- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.008
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.121
Gayet güzel canim yediklerinde normal yani. Bu sekilde zarar gelmez normal degerler çıkmış zaten sorun yapma. Zaten tamamen kısamazsın canım o mümkün degil. Bu sekilde beslensen de sıkıntı olmaz bence. Bu ölçümler gebelik şekeri degerleri ile aynı iste.Sağol canım önerilerin için
Dikkat ediyorum ama öyle aşırı da abartıp yanlış test sonucu da gelsin istemiyorum. Ekstra tatlı yemiyorum. Şekerli içeceklerle oldum olası aram yoktur zaten. Ama mesela kahvaltıda yarım simit ve akşam yemeğinin yanında 3 kaşık basmati pilav yedim yani. Bugün ölçüm yaptım evde. Kahvaltıdan önce 83, 1 saat sonra 124, 2 saat sonra 86 çıktı. Akşam yemeğinden sonra da ölçecektim ama unutmuşum. Bence iyi yani değerlerim ama bu ölçümler ile gebelik şekeri aynı şeymiş tam bilemiyorum.
Yani avantajı çok var arayı yakın tutmanın. Ama en ufak şeyde tırsıyorum ben de bu sefer. Gönül rahatlığıyla çocuğumu kucaklayıp hoplatmak yuvarlanmak istiyorum. Babasıyla oynuyor sadece böyle oyunları. Ben de köşede göbeğimle oturuyorumKanka insanda sil baştan üşenir yao rahata ermişsin bir ker e
Kanka 4 ay sonra oyuncak geliyor onaYani avantajı çok var arayı yakın tutmanın. Ama en ufak şeyde tırsıyorum ben de bu sefer. Gönül rahatlığıyla çocuğumu kucaklayıp hoplatmak yuvarlanmak istiyorum. Babasıyla oynuyor sadece böyle oyunları. Ben de köşede göbeğimle oturuyorum
Kuzu ben silvernurse alacağım ama trendyolda XL kalmamıştı malum benim memeler aldı başını gitti hepsiburadadan şunu alacağımKızlar gümüş kapak linkleri alabilirim
Birde göğüs pedi kullanılan bir şey?
E ben ne alacam aşko şimdiKuzu ben silvernurse alacağım ama trendyolda XL kalmamıştı malum benim memeler aldı başını gitti hepsiburadadan şunu alacağım
Tabi canım çok şükür doktordan sonra ebe baktı yoksa baya korkardım. Yine de olumsuz hiç bişey duymak istemiyor insan. Vaktinde doğurcaz hepimiz. Defalarca diyorum ki hepimizin beynine bu mesaj gitsinCanim usg ile bakilan perinatolog muayenesine güven sen kafani karıştırma
Kanka benimkide hep sırt üstü yatıyor dr her seferinde secdeye durmuş diyorKızlar benim ogluşun sırtı dönüktü dün ultrasonda, birkac saattir baya iceri arkaya dogru vuruyor yaa. Bagirsaklara dogru. Ya gaz kaçıracak yada cis kaciracak gibi hissediyorum bunu yaşayan var mi hic
Ayy gitsin gitsin beynimizin ennn temiz yerine yerleşsin bu mesaj. Ve hepimiz vaktinde doguralimTabi canım çok şükür doktordan sonra ebe baktı yoksa baya korkardım. Yine de olumsuz hiç bişey duymak istemiyor insan. Vaktinde doğurcaz hepimiz. Defalarca diyorum ki hepimizin beynine bu mesaj gitsin
Ay benimki de cok vuruyor. Bide alt asagi dogru sanki icerden kı.ıma tekme yiyormusum gibi bir garip oluyorKanka benimkide hep sırt üstü yatıyor dr her seferinde secdeye durmuş diyoryaşıyorum arada bunları
Ay evet canlı oyuncak bebek geliyor eve ben 2 yaş kız çocuğu olsam çok heyecanlanırdımKanka 4 ay sonra oyuncak geliyor onabol bol oynarlar
Bir kere başıma geldi kuzum direkt mesaneye bastırdığını hissettim. Hiç çişim yoktu anında koşma ihtiyacı geldi bir andaKızlar benim ogluşun sırtı dönüktü dün ultrasonda, birkac saattir baya iceri arkaya dogru vuruyor yaa. Bagirsaklara dogru. Ya gaz kaçıracak yada cis kaciracak gibi hissediyorum bunu yaşayan var mi hic
Gümüş kapak kullanmadım kuzum. Göğüs pedi bir paket al. İhtiyacın olursa alırsın. Genelde bir paket yetiyor da artıyor bileE ben ne alacam aşko şimdi
Kuzu alttan bunun xl olmayanini al silvernurseE ben ne alacam aşko şimdi
Kanka yüz üstü diyeceğime sırt üstü demişim sen anladınAy benimki de cok vuruyor. Bide alt asagi dogru sanki icerden kı.ıma tekme yiyormusum gibi bir garip oluyorbenimmi bugun tüm hırsını bagirsaklarimdan çıkardı
Ay iyi ya asagi dogru da vuruyor ama arkaya dogru aşağı. Bagirsak çıkışı mi desem ne desemBir kere başıma geldi kuzum direkt mesaneye bastırdığını hissettim. Hiç çişim yoktu anında koşma ihtiyacı geldi bir anda
Kanka beden olarak standart birde xl var mı?Kuzu alttan bunun xl olmayanini al silvernurse
Anladim kanka merak etme yanlislari gozlerim otomatik duzeltiyorKanka yüz üstü diyeceğime sırt üstü demişim sen anladınbende öyle olduğu zaman alta yiyorum tekmeyi
Senin korkun oldu ya bir de aşağı baskı yapınca korkuyorsun ama aslında onla ilgisi yok kuzum. Hepimizde oluyor o bağırsak mesane tekmeleme halleriAy iyi ya asagi dogru da vuruyor ama arkaya dogru aşağı. Bagirsak çıkışı mi desem ne desemcocugum yukarlarda takil diye konusuyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?