ayrintilida cok daha net cikar ortaya
sende kafana takma o ilac kani incelttigi icin bebegn daha rahat kan akımı olucak
sadece pihtilasmada verilmiyor sulandirici bak senin anlattgnda onemli ilac ondada ise yariyor
diğer mesajlarını şimdi okudum canım bana da ecopirin verdi 36. haftaya kadar kullan dedi. Ben çok sorun yapmadım ama tansiyona dikkat etmek lazım
tansiyon evet cok onemli ama benim hep yerlerde 9 6 tansiyonum

Kızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
Ben iş yerimde 4 doz tetanoz olduğum için dün tek yaptırdım karma yaptırmadım doktorum önermedi her biri farklı bir şey söylüyor umarım pişman olmam
Yaa ama bu çok tatlı ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce can sıkıntısından bunu örmüştüm bizim kıza nasipmiş

Eklentiler

• IMG_7360.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_7361.webp
    121 KB · Görüntüleme: 27
Evet çok şükür benim de tansiyonum düşük şuanda ama ilerleyen haftalarda yapar dedi inşallah sıkıntı olmaz zamanında doğururz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…