Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tecrübem yok ama velilerinden, çevremden vs gördüğüm bence de minimum 3 yaş ya hani o kreşe gidebilecek çağa geliyor en azından

Bence de devlette yaptır geç canım alt tarafı bir tahlil olacak. Sen bilirsin tabi ama sırf onun için ücret ödemeye gerek yok diye düşünüyorum

Sen geçen hafta haftaya gidicem demiştin ya kendi doktorunu demişsin o zaman. Git de bir haberini alalım biz de artık

Ya evet sonra vazgeçtim, durduk yere pimpiriklenme kendine söz verdin dedim kendi kendime epey oldu ama gideceğim, sık gitmiyorum ben bahsetmiştim burada sebebini hem gitmek için bir yandan da stres oluyorum işte

Ever aşkım memeden ayırmaktan duygusal olarak üzüldün sen, sonra ister istemez oda bebe kucağına alıyorsun
Almasam ona karşı vicdan azabı duyacağım. Ağladığında düştüğünde anneye ihtiyacı var sonuçta. Kucaklayinca da karnımdakine mi zarar veriyorum diyorum. Cidden zor ya. Sen acele etme 2 yaşındayken hamile kalırsın en güzeli

Tecrübem yok ama velilerinden, çevremden vs gördüğüm bence de minimum 3 yaş ya hani o kreşe gidebilecek çağa geliyor en azından
Kesinlikle öyle. Planlayıp yapabiliyorsaniz araya 3 yaş koymak çok güzel memeden ayrılsın tuvaletini öğrensin 2 yaş krizi bitsin. Sonrası düzlük zaten

Ya evet sonra vazgeçtim, durduk yere pimpiriklenme kendine söz verdin dedim kendi kendime epey oldu ama gideceğim, sık gitmiyorum ben bahsetmiştim burada sebebini hem gitmek için bir yandan da stres oluyorum işte
Biliyorum kuzum ama sen git yine de biz bile merak ediyoruz prensesi. Gördüğünde çok rahatlayacaksın bir de. Giderken çok strese giriyor insan. Ama bittiğinde rahatlık çok harika

Canim muhtemelen ücret isterler. Bende paket icerigini gördüğümde neden 75lik degil diye düşünmüştüm. Neyse daha az seker diye düşünüp iyimser olayim demistim sonra da. Ya canim insan o an hallolsun bitsin istiyor o yüzden hic baska hastaneyle ugrasmak fln da istemiyoe acikcasi. Tabi sen bilirsin yine. Su bol ic. Sekerli yeme. Dikkat et. Özellikle sekerli icecek icme.
Bende 2 hafta sonra yaptiracagim canım. O zaman kontrole cagirdi aç gelirsin seker tarama testini de yapariz dedi.
Canım biz o gün girişteki görevlilerden talep ettik aldık. Oraya sorabilirsin bir dahaki gittiğinde
Evet canim biliyorum iste dün vereceklerdi bir iki eksik varmis doktor onlari girecekti sonra baktik uzayacak islem bende ayakta kalmak istemedim sonraki kontrolde alırız dedik.

Kızlar ya bir de şu yorum yapınca alttan çıkan gebelik takvimindeki bebeğimin yaklaşık ağırlığı yazıyor ya o biraz bol keseden mi yazılmış. Valla ben o kiloyu yakalayamadım hiç

Kızlar ya bir de şu yorum yapınca alttan çıkan gebelik takvimindeki bebeğimin yaklaşık ağırlığı yazıyor ya o biraz bol keseden mi yazılmış. Valla ben o kiloyu yakalayamadım hiç
Canım benim bebeğim önden gidiyor diye bu kez doğru çıktı ama normalde bana da fazla geliyor şu an 651 gram 28 cm benim oğlum

Sağol canım önerilerin için
Dikkat ediyorum ama öyle aşırı da abartıp yanlış test sonucu da gelsin istemiyorum. Ekstra tatlı yemiyorum. Şekerli içeceklerle oldum olası aram yoktur zaten. Ama mesela kahvaltıda yarım simit ve akşam yemeğinin yanında 3 kaşık basmati pilav yedim yani. Bugün ölçüm yaptım evde. Kahvaltıdan önce 83, 1 saat sonra 124, 2 saat sonra 86 çıktı. Akşam yemeğinden sonra da ölçecektim ama unutmuşum. Bence iyi yani değerlerim ama bu ölçümler ile gebelik şekeri aynı şeymiş tam bilemiyorum.

Canim usg ile bakilan perinatolog muayenesine güven sen kafani karıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…