- 15 Ağustos 2024
- 601
- 956
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.381
Bence olur kuzum ya çünkü perinatologların makinesi daha iyibakamadi birseye hic yorum yapmadi sana detayli bakmak.lazim bebeg geri buyusun oyle bakalm dedi
olculer resmen gecen hafta doktorumun olctugu olculerle ayni bu kadar fark olurmu cihaz arasinda
doktorum cumartesi gel ben bakicam dedi Allahtan ona gitsem rahatlıycam
Canım şükür cok kötü birsey dememis bizi korkuttun. Birincisi bebek uyuyor olabilirm illa her defasinda tepki verecek diye birsey yok. Biz hareket hissetmiyoruz diye dr a gitsek bize kizarlar bebek uyuyor ne stres yapiyorsun diye. Sonucta hastaneye giderken yolda sallanma etkisi vs derken bebek yorulup daha cok uykuya gecmis olabilir. Normalde hareketli diyorsun hem.geldim eve
doktorum ayrintiliya girmeden 1 hafta once ben goreyim seni demisti ve gecen hafta persembe doktoruma gittigim de bebegim gayet iyi hareketli tam haftasiyla uyumluydu 1 gun bile gerilik yoktu 406 gr 25 cm di
bugun ayrintiliya girdim bebegimin kafasi ve karni 8 gun geri cikti şoka girdim
kilosi tabloda ortalama sınırın altinda yani düşüge yakın cikti 418 gr cikti boyu 3 gun onde 28 cm dedi
hic gerilik yokken niye kafa ve karnı geriden gelsin
cok moralim bozuldu kıpır kıpır olan bebegm hareketlerini dışardan gormeme ragmen orda hic kıpırdamadi meyve suyu cikolata ye 20 dk gez gel dedi gezdim yedim yok uyuyo hala karnini kaşıyo uyuyo
baya salladı vurdu karnıma kolunu bacagını kaldırmadı bile
zaten geri de cıktı bebek kucuk git haftaya cumartesi birdaha gel gecmisin kotu detayli bakabilelm bebek asla uyanmiyor dedi
ve eve geldim cok keyifle heyecanla gitmistim moralim bozuldu
Evet canım. Osteocare önerdi aslinda ama hicbir eczanede yok. Sonra yeniden kendinden baska marka istedim o da bunu önerdi sen hangini kullanıyorsunCanım bunu doktorun mu önerdi?
Canım inan dün doktorun bastırdığı yerler bugün ağrıyor dokunamıyorum düşün o kadar uyandırmak için uğraştı bana mısın demedi. Bu hafta kefir, ceviz, yumurta, kaşar peyniri vs. Çok tüketbakamadi birseye hic yorum yapmadi sana detayli bakmak.lazim bebeg geri buyusun oyle bakalm dedi
olculer resmen gecen hafta doktorumun olctugu olculerle ayni bu kadar fark olurmu cihaz arasinda
geriligi cok kafama taktm ayda bir gitsem anlamadm da ama gecen haftayla ayni ölçü cikinca uzuldum ve şaşirdmCanım şükür cok kötü birsey dememis bizi korkuttun. Birincisi bebek uyuyor olabilirm illa her defasinda tepki verecek diye birsey yok. Biz hareket hissetmiyoruz diye dr a gitsek bize kizarlar bebek uyuyor ne stres yapiyorsun diye. Sonucta hastaneye giderken yolda sallanma etkisi vs derken bebek yorulup daha cok uykuya gecmis olabilir. Normalde hareketli diyorsun hem.
Bir digeri de 1 hafta 2 hafta oynamalar normal yaziyor burda herkes. Bence bazen duraksamalar da olabilir.
Doktor bir tık kaba konuşmuş ve biraz da herseyi söylemek zorundalar ondan oluyor bence. Geçmiş yaşananları referans alıyorlar sonucta bunda birsey yok canını sıkma bence.
Bu hafta bolca kaşar ye muz ye kefir ic. Kuruyemisini ye. Az biraz yagli beslen. Açık kapanır merak etme
Canım önce sana yorum yapayım, her bebekte gelişim farklı oluyordur ya cumartesi kendi doktorun da tekrar bir ölçsün eminim büyümüştür. Çok korkulacak bir şeyin yok bence lütfen kendini üzme güzel annemizbakamadi birseye hic yorum yapmadi sana detayli bakmak.lazim bebeg geri buyusun oyle bakalm dedi
Bana da Diasporal önerdi canım. Şase formunda. Onu kullanıyorum şimdiEvet canım. Osteocare önerdi aslinda ama hicbir eczanede yok. Sonra yeniden kendinden baska marka istedim o da bunu önerdi sen hangini kullanıyorsun
cumartesi kendi doktoruma gitmeden icim rahatlamıycak zatenCanım önce sana yorum yapayım, her bebekte gelişim farklı oluyordur ya cumartesi kendi doktorun da tekrar bir ölçsün eminim büyümüştür. Çok korkulacak bir şeyin yok bence lütfen kendini üzme güzel annemizbenimki de hiç hareket etmedi hatta ellerini bile yüzünden çekmedi normalde sürekli tekmeliyor. O kadar da çikolata yedim halbuki
Canım uyumasını zaten hiç kafana takma, bunlar normal şeyler, ve gerçekten kıpırdadığı ve uyuduğu saatler var dikkat ederseniz kızlar, ben takip ediyorum her gün aynı saatlerde hareket ediyor aynı saatlerde uyuyor. Kilosuda zaten bu haftalarda pek önem ifade etmiyor 28.haftadan sonra önemli diye biliyorum, bak boyu zaten maşallahı var. Benim kızım senden 3 gün önde olmama rağmen 26 cm çıktı. Peki kafasıyla karın geriliği için bir şey dedimi?geldim eve
doktorum ayrintiliya girmeden 1 hafta once ben goreyim seni demisti ve gecen hafta persembe doktoruma gittigim de bebegim gayet iyi hareketli tam haftasiyla uyumluydu 1 gun bile gerilik yoktu 406 gr 25 cm di
bugun ayrintiliya girdim bebegimin kafasi ve karni 8 gun geri cikti şoka girdim
kilosi tabloda ortalama sınırın altinda yani düşüge yakın cikti 418 gr cikti boyu 3 gun onde 28 cm dedi
hic gerilik yokken niye kafa ve karnı geriden gelsin
cok moralim bozuldu kıpır kıpır olan bebegm hareketlerini dışardan gormeme ragmen orda hic kıpırdamadi meyve suyu cikolata ye 20 dk gez gel dedi gezdim yedim yok uyuyo hala karnini kaşıyo uyuyo
baya salladı vurdu karnıma kolunu bacagını kaldırmadı bile
zaten geri de cıktı bebek kucuk git haftaya cumartesi birdaha gel gecmisin kotu detayli bakabilelm bebek asla uyanmiyor dedi
ve eve geldim cok keyifle heyecanla gitmistim moralim bozuldu
Canım peki gittiğin perinatoloğ iyimi? Güveniyormusun? Normalde uyurken belli kısmına bakabilir, ama diğer tarafı görmesi için benimki baya sallamıştı, sağ bacağını rahat gördü hareketsizken, sol bacağını ölçmek için çalkaladı benibenim anlamadıgm şu doktora sormakta aklma gelmedi arabadayken aklma geldi
bebek uyurken organlara bakamıyor mu
sadece bize yuzune gostermek icin fotograf vermek icin mi uyanmasini bekledi ve haftaya gel dedi
gormesekte olurdu fotograf vermese de olurdu yeterli sagliklimi diye baksaydi tamamdi bizim icin
aklma o an gelse soyliycektm sagliga baknda poz istemiyoruz diye
hep boyle gerimi cikiyor kontroller de dedi hayir hep haftasiyla uyumli dedim sadece boydan kurtarıyor ölçümler dedi git meyve suyu ic gel dedi baskada birseye bakamadi surekli vurdu salladi uyanmayınca haftaya goruselm büyüsün oylr gel dediCanım uyumasını zaten hiç kafana takma, bunlar normal şeyler, ve gerçekten kıpırdadığı ve uyuduğu saatler var dikkat ederseniz kızlar, ben takip ediyorum her gün aynı saatlerde hareket ediyor aynı saatlerde uyuyor. Kilosuda zaten bu haftalarda pek önem ifade etmiyor 28.haftadan sonra önemli diye biliyorum, bak boyu zaten maşallahı var. Benim kızım senden 3 gün önde olmama rağmen 26 cm çıktı. Peki kafasıyla karın geriliği için bir şey dedimi?
Kuzum 39 ve 3100 çok çok iyi bencegeriligi cok kafama taktm ayda bir gitsem anlamadm da ama gecen haftayla ayni ölçü cikinca uzuldum ve şaşirdm
zaten stresliydm hicbirseyede bakamadi haftaya kadar o stresle bekliycem artik
hergun de muz yiyorum beslenmem de iyi zayıflga takılmadm da gerilik Uzdu beni
doktorum 38 de alirz demisti bu doktor 39 beklesn 3100 anca dogar dedi saglikli olsunda kilo sonradan da alınıt
Canım bence cihazdan da farkeder. Kendi doktoruna gittiginde görürsün normal cikacaktir. Hic stres olma. Ne olacak ki azcik minnos dogar en fazla. Bunun icin stres yapma. Benim tanidigim 9 ayinda 2700 dogurmustu cocugunu. Cocuk simdi beni ikiye katlar boylu kilolu ve cokta zeki. Dert etme sen.geriligi cok kafama taktm ayda bir gitsem anlamadm da ama gecen haftayla ayni ölçü cikinca uzuldum ve şaşirdm
zaten stresliydm hicbirseyede bakamadi haftaya kadar o stresle bekliycem artik
hergun de muz yiyorum beslenmem de iyi zayıflga takılmadm da gerilik Uzdu beni
doktorum 38 de alirz demisti bu doktor 39 beklesn 3100 anca dogar dedi saglikli olsunda kilo sonradan da alınıt
Zaten o garip bende yazayim dedim sonra yazmadim, bakmaliydi organlarina herseyine. Haftayada gel yuzune bakalim diyebilirdi gelisimine bakalim diyebilirdi. Senin aklina gelmemesi o an cok normal.benim anlamadıgm şu doktora sormakta aklma gelmedi arabadayken aklma geldi
sadece bize yuzune gostermek icin fotograf vermek icin mi uyanmasini bekledi ve haftaya gel dedi
gormesekte olurdu fotograf vermese de olurdu yeterli sagliklimi diye baksaydi tamamdi bizim icin
Kuzum pozisyon uygunsa bakabiliyor benimki hep uyuyordu her organa baktı sadece kalbi net görememişti dürte dürte biraz çevirdi ona da baktı. Gittiğin doktor devlette mi özelde mibenim anlamadıgm şu doktora sormakta aklma gelmedi arabadayken aklma geldi
benim doktorum cok iyiCanım peki gittiğin perinatoloğ iyimi? Güveniyormusun? Normalde uyurken belli kısmına bakabilir, ama diğer tarafı görmesi için benimki baya sallamıştı, sağ bacağını rahat gördü hareketsizken, sol bacağını ölçmek için çalkaladı beni
Bana hic bunu önermedi canım ama alla alla. Sasirdim bende simdi.Bana da Diasporal önerdi canım. Şase formunda. Onu kullanıyorum şimdi
Aşkım bence sen radyoloji uzmanı değilde, çok iyi bir perinatologa gitmelisin, hafta hafta takip olurken böyle bir şey olması imkansızbenim doktorum cok iyi
bu radyoloji uzmanini benim doktorum önerdi yoksa adını daha once duymamistm hic
bu ölçumleri uyurken yapabildi demek ki tam bize dönüktü bacaklari kolları netti baya
kızım arada karnını kaşıyordu uyudu hep tek hareket karnını kaşıması yani
Ben bunu kullanıyorum canımKızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyorseker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.
inan ki hic yuzune bakmaya cagirmasa da olurdu organlara beynine kalbine baksa tamamdi bizim icinCanım bence cihazdan da farkeder. Kendi doktoruna gittiginde görürsün normal cikacaktir. Hic stres olma. Ne olacak ki azcik minnos dogar en fazla. Bunun icin stres yapma. Benim tanidigim 9 ayinda 2700 dogurmustu cocugunu. Cocuk simdi beni ikiye katlar boylu kilolu ve cokta zeki. Dert etme sen.
Zaten o garip bende yazayim dedim sonra yazmadim, bakmaliydi organlarina herseyine. Haftayada gel yuzune bakalim diyebilirdi gelisimine bakalim diyebilirdi. Senin aklina gelmemesi o an cok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?