- 15 Ağustos 2024
- 618
- 999
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.101
Tecrübem yok ama velilerinden, çevremden vs gördüğüm bence de minimum 3 yaş ya hani o kreşe gidebilecek çağa geliyor en azındanVaktinde doğurursam korkacak bişey yok bakicaz bakalımPerinatolog bir sıkıntı yok dedi. Kendi doktorum da aynı şekilde erken doğum riski yok dedi daha da emin konuştu. Doktorlar hiç hareket ilişki vs bişey kısıtlamadı. Ebe böyle bişey dedi bugün. Tecrübesine de güveniyorum. Göbeğimi bir tuttu bebeği kucakladı sanki. Eliyle koymuş gibi kalbini buldu direkt dinledik ama benden tavsiye istersen arada 3 yaş daha iyi. Ben 14 aylıkken hamile kaldım. Çok kucak bebeği hala
Bence de devlette yaptır geç canım alt tarafı bir tahlil olacak. Sen bilirsin tabi ama sırf onun için ücret ödemeye gerek yok diye düşünüyorumSormadık ama büyük ihtimalle öderiz, çünkü yanlış hatırlamıyorsam pakete 50lik dahildi sadeceçok abartı bir ücret isterlerse ben Bilkent şehir hastanesinde yaptırayım o parayı da çocuklarıma harcayayım diyorum ama eşim uğraşmak istemiyor. Aslında standart prosedür 75lik yapmakmış ama pakete 50lik dahil etmişler.
Çok abartmadan dikkat ediyorum. Cuma günü yüksek çıkmaz diye düşünüyorum.
Sen ne zaman yaptıracaksın? Konuştunuz mu?
Sen geçen hafta haftaya gidicem demiştin ya kendi doktorunu demişsin o zaman. Git de bir haberini alalım biz de artık
Almasam ona karşı vicdan azabı duyacağım. Ağladığında düştüğünde anneye ihtiyacı var sonuçta. Kucaklayinca da karnımdakine mi zarar veriyorum diyorum. Cidden zor ya. Sen acele etme 2 yaşındayken hamile kalırsın en güzeliEver aşkım memeden ayırmaktan duygusal olarak üzüldün sen, sonra ister istemez oda bebe kucağına alıyorsun
Kesinlikle öyle. Planlayıp yapabiliyorsaniz araya 3 yaş koymak çok güzelTecrübem yok ama velilerinden, çevremden vs gördüğüm bence de minimum 3 yaş ya hani o kreşe gidebilecek çağa geliyor en azından
Biliyorum kuzum ama sen git yine de biz bile merak ediyoruz prensesi. Gördüğünde çok rahatlayacaksın bir de. Giderken çok strese giriyor insan. Ama bittiğinde rahatlık çok harikaYa evet sonra vazgeçtim, durduk yere pimpiriklenme kendine söz verdin dedim kendi kendime epey oldu ama gideceğim, sık gitmiyorum ben bahsetmiştim burada sebebinihem gitmek için bir yandan da stres oluyorum işte
Bu gibi doktor yorumları sebebi ileBunun ne gıbı bır zararı var ben cozemedım neden bazı anneler yaptırmak istemıyor
Sonrasında düzlük ama sonra sil baştan tekrarKesinlikle öyle. Planlayıp yapabiliyorsaniz araya 3 yaş koymak çok güzelmemeden ayrılsın tuvaletini öğrensin 2 yaş krizi bitsin. Sonrası düzlük zaten
Ben de öyle düşünüyorum da bakalım kocam beyi ikna edebilirsemBence de devlette yaptır geç canım alt tarafı bir tahlil olacak. Sen bilirsin tabi ama sırf onun için ücret ödemeye gerek yok diye düşünüyorum
Canim muhtemelen ücret isterler. Bende paket icerigini gördüğümde neden 75lik degil diye düşünmüştüm. Neyse daha az seker diye düşünüp iyimser olayim demistim sonra da. Ya canim insan o an hallolsun bitsin istiyor o yüzden hic baska hastaneyle ugrasmak fln da istemiyoe acikcasi. Tabi sen bilirsin yine. Su bol ic. Sekerli yeme. Dikkat et. Özellikle sekerli icecek icme.Sormadık ama büyük ihtimalle öderiz, çünkü yanlış hatırlamıyorsam pakete 50lik dahildi sadeceçok abartı bir ücret isterlerse ben Bilkent şehir hastanesinde yaptırayım o parayı da çocuklarıma harcayayım diyorum ama eşim uğraşmak istemiyor. Aslında standart prosedür 75lik yapmakmış ama pakete 50lik dahil etmişler.
Çok abartmadan dikkat ediyorum. Cuma günü yüksek çıkmaz diye düşünüyorum.
Sen ne zaman yaptıracaksın? Konuştunuz mu?
Evet canim biliyorum iste dün vereceklerdi bir iki eksik varmis doktor onlari girecekti sonra baktik uzayacak islem bende ayakta kalmak istemedim sonraki kontrolde alırız dedik.Canım biz o gün girişteki görevlilerden talep ettik aldık. Oraya sorabilirsin bir dahaki gittiğinde
Canım benim bebeğim önden gidiyor diye bu kez doğru çıktı ama normalde bana da fazla geliyorKızlar ya bir de şu yorum yapınca alttan çıkan gebelik takvimindeki bebeğimin yaklaşık ağırlığı yazıyor ya o biraz bol keseden mi yazılmış. Valla ben o kiloyu yakalayamadım hiç
O da doğru. Herkesin beni teselli etme şekli bu zaten sıcağı sıcağına tek seferde büyürler diyeSonrasında düzlük ama sonra sil baştan tekrar
Kanka insanda sil baştan üşenir yaO da doğru. Herkesin beni teselli etme şekli bu zaten sıcağı sıcağına tek seferde büyürler diyeşu çocuğumu vaktinde sağlıkla doğurayım da. Artık gerisini dert edemiyorum şu an
Dikkat etmemiştim ama baya fazla bence deKızlar ya bir de şu yorum yapınca alttan çıkan gebelik takvimindeki bebeğimin yaklaşık ağırlığı yazıyor ya o biraz bol keseden mi yazılmış. Valla ben o kiloyu yakalayamadım hiç
Sağol canım önerilerin içinCanim muhtemelen ücret isterler. Bende paket icerigini gördüğümde neden 75lik degil diye düşünmüştüm. Neyse daha az seker diye düşünüp iyimser olayim demistim sonra da. Ya canim insan o an hallolsun bitsin istiyor o yüzden hic baska hastaneyle ugrasmak fln da istemiyoe acikcasi. Tabi sen bilirsin yine. Su bol ic. Sekerli yeme. Dikkat et. Özellikle sekerli icecek icme.
Bende 2 hafta sonra yaptiracagim canım. O zaman kontrole cagirdi aç gelirsin seker tarama testini de yapariz dedi.
Canim usg ile bakilan perinatolog muayenesine güven sen kafani karıştırmaKızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Aşı oldum. Ebe yine bebeğimin kalp atışlarını dinledi tansiyonuma kiloma baktı. Ben aşı olup çıkacağım sanıyordum. Çizelge var elinde onu dolduruyor. Muayene ederken de eliyle bebeğimi kontrol etti. Biraz aşağıda olduğunu söyledi ağır kaldırma dedi. Bugün aynı zamanda kızımın da menenjit aşısı oldu. Baya ağladı tabi kucağımdan inmedi sağlık ocağından parka kadar. Sonra da parkta oynadık. Ağır kaldırmamak ne mümkün zaten. Daha dün perinatolog baktı ama yine de biraz üzüldüm. Kötü bişey yok dedi ebe ama yine de olumsuz en ufak bişey duymak istemiyorum artık
Ayy süpersin kuzu bende indirdim uygulamayı takip edicemOlsun kuzum evden izlersin artık. İlk adimlarim sayfası var ona üye ol. Orda canli yayın eğitimler oluyor. Mesaj geliyor hangi gün hangi saatte olacağıyla ilgili
Biliyorum kuzum ama sen git yine de biz bile merak ediyoruz prensesi. Gördüğünde çok rahatlayacaksın bir de. Giderken çok strese giriyor insan. Ama bittiğinde rahatlık çok harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?