Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
kızlar biraz araştırdım ama doktoruma soramadm izinliymiş dr. Yarınki aşı randevumu iptal ettim, 3lü aşı 27. haftadan sonra yapıldığında bebek için de koruma sağlıyormuş öncesinde sadece anne için koruma sağlıyormuş ben zaten bebek için istiyorum o yüzden ilerleyen haftalarda aşı olmaya karar verdim

eşim bana sürekli diyor ama yapamadım daha bi

Çok haklısın canım değil olumsuz bir şey ne duysak araştırıyoruz kötü bişey mi ne diye kafaya takıyoruz.ama tedbir kuldan takdir Allahtan aşı gibi kızının hastane işleri gibi durumlarda mümkün olduğu kadr tek olma eşin annenler bir şekilde yanında olsunlar çocuk fix ağlayacak kucak isteyecek o yüzden senin yerine başkası kızını oyalamalı

Anladım canım haklısın.
Doğum sonrası hiç olmazsa gözünün önünde olacak bebiş birlikte büyürler az kaldı 4 ayımız. Bazen bende zaman çabuk geçsin istiyorum dün gece uyuyamadım göğsüm sıkıştı sanki nefes darlığı vardı. Normal mi sence ? Sabaha karşı uyudum.

suuuduru68 ya ben çok üzülüyorum kuzenine, gerçekten Allah dayanma gücü versin, çaresiz hissetmek çok zor, Allah evladını onlara bağışlasın, süreçlerini kolay eylesin, ailevi sorunlar için de canını sıkma canım, takdir-i ilahiye tevekkül etmekten başka çare olmuyor maalesef ki, bizim hayr bildiklerimizde şer, şer bildiklerimiz de hayır olabilir, bu sebeple üzülme, karnında ki bebeğinden ve senin çekirdek ailenden daha kıymetli hiçbir şey yok, kuzenine üzülmen çok tabi ama diğer hususları kendine yük etme, tabi onun üzüntüsünü alıp, yükleniyorsun istemsizce, Allah sonunu hayr eylesin

Canim bende yarın aşı olacagim bende karma aşı olacagim. Doktorum bu hafta ol mutlaka dedi. Senin doktorunda olmanda sakinca görmüyorsa aslinda olabilirdin. Grupta cok olan arkadas oldu

Bişey yok dimi kuzu sadece görme isteğidir inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Ay bende çok özledim sen sık gitmezdin ama hayırdır canım

Yok kızlar ben size söyleyeyim de şaşırın, en son 16. haftamda gittim şu an 21 haftalığım böyle randevulu beni çok geriyor maalesef ki diğerine de böyle pat diye gitmiştim bir gidip görürüm, zaten aklımda kaç gündür gideceğim, eşimin de işi erken bitecekmiş ben de izin alacağım iş yerinden gidip görelim

Canim bende yarın aşı olacagim bende karma aşı olacagim. Doktorum bu hafta ol mutlaka dedi. Senin doktorunda olmanda sakinca görmüyorsa aslinda olabilirdin. Grupta cok olan arkadas oldu

Gitmişken aşıyı da sorayım bari ben, ben yakın zaman da tetanoz oldum, bakalım doktorum ne diyecek canım

E zamanı gelmiş geçmiş git kavuş canım

Doktor tetanoz aşını falan olabilirsin demişti ama karma aşıyı şimdi yapacaklarından haberdar mı bilmiyorum. Hastanede olmadığı için de soramadım. Haftam da daha erken en azından biraz daha bekliyim dedim. Sağlık bakanlığın aşı takviminde 3 lü aşı 28. haftadan başlıyor neye göre yapıyorlar anlamadm

Senin 4 haftada bir değil mi kontrollerin kuzu

Ben yarin gittigimde sana da bilgi veririm o zaman. Çünkü benim kesin yaptirmami söyledi doktorum. 3lü tdap olanı. Dun saglik ocagindaki doktorumu aradim o da gel yardimci olalim dedi.
Ama biraz bakindan zaten görürsün forumda herkes bu haftalarda olmus aşılarını. Bilemedim simdi aşı takvimini

Senin 4 haftada bir değil mi kontrollerin kuzu

Aslında canım doktorum 3 haftada bir çağırıyor ben böyle istediğim için bu şekilde gidiyorum, şimdiden stres oldum gideceğim diye çok stres oluyorum doktora gideceğim zaman maalesef ki elimde olmuyor ve yönetemiyorum bu durumu hem çok heyecan yapıyorum, hem stres falan derken işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…