- 23 Haziran 2025
- 81
- 103
- 8
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.341
Şu gönderdiğin hangi emoji olduğunu anladım bu aradaTabletler biraz daha konforlu bence
Kızlar ana kucağı babybjörn e en yakın en iyi hangi marka acaba ? Mamma ve merfybaby çok gidiyor galiba ama bu konuyu iyi araştırmış olan var mı aramızda ? Babybjörne o bütçeyi ayırmak istemiyorum açıkçası o yüzden ona benzer uygun fiyatlı arayışındayım
Hamişlik biraz boyle nefes nefese geciyormus kuzum cok kafaya takmamak lazim benceCanım evet tam olarak anlattığın gibi. Ve nabzım normalde de yüksektir belki de o yüzden rahatsız oluyorum inşallah geçer çok sağol kuzum
Sanslilar tablet form iciyormusBenim kullandığım bu canım Eki Görüntüle 3633510
Ben en son hamilelik planlarken kafam kadar balik yagi kapsullerini yuta yuta biraz ogrendim kapsul yutmayiBirini beşe kırıp yutuyorsun
Biz birbirimizi baya gözünden anlar olduk aşko farkinda misinŞu gönderdiğin hangi emoji olduğunu anladım bu arada
Kanka hap yutarkende bayılmıyorsun dimiBen en son hamilelik planlarken kafam kadar balik yagi kapsullerini yuta yuta biraz ogrendim kapsul yutmayionu kirma sansin da yok malum yoksa hic beceremem bende hap yutmayiiii
Biz birbirimizi baya gözünden anlar olduk aşko farkinda misin
Cano ben şase bilmiyorm galibaŞekerli canim ya biraz baktim yorumlara falan da benim gibi özellikle sekere dikkat edenler epey zorlaniyormus magnezyumu icmekte. Şase oldugu icin.
Doktorum osteocare al dedi ama bulamadik hicbiryerde yok. Gelmiyormus depolara. Baska isteyince bu defa bunu önerdi aslinda muzlu falan guzel gibi geliyor ama seker cok fenaaa. Normal birine normal gelir muhtemelen ama ben kullanmiyorum ya hic su an bana sekerli icecekmis gibi geliyor
Oceani benim doktorum daha hic onermedi nedense bende severdim aslinda. Ama o demedikce de kullanamiyorum. Aromasinin hafif olmasi cok iyiymis canim valla ne güzel. Benimkide muzlu ama az seker orani fazla
Benimki de tabletmiş kızzzzŞekerli canim ya biraz baktim yorumlara falan da benim gibi özellikle sekere dikkat edenler epey zorlaniyormus magnezyumu icmekte. Şase oldugu icin.
Doktorum osteocare al dedi ama bulamadik hicbiryerde yok. Gelmiyormus depolara. Baska isteyince bu defa bunu önerdi aslinda muzlu falan guzel gibi geliyor ama seker cok fenaaa. Normal birine normal gelir muhtemelen ama ben kullanmiyorum ya hic su an bana sekerli icecekmis gibi geliyor
Oceani benim doktorum daha hic onermedi nedense bende severdim aslinda. Ama o demedikce de kullanamiyorum. Aromasinin hafif olmasi cok iyiymis canim valla ne güzel. Benimkide muzlu ama az seker orani fazla
ŞrfszzKanka hap yutarkende bayılmıyorsun dimisen beni ne güldürdün
Aşk
Cano ben şase bilmiyorm galibanormal hap bendeki suyla yutuyorm gidiyor hiç şeker tadı almadım ama belki ben almamışımdır olabilir
Mubarek h.pcilar gibi olduk ictigimiz seyleri karistiriyoruz ne ictigimizi aklimizda tutamiyoruz bu kadar cok sey icinceBenimki de tabletmiş kızzzz
Coook sevindim canim hadi gözün aydın guzel haberlerle geldinKızlar ben geldim, doktoruma gittim, kızım büyümüş keyfi yerindeydi, 421 gr olmuş, 25 cm boyu dedi, detaylı için kendisi 23. Haftada olsun dedi ben 22’ ye almıştım kararsız kaldım çok iyi bir doktor dedi ama bunu düşüneceğim Eylül ayına denk gelmiş oluyor, Ağrılar, kasılmalar, nefes nefese kalma, mide yanması çok normal beklenen şeyler, çocuğun suyu da iyi dedi, aşı işin bu hafta olabilirsin dedi, karma olanı da yaptırabilirsin, 1 doz yeter sana dedi, ben de haberler böyle teyzeleri
Oy maşallah çiçeğeKızlar ben geldim, doktoruma gittim, kızım büyümüş keyfi yerindeydi, 421 gr olmuş, 25 cm boyu dedi, detaylı için kendisi 23. Haftada olsun dedi ben 22’ ye almıştım kararsız kaldım çok iyi bir doktor dedi ama bunu düşüneceğim Eylül ayına denk gelmiş oluyor, Ağrılar, kasılmalar, nefes nefese kalma, mide yanması çok normal beklenen şeyler, çocuğun suyu da iyi dedi, aşı işin bu hafta olabilirsin dedi, karma olanı da yaptırabilirsin, 1 doz yeter sana dedi, ben de haberler böyle teyzeleri
Hahaha kız şase ilaç ne onu bilmiyorum dedim acaba tablet ilaca mı deniliyorhaptan tat almamak daha iyi kuzu
Mubarek h.pcilar gibi olduk ictigimiz seyleri karistiriyoruz ne ictigimizi aklimizda tutamiyoruz bu kadar cok sey icince
Teyzesinin gülü, nazik kızım benimKızlar ben geldim, doktoruma gittim, kızım büyümüş keyfi yerindeydi, 421 gr olmuş, 25 cm boyu dedi, detaylı için kendisi 23. Haftada olsun dedi ben 22’ ye almıştım kararsız kaldım çok iyi bir doktor dedi ama bunu düşüneceğim Eylül ayına denk gelmiş oluyor, Ağrılar, kasılmalar, nefes nefese kalma, mide yanması çok normal beklenen şeyler, çocuğun suyu da iyi dedi, aşı işin bu hafta olabilirsin dedi, karma olanı da yaptırabilirsin, 1 doz yeter sana dedi, ben de haberler böyle teyzeleri
Oy ne güzel haberler canım yaa maşallah prenseseKızlar ben geldim, doktoruma gittim, kızım büyümüş keyfi yerindeydi, 421 gr olmuş, 25 cm boyu dedi, detaylı için kendisi 23. Haftada olsun dedi ben 22’ ye almıştım kararsız kaldım çok iyi bir doktor dedi ama bunu düşüneceğim Eylül ayına denk gelmiş oluyor, Ağrılar, kasılmalar, nefes nefese kalma, mide yanması çok normal beklenen şeyler, çocuğun suyu da iyi dedi, aşı işin bu hafta olabilirsin dedi, karma olanı da yaptırabilirsin, 1 doz yeter sana dedi, ben de haberler böyle teyzeleri
Kanka toz formda ilaclar oluyor yaHahaha kız şase ilaç ne onu bilmiyorum dedim acaba tablet ilaca mı deniliyorBu cahillikle anne olacağımdır
hahaha benim için toz ilaç onlar şase falan bilmem benKanka toz formda ilaclar oluyor yapaketini yirtiyorsun bardağa döküp üstüne su döküp karıştırıp içiyorsun ya beni güldürdün
O kadar haklısın kiBende öyleyimdir bakma takıldığıma,hatta benim eşimin ailesinin bir alışkanlığı vardır normal telefon araması yapmazlar hep görüntülü bende 5yıl boyunca inatla her aramasını meşgule attım normal arama olarak döndüm 10.yıldayız ancak anladılar artık beni normal ararlar :)) mesafe candır oğlunu arasın görüntülü ben yatıyor muyum saçım başım dağınık mı ne nedr bilmeden şak kamera
Kız ben valla ederim şaka yapıyorum sanıyorsun galibaEdemezsin guzum edemezsinlohusalık bunalımları işte hep bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?