Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Wbc 15 çıktı
İdrarda da lökasit wbc 39 çıktı 2-3 hafta önce 10 çıkmıştı akıntıdan kaynaklı bence ama bilmiyorum Pazartesi bakalım ne diyecek
Ben idrar vermedim iste. Wbc kanda mi 15 çıktı. Crp ye bakilmis mi peki sende canım.
Bir görüş bakalim. Muhtemelen ya tek kullanimlik monurol verir yada baska birsey . Önemli birsey degildir inşallah kuzu

Aşkım biliyorum gülelim dedim ya
Gerçekten bebek olunca söz konusu öyle takıntılı oldum, acaba yanlış bir şeymi aldım, doğrusu bumuydu dedi, tamamen acemilik
Bakma sana diyorum ama bende öyleyim. Biri ortaya bisey atsa hemen onu arastirmaya basliyroum böyle miymis şöyle miymis hangisi daha iyiymis diye. Haklisin yani acemiyiz ilk kez anne olcaz o kadar olur yiaa
Oyy baya eksik almissin sepidemm güle güle saglikla kullanmak nasip olsun.
Bende dedigin gibi bu tarz eksiklerini alayim diyorum önce. Cicilerini az daha sonraya bırakayım diyorum. Aslinda baslamakta istiyorum bir yandan cicilerine. Heyecan yapiyor insan yaa. Bir suru güzel model sey görüyorum. Sonra daha iyisi çıkar kesin deyip vazgeciyorum
Ama ss aliyorum bunlara oncelik vermek mantıklı hepsini tek tek yazmışsın sagol kuzum

Ben idrar vermedim iste. Wbc kanda mi 15 çıktı. Crp ye bakilmis mi peki sende canım.
Bir görüş bakalim. Muhtemelen ya tek kullanimlik monurol verir yada baska birsey . Önemli birsey degildir inşallah kuzu
Yok crp bakılmamış evet kanda 15 çıktı bakalım ne diyecek su da baya içiyorum ama akıntımı söylemiştim doktora ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Bu arada cok güzelmiş. Ama icine bir tane zibinla bence ince olmaz gibi yaa. Gerci bacakları bol cocikin etine degmezse nasil isinacak dimi.
Az önce aynı bataklığa dusmustum instagramda bunlara bakiyordum ama icime sinen biseye rastlamadim ben de normalde boyle seyler almam diyordum ama analik fena yuklendi bana aman biseyi eksik olmasin diye her seye saldiriyorum
Ya kızlar ben gecen instada sordum 3800 gibi bir fiyat verdi.
Bende istiyorum boyle birsey aslinda. Ama tabi daha mantikli fiyatlara. Bulursaniz cidden paylasin bende yaptirmak istiyorum

Aşkım ben neden tekstili biraz geç almak istiyorum sezonluk şeyler daha çok oluyor, şu an genelde her şey ince ve müslin tarzında yaz bebekleri için, mevsim değişince daha kalın şeyler gelmeye başlar diye düşünüyorum , yatakta eylül halledicem şimdi gelip boşuna yer yapmasın evde

Az önce aynı bataklığa dusmustum instagramda bunlara bakiyordum ama icime sinen biseye rastlamadim ben de normalde boyle seyler almam diyordum ama analik fena yuklendi bana aman biseyi eksik olmasin diye her seye saldiriyorum
Ahahha bende sen gibi almam dediğim şey görünce çok tatlı geldi bir de anı gibi ismi falan da olcak ya saklarım dedim alırsan beğendiğin şeyi paylaş lütfen ben pusuda bekliyor olacağım

Mantıklı kuzum. Zaten yatak bebek arabasi bir tık daha gec alinabilir.
Bende sona birakayim diyorum. Ama odasina dolap takimi alalim diyoruz onuda yine erken siparis etmek gerekmiş galiba. Kafak çok karışık yaa. Bi diyorum dolap degil sadece sifonyer alsam. Sonra esimde diyor ki,mesela aldik 2 yasinda giyecegi bir takım nereye koyacagiz ? Veya yazlıklarını nereye koyacagiz ? Tamam sifonyer yetti diyelim ama hic mi askiya asilacak birseyi olmayacak. O yüzden biz galiba dolapli normal takım alacağız
Haklisin canım bu arada su an hersey yazlik baharlik falan. Bize kışlık lazim. Bikac parca bu sezon sonundan gelecek sezona yatirimlik indirimde denk gelirse alip kapatmak lazim yazlik kısmını. Sonra da kışlık alisverisine baslariz

Bu işlerde görümcemin üstüne yok, bayılıyor öyle antin kuntin isimli şeyler araştırmaya benim için bakacak aşkım, o zaman beğendiğim olursa atarım burayada
Ay bekliyorumm
Hiç bilemedim bende ama o görüntüsü güzel kullanışlı olmayacak galiba fotoğraf için falan herhalde giydirip cıkarcaz bu 940 mış kargoyla bin küsür oluyor trendyolda klasık isimli 800 falan görmüştüm ay bilemedim siz bulursunuz güzel şeyler inanıyorum

Bakalim buluruz daha diye umut ediyorum biraz daha kış sezonuna yönelik üretmeye baslasinlar minnak popolar üşümesin o zamana seceriz

Kızlar bişey sorcam benim uzaktan tanıdığıma türkiyede bir ikinci el yada kullanılmayan ev eşyaları lazım mış nasıl bulabiliriz eşiyle birlikde ailelerinden başka eve geciceklermiş fikir verirmisiniz ben türkiyenin sitelerini bilmiyorum

Korkma inşallah bebeğin kilo alacaktır sen almasan da. Bazıları öyle oluyor çünkü

Canim letgoya ve facebookun marketplace kısmı var oraya baksınlar.
Yaşadıkları sehri filtreleyip oradan uygun fiyata bulabilirler satanlardan. Veya yine facebookta gruplar oluyor sadece o an esyayi nakliye araci ile gelip alın ücretsiz diyenler oluyor, yine ayni sekilde mesela bursa atmaver gibi gruplar oluyor. Bende zamaninda cok ürün gönderdim bu sekilde o gruplardan biliyorum.
Birde son secenek spotcular var 2.el temiz ürün cok satan oluyor oraya bakabilirler. Ama biraz daha fiyatli satar onlar. Allah yardımcıları olsun

çok sağol canım bu yazdıklarını ona ileticem baksın bi sağol düşünüpde yazdığın için kuzum

çok sağol canım bu yazdıklarını ona ileticem baksın bi sağol düşünüpde yazdığın için kuzum
Rica ederim canım benim ne demek Allahım herkese yardim etsin. Hangi sehirdeler ?
Bide o bahsettigim face gruplarina girip mesela koltuk takimi lazim hemen acil alacagiz veya halı lazım vs vs neyse lazim olanlar yazabilirler. Yeni eve ayrilacagiz kiraya cikiyoruz ihtiyacimiz var herseye ne varsa alabiliriz yazabilirler. Herkes elinde verilecek seylerini ücretsiz veya uyguna verir.

Kanka çok doğru, illaki asılacak şeyleri olacaktır , şifonyer zıbın body bez çorap öyle şeyler için gayet ideal ama örn.mont tulum tarzı şeyleri asarız, yada ev içinde değilde dışarıya giydireceğimiz şeyler hazır ütülü asılı dursun hele benimki kız, bir sürü elbise

Kızlar bu babybjörn ana kucaklarına bakıyorum da markanın da kendi içerisinde birkaç çeşidi var. Çeşitler arası farklara bakmak istedim ama pek bulamadım açıkçası, siz çeşitleri arasında ne farklar var biliyor musunuz? sirinm sepide
Bir de ben manuel ana kucağının yanında otomatik de almak istiyorum. Birçok markanın bir sürü otomatik ana kucağı var fakat bana hepsi birbirinin aynı gibi geliyo bu konuda fikri olan var mı?

Kanka fark aralarındaki sadece kumaşı, bende araştırmıştım, acaba sallanmada falan fark var mı diye. Kumaş ve renk çeşitliliği o kadar ben bunu aldım
Otomatik olanda cezerye_ joie serina 2in1 almıştı bakmıştım hoşuma gitmişti ama sonra manuele dönünce araştırmadım, bu her iki tarafada sallanıyor hem salıncak gibi, hem ayakta sallıyor gibi, bir bak istersen, e bebekte videolu var

Eklentiler

• IMG_5259.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 21
Ben chicco elektrikli almıştım ama nerdeyse kullanmadık hiç sallanma özelliğini, pek sevmemişti, sallanmayan daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…