Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Çok sağol balım.. yapılcak hiçbi tedavi kalmadı oyüzden sadece dua edip beklioruz

evet teyzoşu doğru diosun olmamaya calışıyoruz artık bazen hamile olduğumu unutup kıran bi kac insan var onlarda birgün hamile olduğunda görcem başka bişey demiyorum
Öyle düşüncesiz insanları hayatımızdan çıkartmamız lazım canım yoksa kimsenin akıllandığı yok
hahahahah demetom ya ben sesimi cıkaramam ya nasıl böyle cesursunuz banada anlatın cevremde herkez alıngan
kız zaten sesini çıkartmazsan astarını da isterler, valla kimseyi umursamayıp ses çıkartmak lazım, varsın hayatımızda olmasınlar çok eksiklik değil benim için az insan çok huzur. Ayy alınsınlar kızzz , yataklarını ayrı sersinler o zaman derler bizim orda. Sen ne kadar uyumlusun yaa kıyamam valla

belki sizinle burda daha cesur olurum kız değiştirin beni

belki sizinle burda daha cesur olurum kız değiştirin beni
Aşko sen iste yeter ki sesini çıkartmayı öğren valla tabi bunda eş desteği çok önemli bence
Maalesef birde biricik tek göz nuru oğullarından ilk torunu
ooooooooo bittin sen kızz güzel yanları da çok olur istediğin zaman kafa dinlersin ama bunaltmasa bari Ayy gelin kaynana programları varya katılın oraya da izleyelm

Kanka Allahtan kaynanam kibar elit, çağırılmadığı yere asla gitmez, ben gündüz gel demesem çalmaz kapımı o konuda rahatım bir tek gördüğü zaman işte mıncıklayacak onada dişimi sıkacam napim

Ay ben e bebek'e girmiştim birgün baktım tüm erko ürünleri dinozorlu, yemin ederim ağlayacaktım ben sade seviyorum bej, yeşil olsun her şey diye hahahaha sonra baktım internette daha güzel
Merak etme azıcık büyüyünce onlar dinozorlu isteyecek yada o sevinsin diye sen alacaksın seviyorlar yapcak bişi yok

Ayyy iyi o zaman kız sevdim kv nii e o kadar da olsun yaaa sevsin ondan bişey olmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…