- 9 Ağustos 2025
- 230
- 278
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.961
Canım Seninde eline sağlık çok tatlı olmuşBen iş yerimde 4 doz tetanoz olduğum için dün tek yaptırdım karma yaptırmadım doktorum önermedi her biri farklı bir şey söylüyor umarım pişman olmam
Yaa ama bu çok tatlıben de hamile olduğumu öğrenmeden önce can sıkıntısından bunu örmüştüm bizim kıza nasipmiş
Canım 2.dozu konuşmak hiç aklımıza gelmedi. Cuma günü 100lük şeker yükleme testi içşn gideceğiz o zaman sorarım artık. Ol derse olurum tabiTamam canim sağol. Duydugumdan eminim ama ufak capli bir supheye de düştüm ondan sorayim dedim.
Bir daha olacak misin sen peki onu sordun mu
Senin tetanoz gecmisin varsa ondan önermedi belki canim. Gerci benimki sormadan direkt karma aşıyı önerdi. Herkes farkli düşünüyor demek kiBen iş yerimde 4 doz tetanoz olduğum için dün tek yaptırdım karma yaptırmadım doktorum önermedi her biri farklı bir şey söylüyor umarım pişman olmam
Bir sor bakalim ne diyecek insallah gerek yok der deCanım 2.dozu konuşmak hiç aklımıza gelmedi. Cuma günü 100lük şeker yükleme testi içşn gideceğiz o zaman sorarım artık. Ol derse olurum tabi
Canım ilk doz karma oluyor tetanoz ve boğmaca şeklinde. 2. Dozda sadece tetanoz oluyor bildiğim kadarıyla. Ben tek doz oldum karma olanı. Çünkü 2 sene önce de asi olmuştumKızlar aşı olanlar, karma aşı olanlar tek doz olunuyor degil mi. Bir defa oluyoruz 2.bir doz yok.
Sorma ne kadar sakin olmaya çalışsak da içimizde bir kurt bizi yiyor resmen. Neyse iyi düşünelim iyi olsunstres cok yapiyoruz ya biran once aralıga ışınlanmak istiyorum zaman gecmiyor sanki
2 sene önce öyleydi eğitime gidince sorarsın veriyor musunuz diyeEvet öyle işte aklınca aklımı çelmeye çalışıyor sanki neyin ne olduğunu bilmiyoruzBeni yazdılar gebe okuluna gidicem bakalım eylüle yazdılar tarih belli değil biz sizi ararız dediler aa bende pilates topu alcaktım bak iyi ki almamışım iyi ki söyledin
Afiyet olsun yarasın kizimizaaaaaYok canım onemlı degıl benım kızım coo sevdı durumu ondan
Ay öyleymis kuzum yaa. Bir tık üzüldüm ama napalim saglik olsun. Bakalim doktorum belki gerek yok derse olmam. Aslinda basta hic olmaya niyetim yoktu ama dr.umla artik bilgilerini sorgulama durumları olmadigi icin yaptirmasam olmaz mi deme sansim yok utanirim yaniiCanım ilk doz karma oluyor tetanoz ve boğmaca şeklinde. 2. Dozda sadece tetanoz oluyor bildiğim kadarıyla. Ben tek doz oldum karma olanı. Çünkü 2 sene önce de asi olmuştum
Bende bu ay gebe okuluna gitmeye niyetliydim2 sene önce öyleydi eğitime gidince sorarsın veriyor musunuz diyeBen de hastaneye gittigimde soracağım Çok tatlı bir ortam ya gebe okulu. Gitmen çok iyi olacak
Oyyy maşallahOgluşumun kışlık cicileri geldiiiii
Maşallahh maşallah annesiiiSelaaaam teyzeler
Biz geldiikçok şükür her şeyimiz çok güzel çıktı, öyle rahatladım ki zaten doktor çok iyi, çok iyi dedikçe ağlamaya başladım çok stres yapmıştım kaç gündür çünkü. Canım oğlum bir süre görüntü vermedi, 3 kere gir çık yaptık. Çikolata, dondurma ne varsa yedim hahaha
Mersin'de olan arkadaşlara gözü kapalı Prof. Deniz Arıkan'ı öneririm gerçekten toplamda 1 buçuk saate yakın sürdü, o kadar rahatlattı ki beni
2. fotoda sinirine bakın
Bu arada 23+5 651 gram olmuş, doktor yenidoğan kıyafet çok alma iri olacak belli dediplasentam da iyice çıkmış hiçbir sorun yok dedi, karbonhidratı biraz azalt yeterli dedi
HarikasınOyyy maşallahbende detaylıdan çıkar çıkmaz alışverişe başladım ve az önce %90'ını sipariş verip listemde tikledim oh be
Ayyy bebek çantasında çok kararsızımOyyy maşallahbende detaylıdan çıkar çıkmaz alışverişe başladım ve az önce %90'ını sipariş verip listemde tikledim oh be
Ya ben sarardan PC cantasi olarak kullanırım diye Süper bı çanta almıştım Baharda PC çantam var diye kullanmadım da deri olunca öyle kaldı kenarda onu mu kullansam diyorum içi baya geniş cunku olur mu sizce tek eksiği termal gözü yokAyyy bebek çantasında çok kararsızımoysho ve skiphop arasında gidip geliyorumm
Olur bence canım ya neden olmasın. Gözlerinin olması da önemli herhalde gördüğüm anne bebek çantaları öyle geneldeYa ben sarardan PC cantasi olarak kullanırım diye Süper bı çanta almıştım Baharda PC çantam var diye kullanmadım da deri olunca öyle kaldı kenarda onu mu kullansam diyorum içi baya geniş cunku olur mu sizce tek eksiği termal gözü yok
Benim doktorum da geçmişte hiç tetanozum olmamasına rağmen tek doz dedi canımSenin tetanoz gecmisin varsa ondan önermedi belki canim. Gerci benimki sormadan direkt karma aşıyı önerdi. Herkes farkli düşünüyor demek ki
İkisi de kalite olarak çok güzel ama ben görüntü olarak oyshocuyumAyyy bebek çantasında çok kararsızımoysho ve skiphop arasında gidip geliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?