Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yaa neden önermedi ki? Eczacı da bana en iyisi ocean dedi, ki daha önce kendim de ocean vitaminleri çok kullandım

Kesinlikle çok iyi yöntem

Bu arada ne kadar da birbirimize benziyormusuz bizde oyle yapariz hep bi ugrar geceriz evimize görüştük mü görüştük. Bastan sona yazdiklarin aynı bizde de. Bide benim eşim tek çocuk daha fazlasini düşün
Yaa neden önermedi ki? Eczacı da bana en iyisi ocean dedi, ki daha önce kendim de ocean vitaminleri çok kullandım
Valla canim bilmiyorum ki neden önermedi. Zamaninda d vit.onerirken bile ocean olur mu hocam dedigimde yok venatura al dedi. Venatura bitkisel içerikli diye galiba onun içeriğini begeniyor doktorum. Bende kullandım gebelikten önce ocean falan. Ama hamişlikte doktorum hic kullandırmadı

geldim eve
doktorum ayrintiliya girmeden 1 hafta once ben goreyim seni demisti ve gecen hafta persembe doktoruma gittigim de bebegim gayet iyi hareketli tam haftasiyla uyumluydu 1 gun bile gerilik yoktu 406 gr 25 cm di
bugun ayrintiliya girdim bebegimin kafasi ve karni 8 gun geri cikti şoka girdim
kilosi tabloda ortalama sınırın altinda yani düşüge yakın cikti 418 gr cikti boyu 3 gun onde 28 cm dedi
hic gerilik yokken niye kafa ve karnı geriden gelsin
cok moralim bozuldu kıpır kıpır olan bebegm hareketlerini dışardan gormeme ragmen orda hic kıpırdamadi meyve suyu cikolata ye 20 dk gez gel dedi gezdim yedim yok uyuyo hala karnini kaşıyo uyuyo
baya salladı vurdu karnıma kolunu bacagını kaldırmadı bile
zaten geri de cıktı bebek kucuk git haftaya cumartesi birdaha gel gecmisin kotu detayli bakabilelm bebek asla uyanmiyor dedi
ve eve geldim cok keyifle heyecanla gitmistim moralim bozuldu

Canım benim oğlum da normalde çok kıpır kıpır ama dün 3 kere gir gel yaptım çikolata, vişne suyu, dondurma yedim ama hareket etmedi resmen hiç takılma buna. Bir de kendi doktorum 1 hafta ileri geri olabilir demişti. Demek ki senin bebe zayıf uzun olacak organları konusunda ne dedi

bakamadi birseye hic yorum yapmadi sana detayli bakmak.lazim bebeg geri buyusun oyle bakalm dedi
olculer resmen gecen hafta doktorumun olctugu olculerle ayni bu kadar fark olurmu cihaz arasinda
doktorum cumartesi gel ben bakicam dedi Allahtan ona gitsem rahatlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…