Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar konu araya kaynadı ya. Hareketleri göbek deliği altında hissetmek normal mi diyorsunuz sepide difembahyaa

Canım bilmiyorum ki soracağım ama normal olabilir bence ben de hep öyle hissediyorum, öyle olmasını umuyorum annem de diyor ki ben seni hep aşağıda hissederdim sana çekmiş kızın

Kızlar konu araya kaynadı ya. Hareketleri göbek deliği altında hissetmek normal mi diyorsunuz sepide difembahyaa
Benimde göbek deligi altinda cogunlukla kuzum üstüne nerdeyse hic cikmadi daha. Meraklanma canım
Senin korkun oldu ya bir de aşağı baskı yapınca korkuyorsun ama aslında onla ilgisi yok kuzum. Hepimizde oluyor o bağırsak mesane tekmeleme halleri
Ah sorma kuzum yaa. Aynen o sebepten iste. Hepinize oldugunu duyunca icim rahatladim bu bebislerin oynayacak kocaaaa bir karin içi varken ne diye gelip asagilara vururlar anlamak mümkün degil

Kanka yüz üstü diyeceğime sırt üstü demişim sen anladın bende öyle olduğu zaman alta yiyorum tekmeyi
Benim kızım da uzun bir süre secdede durdu. Şimdi artık kafa aşağıda ayaklar tepede duruyor daha çok dönerler yer genişken kafa bi yerde popo bir tarafta

Canım bilmiyorum ki soracağım ama normal olabilir bence ben de hep öyle hissediyorum, öyle olmasını umuyorum annem de diyor ki ben seni hep aşağıda hissederdim sana çekmiş kızın
Yaa annen hatirliyor bak maşallah Ben iki sene önceki hamileliğimle kıyaslayamıyorum doktora sordum ben bacakları yukarıda aslında dedi. Sen kollarını da hissediyor olabilirsin dedi. Biz hep tekme diyoruz ama çocugun kolu kafası da hareket ediyor sonuçta sen de bir sor bakalim merak ettim bebeğinin başı bacakları nerdeymis

İkisini beraber vurdular canım evet karma aşı diye geçiyor
Hamilelikte yapılan tetanoz, boğmaca ve difteri aşısı genellikle tek bir kombine aşı şeklinde uygulanır. Bu aşıya Tdap (Tetanus, Diphtheria, acellular Pertussis) aşısı denir. Yani, bu üç hastalığa karşı üç ayrı aşı yapılmaz, tek doz içinde hepsi birlikte verilir.

Özetle:​

• Tek bir iğneyle uygulanır (Tdap aşısı).

• 3 hastalığa karşı korur: Tetanoz, difteri, boğmaca.
Canım sen emin misin 2 ayrı aşı olduguna yapay zeka böyle diyor

Evet aşko bende altta hissediyorum sabahları özellike, göbek deliğimin altında, öğleden sonra göbek deliğimin yanlarına geliyor
Ya normal o zaman belki daha yukarı çıkmasına zaman vardır. Ben de öyle hissediyorum. En yüksek göbek deliği yanlarında ama genelde aşağıda

Canım miyom kaynaklı ağrım olduğunda başka şehirde kadın doğum acile gitmiştim. O sırada benimkilerden biri makat geliş biri baş geliş duruyordu. Doktor öyle dedi yani. Makat geliş olanınkinin ayakları alt tarafta diye tekmeleri aşağılarda diğerini de göbek deliği kısmından hissediyordum. Tani şu an küçük oldukları için pozisyon değiştirip duruyorlar. Hele sizinkilerin yeri daha geniş. Aşağıda hissedersen tedirgin olma bence. O sırada ayakları aşağıdadır

Ya hepimizin öyleymiş bak rahatladım şimdi. İlk kızımda hatırlamıyorum ne zaman ne yaşadım. Günlük tutsam iyiymiş aslında. Siz yapın bence

Ayy evet hatırlıyor kız maşallah soracağım canım ben de aşağıda nesi var diyeceğim ve hep sağ tarafta hissediyorum ben, üzerine yatıyorum hareket ermeyince tekme atsın diye atıyor rahatlıyorum

İkisini beraber dedim ya canım tek iğnede vurdular ama difteri yok içinde tetanoz ve boğmaca zaten tap mı tab mı diye geçiyor aşının adı

Ay karma aşı böyle birsey mi ya su an beynim yandı.
Biri beni aydınlatabilir miiiii
Hem tetanoz hem bogmaca mi olacagim ben simdi iki ayri aşı mi vuracaklar
Yok canım tek aşı. Tdap diye geçiyor. Tetanoz+difteri+boğmaca 3ü1 arada. Ben yapılırken hiç hissetmedim bile. İkinci doz için de td diyorlar sadece. Asm deki hemşireye çok tatlıydı açıkladı güzelce

Ay karma aşı böyle birsey mi ya su an beynim yandı.
Biri beni aydınlatabilir miiiii
Hem tetanoz hem bogmaca mi olacagim ben simdi iki ayri aşı mi vuracaklar
Yok kuzu ikisi birlikte. Anladığım kadarıyla bazılarına tdab vurulmuş yani tetanoz difteri boğmaca bazılarına tab vurulmuş yani tetanoz ve boğmaca. Bana 2.si vuruldu. Ama bunlar tek ignede korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…