- 15 Ağustos 2024
- 618
- 999
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.321
Neyse herkesi eve de kabul etmem zatenDiyorlar genelde zatn aman biz 5 tane büyüttük böyle yapmadık
Anlaşılan sende müthiş bi dönüşüm olacakNeyse herkesi eve de kabul etmem zatenyabani de derler
Yok kuzum benim genel halim böyleAnlaşılan sende müthiş bi dönüşüm olacakkuzu kocanı eve alcan inşallah :))
Bende venatura kullanıyorum canım. Sitrat ve malat formunu kullanıyorum kapsül şeklindeKızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyorseker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.
Bende öyleyimdir bakma takıldığıma,hatta benim eşimin ailesinin bir alışkanlığı vardır normal telefon araması yapmazlar hep görüntülü bende 5yıl boyunca inatla her aramasını meşgule attım normal arama olarak döndüm 10.yıldayız ancak anladılar artık beni normal ararlar :)) mesafe candır oğlunu arasın görüntülü ben yatıyor muyum saçım başım dağınık mı ne nedr bilmeden şak kameraYok kuzum benim genel halim böyleakraba sevmem, mesafeliyimdir genelde, görünce can ciğer bitti ailem, eşimin ailesi, eşim, oğlum, samimi dostlarım bitti gitti bende şey var ya evim benim mahremim herkes giremez kafası ne gerek var
Ay kesinlikle ya birde el kadar bebeği şap şıp öpmeleri beni benden alıyor kesin kavga ederimBence ben doğurunca millet şey dicek "amaan görmemişin çocuğu olmuş"valla isteyen kusura bakabilir veremem öyle herkese yavrumu ben ne emeklerle yaptım onu
Edemezsin guzum edemezsinAy kesinlikle ya birde el kadar bebeği şap şıp öpmeleri beni benden alıyor kesin kavga ederim
Şekerli canim ya biraz baktim yorumlara falan da benim gibi özellikle sekere dikkat edenler epey zorlaniyormus magnezyumu icmekte. Şase oldugu icin.Ben magosit kullanıyorum kuzu memnunum da ama hiç şekerli olabileceğini duymamıştm ben tat da almadım ondan
Doktorum osteocare al dedi ama bulamadik hicbiryerde yok. Gelmiyormus depolara. Baska isteyince bu defa bunu önerdi aslinda muzlu falan guzel gibi geliyor ama seker cok fenaaa. Normal birine normal gelir muhtemelen ama ben kullanmiyorum ya hic su an bana sekerli icecekmis gibi geliyorBenim ki de biraz şekerli hatta ilk haftalarda zor içtim canım şimdi alıştım,şaseler genel olarak öyle sanırım çok zorluyorsa tablet olanlardan alabilirsin osteocare çok iyi mesela
Oceani benim doktorum daha hic onermedi nedense bende severdim aslinda. Ama o demedikce de kullanamiyorum. Aromasinin hafif olmasi cok iyiymis canim valla ne güzel. Benimkide muzlu ama az seker orani fazlaCanım ben ocean ekstramag kullanıyorum hafif çilekli su gibi tadı güzel
Canım evet tam olarak anlattığın gibi. Ve nabzım normalde de yüksektir belki de o yüzden rahatsız oluyorum inşallah geçer çok sağol kuzumBen daha once kardiyolojiye gitmistim korkup. Normalmis ama merak etme
Bende yaşıyorum canim hemde ben cok dhaa önceden beri yaşıyorum.
Uzanirken uzun uzun birseyler anlatmaya kalkinca hele surekli nefeslenmek durumunda kaliyorum.
Bide benim nabzim hep hızlı atar zaten simdi de ekstra da hızlı galiba. Olabiliyor bunlar hamilelikte saglikla olsun hergunumuz diye dua etmekten baska yolumuz yok galiba
Canım ben magnimore kullanıyorumŞekerli canim ya biraz baktim yorumlara falan da benim gibi özellikle sekere dikkat edenler epey zorlaniyormus magnezyumu icmekte. Şase oldugu icin.
Doktorum osteocare al dedi ama bulamadik hicbiryerde yok. Gelmiyormus depolara. Baska isteyince bu defa bunu önerdi aslinda muzlu falan guzel gibi geliyor ama seker cok fenaaa. Normal birine normal gelir muhtemelen ama ben kullanmiyorum ya hic su an bana sekerli icecekmis gibi geliyor
Oceani benim doktorum daha hic onermedi nedense bende severdim aslinda. Ama o demedikce de kullanamiyorum. Aromasinin hafif olmasi cok iyiymis canim valla ne güzel. Benimkide muzlu ama az seker orani fazla
Usg ortasında yazınAy kızlar daha cikmadiniz mi detaylidan kaç sayfa önce gidicem demişsiniz son sayfaya kadar merakla okudum herşeyi gelen giden yok çabik olun çabiiiik
Valla onlarin 5tanesi bizim 1 tane binbir emekle hamileligi sürdürüp dogurmamizla denk degildir belkideDiyorlar genelde zatn aman biz 5 tane büyüttük böyle yapmadık
Ay bu görüntülü arama sadece esler anne baba cocuklar arasinda olmali ya ben de sinir oluyorum çat diye görüntülü birinin aramasindan.Bende öyleyimdir bakma takıldığıma,hatta benim eşimin ailesinin bir alışkanlığı vardır normal telefon araması yapmazlar hep görüntülü bende 5yıl boyunca inatla her aramasını meşgule attım normal arama olarak döndüm 10.yıldayız ancak anladılar artık beni normal ararlar :)) mesafe candır oğlunu arasın görüntülü ben yatıyor muyum saçım başım dağınık mı ne nedr bilmeden şak kamera
naklen yayın yapın şu an iyi gidiyor diyeUsg ortasında yazın
Bu benim eşimYok kuzum benim genel halim böyleakraba sevmem, mesafeliyimdir genelde, görünce can ciğer bitti ailem, eşimin ailesi, eşim, oğlum, samimi dostlarım bitti gitti bende şey var ya evim benim mahremim herkes giremez kafası ne gerek var
Benimki şase önerdi diye aldim ama bilseydim bir tur daha düşünürdüm ya. Kapsül kullanmak daha kolay gelirdi bana da canim vallaBende venatura kullanıyorum canım. Sitrat ve malat formunu kullanıyorum kapsül şeklinde
Benim kullandığım bu canımKızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyorseker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.
Tabletler biraz daha konforlu benceCanım ben magnimore kullanıyorum
Birini beşe kırıp yutuyorsunTabletler biraz daha konforlu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?