- 4 Mart 2020
- 816
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.301
26. Haftamda canım yani iki hafta sonraŞeker yüklemeyi kaçıncı hafta yaptıracaksınız hanımlar
Ben 25+3 de yaptıracağım özel bir sebebi yok 1aylık muayene o zamana denk geldi aralıkta uygundu o yüzden. 24 ve 26.hft arasında yapılıyor diye biliyorumŞeker yüklemeyi kaçıncı hafta yaptıracaksınız hanımlar
Evet benimde uzanırken oluyor canım doktora mı gitmeliyim bilemedim normal miNefes drigi bende de cok oluyor canım. Hele konuşuyorsam uzanırken özellikle cok fazla oluyor.
Canım benim doktorum 24.haftada yapalim dedi. O zaman yaptıracağım. 24+ haftalarda yapılmış olacak yani
Hafta olarak sen benden küçüksün galiba bende daha bugün hissetmeye başladım yukarıda 23+1 im.Ben hala göbek etrafında hissediyorum canım Mısır patlıyormuş gibi. Canım bu arada dün gece bende nefes darlığı oldu ya bu normal mi
Organlarimiz baya sıkışmaya basladilar canim cigerlerimiz de ayni sekilde ve kalbimiz ekstra yoruluyor 2 kisilik calistigi icin, nefes darlığı çarpıntı vs olabilir. Ama icin rahat etmiyorsa doktoruna bir yaz. Tansiyon kontrolü yap mesela normalse endise etme cok fazla.Evet benimde uzanırken oluyor canım doktora mı gitmeliyim bilemedim normal mi
Senin nasil gidiyor hamilelik kiraz mama m benimBen 25+3 de yaptıracağım özel bir sebebi yok 1aylık muayene o zamana denk geldi aralıkta uygundu o yüzden. 24 ve 26.hft arasında yapılıyor diye biliyorum
Ben bugün 22 oldum canım evet 1 hafta var aramızda senle. Yatarken oluyor evet uyuyamıyorum sonra darlanıyorumHafta olarak sen benden küçüksün galiba bende daha bugün hissetmeye başladım yukarıda 23+1 im.
Yatarken mi oldu canım ? Yada hareket halinde mi devamlılık arz etmiyorsa normal birde sıcaklar çok etkiliyor ben evde geceleri uyuyamıyordum daralıyordum köyde yorgan altında deliksiz uyku
Gbt ye sordum normal olduğunu yazıyor dediğin gibi bu haftalarda olabilirmiş . Tansiyonum normal ben Sizede sormak istedim yaşayan var mı diyeOrganlarimiz baya sıkışmaya basladilar canim cigerlerimiz de ayni sekilde ve kalbimiz ekstra yoruluyor 2 kisilik calistigi icin, nefes darlığı çarpıntı vs olabilir. Ama icin rahat etmiyorsa doktoruna bir yaz. Tansiyon kontrolü yap mesela normalse endise etme cok fazla.
Vucudumuzun bu haftalardaki haline netten bir bak anlarsin neden nefes darligi yasadigimizibebislerimiz kullaniyor heryerimizi
Ben daha once kardiyolojiye gitmistim korkup. Normalmis ama merak etmeGbt ye sordum normal olduğunu yazıyor dediğin gibi bu haftalarda olabilirmiş . Tansiyonum normal ben Sizede sormak istedim yaşayan var mı diye
Ben magosit kullanıyorum kuzu memnunum da ama hiç şekerli olabileceğini duymamıştm ben tat da almadım ondanKızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyorseker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.
Benim ki de biraz şekerli hatta ilk haftalarda zor içtim canım şimdi alıştım,şaseler genel olarak öyle sanırım çok zorluyorsa tablet olanlardan alabilirsin osteocare çok iyi meselaKızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyorseker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.
Çok sevimliKızlar civilde bu dede yelekleri 149 tl bilginiz olsun, Dışarda oğluşum Behlül olabilir ama evde doblocu enişte olacak
Ooo sen gel beni izle kuzu bak nasıl alıyorum40 mevlüdünde bebeğim 50 kişinin kucağından kucağına geçti hepsi dua okuyup üflediler tü tü tüyemin ederim bayılacaktım alamıyorsun işte öyle bir anda
Ay hele o çirkin süper kahramanlardan hiç bahsetmiyorum. Hulk mulkOoo sen gel beni izle kuzu bak nasıl alıyorum
Ben 27. haftada canımŞeker yüklemeyi kaçıncı hafta yaptıracaksınız hanımlar
Canım ben ocean ekstramag kullanıyorum hafif çilekli su gibi tadı güzelKızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyorseker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.
Bence ben doğurunca millet şey dicek "amaan görmemişin çocuğu olmuş"Ay hele o çirkin süper kahramanlardan hiç bahsetmiyorum. Hulk mulk
Diyorlar genelde zatn aman biz 5 tane büyüttük böyle yapmadıkBence ben doğurunca millet şey dicek "amaan görmemişin çocuğu olmuş"valla isteyen kusura bakabilir veremem öyle herkese yavrumu ben ne emeklerle yaptım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?