- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.281
Canım senin normal kontrol olacak değil mi? Detaylı değil ?Aslında canım doktorum 3 haftada bir çağırıyor ben böyle istediğim için bu şekilde gidiyorum, şimdiden stres oldum gideceğim diyeçok stres oluyorum doktora gideceğim zaman maalesef ki elimde olmuyor ve yönetemiyorum bu durumu hem çok heyecan yapıyorum, hem stres falan derken işte
Tamam canım teşekkür ederim, Kasım grubunda falan da okudum dr 28.hafta da yaptır şimdi yaptırma diye ama doktoruma sorabilseydim okey derse yaptırırdım. soramayınca iptal ettimBen yarin gittigimde sana da bilgi veririm o zaman. Çünkü benim kesin yaptirmami söyledi doktorum. 3lü tdap olanı. Dun saglik ocagindaki doktorumu aradim o da gel yardimci olalim dedi.
Ama biraz bakindan zaten görürsün forumda herkes bu haftalarda olmus aşılarını. Bilemedim simdi aşı takvimini
Canım senin normal kontrol olacak değil mi? Detaylı değil ?
Sen bilirsin tabiki canımTamam canım teşekkür ederim, Kasım grubunda falan da okudum dr 28.hafta da yaptır şimdi yaptırma diye ama doktoruma sorabilseydim okey derse yaptırırdım. soramayınca iptal ettim
içimi birazda olsa ferahlattın güzel bacım yasuuuduru68 ya ben çok üzülüyorum kuzenine, gerçekten Allah dayanma gücü versin, çaresiz hissetmek çok zor, Allah evladını onlara bağışlasın, süreçlerini kolay eylesin, ailevi sorunlar için de canını sıkma canım, takdir-i ilahiye tevekkül etmekten başka çare olmuyor maalesef ki, bizim hayr bildiklerimizde şer, şer bildiklerimiz de hayır olabilir, bu sebeple üzülme, karnında ki bebeğinden ve senin çekirdek ailenden daha kıymetli hiçbir şey yok, kuzenine üzülmen çok tabi ama diğer hususları kendine yük etme, tabi onun üzüntüsünü alıp, yükleniyorsun istemsizce, Allah sonunu hayr eylesin
Yok canım doktorun söylediyse aşıyı yaparlar bence deSen bilirsin tabiki canımben bilgi aldığımda yazarım buraya. İnşallah dedigin aşı takvimini ortaya atip bana da vurmamazlik etmezler.
Ama bizim grupta olan oldu karma aşı ya. Bilmiyorum ama sorun cikarmazlar gibi geliyor.
güzel haberlerle gel bize canım nekadar büyümüş bebişin sor herşeyiniYok kızlar ben size söyleyeyim de şaşırın, en son 16. haftamda gittim şu an 21 haftalığımböyle randevulu beni çok geriyor maalesef ki diğerine de böyle pat diye gitmiştim bir gidip görürüm, zaten aklımda kaç gündür gideceğim, eşimin de işi erken bitecekmiş ben de izin alacağım iş yerinden gidip görelim
Bekliyoruz haberlerini canımsaat 3 de canım cıkar cıkmaz insallah saglık haberi vermek nasip olur sonra hemennn fotooo
Yaaa kıyamam canım benm, senin için nasıl rahat edecekse o zaman git tabiAslında canım doktorum 3 haftada bir çağırıyor ben böyle istediğim için bu şekilde gidiyorum, şimdiden stres oldum gideceğim diyeçok stres oluyorum doktora gideceğim zaman maalesef ki elimde olmuyor ve yönetemiyorum bu durumu hem çok heyecan yapıyorum, hem stres falan derken işte
Ay canım ben takip edemiyorum pek önüme hangi msj gelirse ona cvp yazar oldumaslında en zor mevzumuz şuan gecenki anlattığım annemin kuzinesinin 6 yaşındaki oğlu kalp hastası ve türkiyedeki doktorlar bu hafta yapılcak hicbişey yok dedi onun haberi geldi artık sadece izliyoruz elimizden bişey gelmio ve yarın annesi sezeryan olcak sabah diğer oğlu dünyaya gelio diğerini alcak rabbim diye korkuyoruz..
diğer meseleler eşimin kuzeni yeni evli ayrılıyorlar, aldatılma mevzusu.. ayy kızlar hayatım film gibi dahada bunun gibi birsürü aile sorunları.
Eşimle benim aramda değil merak etmeyin
Evet bebişlerimizin arasında bir hafta var teyzesi zaman sizinle cok güzel gecio burda
Kuzu ben heryerde hissediyorum bu aralar. Ama hala göbek deligi üstlerine cok çıkmadı hareketleri.Kızlar sizde tekmeleri artık daha yukarıda hissediyor musunuz eskiden göbek deliğimde olurdu bugün deliğin üstünde ortadan sert tekmeler yedim :)) ya büyüdü ondan yada yan yatıyordu uzunlamasına mı döndü:)
Ben hala göbek etrafında hissediyorum canım Mısır patlıyormuş gibi. Canım bu arada dün gece bende nefes darlığı oldu ya bu normal miKızlar sizde tekmeleri artık daha yukarıda hissediyor musunuz eskiden göbek deliğimde olurdu bugün deliğin üstünde ortadan sert tekmeler yedim :)) ya büyüdü ondan yada yan yatıyordu uzunlamasına mı döndü:)
Bekliyoruz haberlerini canım
Freyja93 canım sen kaçta randevun güzel haberler verinde iyi gelsin hepimize
cok sagolun kızlar geldim hastanedeyim 5 dk sonra giricem cokk heyecanlıyım
Askım bu ataklar bızdede var kahınvalıdwmın ılk torunuKanka Allahtan kaynanam kibar elit, çağırılmadığı yere asla gitmez, ben gündüz gel demesem çalmaz kapımı o konuda rahatımbir tek gördüğü zaman işte mıncıklayacak onada dişimi sıkacam napim
27 - 28 gibi dedı benim dr canımŞeker yüklemeyi kaçıncı hafta yaptıracaksınız hanımlar
Nefes drigi bende de cok oluyor canım. Hele konuşuyorsam uzanırken özellikle cok fazla oluyor.Ben hala göbek etrafında hissediyorum canım Mısır patlıyormuş gibi. Canım bu arada dün gece bende nefes darlığı oldu ya bu normal mi
Canım benim doktorum 24.haftada yapalim dedi. O zaman yaptıracağım. 24+ haftalarda yapılmış olacak yaniŞeker yüklemeyi kaçıncı hafta yaptıracaksınız hanımlar
24. Haftada çağırdı doktorum şeker yüklemesi için cnm. senin belli miŞeker yüklemeyi kaçıncı hafta yaptıracaksınız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?