Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ana kucağı babybjörn e en yakın en iyi hangi marka acaba ? Mamma ve merfybaby çok gidiyor galiba ama bu konuyu iyi araştırmış olan var mı aramızda ? Babybjörne o bütçeyi ayırmak istemiyorum açıkçası o yüzden ona benzer uygun fiyatlı arayışındayım

Birini beşe kırıp yutuyorsun
Ben en son hamilelik planlarken kafam kadar balik yagi kapsullerini yuta yuta biraz ogrendim kapsul yutmayi onu kirma sansin da yok malum yoksa hic beceremem bende hap yutmayiiii
Şu gönderdiğin hangi emoji olduğunu anladım bu arada
Biz birbirimizi baya gözünden anlar olduk aşko farkinda misin

Kanka hap yutarkende bayılmıyorsun dimi sen beni ne güldürdün

Aşk

Cano ben şase bilmiyorm galiba normal hap bendeki suyla yutuyorm gidiyor hiç şeker tadı almadım ama belki ben almamışımdır olabilir

Benimki de tabletmiş kızzzz

Eklentiler

• 1755783166426.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 6
Kanka hap yutarkende bayılmıyorsun dimi sen beni ne güldürdün

Aşk
Şrfszz hahahahah yok kanka henuz onda bayilmiyorum
Bazen bogulacak gibi falan oluyorum ama yapcak bisey yok durduk yere kk ya gecmis anılarımı döktüm senin yuzunden dürttün beni anlattirdin

Aşkkk

Kızlar ben geldim, doktoruma gittim, kızım büyümüş keyfi yerindeydi, 421 gr olmuş, 25 cm boyu dedi, detaylı için kendisi 23. Haftada olsun dedi ben 22’ ye almıştım kararsız kaldım çok iyi bir doktor dedi ama bunu düşüneceğim Eylül ayına denk gelmiş oluyor, Ağrılar, kasılmalar, nefes nefese kalma, mide yanması çok normal beklenen şeyler, çocuğun suyu da iyi dedi, aşı işin bu hafta olabilirsin dedi, karma olanı da yaptırabilirsin, 1 doz yeter sana dedi, ben de haberler böyle teyzeleri

Coook sevindim canim hadi gözün aydın guzel haberlerle geldin masallah bebise buyusun kocaman olsunlar bıdıklarımız oh bir karma asi haberi daha bende yarin olacagim

Oy maşallah çiçeğe

Teyzesinin gülü, nazik kızım benim çok sevindim canım, artık rahat rahat tatilin tadını çıkarabilirsin

Oy ne güzel haberler canım yaa maşallah prensese

O kadar haklısın ki bak bizim ailelerimiz çok iyi anlaşır, biz de ailelerle öyle. Kayınvalidem kızım kızım dolanır (2 oğlu var tek gelin benim ) ama ben mesafe severim, herkese karşı. Çok yakınız 5 dk mesafede ama 2 yılda evimize 4-5 kere anca gelmişlerdir. Eee biz her hafta 2 aileye de gidiyoruz amaç görüşmek değil mi ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…