Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben hala göbek etrafında hissediyorum canım Mısır patlıyormuş gibi. Canım bu arada dün gece bende nefes darlığı oldu ya bu normal mi
Hafta olarak sen benden küçüksün galiba bende daha bugün hissetmeye başladım yukarıda 23+1 im.
Yatarken mi oldu canım ? Yada hareket halinde mi devamlılık arz etmiyorsa normal birde sıcaklar çok etkiliyor ben evde geceleri uyuyamıyordum daralıyordum köyde yorgan altında deliksiz uyku

Evet benimde uzanırken oluyor canım doktora mı gitmeliyim bilemedim normal mi
Organlarimiz baya sıkışmaya basladilar canim cigerlerimiz de ayni sekilde ve kalbimiz ekstra yoruluyor 2 kisilik calistigi icin, nefes darlığı çarpıntı vs olabilir. Ama icin rahat etmiyorsa doktoruna bir yaz. Tansiyon kontrolü yap mesela normalse endise etme cok fazla.
Vucudumuzun bu haftalardaki haline netten bir bak anlarsin neden nefes darligi yasadigimizi bebislerimiz kullaniyor heryerimizi

Ben bugün 22 oldum canım evet 1 hafta var aramızda senle. Yatarken oluyor evet uyuyamıyorum sonra darlanıyorum

Gbt ye sordum normal olduğunu yazıyor dediğin gibi bu haftalarda olabilirmiş . Tansiyonum normal ben Sizede sormak istedim yaşayan var mı diye

Gbt ye sordum normal olduğunu yazıyor dediğin gibi bu haftalarda olabilirmiş . Tansiyonum normal ben Sizede sormak istedim yaşayan var mı diye
Ben daha once kardiyolojiye gitmistim korkup. Normalmis ama merak etme
Bende yaşıyorum canim hemde ben cok dhaa önceden beri yaşıyorum.
Uzanirken uzun uzun birseyler anlatmaya kalkinca hele surekli nefeslenmek durumunda kaliyorum.
Bide benim nabzim hep hızlı atar zaten simdi de ekstra da hızlı galiba. Olabiliyor bunlar hamilelikte saglikla olsun hergunumuz diye dua etmekten baska yolumuz yok galiba

Kızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyor seker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.

Kızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyor seker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.
Ben magosit kullanıyorum kuzu memnunum da ama hiç şekerli olabileceğini duymamıştm ben tat da almadım ondan

Benim ki de biraz şekerli hatta ilk haftalarda zor içtim canım şimdi alıştım,şaseler genel olarak öyle sanırım çok zorluyorsa tablet olanlardan alabilirsin osteocare çok iyi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…