- 12 Ekim 2023
- 960
- 901
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.741
Ayyy hadi hayırlısı ilk kim olacak bakalımayy böyle şeyler okuyunca heycan yapıyorum benim bebem cünki aralıkın ilk haftası
Sabah uyanınca yazarız aşko neler yapmışız bakalım
toplam kac kg aldın 10 günde 2kg aldın başka?Aman yarabbi
yarın kilo günü kızlar yoklama yapcam yineeAyyy hadi hayırlısı ilk kim olacak bakalım
Sabah uyanınca yazarız aşko neler yapmışız bakalım
Canım Allahın izniyle çok zorlanacağımı düşünmüyorum çünkü hem doktor çok kötü bi senaryo çizmedi hem de diyet listesi çok da katı değil. Meyve falan da var yani. Sadece 3 ana 3 ara olduğu içşn sabah 9da kahvaltı yapmalıyım. Uyuyamamak zorlayacak beni.Canım gecmis olsun hosgeldin gebelik diyetinemalesef zorlayıcı ama sağlık olsun napalim.
Kac cikti degerlerin merak ettim bu defa neden 4 kez kan aldilar saat basi onu anlamadim?
Demek ki evdeki ölçümler ile ordaki degerler arasinda fark mi oluyor suphe ettim bende simdi.
Sana soyledikelrini bana cok erken haftalarda şeker riski oldugu icin söylemişti burda da cok yazmistim aslinda dikkat edin gercekten arkadaşlar. Hamilelikte şeker ile savasmak cok zor. Bugun gunler sonra cikolata falan yedim ama vicdan azabindan bitiyorumsenin yazdiklarini sesli okudum eşim de yemesen mi yine dikkat mi etsen diyor, cok sıkıntı çünkü malesef şeker.. dikkat et diyet listenle birlikte bence bu isi çözersin.
Canim o kadar onemli degil sabah 9 da güne baslaman. 11 de baslasan da sıkıntı olmaz. Uyanma saatlerini diyetisyene söyleseydin ona gore kaydiriyorlar saatlere cok takilma.Canım Allahın izniyle çok zorlanacağımı düşünmüyorum çünkü hem doktor çok kötü bi senaryo çizmedi hem de diyet listesi çok da katı değil. Meyve falan da var yani. Sadece 3 ana 3 ara olduğu içşn sabah 9da kahvaltı yapmalıyım. Uyuyamamak zorlayacak beni.
İçeceği içmeden açlık şekerine bakıldı canım 83 çıktı. Sonra içeceği içtim. 1.saatte sınır 180di benim 207 çıktı. 2.saatte sınır 155ti benim 164 çıktı. 3.saatte sınır 140tı benim 112 çıktı. İki değer sınırdan yüksek çıkınca gebelik şekeri var diye tanı koyuluyormuş. Öğlenn12.30a kadar aç aç kan verdim ve bulantı açlık beni bitirdi resmen. Sana balra 50lik mi yapacaklar? İnşallah güzel sonuçlar alırsın da 100lüğe gerek kalmaz
Ay benim eşim dr bir alem. Seninkinin tam tersi o kadar ciddiye almıyor. Akşam gelmiş diyor ki dondurma yicen mi getireyimHayır dedim bu sefer de probis getirmiş bşr taneden bir şey olmaz proteinli bu diyor. Ağzıma sürüyor artık yemek zo rundasın diyor Çok da kasma falan diyor. Öldürecek bu adam beni
Ugg terlikler stoklandısen bide son haftalarımızi izle yürüyemicez ayakkabımızı giyemicez ohoo ben corabımı kendim giyinemiodum
Sordu canım diyetisyen saat kaçta kahvaltı yapıyorsun diye. Ben de 10da kalkıp demir ilacımı alıyorum 11de de kahvaltı yapıyorum dedim ama maalesef olmaz dediCanim o kadar onemli degil sabah 9 da güne baslaman. 11 de baslasan da sıkıntı olmaz. Uyanma saatlerini diyetisyene söyleseydin ona gore kaydiriyorlar saatlere cok takilma.
Zaten 3 ara ogunun cok faydasi oluyor daha az acikiyor insan.
Seker degerlerin aslinda cok yüksek degilmis ama 2 deger yuksek olmasi yetiyor deyince o kısım iste suphede birakiyor demek ki.
Evet canim benim 50 lik olacak tek seferde normal sonuçlar alabilirim inşallah da ikinciye gerek kalmaz. Abur cuburu tamamen kes canim önümüzdeki 10 gün. Eşine de söyle gitsin mutfakta yesinsana da teklif etmesin. Benim esim uzun süre yanimda bisey yemedi ben artik ye alıştım dedim de sonra basladi yemeye yanimda yeme sakın sen uyma kocisine
O sırada 12-1 kahvaltı yapan benSordu canım diyetisyen saat kaçta kahvaltı yapıyorsun diye. Ben de 10da kalkıp demir ilacımı alıyorum 11de de kahvaltı yapıyorum dedim ama maalesef olmaz dedi
Ya ben ona ye diyorum da onun da kötü huyu illa bana da yedirecek. Ben yemeyince içi rahat etmiyor ama alışacak. Bugün benimle birlikte o da aç aç bekledi. Git ye diyorum. Karım çocuklarım aç yiyemem ben diyor
Yarından itibaren 10 gün güzel dikkat edeyim, ölçümlerimi de yapayım sonra zaten rahatlarım biraz daha diye düşünüyorum. Çok zorlanmam. Evdeki ölçümlerim zaten hep iyi geliyor da işte içeceği içtikten sonra çok olmasa da sınır üstü değerler gördüm. Doktor da zaten içecekli test yapmamızı amacı bu zaten dedi. Sizlerin hep iyi gelir sonuçları inşallah canım
Hahah benim esimde ayni yaa ben yemeden rahat etmez. Artik careyi bir lokma almakta bulduk biz. Sadece tadimlik minicik bir lokma yiyorum onun yiyecegi seyden sonra o rahatliyor biraz da olsaSordu canım diyetisyen saat kaçta kahvaltı yapıyorsun diye. Ben de 10da kalkıp demir ilacımı alıyorum 11de de kahvaltı yapıyorum dedim ama maalesef olmaz dedi
Ya ben ona ye diyorum da onun da kötü huyu illa bana da yedirecek. Ben yemeyince içi rahat etmiyor ama alışacak. Bugün benimle birlikte o da aç aç bekledi. Git ye diyorum. Karım çocuklarım aç yiyemem ben diyor
Yarından itibaren 10 gün güzel dikkat edeyim, ölçümlerimi de yapayım sonra zaten rahatlarım biraz daha diye düşünüyorum. Çok zorlanmam. Evdeki ölçümlerim zaten hep iyi geliyor da işte içeceği içtikten sonra çok olmasa da sınır üstü değerler gördüm. Doktor da zaten içecekli test yapmamızı amacı bu zaten dedi. Sizlerin hep iyi gelir sonuçları inşallah canım
Kuzum bende ayniyim. O kadar sorun degil ki. Önemli olan sağlıklı öğün almak. Uyanik kaldigin sürede yedigin seyler besin degeri yuksek olmali. Ara öğün atlamamalisin. Falan filan. Uykuda gecen süreden cokta kisamayiz hamişlikte bence.O sırada 12-1 kahvaltı yapan ben
Aşkım şimdi geç uyanıyorum bende senin gibi, uyanır uyanmazda kahvaltı yapabilen tip değilim ben, açılmam için 1 saat lazım, bir nevi aralıklı oruç gibi bizimkiKuzum bende ayniyim. O kadar sorun degil ki. Önemli olan sağlıklı öğün almak. Uyanik kaldigin sürede yedigin seyler besin degeri yuksek olmali. Ara öğün atlamamalisin. Falan filan. Uykuda gecen süreden cokta kisamayiz hamişlikte bence.
Bende öyleyimO sırada 12-1 kahvaltı yapan ben
Aşkım bende ara öğün yapıyorum ama muz veya kefir ceviz onlarlaBende öyleyimdoktora 2 öğün yiyorum diyorum en az 3 yemen lazım diyor hala 2 yiyorum ama ara öğün yapmaya başladım az az
Ay bende oyleyimm. Hayatta gozumu acar acmaz yiyemem. Uyancam 1 saat gececek kendime gelcem canim biseyler cekecek falan derken ancaa. Bende mesela sabah uyanirim bi esim giderken cis falan derken tiroid ilacimi icerim. Sonra ikinciye saat 11 gibi uyanirim onda da demir ilacimi icerim. Sonra da 12 gibi uyanip kahvalti etmeyi beklerimAşkım şimdi geç uyanıyorum bende senin gibi, uyanır uyanmazda kahvaltı yapabilen tip değilim ben, açılmam için 1 saat lazım, bir nevi aralıklı oruç gibi bizimki
Şu an 5 baştan şimdiyetoplam kac kg aldın 10 günde 2kg aldın başka?
Kanka yatalım ya yatmayı ben çok severim, 4 ay sonra 9da kahvaltı yaparızAy bende oyleyimm. Hayatta gozumu acar acmaz yiyemem. Uyancam 1 saat gececek kendime gelcem canim biseyler cekecek falan derken ancaa. Bende mesela sabah uyanirim bi esim giderken cis falan derken tiroid ilacimi icerim. Sonra ikinciye saat 11 gibi uyanirim onda da demir ilacimi icerim. Sonra da 12 gibi uyanip kahvalti etmeyi beklerime anca kendime geliuirum ne yapam
Aslında gebeliğin başlarında şeker muhabbeti yokken de doktorum laf etmişti bu konuda ama çok uyamamıştımO sırada 12-1 kahvaltı yapan ben
Bu bebeler neler kadir Allahım, her şeyi yaparızAslında gebeliğin başlarında şeker muhabbeti yokken de doktorum laf etmişti bu konuda ama çok uyamamıştım
Ama şimdi mecburen uyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?