Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Anlaşılan sende müthiş bi dönüşüm olacak kuzu kocanı eve alcan inşallah :))
Yok kuzum benim genel halim böyle akraba sevmem, mesafeliyimdir genelde, görünce can ciğer bitti ailem, eşimin ailesi, eşim, oğlum, samimi dostlarım bitti gitti bende şey var ya evim benim mahremim herkes giremez kafası ne gerek var

Bende öyleyimdir bakma takıldığıma,hatta benim eşimin ailesinin bir alışkanlığı vardır normal telefon araması yapmazlar hep görüntülü bende 5yıl boyunca inatla her aramasını meşgule attım normal arama olarak döndüm 10.yıldayız ancak anladılar artık beni normal ararlar :)) mesafe candır oğlunu arasın görüntülü ben yatıyor muyum saçım başım dağınık mı ne nedr bilmeden şak kamera

Ben magosit kullanıyorum kuzu memnunum da ama hiç şekerli olabileceğini duymamıştm ben tat da almadım ondan
Şekerli canim ya biraz baktim yorumlara falan da benim gibi özellikle sekere dikkat edenler epey zorlaniyormus magnezyumu icmekte. Şase oldugu icin.
Benim ki de biraz şekerli hatta ilk haftalarda zor içtim canım şimdi alıştım,şaseler genel olarak öyle sanırım çok zorluyorsa tablet olanlardan alabilirsin osteocare çok iyi mesela
Doktorum osteocare al dedi ama bulamadik hicbiryerde yok. Gelmiyormus depolara. Baska isteyince bu defa bunu önerdi aslinda muzlu falan guzel gibi geliyor ama seker cok fenaaa. Normal birine normal gelir muhtemelen ama ben kullanmiyorum ya hic su an bana sekerli icecekmis gibi geliyor
Canım ben ocean ekstramag kullanıyorum hafif çilekli su gibi tadı güzel
Oceani benim doktorum daha hic onermedi nedense bende severdim aslinda. Ama o demedikce de kullanamiyorum. Aromasinin hafif olmasi cok iyiymis canim valla ne güzel. Benimkide muzlu ama az seker orani fazla

Canım evet tam olarak anlattığın gibi. Ve nabzım normalde de yüksektir belki de o yüzden rahatsız oluyorum inşallah geçer çok sağol kuzum

Canım ben magnimore kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_5244.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 12
Diyorlar genelde zatn aman biz 5 tane büyüttük böyle yapmadık
Valla onlarin 5tanesi bizim 1 tane binbir emekle hamileligi sürdürüp dogurmamizla denk degildir belkide
Zaten belli yaş üstüne asla begendiremeyiz kendimizi. Herseyimize karisirlar ve begenmezler. Benim cevremde cok var herbokologlar. Kimseyi takamam. Herkes kendi dogurdugundan sorumlu
Ay bu görüntülü arama sadece esler anne baba cocuklar arasinda olmali ya ben de sinir oluyorum çat diye görüntülü birinin aramasindan.

Bu benim eşim asla sevmiyor akraba, sadece kendi ailesi, çok şanslıyım o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…