Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kuzum pozisyon uygunsa bakabiliyor benimki hep uyuyordu her organa baktı sadece kalbi net görememişti dürte dürte biraz çevirdi ona da baktı. Gittiğin doktor devlette mi özelde mi
özelde canim
baya dürtmeye ragmen asla kıpırdamadı senin geçmişin kötü detayli bakmamz lazim dedi
2 tane diyafram henrisi nasil sana denk gelir aşırı şaşırdm dedi detayli bakmak icin heralde git haftaya gel dedi hicbirsey anlamadm

Aşkım bak geçmişin kötü diyor, senin perinatologa gitmen lazım bak chgt detaylı yazmış

Eklentiler

• IMG_5245.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_5246.webp
    33 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_5247.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 51
Aşkım bence sen radyoloji uzmanı değilde, çok iyi bir perinatologa gitmelisin, hafta hafta takip olurken böyle bir şey olması imkansız
cumartesi netleşır artik hersey
kendi doktorum cumartesi gel dedi bakalm o normal ölcerse cihazdan fark ediyor diycem artik
en azindan o sekilde kafam rahatlar organlar icinde mecbur haftaya cumartesi bekliycem artık

Canım doktor damak ve dudak kontrolu vs de yapmak zorunda ya o yüzden yüzünü de görmeli en azından belli kısımları.
Bence gittigin perinatolog olmaliydi yaa. Radyoloji uzmani degil keske kendin bilindik bir perinatologa gitseydin daha iyi olurdu baska turlu sorun yoktur dur sende hemen kurma kafanda kan akımı vs.

kendi doktorum cumartesi gel dedi bakalm o normal ölcerse cihazdan fark ediyor diycem artik
en azindan o sekilde kafam rahatlar organlar icinde mecbur haftaya cumartesi bekliycem artık
Canim sepide ye katılıyorum cumartesi doktorunla görüştükten sonra iyi bir perinatologa gitmelisin bence de başindan savmis gibi geldi bana

Canım başından savmış gibi olmuş açıkçası. Çünkü uyurken de birçok organa bakılabiliyor. Bence sen radyoloji uzmanına değil iyi bir perinatologa git

Ben olsam kendi doktorumda normal ölçüm çıkarsa o radyoloji uzmanına bir daha gitmem iyi bir perinatolog bulurum giden para olsun

Aşkım bak geçmişin kötü diyor, senin perinatologa gitmen lazım bak chgt detaylı yazmış
oglumda da kızımda da ayrintili ultrasonu rady oloji uzmani yapti
kizimin rahatlizligi sonradan ortaya cikinca takibimi doguma kadar perinatoloji yapti
attgn yazidaki gibi sonradan ortaya cikan seyde perinatologa yonlendiriyorlar
bu bebegimde suanlik sukurler olsun bir problem yok o yuzden hic perinatologa gitmedim doktorumda yonlendirmedi hic
doktorum universite de hocaydi doç.1 yıl oldu özel hastaneye gideli ona cok guveniyorum onunla icim cok rahat ama bugun ki muayne canımı sıktı açıkcası doktorumda da gerilik devam ediyor diye soylerse cumartesi gunu zatrn o beni yönlendirir eger ondan hersey normal cikarsa icim zaten rahtliycak ama gel gör ki cumartesi gunu nasıl gelir hic bilmiyorum daha bugun persembe

Kızlar ben de çıktım kontrolden, iyi haberi vereyim, çok şükür her şey yolunda plasenta yukarı çıkmaya başlamış. Oğlum yüzünü hep kapattı ama tam görüntü alamadık en net vesikalığımızı ekledim
490 gram 27 cm ölçtü, 4 gün önden gidiyor dedi hep öyle çıkıyordu zaten

Eklentiler

• IMG_3753.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 50

Canim sepide ye katılıyorum cumartesi doktorunla görüştükten sonra iyi bir perinatologa gitmelisin bence de başindan savmis gibi geldi bana

Canım başından savmış gibi olmuş açıkçası. Çünkü uyurken de birçok organa bakılabiliyor. Bence sen radyoloji uzmanına değil iyi bir perinatologa git

Ben olsam kendi doktorumda normal ölçüm çıkarsa o radyoloji uzmanına bir daha gitmem iyi bir perinatolog bulurum giden para olsun
haklısınız kızlar zaten asla icime sinen bir muayne olmadi cumartesi den sonra duruma göre hareket edicem artık
gercekten giden para olsun hic umrumda degil stresten başım agırdı resmen
ben kendi doktorumdan baska doktorada gitmedigm icin ölcümler bu kadar fark edermi bilemiyorum 8 gun az degil bence niye boydan degilde kafa ve karın geri hepsi degil yani

maşallah canım güzel haber okuduguma sevindim
bak şükür plesentada cikmis 28.haftaya kadar tam yerine gider zaten insallah

Canım benim büyük oğlumun kafası 1 hafta ilerideydi küçük oglumunda karnı 1 hafta gerideydi hiç bi sıkıntıları da yok çok şükür inan senin bebeğindede bı sıkıntı çıkmicak lütfen kendini yıpratıp üzme

Kızlar bugün detaylıya girdim o kadar canım sıkkın ki. Detaylı ultrason 1 saat sürdü gittiğim kişi de proftu. Bir saatin sonunda arsa diye tabir edilen bir bulgu gördüğünü söyledi yani kalpten giden damarlardan biri yemek borusunun önünden değil arkasından geçiyormuş. Bir de bağırsakta parlaklık gördüm dedi o başlarda ki kanamadan olabilir miş kanı yutmuş olabilir vs dedi. Ama diğer konu için amniyosentez önerdi. Nipt testi de yaptırmıştım bir sorun yoktu. Hemen sonrasında duramadım başka bir perinatoloğa gittim. O parlaklık görmedi ancak diğer damar bulgusunu bende görüyorum dedi. Pek çok insan bu şekilde sorunsuz yaşıyordur ama down sendromu bulgusu olabilir dedi için rahatlasın istiyosan amniyosentez öneriyorum dedi. Amniyosentezinde riskleri var tabi kafam çok karışık karar vermek için 2-3 günüm varmış ne düşüneceğimi şaşırdım

fetal dna da birsey cikmadiysa nasıl down sendromu riski var diyebiliyorlar bosunama fetal dna yaptrms oluyorz yani
anladgm kadaryla fetal dna tek basina icimizi rahatlatmaya yetmiyor demek ki
amniyosentez yaptiran arkadaslri vardi simdi yazarlar sana canim hayirli sonuclar al insallah

inşallah dedigin gibi olur canim saglik gercekten cok onemli bu konuda cok cekmis biri olark diyorum saglıkli olsunda boyuda uzar kiloda alır guzelce emziririm gelisir ama saglkla alakali birsey duymak istemiyorum

Canım kesinlikle sana boşuna stres yaşattığını düşünüyorum

Maşallah yakışıklıya sağlıcakla gelsin inşallah dudağından öpsünler

Fetal dna bir tarama testiymiş amniyosentez ise tanı testiymiş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…