Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
bebek 1 haftada hicmi gelismez dedim şoka girdim zaten 5 gundur o kadar net hareket hissediyorum ki o kadar hızli vuruyor ki gecen haftaua gore daglar kadar fark var buyumeyen gelismeyen bebek nasil bu kadar hizli vurabilir
en iyisi kendi doktorum sonra dedign gibi perinatolog
fetal eco iyi dusunmussun canim yaptr bakalm hayirli sonuclar al inslalahhhh

Canım çok sevindim sağlıklı güzel haberler gelmis mis gibi
Plasenta da yukari çıkmış sahane haberler. Pozunu sevsinler o oglusunun

hem sinirlendem hem üzüldm bebegmde etkilendi kesin hareket etmiyo
bu sefer hamileligimi tadında gecirmek istiyorum diyordum ama benim evhamım pesimi birakmiyor ama size yazınca sakinledim
eşim de kızdı bana zaten herseyi kafana takma allah askina herseyi burnundan getiriyorsun sal biraz diyorum adami da strese sokuyorum

Canım zaten her hafta kilolarca artmıyor ki, mesela bir haftada anca 50 gram alır , benimki 230 gramdi en son, 4 hafta sonra 460 olmuş

Evet aşkım şimdiden hiç evham yapma, bebekler anlıyor artık, cumartesine ne kaldı şurda 2 gün sonra öğrenicez kendi doktorundan

Canım zaten her hafta kilolarca artmıyor ki, mesela bir haftada anca 50 gram alır , benimki 230 gramdi en son, 4 hafta sonra 460 olmuş
gecen hafta 406 bu hafta 418 olmus boy 3 cm uzamis az kiloda artms demek ki gelismis kafayla karınada bakicaz artik

gecen hafta 406 bu hafta 418 olmus boy 3 cm uzamis az kiloda artms demek ki gelismis kafayla karınada bakicaz artik
Kısırları börekleri karbonhidratları yersen böyle olur kendine padişah sofrası hazırlasan
yumurta her gün 2 adet, muz, ceviz kefir göm kanka haftaya gümbür gümbür 500 gramla geliyoruz

Zaten kalbine baktırcam ama down olayı yani bu şüphe zehir gibi esir aldı bizi sabahtan beri eşimle ne yapacağımızı şaşırdık

Evet canm, ben çok girdim konseye, üniversite hocaları da baksınlar ama hep şunu söylüyorlar tam tanı koymuyorlar, doğduktan sonra netleşir demişlerdi sürekli, kafanda ki soru işaretleri geçer ama bilgi alırsın

Canım ikinci bir görüş almak çok iyi olmuş. Parlaklık buradan başka arkadaşlara da demişlerdi o geçici bir şeymiş ama dediğin şey için 2 doktor da amniyosentez önerdiyse ben yaptır derim. Dün benim perinatologum fetal %99.9 amniyosentez %100 dedi. Fetalde de görünmeyen şeyler olabiliyormuş. İçin rahat etsin en azından ya da Allah korusun olası bir durumda nasıl yol izleyecegini bilirsin

Zaten kalbine baktırcam ama down olayı yani bu şüphe zehir gibi esir aldı bizi sabahtan beri eşimle ne yapacağımızı şaşırdık
Seni cok iyi anliyorum o suphe o ihtimali dr agzindan duymak insanı ateslendiriyor.
Ama senin fetal dna sonucun var elinde. Ki fetal dna kolay kolay yanilmiyor sendromlarda.
Kalbini ferah tut. Icin rahat etmiyorsa amniyosentez de yaptir. Rahat etmek icin.

Kısırları börekleri karbonhidratları yersen böyle olur kendine padişah sofrası hazırlasan
yumurta her gün 2 adet, muz, ceviz kefir göm kanka haftaya gümbür gümbür 500 gramla geliyoruz
hahahhha sesli güldüm yedim valla
muz yumurta yemedigim birgun bile yoktur ama kuruyemis kefir aradim eşimi istedim gelinve getiricek yiycem bakalm
destegin yetti burdan canım

Canım geçen hafta girdiğin dr la bugün girdiğin dr aynı mı kusura bakma orasını tam anlamadım cihaz vs aynı mı? Çünkü bu ölçümler çok hassas değişebilir yapana göre ve cihaza göre.hareketsiz olması bence hiç bireyin göstergesi değil benimde bi muayenede nerdeyse hiç kıpırmadamadı bebek dr habire karnımı salladı durdu ama sonrakinde hiç yerinde durmuyordu bebeğin dinlendiği bir ana denk gelmişsiniz belli ki. Dr da biraz moral bozucu konuşmuş haklısın endişelenmeye eminim bir sonraki muayenende tüm endişelerin gidecek.bebek uyuyor diye organlarada mı bakılmadı peki

Şimdi anladım bu başka dr vala uslubunu hiç sevmedim kendi dr unda deneyimli bir dr du güveniyordun sen ona gözük cnm

Muhtemelen hareketli olmadığı için tüm organlara bakıp ayrıntılıyı komple yapamayacağını düşündü yarım iş yapmaktansa tek seferde bakayım dedi.kendi ayrıntılımdan biliyorum hepsine bakmıştı böbrek kalmıştı onun içinde dönmesi lazım dedi 15 dk yürüdüm geldim öyle gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…