- 12 Ekim 2023
- 975
- 912
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.161
Aşko emzirme yastığı araştırırsan burayada atar mısınAynen sen standart alacaksın kuzu
İkisini beraber dedim ya canım tek iğnede vurdular ama difteri yok içinde tetanoz ve boğmaca zaten tap mı tab mı diye geçiyor aşının adıHamilelikte yapılan tetanoz, boğmaca ve difteri aşısı genellikle tek bir kombine aşı şeklinde uygulanır. Bu aşıya Tdap (Tetanus, Diphtheria, acellular Pertussis) aşısı denir. Yani, bu üç hastalığa karşı üç ayrı aşı yapılmaz, tek doz içinde hepsi birlikte verilir.
Özetle:
Canım sen emin misin 2 ayrı aşı olduguna yapay zeka böyle diyor
- Tek bir iğneyle uygulanır (Tdap aşısı).
- 3 hastalığa karşı korur: Tetanoz, difteri, boğmaca.
ben bunuKızlar konu araya kaynadı ya. Hareketleri göbek deliği altında hissetmek normal mi diyorsunuzsepide @difembahyaa
ben bunu doktoruma sordum canım ben direk vajina girişinde hissediyorum .Daha önce doğum yapmış gebeler bu şekilde hissediyorlar çoğunlukla dedi .Rahim ağzın gayet iyi bir sıkıntı yok dedi .Kızlar konu araya kaynadı ya. Hareketleri göbek deliği altında hissetmek normal mi diyorsunuzsepide @difembahyaa
Başı aşağıdaymış canım öyle dedi doktorum. Kollarını da hissediyor olabilirsin bacakları yukarıda şu an dedi. Belki de genelde kollarını hareket ettiriyordurCanım miyom kaynaklı ağrım olduğunda başka şehirde kadın doğum acile gitmiştim. O sırada benimkilerden biri makat geliş biri baş geliş duruyordu. Doktor öyle dedi yani. Makat geliş olanınkinin ayakları alt tarafta diye tekmeleri aşağılarda diğerini de göbek deliği kısmından hissediyordum. Tani şu an küçük oldukları için pozisyon değiştirip duruyorlar. Hele sizinkilerin yeri daha geniş. Aşağıda hissedersen tedirgin olma bence. O sırada ayakları aşağıdadır
Bende baslarda tuttum günlük sonra birakmistim bugun yeniden aldim elime ama yazamadim yogunluktan inanilmaz yogundum gez gezzz gezzYa hepimizin öyleymiş bak rahatladım şimdi. İlk kızımda hatırlamıyorum ne zaman ne yaşadım. Günlük tutsam iyiymiş aslında. Siz yapın bence
Ay kalbimmmYok kuzum tek aşı ama icinde ikisi de var. Bir kere cıs olacak
Ay maşallah gecemizi güzelleştirdin canım benim, çok sevindim ikinizinde iyi olmasınaKızlaaar teyzeeleeer hepinize kocaman öpücükler getirdimkızımın size selamı var Serklaj sonrası ikinci randevuda doktor randevu içinde detaylı ultrason gibi baktı organlarına çok şükür ki hiçbir sorunumuz yok 25 küsür cm ve 490 gr olmuşuz fotoğrafta önünde kordon çıkmış dedi ben zorla inceleyebildim bilmiyorum görebilir misiniz bide yumruk yapmış sol tarafta ama 15 gün sonraya randevu verdi tekrar inceleriz ayrıntılı olarak dedi farklı bir yere yönlendirmedi doktorum, bu hafta aşı olabilirsin dedi, SUYUMUZ DA DÜZELMİŞ havuç suları karpuzlar ile yaramış sanırım hepinize çok teşekkür ederim
Benimkinde difteri yoktu ya eminim hiç öyle bir şeyden bahsetmedi ne hemşire ne doktorumYok canım tek aşı. Tdap diye geçiyor. Tetanoz+difteri+boğmaca 3ü1 arada. Ben yapılırken hiç hissetmedim bile. İkinci doz için de td diyorlar sadece. Asm deki hemşireye çok tatlıydı açıkladı güzelce
Ay rahatladim yaa vallahi ter basti anlıkYok canım tek aşı. Tdap diye geçiyor. Tetanoz+difteri+boğmaca 3ü1 arada. Ben yapılırken hiç hissetmedim bile. İkinci doz için de td diyorlar sadece. Asm deki hemşireye çok tatlıydı açıkladı güzelce
Benim hep solda. Şu birkaç gündür sağda da ufak ufak hissediyorum artıkAyy evet hatırlıyor kız maşallahsoracağım canım ben de aşağıda nesi var diyeceğim ve hep sağ tarafta hissediyorum ben, üzerine yatıyorum hareket ermeyince tekme atsın diye atıyor rahatlıyorum
Sağol canımm keşke fotoğrafımız daha net olsaydı tabi ama haftaya inşallahAy maşallah gecemizi güzelleştirdin canım benim, çok sevindim ikinizinde iyi olmasına
Yüreğime indiriyordun yaaİkisini beraber dedim ya canım tek iğnede vurdular ama difteri yok içinde tetanoz ve boğmaca zaten tap mı tab mı diye geçiyor aşının adı
Ay hadi inşallah, minik karpuz napıyor bakalımSağol canımm keşke fotoğrafımız daha net olsaydı tabi ama haftaya inşallah
Canım geçen Esra Ertuğrul'un eğitimine katıldım çok yumuşak olmasın %100 pamuk olsun gerisi çok mühim değil dedi kendi de link paylaştı içinde olanlardan yorumu en iyi ve deseni koala diye ben bunu aldımAşko emzirme yastığı araştırırsan burayada atar mısın
Bugün maşallah elleriyle yumruklar atıyorduAy hadi inşallah, minik karpuz napıyor bakalım
Benim de öyle canım tab tetanoz ve boğmacaBenimkinde difteri yoktu ya eminim hiç öyle bir şeyden bahsetmedi ne hemşire ne doktorum
Valla vururken hiç bir şey yok ki bebek iğnesi gibi ince iğneyle vuruyor canım hiç korkmaYüreğime indiriyordun yaaigneden korkan bir zavalli hamişkoya bu yapılır mı zalımmm
Belki de asm den asm ye farkediyordur o zaman yaBenimkinde difteri yoktu ya eminim hiç öyle bir şeyden bahsetmedi ne hemşire ne doktorum
Senin tontik bebeğin de öyleyse ben boşuna tribe girdim o zaman yaBen üstüne çıkmadım valla genelde ya altı ya çevresi ama çoğunlukla altı
Valla vururken hiç bir şey yok ki bebek iğnesi gibi ince iğneyle vuruyor canım hiç korkmaYüreğime indiriyordun yaaigneden korkan bir zavalli hamişkoya bu yapılır mı zalımmm
aynen canım çünkü ben hususi sordum hocam vurulmasam ne olur diye tetanozu hem göbek kordonu keserken malzemelerden enfeksiyon kapabilir hem de dışkının filan bebeğin kordonuna bulaşması bebeğin hayatını kaybetmesine sebep oluyormuş .Yenidoğanlar da boğmaca vakaları çok artmış bir tane gebemin bebeğinde oldu mesela dedi .O yüzden ben de vurulma kararı aldım .Ondan çok iyi hatırlıyorum yaniBenim de öyle canım tab tetanoz ve boğmaca
Yapay zekamız bu konuda 24'ten sonra göbek üstü diyor ahhahaSenin tontik bebeğin de öyleyse ben boşuna tribe girdim o zaman yaDaha yukarı çıkmadılar belki de Ebenin tespiti doğru yani bebeği eliyle buldu ama belki de daha ileri haftalarda yukarı çıkıyordur. Direkt sordum çünkü hareketleri aşağıda genelde dedim. Artık yukarı çıkması lazım dedi. Ama sizinkiler de öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?