Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gayet güzel canim yediklerinde normal yani. Bu sekilde zarar gelmez normal degerler çıkmış zaten sorun yapma. Zaten tamamen kısamazsın canım o mümkün degil. Bu sekilde beslensen de sıkıntı olmaz bence. Bu ölçümler gebelik şekeri degerleri ile aynı iste.

Kanka insanda sil baştan üşenir ya o rahata ermişsin bir ker e
Yani avantajı çok var arayı yakın tutmanın. Ama en ufak şeyde tırsıyorum ben de bu sefer. Gönül rahatlığıyla çocuğumu kucaklayıp hoplatmak yuvarlanmak istiyorum. Babasıyla oynuyor sadece böyle oyunları. Ben de köşede göbeğimle oturuyorum

Kanka 4 ay sonra oyuncak geliyor ona bol bol oynarlar

Kızlar benim ogluşun sırtı dönüktü dün ultrasonda, birkac saattir baya iceri arkaya dogru vuruyor yaa. Bagirsaklara dogru. Ya gaz kaçıracak yada cis kaciracak gibi hissediyorum bunu yaşayan var mi hic

Canim usg ile bakilan perinatolog muayenesine güven sen kafani karıştırma
Tabi canım çok şükür doktordan sonra ebe baktı yoksa baya korkardım. Yine de olumsuz hiç bişey duymak istemiyor insan. Vaktinde doğurcaz hepimiz. Defalarca diyorum ki hepimizin beynine bu mesaj gitsin

Kızlar benim ogluşun sırtı dönüktü dün ultrasonda, birkac saattir baya iceri arkaya dogru vuruyor yaa. Bagirsaklara dogru. Ya gaz kaçıracak yada cis kaciracak gibi hissediyorum bunu yaşayan var mi hic
Kanka benimkide hep sırt üstü yatıyor dr her seferinde secdeye durmuş diyor yaşıyorum arada bunları

Tabi canım çok şükür doktordan sonra ebe baktı yoksa baya korkardım. Yine de olumsuz hiç bişey duymak istemiyor insan. Vaktinde doğurcaz hepimiz. Defalarca diyorum ki hepimizin beynine bu mesaj gitsin
Ayy gitsin gitsin beynimizin ennn temiz yerine yerleşsin bu mesaj. Ve hepimiz vaktinde doguralim bence takma kuzum doktor sorun yok dedi sana rahat oll.

Kanka benimkide hep sırt üstü yatıyor dr her seferinde secdeye durmuş diyor yaşıyorum arada bunları
Ay benimki de cok vuruyor. Bide alt asagi dogru sanki icerden kı.ıma tekme yiyormusum gibi bir garip oluyor benimmi bugun tüm hırsını bagirsaklarimdan çıkardı

Bir kere başıma geldi kuzum direkt mesaneye bastırdığını hissettim. Hiç çişim yoktu anında koşma ihtiyacı geldi bir anda

Bir kere başıma geldi kuzum direkt mesaneye bastırdığını hissettim. Hiç çişim yoktu anında koşma ihtiyacı geldi bir anda
Ay iyi ya asagi dogru da vuruyor ama arkaya dogru aşağı. Bagirsak çıkışı mi desem ne desem cocugum yukarlarda takil diye konusuyorum sürekli

Ay iyi ya asagi dogru da vuruyor ama arkaya dogru aşağı. Bagirsak çıkışı mi desem ne desem cocugum yukarlarda takil diye konusuyorum sürekli
Senin korkun oldu ya bir de aşağı baskı yapınca korkuyorsun ama aslında onla ilgisi yok kuzum. Hepimizde oluyor o bağırsak mesane tekmeleme halleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…