Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım senin normal kontrol olacak değil mi? Detaylı değil ?

Tamam canım teşekkür ederim, Kasım grubunda falan da okudum dr 28.hafta da yaptır şimdi yaptırma diye ama doktoruma sorabilseydim okey derse yaptırırdım. soramayınca iptal ettim

Tamam canım teşekkür ederim, Kasım grubunda falan da okudum dr 28.hafta da yaptır şimdi yaptırma diye ama doktoruma sorabilseydim okey derse yaptırırdım. soramayınca iptal ettim
Sen bilirsin tabiki canım ben bilgi aldığımda yazarım buraya. İnşallah dedigin aşı takvimini ortaya atip bana da vurmamazlik etmezler.
Ama bizim grupta olan oldu karma aşı ya. Bilmiyorum ama sorun cikarmazlar gibi geliyor.

içimi birazda olsa ferahlattın güzel bacım ya
dua ediyoruz şuan binlerce zikir cekiyoruz
aminn canımm çok sağol beni düşünüpte yazan eline yüreğine sağlık

Yok canım doktorun söylediyse aşıyı yaparlar bence de

güzel haberlerle gel bize canım nekadar büyümüş bebişin sor herşeyini

Yaaa kıyamam canım benm, senin için nasıl rahat edecekse o zaman git tabi ama stres yapma iyi düşün hep tansiyonun da etkilenmesin hep güzel haberlerle gel inşallah

Ay canım ben takip edemiyorum pek önüme hangi msj gelirse ona cvp yazar oldum
Allah yardımcı olsun sözün bittiği yer galiba doğumu kolay olsun inşallah rabbim sabır selamet versin inşallah insanlar nelerle sınanıyor

Kuzu ben heryerde hissediyorum bu aralar. Ama hala göbek deligi üstlerine cok çıkmadı hareketleri.
Benimki son muayenede sırtı dönüktü, az once bagirsaklarimi yumrukladi galiba ondan birkac dakika önce de tam genitalin bitip kasığın başladığı yere asagi vuruyordu. Yani hic belli olmuyor nereyi zıplatacagi.

Ben hala göbek etrafında hissediyorum canım Mısır patlıyormuş gibi. Canım bu arada dün gece bende nefes darlığı oldu ya bu normal mi

Askım bu ataklar bızdede var kahınvalıdwmın ılk torunu bıde yakın oturuyoruz ama mesafelıyım ben

Ben hala göbek etrafında hissediyorum canım Mısır patlıyormuş gibi. Canım bu arada dün gece bende nefes darlığı oldu ya bu normal mi
Nefes drigi bende de cok oluyor canım. Hele konuşuyorsam uzanırken özellikle cok fazla oluyor.
Şeker yüklemeyi kaçıncı hafta yaptıracaksınız hanımlar
Canım benim doktorum 24.haftada yapalim dedi. O zaman yaptıracağım. 24+ haftalarda yapılmış olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…