Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Yemin ederim ne bulantı oldu ne başka bir şey, çok şükür çok rahat geldim bu zamana ama baş ağrısı beni benden alıyor. Belki haftada 2 kez şiddetli bir migren
Benim büyüdükçe ve sıcaklar arttıkça çok ağrıdı sıcaklar geçince rahatlayacağımı ümit ediyorum birde ben hamileliğimi de başımın ağrısından anlamıştım yani hiç başım ağrımazdı noluyo yaa bu neyin nesi diye test yapmıştım oğlumun taaaa o zamandan belliymiş baş ağrısı yapacağı oyy kurban olurum ona canı sağolsun bir anda aşka gelmek

Göm göm sonra öv

Canım gecmis olsun hosgeldin gebelik diyetine malesef zorlayıcı ama sağlık olsun napalim.
Kac cikti degerlerin merak ettim bu defa neden 4 kez kan aldilar saat basi onu anlamadim?
Demek ki evdeki ölçümler ile ordaki degerler arasinda fark mi oluyor suphe ettim bende simdi.
Sana soyledikelrini bana cok erken haftalarda şeker riski oldugu icin söylemişti burda da cok yazmistim aslinda dikkat edin gercekten arkadaşlar. Hamilelikte şeker ile savasmak cok zor. Bugun gunler sonra cikolata falan yedim ama vicdan azabindan bitiyorum senin yazdiklarini sesli okudum eşim de yemesen mi yine dikkat mi etsen diyor, cok sıkıntı çünkü malesef şeker.. dikkat et diyet listenle birlikte bence bu isi çözersin.

Tamam canım 5 tane kısa kollu 5 uzun kollu alırım. Askılı olanlardan da aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…