Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Yaaa hiç haber vermeden doktora gitmişsin sen bugün. Maşallah ne mükemmel bir haber bu boyleee çok sevindim kuzum ne mutlu sana kaç haftalık şu an

Çok teşekkür ederim aşkım yastık derdindende kurtuldum sayende

Haklısın kuzu o yoğunlukta çok zor

Yok kuzu ikisi birlikte. Anladığım kadarıyla bazılarına tdab vurulmuş yani tetanoz difteri boğmaca bazılarına tab vurulmuş yani tetanoz ve boğmaca. Bana 2.si vuruldu. Ama bunlar tek ignede korkma
Ay oyleymis ya ben anlik korku ile bi baygınlık hali atlattım ama neyseki tek aşı oluyormusuz. Benimki tdap olacakmis.

Valla vururken hiç bir şey yok ki bebek iğnesi gibi ince iğneyle vuruyor canım hiç korkma sonrası biraz kolun ağrıyor bugün 2.gün kolum acıyor dokununca kaldırıp indirince
Ay iyi ya neyse biraz kalp ritmim normale döndü anlık şokladın beni
Ay bari kolum agrimasa yaa.

Canım Ben de daha göbek deliğimin üzerinde hissetmiyorum yakında cıkarlar zaten ki eminim cok arkadasımız boyledır hastanede perinatoloji doktorları bakıyor Sağlık ocağındaki bir hemşirenin lafına göre kendini üzmemelisin

Benim hep solda. Şu birkaç gündür sağda da ufak ufak hissediyorum artık
Ben sağ alt kısım ile sol göbeğimin yine altında olan bölümde hissediyorum, dün hiç hissetmedim stres oldum işte çok hareketliydim ama 12 bin adım atmışım normal herhalde diyorum çocuk da ne oluyor ayol dedi yattı uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…