- 23 Ekim 2024
- 3.765
- 5.887
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.721
Bad boyYemin ederim ne bulantı oldu ne başka bir şey, çok şükür çok rahat geldim bu zamana ama baş ağrısı beni benden alıyor. Belki haftada 2 kez şiddetli bir migren
Umarım düzelir bu listeyle canımBen de ilk 50liğe girdim. Sınır 140tı 149 çıkınca 100lük yaptık. Evet diyetisyene yönlendirdi. 10 gün diyet ve şeker takibi yapacağım.
Benim büyüdükçe ve sıcaklar arttıkça çok ağrıdıYemin ederim ne bulantı oldu ne başka bir şey, çok şükür çok rahat geldim bu zamana ama baş ağrısı beni benden alıyor. Belki haftada 2 kez şiddetli bir migren
Kilo aldın mı kızzBad boy
Kanka bir kilo daha almışım 65 oldumKilo aldın mı kızzbenim karnım bu ara aşşırı büyüdü yaa yarın sabah tartılacağım kesin aldım artık
Göm göm sonra övBenim büyüdükçe ve sıcaklar arttıkça çok ağrıdısıcaklar geçince rahatlayacağımı ümit ediyorum birde ben hamileliğimi de başımın ağrısından anlamıştım yani hiç başım ağrımazdı noluyo yaa bu neyin nesi diye test yapmıştım oğlumun taaaa o zamandan belliymiş baş ağrısı yapacağı oyy kurban olurum ona canı sağolsun bir anda aşka gelmek
Canım gecmis olsun hosgeldin gebelik diyetineKızlar Allah kimseye 100gr şeker yükleme testi yaşatmasın
Ben bugün yaptırdım, içeceği içmesi, bulantısı aç aç her saat başı 4 kere kan vermek falan çok zor. Daha da kötüsü 2 değerim de sınırın üstünde geldi ve şeker takibi ile diyete başlıyorum.
Kendi evde ölçtüğüm değerlerim, hastanede ölçülen değerim, 3 aylık değerim falan da hep gayet iyiydi aslında ama doktorum dediğine göre gebeliğin 24.haftasında yükselen bir hormon bu gebelik şekerine neden oluyormuş ve 28.haftaya kadar da etkisi daha da artıyormuş. Sizler de dikkat edin lütfen
Ohhh maşallahhKanka bir kilo daha almışım 65 oldumtoplam 3 kiloyla geldim 22.haftaya
Ee anayım ben gömerimde severimdeGöm göm sonra öv
yaa siz bizi özlediniz mi yaa yerimm
ayy böyle şeyler okuyunca heycan yapıyorum benim bebem cünki aralıkın ilk haftasıBu arada eylül annelerini okuyorum şimdiden baya doğuran oldu, bizdede kasımda doğuran olur mu ki yaokudukça heyecan basıyor
sen bide son haftalarımızi izle yürüyemicez ayakkabımızı giyemicez ohoo ben corabımı kendim giyinemiodumKızlar bu nefes darlığı neymiş yaaaa nasıl geçer nasıl hafifler bu zıkkım
Kanka bir kilo daha almışım 65 oldumtoplam 3 kiloyla geldim 22.haftaya
bende yarın tartılma günü ilan ediyorum kendime haberleşek sabahKilo aldın mı kızzbenim karnım bu ara aşşırı büyüdü yaa yarın sabah tartılacağım kesin aldım artık
Kız bu geçici değil mi yapmaaasen bide son haftalarımızi izle yürüyemicez ayakkabımızı giyemicez ohoo ben corabımı kendim giyinemiodum
Arkadaşlar burada bebeğinin beyninde kist olan kimdi acaba sonradan geçmişti hani
Tamam canım 5 tane kısa kollu 5 uzun kollu alırım. Askılı olanlardan da aldın mıİstersen ilk etapta beş tane kısa beş tane uzun al, büyüme durumuna ve ihtiyaç durumuna göre bakarsın hemen sipariş edersin zaten. Bir de tavsiyem kendi sitesinden üyeliğin yoksa oradan üyelik açıp alsan puan da biriktirirsin. Belli bir puana geldikçe kupon veriyor çünkü
ne geçicisi daha yeni başlıyoruzKız bu geçici değil mi yapmaaaya benim bide kilo vermem lazım Serklaj sonrası 10 günde 2 kilo aldım bayiilacaaayiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?