- 23 Ekim 2024
- 3.786
- 5.937
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.241
Kanka bende veremem bebeği kimseye, kıskanırım gibi hissediyorum şimdidenKızzz sakla bebişini o zaman kimselere kaptırmaay ben sevmeleri için bile veremiycem galiba Kedimi bile biri sevince kızdırcak diye sevmelerini istemiyorum, bebişimi düşünemiyorm
Çok sağol balım.. yapılcak hiçbi tedavi kalmadı oyüzden sadece dua edip beklioruzAy çok zor gerçekten Allah şifa versin inşallahne kadar dışarda durmaya çalışsanda maalesef olmuyor, ister istemez senide etkiliyor böyle olaylar. Hele hamilelikte x2, Allah yardımcıları, yardımcınız olsun aşkım
Şunu sabah saatlerine alsan ne olurdusaat 3 de canım cıkar cıkmaz insallah saglık haberi vermek nasip olur sonra hemennn fotooo
Öyle düşüncesiz insanları hayatımızdan çıkartmamız lazım canım yoksa kimsenin akıllandığı yokevet teyzoşudoğru diosun olmamaya calışıyoruz artık bazen hamile olduğumu unutup kıran bi kac insan var onlarda birgün hamile olduğunda görcem başka bişey demiyorum
kız zaten sesini çıkartmazsan astarını da isterler, valla kimseyi umursamayıp ses çıkartmak lazım, varsın hayatımızda olmasınlar çok eksiklik değil benim için az insan çok huzur. Ayy alınsınlar kızzz , yataklarını ayrı sersinler o zaman derler bizim orda. Sen ne kadar uyumlusun yaa kıyamam vallahahahahah demetom ya ben sesimi cıkaramam ya nasıl böyle cesursunuz banada anlatıncevremde herkez alıngan
Çok mu benciliz yaaaKanka bende veremem bebeği kimseye, kıskanırım gibi hissediyorum şimdiden
Allahım yavrucaklarını annesine babasına bağışlasın inşallahÇok sağol balım.. yapılcak hiçbi tedavi kalmadı oyüzden sadece dua edip beklioruz
hahahhaŞunu sabah saatlerine alsan ne olurdu
Kanka bence ilk diye, 2.olursa kimin kucağına atacağımızı şaşarızÇok mu benciliz yaaaşimdiden bahaneler bulmam lazım
belki sizinle burda daha cesur olurum kız değiştirin beniÖyle düşüncesiz insanları hayatımızdan çıkartmamız lazım canım yoksa kimsenin akıllandığı yok
kız zaten sesini çıkartmazsan astarını da isterler, valla kimseyi umursamayıp ses çıkartmak lazım, varsın hayatımızda olmasınlar çok eksiklik değil benim için az insan çok huzur. Ayy alınsınlar kızzz , yataklarını ayrı sersinler o zaman derler bizim orda. Sen ne kadar uyumlusun yaa kıyamam valla
Neyse kanka akşam 18.00’de olabilirdihahahhaboyle yazıcagınızı biliyordum ama malesef randevuyu zor bulduk o saate verdi bende stres yapıyorum geç saat olunca bekliycez artık
hahaha kızzzz yandın sen o zaman şimdiden böyle bişey dediyseKanka bence ilk diye, 2.olursa kimin kucağına atacağımızı şaşarızilk başlarda kv bizede yatak alalım odaya diyince atak geçiriyordum
Maalesefhahaha kızzzz yandın sen o zaman şimdiden böyle bişey dediyseİnşallah uzaktır kv sana
Aşko sen iste yeter kibelki sizinle burda daha cesur olurum kız değiştirin beni
ooooooooo bittin senMaalesefbirde biricik tek göz nuru oğullarından ilk torunu
Kötünün kötüsü ya akşam 5 dediBenimki akşam 5te aşkım haber vericem
Kanka Allahtan kaynanam kibar elit, çağırılmadığı yere asla gitmez, ben gündüz gel demesem çalmaz kapımı o konuda rahatımAşko sen iste yeter kisesini çıkartmayı öğren valla tabi bunda eş desteği çok önemli bence
ooooooooo bittin senkızz güzel yanları da çok olur istediğin zaman kafa dinlersin ama bunaltmasa bari Ayy gelin kaynana programları varya katılın oraya da izleyelm
Merak etme azıcık büyüyünce onlar dinozorlu isteyecek yada o sevinsin diye sen alacaksınAy ben e bebek'e girmiştim birgün baktım tüm erko ürünleri dinozorlu, yemin ederim ağlayacaktım ben sade seviyorum bej, yeşil olsun her şey diye hahahaha sonra baktım internette daha güzel
40 mevlüdünde bebeğim 50 kişinin kucağından kucağına geçti hepsi dua okuyup üflediler tü tü tüKanka bende veremem bebeği kimseye, kıskanırım gibi hissediyorum şimdiden
Ayyy iyi o zaman kız sevdim kv niiKanka Allahtan kaynanam kibar elit, çağırılmadığı yere asla gitmez, ben gündüz gel demesem çalmaz kapımı o konuda rahatımbir tek gördüğü zaman işte mıncıklayacak onada dişimi sıkacam napim
Kanka mevlüdüne bebeği götürmeyecem40 mevlüdünde bebeğim 50 kişinin kucağından kucağına geçti hepsi dua okuyup üflediler tü tü tüyemin ederim bayılacaktım alamıyorsun işte öyle bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?