- 18 Temmuz 2022
- 6.334
- 10.646
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.181
Yaaa hiç haber vermeden doktora gitmişsin sen bugün. Maşallah ne mükemmel bir haber bu boyleee çok sevindim kuzum ne mutlu sanaKızlaaar teyzeeleeer hepinize kocaman öpücükler getirdimkızımın size selamı var Serklaj sonrası ikinci randevuda doktor randevu içinde detaylı ultrason gibi baktı organlarına çok şükür ki hiçbir sorunumuz yok 25 küsür cm ve 490 gr olmuşuz fotoğrafta önünde kordon çıkmış dedi ben zorla inceleyebildim bilmiyorum görebilir misiniz bide yumruk yapmış sol tarafta ama 15 gün sonraya randevu verdi tekrar inceleriz ayrıntılı olarak dedi farklı bir yere yönlendirmedi doktorum, bu hafta aşı olabilirsin dedi, SUYUMUZ DA DÜZELMİŞ havuç suları karpuzlar ile yaramış sanırım hepinize çok teşekkür ederim
Hangi düzlük ya ben 5 yaşa getirdim dik yokuş mübarek ajsjjdKesinlikle öyle. Planlayıp yapabiliyorsaniz araya 3 yaş koymak çok güzelmemeden ayrılsın tuvaletini öğrensin 2 yaş krizi bitsin. Sonrası düzlük zaten
Çok teşekkür ederim aşkımCanım geçen Esra Ertuğrul'un eğitimine katıldım çok yumuşak olmasın %100 pamuk olsun gerisi çok mühim değil dedi kendi de link paylaştı içinde olanlardan yorumu en iyi ve deseni koala diye ben bunu aldım
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Haklısın kuzu o yoğunlukta çok zorBende baslarda tuttum günlük sonra birakmistim bugun yeniden aldim elime ama yazamadim yogunluktan inanilmaz yogundum gez gezzz gezzsalondan mutfaga mutfaktan tuvalete gide gele yoruldum....
Ay kalbimmmaklım gitti ya 2 asi sandim ben onu, oyle yazinca
Bu arada rengi sarı değil bej kuzu yorumlarda görürsün cırt sanmaÇok teşekkür ederim aşkımyastık derdindende kurtuldum sayende
Hiç önemli değil kankaBu arada rengi sarı değil bej kuzu yorumlarda görürsün cırt sanma
Olabilir belki de canımBelki de asm den asm ye farkediyordur o zaman yabenim aşının adı adacel miş öyle demişti
Kız yazmıştım araya kaynamışYaaa hiç haber vermeden doktora gitmişsin sen bugün. Maşallah ne mükemmel bir haber bu boyleee çok sevindim kuzum ne mutlu sanakaç haftalık şu an
1 hafta içinde bebeğimi yukarı çıkarmam lazımYapay zekamız bu konuda 24'ten sonra göbek üstü diyor ahhaha
Yıkılan hayallerimHangi düzlük ya ben 5 yaşa getirdim dik yokuş mübarek ajsjjd
Ben unutmuşumdur ya çok karıştırıyorum elli kere yazmanız lazım hatirlamam içinKız yazmıştım araya kaynamış22 tarihe göre ama biraz önden gidiyormuş dedi bugün canım
Ay oyleymis ya ben anlik korku ile bi baygınlık hali atlattım ama neyseki tek aşı oluyormusuz. Benimki tdap olacakmis.Yok kuzu ikisi birlikte. Anladığım kadarıyla bazılarına tdab vurulmuş yani tetanoz difteri boğmaca bazılarına tab vurulmuş yani tetanoz ve boğmaca. Bana 2.si vuruldu. Ama bunlar tek ignede korkma
Ay iyi ya neyse biraz kalp ritmim normale döndü anlık şokladın beniValla vururken hiç bir şey yok ki bebek iğnesi gibi ince iğneyle vuruyor canım hiç korkmasonrası biraz kolun ağrıyor bugün 2.gün kolum acıyor dokununca kaldırıp indirince
Lütfen mesgul ve yoğun bir kadınım ben koltuk koltuk geziyorum sırtım duzlesti iyiceHaklısın kuzu o yoğunlukta çok zor
Zorlama kanka canı istemezse töbe çıkmazlar. Onlar bizden inatçı1 hafta içinde bebeğimi yukarı çıkarmam lazım
Bu haberler en çokta bana iyi geliyorKız yazmıştım araya kaynamış22 tarihe göre ama biraz önden gidiyormuş dedi bugün canım
Haklısın ama çiçeğimBen unutmuşumdur ya çok karıştırıyorum elli kere yazmanız lazım hatirlamam için
Teyzesiii ay güzel haberler gelsin artık yahuBu haberler en çokta bana iyi geliyorguzel yumruklu minnos kuzum benimmmm severim onun duruşunu benn haberlerin güzel olmasi sahaneee
Canım Ben de daha göbek deliğimin üzerinde hissetmiyorum yakında cıkarlar zaten ki eminim cok arkadasımız boyledır hastanede perinatoloji doktorları bakıyor Sağlık ocağındaki bir hemşirenin lafına göre kendini üzmemelisinDün doktora gitmemiş olsam daha çok korkardım zaten kuzum. Ama ebenin teşhisi de doğru. Ben hareketlerini göbek deliğinin üstünde hiç hissetmiyorum mesela. Bu aralar galiba yukarı çıkması lazım artık
Ben sağ alt kısım ile sol göbeğimin yine altında olan bölümde hissediyorum, dün hiç hissetmedim stres oldum işte çok hareketliydim ama 12 bin adım atmışım normal herhalde diyorum çocuk da ne oluyor ayol dedi yattı uyuduBenim hep solda. Şu birkaç gündür sağda da ufak ufak hissediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?