Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlaaar teyzeeleeer hepinize kocaman öpücükler getirdim kızımın size selamı var Serklaj sonrası ikinci randevuda doktor randevu içinde detaylı ultrason gibi baktı organlarına çok şükür ki hiçbir sorunumuz yok 25 küsür cm ve 490 gr olmuşuz fotoğrafta önünde kordon çıkmış dedi ben zorla inceleyebildim bilmiyorum görebilir misiniz bide yumruk yapmış sol tarafta ama 15 gün sonraya randevu verdi tekrar inceleriz ayrıntılı olarak dedi farklı bir yere yönlendirmedi doktorum, bu hafta aşı olabilirsin dedi, SUYUMUZ DA DÜZELMİŞ havuç suları karpuzlar ile yaramış sanırım hepinize çok teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_3141.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 53
İkisini beraber dedim ya canım tek iğnede vurdular ama difteri yok içinde tetanoz ve boğmaca zaten tap mı tab mı diye geçiyor aşının adı
Kızlar konu araya kaynadı ya. Hareketleri göbek deliği altında hissetmek normal mi diyorsunuz sepide @difembahyaa
ben bunu
Kızlar konu araya kaynadı ya. Hareketleri göbek deliği altında hissetmek normal mi diyorsunuz sepide @difembahyaa
ben bunu doktoruma sordum canım ben direk vajina girişinde hissediyorum .Daha önce doğum yapmış gebeler bu şekilde hissediyorlar çoğunlukla dedi .Rahim ağzın gayet iyi bir sıkıntı yok dedi .

Başı aşağıdaymış canım öyle dedi doktorum. Kollarını da hissediyor olabilirsin bacakları yukarıda şu an dedi. Belki de genelde kollarını hareket ettiriyordur

Ya hepimizin öyleymiş bak rahatladım şimdi. İlk kızımda hatırlamıyorum ne zaman ne yaşadım. Günlük tutsam iyiymiş aslında. Siz yapın bence
Bende baslarda tuttum günlük sonra birakmistim bugun yeniden aldim elime ama yazamadim yogunluktan inanilmaz yogundum gez gezzz gezz salondan mutfaga mutfaktan tuvalete gide gele yoruldum....
Yok kuzum tek aşı ama icinde ikisi de var. Bir kere cıs olacak
Ay kalbimmm aklım gitti ya 2 asi sandim ben onu, oyle yazinca

Ay maşallah gecemizi güzelleştirdin canım benim, çok sevindim ikinizinde iyi olmasına

Benimkinde difteri yoktu ya eminim hiç öyle bir şeyden bahsetmedi ne hemşire ne doktorum

Ay rahatladim yaa vallahi ter basti anlık igne korkusu deyince de ben yani....
Insallah bende hissetmem canım yaa

Ayy evet hatırlıyor kız maşallah soracağım canım ben de aşağıda nesi var diyeceğim ve hep sağ tarafta hissediyorum ben, üzerine yatıyorum hareket ermeyince tekme atsın diye atıyor rahatlıyorum
Benim hep solda. Şu birkaç gündür sağda da ufak ufak hissediyorum artık

Aşko emzirme yastığı araştırırsan burayada atar mısın
Canım geçen Esra Ertuğrul'un eğitimine katıldım çok yumuşak olmasın %100 pamuk olsun gerisi çok mühim değil dedi kendi de link paylaştı içinde olanlardan yorumu en iyi ve deseni koala diye ben bunu aldım

Yüreğime indiriyordun yaa igneden korkan bir zavalli hamişkoya bu yapılır mı zalımmm
Valla vururken hiç bir şey yok ki bebek iğnesi gibi ince iğneyle vuruyor canım hiç korkma sonrası biraz kolun ağrıyor bugün 2.gün kolum acıyor dokununca kaldırıp indirince

Ben üstüne çıkmadım valla genelde ya altı ya çevresi ama çoğunlukla altı
Senin tontik bebeğin de öyleyse ben boşuna tribe girdim o zaman ya Daha yukarı çıkmadılar belki de Ebenin tespiti doğru yani bebeği eliyle buldu ama belki de daha ileri haftalarda yukarı çıkıyordur. Direkt sordum çünkü hareketleri aşağıda genelde dedim. Artık yukarı çıkması lazım dedi. Ama sizinkiler de öyleymiş

Yüreğime indiriyordun yaa igneden korkan bir zavalli hamişkoya bu yapılır mı zalımmm
Valla vururken hiç bir şey yok ki bebek iğnesi gibi ince iğneyle vuruyor canım hiç korkma sonrası biraz kolun ağrıyor bugün 2.gün kolum acıyor dokununca kaldırıp indirince
Benim de öyle canım tab tetanoz ve boğmaca
aynen canım çünkü ben hususi sordum hocam vurulmasam ne olur diye tetanozu hem göbek kordonu keserken malzemelerden enfeksiyon kapabilir hem de dışkının filan bebeğin kordonuna bulaşması bebeğin hayatını kaybetmesine sebep oluyormuş .Yenidoğanlar da boğmaca vakaları çok artmış bir tane gebemin bebeğinde oldu mesela dedi .O yüzden ben de vurulma kararı aldım .Ondan çok iyi hatırlıyorum yani

Yapay zekamız bu konuda 24'ten sonra göbek üstü diyor ahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…