- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.261
yaaaaa olamazzz40 mevlüdünde bebeğim 50 kişinin kucağından kucağına geçti hepsi dua okuyup üflediler tü tü tüyemin ederim bayılacaktım alamıyorsun işte öyle bir anda
eşim bana sürekli diyor ama yapamadım daha biAşko sen iste yeter kisesini çıkartmayı öğren valla tabi bunda eş desteği çok önemli bence
ooooooooo bittin senkızz güzel yanları da çok olur istediğin zaman kafa dinlersin ama bunaltmasa bari Ayy gelin kaynana programları varya katılın oraya da izleyelm
kız senin 12.aydan sonra anlatcaklarını dört gözle beklioruz olaylar olaylarMaalesefbirde biricik tek göz nuru oğullarından ilk torunu
Çok haklısın canım değil olumsuz bir şey ne duysak araştırıyoruz kötü bişey mi ne diye kafaya takıyoruz.ama tedbir kuldan takdir Allahtan aşı gibi kızının hastane işleri gibi durumlarda mümkün olduğu kadr tek olma eşin annenler bir şekilde yanında olsunlar çocuk fix ağlayacak kucak isteyecek o yüzden senin yerine başkası kızını oyalamalıKızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Aşı oldum. Ebe yine bebeğimin kalp atışlarını dinledi tansiyonuma kiloma baktı. Ben aşı olup çıkacağım sanıyordum. Çizelge var elinde onu dolduruyor. Muayene ederken de eliyle bebeğimi kontrol etti. Biraz aşağıda olduğunu söyledi ağır kaldırma dedi. Bugün aynı zamanda kızımın da menenjit aşısı oldu. Baya ağladı tabi kucağımdan inmedi sağlık ocağından parka kadar. Sonra da parkta oynadık. Ağır kaldırmamak ne mümkün zaten. Daha dün perinatolog baktı ama yine de biraz üzüldüm. Kötü bişey yok dedi ebe ama yine de olumsuz en ufak bişey duymak istemiyorum artık
Anladım canım haklısın.Annem yanımda canım çok şükür desteğini de inkar edemem. İşim olduğunda bırakıyorum anneme. İşim yoksa da bazen annemde oluyorum ya da o geliyor. Yardımı çok bana sağolsun. Ama işte çocuk bu yani sürekli anne kucağı istiyor. Minimumda tutmaya çalışsam da illaki kucağıma kaldırıyorum
Bişey yok dimi kuzu sadece görme isteğidir inşallahKızlar ben doktoruma gitmeye karar verdim, aniden bana gelmişlerdiraradım yerindeymiş gelebilirsin dediler gidip kızçemi göreyim
Ay bende çok özledimKızlar ben doktoruma gitmeye karar verdim, aniden bana gelmişlerdiraradım yerindeymiş gelebilirsin dediler gidip kızçemi göreyim
Canim bende yarın aşı olacagim bende karma aşı olacagim. Doktorum bu hafta ol mutlaka dedi. Senin doktorunda olmanda sakinca görmüyorsa aslinda olabilirdin. Grupta cok olan arkadas oldukızlar biraz araştırdım ama doktoruma soramadm izinliymiş dr. Yarınki aşı randevumu iptal ettim, 3lü aşı 27. haftadan sonra yapıldığında bebek için de koruma sağlıyormuş öncesinde sadece anne için koruma sağlıyormuş ben zaten bebek için istiyorum o yüzden ilerleyen haftalarda aşı olmaya karar verdim
Bişey yok dimi kuzu sadece görme isteğidir inşallahgüzel haberlerle gel inşallah
Ay bende çok özledimsen sık gitmezdin ama hayırdır canım
Canim bende yarın aşı olacagim bende karma aşı olacagim. Doktorum bu hafta ol mutlaka dedi. Senin doktorunda olmanda sakinca görmüyorsa aslinda olabilirdin. Grupta cok olan arkadas oldu
E zamanı gelmiş geçmiş git kavuş canımYok kızlar ben size söyleyeyim de şaşırın, en son 16. haftamda gittim şu an 21 haftalığımböyle randevulu beni çok geriyor maalesef ki diğerine de böyle pat diye gitmiştim bir gidip görürüm, zaten aklımda kaç gündür gideceğim, eşimin de işi erken bitecekmiş ben de izin alacağım iş yerinden gidip görelim
Sor canım sor. Doktorlar bazen unutabiliyor. Ol derse sende olursun geciktirmeden. Genelde bu haftalarda olmus herkes ben biraz forumdada okudum da.Gitmişken aşıyı da sorayım bari ben, ben yakın zaman da tetanoz oldum, bakalım doktorum ne diyecek canım
Doktor tetanoz aşını falan olabilirsin demişti ama karma aşıyı şimdi yapacaklarından haberdar mı bilmiyorum. Hastanede olmadığı için de soramadım. Haftam da daha erken en azından biraz daha bekliyim dedim. Sağlık bakanlığın aşı takviminde 3 lü aşı 28. haftadan başlıyor neye göre yapıyorlar anlamadmCanim bende yarın aşı olacagim bende karma aşı olacagim. Doktorum bu hafta ol mutlaka dedi. Senin doktorunda olmanda sakinca görmüyorsa aslinda olabilirdin. Grupta cok olan arkadas oldu
Senin 4 haftada bir değil mi kontrollerin kuzuYok kızlar ben size söyleyeyim de şaşırın, en son 16. haftamda gittim şu an 21 haftalığımböyle randevulu beni çok geriyor maalesef ki diğerine de böyle pat diye gitmiştim bir gidip görürüm, zaten aklımda kaç gündür gideceğim, eşimin de işi erken bitecekmiş ben de izin alacağım iş yerinden gidip görelim
Ben yarin gittigimde sana da bilgi veririm o zaman. Çünkü benim kesin yaptirmami söyledi doktorum. 3lü tdap olanı. Dun saglik ocagindaki doktorumu aradim o da gel yardimci olalim dedi.Doktor tetanoz aşını falan olabilirsin demişti ama karma aşıyı şimdi yapacaklarından haberdar mı bilmiyorum. Hastanede olmadığı için de soramadım. Haftam da daha erken en azından biraz daha bekliyim dedim. Sağlık bakanlığın aşı takviminde 3 lü aşı 28. haftadan başlıyor neye göre yapıyorlar anlamadm
Senin 4 haftada bir değil mi kontrollerin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?