Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Bu arada kızlar 25.haftadan güncelleme yapıyorum göbeğim her gün daha hızla büyüyor eşim acayip büyümüş diyor hergün ve artık karnım cok ağırlaşıyor galiba bebem 1 kilo olcak bi iki haftaya felan oyüzden ağırlaştı göbeğimi bazen tutarak kalkıyorum yerimden

Canım Allahın izniyle çok zorlanacağımı düşünmüyorum çünkü hem doktor çok kötü bi senaryo çizmedi hem de diyet listesi çok da katı değil. Meyve falan da var yani. Sadece 3 ana 3 ara olduğu içşn sabah 9da kahvaltı yapmalıyım. Uyuyamamak zorlayacak beni.
İçeceği içmeden açlık şekerine bakıldı canım 83 çıktı. Sonra içeceği içtim. 1.saatte sınır 180di benim 207 çıktı. 2.saatte sınır 155ti benim 164 çıktı. 3.saatte sınır 140tı benim 112 çıktı. İki değer sınırdan yüksek çıkınca gebelik şekeri var diye tanı koyuluyormuş. Öğlenn12.30a kadar aç aç kan verdim ve bulantı açlık beni bitirdi resmen. Sana başta 50lik mi yapacaklar? İnşallah güzel sonuçlar alırsın da 100lüğe gerek kalmaz
Ay benim eşim dr bir alem. Seninkinin tam tersi o kadar ciddiye almıyor. Akşam gelmiş diyor ki dondurma yicen mi getireyim Hayır dedim bu sefer de probis getirmiş bir taneden bir şey olmaz proteinli bu diyor. Ağzıma sürüyor artık yemek zorundasın diyor Çok da kasma falan diyor. Öldürecek bu adam beni

Son düzenleme:
Canim o kadar onemli degil sabah 9 da güne baslaman. 11 de baslasan da sıkıntı olmaz. Uyanma saatlerini diyetisyene söyleseydin ona gore kaydiriyorlar saatlere cok takilma.
Zaten 3 ara ogunun cok faydasi oluyor daha az acikiyor insan.
Seker degerlerin aslinda cok yüksek degilmis ama 2 deger yuksek olmasi yetiyor deyince o kısım iste suphede birakiyor demek ki.
Evet canim benim 50 lik olacak tek seferde normal sonuçlar alabilirim inşallah da ikinciye gerek kalmaz. Abur cuburu tamamen kes canim önümüzdeki 10 gün. Eşine de söyle gitsin mutfakta yesin sana da teklif etmesin. Benim esim uzun süre yanimda bisey yemedi ben artik ye alıştım dedim de sonra basladi yemeye yanimda yeme sakın sen uyma kocisine

Sordu canım diyetisyen saat kaçta kahvaltı yapıyorsun diye. Ben de 10da kalkıp demir ilacımı alıyorum 11de de kahvaltı yapıyorum dedim ama maalesef olmaz dedi
Ya ben ona ye diyorum da onun da kötü huyu illa bana da yedirecek. Ben yemeyince içi rahat etmiyor ama alışacak. Bugün benimle birlikte o da aç aç bekledi. Git ye diyorum. Karım çocuklarım aç yiyemem ben diyor
Yarından itibaren 10 gün güzel dikkat edeyim, ölçümlerimi de yapayım sonra zaten rahatlarım biraz daha diye düşünüyorum. Çok zorlanmam. Evdeki ölçümlerim zaten hep iyi geliyor da işte içeceği içtikten sonra çok olmasa da sınır üstü değerler gördüm. Doktor da zaten içecekli test yapmamızı amacı bu zaten dedi. Sizlerin hep iyi gelir sonuçları inşallah canım

O sırada 12-1 kahvaltı yapan ben

Hahah benim esimde ayni yaa ben yemeden rahat etmez. Artik careyi bir lokma almakta bulduk biz. Sadece tadimlik minicik bir lokma yiyorum onun yiyecegi seyden sonra o rahatliyor biraz da olsa ay onlar içinde zor. Bide ben ennn bastan beri böyleyim. Herseye hasret durumdayim. Bugun inanilmaz çikolata cekti canim ve yedim ilk kez minnakta olsa ama vicdan yaptim iste.. pesinden yogurt fln yedim yine. Ah ahh analikk
Canim diyetisyenin dedigi beslenme sekli aksam 9 en gec bitiyor. Ben 12 1 de anca yataga gidiyorum. Saat 11 12 de birseyler yedigim oluyor bazen çünkü aç uyudugum hergun kilo verdim ben... O yüzden birebir uyulmuyor yani ona. Bir dene bakalim sen basarabilirsen.
10 gun bi guzel yap diyetini canim insallah sonuc alirsin.
Ay insallah benimde sorunsuz gecer yaaa. Zaten hep diyet modundayim..

O sırada 12-1 kahvaltı yapan ben
Kuzum bende ayniyim. O kadar sorun degil ki. Önemli olan sağlıklı öğün almak. Uyanik kaldigin sürede yedigin seyler besin degeri yuksek olmali. Ara öğün atlamamalisin. Falan filan. Uykuda gecen süreden cokta kisamayiz hamişlikte bence.

Aşkım şimdi geç uyanıyorum bende senin gibi, uyanır uyanmazda kahvaltı yapabilen tip değilim ben, açılmam için 1 saat lazım, bir nevi aralıklı oruç gibi bizimki

Bende öyleyim doktora 2 öğün yiyorum diyorum en az 3 yemen lazım diyor hala 2 yiyorum ama ara öğün yapmaya başladım az az
Aşkım bende ara öğün yapıyorum ama muz veya kefir ceviz onlarla her gün akşam 7 standart akşam yemeği, benim 9 kahvaltı yapabilmem için sabah 7 kalkmam lazım, oda olmayacak bir şey

Aşkım şimdi geç uyanıyorum bende senin gibi, uyanır uyanmazda kahvaltı yapabilen tip değilim ben, açılmam için 1 saat lazım, bir nevi aralıklı oruç gibi bizimki
Ay bende oyleyimm. Hayatta gozumu acar acmaz yiyemem. Uyancam 1 saat gececek kendime gelcem canim biseyler cekecek falan derken ancaa. Bende mesela sabah uyanirim bi esim giderken cis falan derken tiroid ilacimi icerim. Sonra ikinciye saat 11 gibi uyanirim onda da demir ilacimi icerim. Sonra da 12 gibi uyanip kahvalti etmeyi beklerim e anca kendime geliuirum ne yapam

Kanka yatalım ya yatmayı ben çok severim, 4 ay sonra 9da kahvaltı yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…