- 18 Ekim 2022
- 2.075
- 2.831
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.701
İstersen ilk etapta beş tane kısa beş tane uzun al, büyüme durumuna ve ihtiyaç durumuna göre bakarsın hemen sipariş edersin zaten. Bir de tavsiyem kendi sitesinden üyeliğin yoksa oradan üyelik açıp alsan puan da biriktirirsin. Belli bir puana geldikçe kupon veriyor çünküCanım kısa kollu zıbından kaç adet almalıyım ? Askılı ve uzun kollu olanlar var birde onlardan da alayım mı ?
Eki Görüntüle 3633930
Arkadaşlar burada bebeğinin beyninde kist olan kimdi acaba sonradan geçmişti hani
Benimki zaten aralık başı görünüyor ama sezaryen olacağı için çok büyük ihtimal kasım sonu olacakBu arada eylül annelerini okuyorum şimdiden baya doğuran oldu, bizdede kasımda doğuran olur mu ki yaokudukça heyecan basıyor
N’aptınız canım? Umarım haberler iyidirArkadaşlar burada bebeğinin beyninde kist olan kimdi acaba sonradan geçmişti hani
Kuzu bende de çok baş ağrısı oluyor magnezyumu ikiye çıkarıyorum eğer tek içiyorsan ikiye çıkar sende baya fayda ediyor. Baş ağrısı nedir bilmezdim bu oğlan benimde başımı ağrıtıyor sürekliKuzum müthiş bir baş ağrım var tüm gün tüketti beni resmenkızımı da uyuttum kafamı vurdum yastığa mesajlarınızı okuyordum. Biraz da üzüldüm sanırım arkadaşımız için. Ben hepimiz eksiksiz sağlıkla Aralıka gelelim istiyordum. Elimde olmadan dağıldım. Umarım yarın daha iyi olurum yine aktif katılacağım sohbetinize
Ben büyük ihtimalle doğururum
Oyy sağlıkla gelsin minnoşlarımız yaa düşününce bile heyecan basıyorBenimki zaten aralık başı görünüyor ama sezaryen olacağı için çok büyük ihtimal kasım sonu olacak
Çok geçmiş olsun diyelim, ben de ayın 5’ine randevu bulabildim, o zaman yaptıracağımKızlar Allah kimseye 100gr şeker yükleme testi yaşatmasın
Ben bugün yaptırdım, içeceği içmesi, bulantısı aç aç her saat başı 4 kere kan vermek falan çok zor. Daha da kötüsü 2 değerim de sınırın üstünde geldi ve şeker takibi ile diyete başlıyorum.
Kendi evde ölçtüğüm değerlerim, hastanede ölçülen değerim, 3 aylık değerim falan da hep gayet iyiydi aslında ama doktorum dediğine göre gebeliğin 24.haftasında yükselen bir hormon bu gebelik şekerine neden oluyormuş ve 28.haftaya kadar da etkisi daha da artıyormuş. Sizler de dikkat edin lütfen
Allah allah çok garip canım yaaKızlar Allah kimseye 100gr şeker yükleme testi yaşatmasın
Ben bugün yaptırdım, içeceği içmesi, bulantısı aç aç her saat başı 4 kere kan vermek falan çok zor. Daha da kötüsü 2 değerim de sınırın üstünde geldi ve şeker takibi ile diyete başlıyorum.
Kendi evde ölçtüğüm değerlerim, hastanede ölçülen değerim, 3 aylık değerim falan da hep gayet iyiydi aslında ama doktorum dediğine göre gebeliğin 24.haftasında yükselen bir hormon bu gebelik şekerine neden oluyormuş ve 28.haftaya kadar da etkisi daha da artıyormuş. Sizler de dikkat edin lütfen
İki gündür evde takip yapıyordum aslında hiç yüksek çıkmıyordu ama tabi ikiz gebeliğin de etkisi vardır. Sizlerin tertemiz çıkacak inşallahÇok geçmiş olsun diyelim, ben de ayın 5’ine randevu bulabildim, o zaman yaptıracağım
Bende şimdilik 12 eylüle aldım o zaman yaptıracağım umarım sıkıntı çıkmazÇok geçmiş olsun diyelim, ben de ayın 5’ine randevu bulabildim, o zaman yaptıracağım
Ay eşinizde haklıymış insanın çok kafası karışıyorMaddiyat sorun değilse Ikea Hemnes bakabilirsin canım. Ben 8 çekmeceli olanına bakıyordum. 20bin civarında. Sonra eşim bu fiyata hem dolap hem şifonyer yaptırırım ben deyince vazgeçtim ama hala çok beğeniyorum.
Bende ikeadan almayı düşünüyorum hemnes gerçekten çok kullanışlı ama daha uygun olsun dersen malm var fiyatı çok farkediyor kuzuAy eşinizde haklıymış insanın çok kafası karışıyorsağlıkla doğsunlarda her şeyi hallederiz
Ben de arada bakıyordum normal çıkıyor ama hormonla 24’ten sonra arttığını bilmiyordum. İlk gebeliğimde 50’lik yüklemişlerdi bunda nasıl olur fikrim yok. Diyetisyene yönlendirdi mi?İki gündür evde takip yapıyordum aslında hiç yüksek çıkmıyordu ama tabi ikiz gebeliğin de etkisi vardır. Sizlerin tertemiz çıkacak inşallah
Valla aslında öyle ahım şahım yüksek çıkmadı ama doktorum 28.haftaya kadar önlem almazsak daha da artacaktır dedi. 10 gün diyet ve şeker takibi yapacağım ve doktorum bakacak. Diyetisyen genel bir liste hazırladı. Aslında liste çok kısıtlayıcı değil. Sadece bazı meyveler (kavun, karpuz, muz, incir, üzüm), ekstra tatlı ve pirinç,patates falan yok. Onun dışında zaten yediğim şeyler. Ana öğünlerde 2 dilim ekmek falan var yani. Tani esmer ekmek. 3 ana 3 ara öğün yapacağım. Uzun süre açlık olmayacak yani. 10 gğn sonrasında her şey yolundaysa diyetisyen biraz rahatlatacakmışAllah allah çok garip canım yaapeki hamilelik sonuna kadar hep mi diyet yapacaksın yoksa bir süreliğine mi? Hormon yükselerek mi devam ediyormuş yani
Genelde genetik yatkınlık yoksa ve yaş ileri değilde çıkmıyor ama belli de olmuyor tabii. Umarım temiz çıkar sonuçlarımızBende şimdilik 12 eylüle aldım o zaman yaptıracağım umarım sıkıntı çıkmaz
Ben de ilk 50liğe girdim. Sınır 140tı 149 çıkınca 100lük yaptık. Evet diyetisyene yönlendirdi. 10 gün diyet ve şeker takibi yapacağım.Ben de arada bakıyordum normal çıkıyor ama hormonla 24’ten sonra arttığını bilmiyordum. İlk gebeliğimde 50’lik yüklemişlerdi bunda nasıl olur fikrim yok. Diyetisyene yönlendirdi mi?
Çok geçmiş olsun canım, diyetle inşallah dengede tutacaksınKızlar Allah kimseye 100gr şeker yükleme testi yaşatmasın
Yemin ederim ne bulantı oldu ne başka bir şey, çok şükür çok rahat geldim bu zamana ama baş ağrısı beni benden alıyor. Belki haftada 2 kez şiddetli bir migrenKuzu bende de çok baş ağrısı oluyor magnezyumu ikiye çıkarıyorum eğer tek içiyorsan ikiye çıkar sende baya fayda ediyor. Baş ağrısı nedir bilmezdim bu oğlan benimde başımı ağrıtıyor sürekli
Oyy sağlıkla gelsin minnoşlarımız yaa düşününce bile heyecan basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?