- 15 Ağustos 2024
- 601
- 957
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.361
Yaa neden önermedi ki? Eczacı da bana en iyisi ocean dedi, ki daha önce kendim de ocean vitaminleri çok kullandımŞekerli canim ya biraz baktim yorumlara falan da benim gibi özellikle sekere dikkat edenler epey zorlaniyormus magnezyumu icmekte. Şase oldugu icin.
Doktorum osteocare al dedi ama bulamadik hicbiryerde yok. Gelmiyormus depolara. Baska isteyince bu defa bunu önerdi aslinda muzlu falan guzel gibi geliyor ama seker cok fenaaa. Normal birine normal gelir muhtemelen ama ben kullanmiyorum ya hic su an bana sekerli icecekmis gibi geliyor
Oceani benim doktorum daha hic onermedi nedense bende severdim aslinda. Ama o demedikce de kullanamiyorum. Aromasinin hafif olmasi cok iyiymis canim valla ne güzel. Benimkide muzlu ama az seker orani fazla
Sizi pislikler uzak durunKız ben valla ederim şaka yapıyorum sanıyorsun galibakapıya yazı asacağım çocuğumu öpmeyin, elinizi yıkamadan kucağınıza almayın falan hahahaau
Kesinlikle çok iyi yöntemO kadar haklısın kibak bizim ailelerimiz çok iyi anlaşır, biz de ailelerle öyle. Kayınvalidem kızım kızım dolanır (2 oğlu var tek gelin benim ) ama ben mesafe severim, herkese karşı. Çok yakınız 5 dk mesafede ama 2 yılda evimize 4-5 kere anca gelmişlerdir. Eee biz her hafta 2 aileye de gidiyoruz amaç görüşmek değil mi ne gerek var
Tamam ben toz magnezyum içiyomhahaha benim için toz ilaç onlar şase falan bilmem ben
Bu arada ne kadar da birbirimize benziyormusuzO kadar haklısın kibak bizim ailelerimiz çok iyi anlaşır, biz de ailelerle öyle. Kayınvalidem kızım kızım dolanır (2 oğlu var tek gelin benim ) ama ben mesafe severim, herkese karşı. Çok yakınız 5 dk mesafede ama 2 yılda evimize 4-5 kere anca gelmişlerdir. Eee biz her hafta 2 aileye de gidiyoruz amaç görüşmek değil mi ne gerek var
Valla canim bilmiyorum ki neden önermedi. Zamaninda d vit.onerirken bile ocean olur mu hocam dedigimde yok venatura al dedi. Venatura bitkisel içerikli diye galiba onun içeriğini begeniyor doktorum. Bende kullandım gebelikten önce ocean falan. Ama hamişlikte doktorum hic kullandırmadıYaa neden önermedi ki? Eczacı da bana en iyisi ocean dedi, ki daha önce kendim de ocean vitaminleri çok kullandım
hic keyfim yok canim eve geceym yazicam 10 dkEzmu0810 hani nerdesinnnn merak ettim
Ben de soracağım canım bakalımCoook sevindim canim hadi gözün aydın guzel haberlerle geldinmasallah bebise buyusun kocaman olsunlar bıdıklarımız oh bir karma asi haberi daha bende yarin olacagim
Teyzesinin gülü, nazik kızım benimçok sevindim canım, artık rahat rahat tatilin tadını çıkarabilirsin
Kalp hızım 300 oldu şu anhic keyfim yok canim eve geceym yazicam 10 dk
Tamam ben toz magnezyum içiyomseni mi kırcam balım
hahahahah bana bunlarla gelin ne o şase mase
Hahahah haklısın kuşum biz düşünemedikhahahahah bana bunlarla gelin ne o şase mase
Yaa ne olduhic keyfim yok canim eve geceym yazicam 10 dk
Canım benim oğlum da normalde çok kıpır kıpır ama dün 3 kere gir gel yaptım çikolata, vişne suyu, dondurma yedim ama hareket etmedi resmen hiç takılma buna. Bir de kendi doktorum 1 hafta ileri geri olabilir demişti. Demek ki senin bebe zayıf uzun olacakgeldim eve
doktorum ayrintiliya girmeden 1 hafta once ben goreyim seni demisti ve gecen hafta persembe doktoruma gittigim de bebegim gayet iyi hareketli tam haftasiyla uyumluydu 1 gun bile gerilik yoktu 406 gr 25 cm di
bugun ayrintiliya girdim bebegimin kafasi ve karni 8 gun geri cikti şoka girdim
kilosi tabloda ortalama sınırın altinda yani düşüge yakın cikti 418 gr cikti boyu 3 gun onde 28 cm dedi
hic gerilik yokken niye kafa ve karnı geriden gelsin
cok moralim bozuldu kıpır kıpır olan bebegm hareketlerini dışardan gormeme ragmen orda hic kıpırdamadi meyve suyu cikolata ye 20 dk gez gel dedi gezdim yedim yok uyuyo hala karnini kaşıyo uyuyo
baya salladı vurdu karnıma kolunu bacagını kaldırmadı bile
zaten geri de cıktı bebek kucuk git haftaya cumartesi birdaha gel gecmisin kotu detayli bakabilelm bebek asla uyanmiyor dedi
ve eve geldim cok keyifle heyecanla gitmistim moralim bozuldu
Canım bunu doktorun mu önerdi?Kızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyorseker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.
bakamadi birseye hic yorum yapmadi sana detayli bakmak.lazim bebeg geri buyusun oyle bakalm dediCanım benim oğlum da normalde çok kıpır kıpır ama dün 3 kere gir gel yaptım çikolata, vişne suyu, dondurma yedim ama hareket etmedi resmen hiç takılma buna. Bir de kendi doktorum 1 hafta ileri geri olabilir demişti. Demek ki senin bebe zayıf uzun olacakorganları konusunda ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?