Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım Seninde eline sağlık çok tatlı olmuş

Ben iş yerimde 4 doz tetanoz olduğum için dün tek yaptırdım karma yaptırmadım doktorum önermedi her biri farklı bir şey söylüyor umarım pişman olmam
Senin tetanoz gecmisin varsa ondan önermedi belki canim. Gerci benimki sormadan direkt karma aşıyı önerdi. Herkes farkli düşünüyor demek ki

Canım 2.dozu konuşmak hiç aklımıza gelmedi. Cuma günü 100lük şeker yükleme testi içşn gideceğiz o zaman sorarım artık. Ol derse olurum tabi
Bir sor bakalim ne diyecek insallah gerek yok der de
Senin 50 lik olan seker yukleme testinde sorun mu cikti 2.yi yaptiriyorsun canım

Kızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
Canım ilk doz karma oluyor tetanoz ve boğmaca şeklinde. 2. Dozda sadece tetanoz oluyor bildiğim kadarıyla. Ben tek doz oldum karma olanı. Çünkü 2 sene önce de asi olmuştum

2 sene önce öyleydi eğitime gidince sorarsın veriyor musunuz diye Ben de hastaneye gittigimde soracağım Çok tatlı bir ortam ya gebe okulu. Gitmen çok iyi olacak

Canım ilk doz karma oluyor tetanoz ve boğmaca şeklinde. 2. Dozda sadece tetanoz oluyor bildiğim kadarıyla. Ben tek doz oldum karma olanı. Çünkü 2 sene önce de asi olmuştum
Ay öyleymis kuzum yaa. Bir tık üzüldüm ama napalim saglik olsun. Bakalim doktorum belki gerek yok derse olmam. Aslinda basta hic olmaya niyetim yoktu ama dr.umla artik bilgilerini sorgulama durumları olmadigi icin yaptirmasam olmaz mi deme sansim yok utanirim yanii
Ben hic olmadim birde aşı. Birde erken dogum riski vs olunca.

2 sene önce öyleydi eğitime gidince sorarsın veriyor musunuz diye Ben de hastaneye gittigimde soracağım Çok tatlı bir ortam ya gebe okulu. Gitmen çok iyi olacak
Bende bu ay gebe okuluna gitmeye niyetliydim merak ediyordum neler anlatilacak diye. Ama artik yataktan naklen yayin disinda okul mokul yok bana

Ogluşumun kışlık cicileri geldiiiii
Oyyy maşallah bende detaylıdan çıkar çıkmaz alışverişe başladım ve az önce %90'ını sipariş verip listemde tikledim oh be

Eklentiler

• 1000125676.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000125677.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 59
Maşallahh maşallah annesiii ne güzel poz vermiş allahım yaaa detaylıya girmeyen çok az kişi kaldı galiba süper güzel haberler alıyoruz

Ayyy bebek çantasında çok kararsızım oysho ve skiphop arasında gidip geliyorumm
Ya ben sarardan PC cantasi olarak kullanırım diye Süper bı çanta almıştım Baharda PC çantam var diye kullanmadım da deri olunca öyle kaldı kenarda onu mu kullansam diyorum içi baya geniş cunku olur mu sizce tek eksiği termal gözü yok

Olur bence canım ya neden olmasın. Gözlerinin olması da önemli herhalde gördüğüm anne bebek çantaları öyle genelde

Kızlar 30. hafta civarı tekrar ayrıntılı ultrasona girecek misiniz? Bugün gittiğim doktor önerdi de o zaman beyni daha çok geliştiği için çok daha net görünüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…