Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kızlar bu bebelere uyku tulumu nerden alacağız
Kuzuu dün sana yazamadım çok çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına
Bu owlide hem uyku tulumu diye geçen bir model var hem uyku gurusu bu guruplar 0-36 ay kullanım. Fiyatlı görünse de aslında ileriye de yatırım araştır canım sen de ama ben bunu çok beğendim
Kızlar farklı bir dil konuşuyosunuz gibi geliyor bazen sjsjsj tog değerli ne demek aydınlatın bizi

Kuzuu dün sana yazamadım çok çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına

Kızlar farklı bir dil konuşuyosunuz gibi geliyor bazen sjsjsj tog değerli ne demek aydınlatın bizi
Hahahaha kuzum TOG uyku tulumlarının ısı yalıtım kalitelerini belli eden bir değer

Canim o zaman bir soru daha, kanguru ben babybjörn move almayi dusunuyorum ama sen arastirdin miii ergobabyleri cok ovuyorlar ama baya pahali
Kuzum ben ilk zamanlar kanguruyu pek doğru bulmadığım için sling aldım öncelikle. Kanguruyu 3.-4. aydan sonra alacağım çünkü o aylarda bebeğin baş boyun kontrolü tamamlanıyor. Bazı modellerde yenidoğan desteği var ama içime sinmiyor o yüzden 3. aydan sonra ergobaby omni alacağım

Ben de basta sling kullanacagim muhtemelen ama sonrasi icin simdiden alabilirim

Arkadaşlar burada bebeğinin beyninde kist olan kimdi acaba sonradan geçmişti hani
Birisi bana yazmıştı ama hatırlayamadım şuan benim bebeğimde de var 16.haftada göründü şuan 20 haftalık olduk haftaya detaylı var. Endişelerim hiç bitmiyo

Kızlar selammm biz taşınıyoruz da şimdi ben bebek odası yapmak istemiyorum o odaya gardrop koyup hem giyinme odası hemde bebeğin eşyalarını koyacam zaten yatak odasına park yatak düşünüyorum bir süre bebek odasına ihtiyacım olacağını sanmıyorum ama bebeğin eşyaları için şifonyer düşünüyorum öneriniz var mı siz neler aldınız bebek odası için

Canım tek şifonyer istersen IKEA hemnes öneririm içi çok derin

sepide annabelica suuuduru68 kızlar nerdesiniz yaa görünmüyosunuz ortalarda
Kuzum müthiş bir baş ağrım var tüm gün tüketti beni resmen kızımı da uyuttum kafamı vurdum yastığa mesajlarınızı okuyordum. Biraz da üzüldüm sanırım arkadaşımız için. Ben hepimiz eksiksiz sağlıkla Aralıka gelelim istiyordum. Elimde olmadan dağıldım. Umarım yarın daha iyi olurum yine aktif katılacağım sohbetinize

Maddiyat sorun değilse Ikea Hemnes bakabilirsin canım. Ben 8 çekmeceli olanına bakıyordum. 20bin civarında. Sonra eşim bu fiyata hem dolap hem şifonyer yaptırırım ben deyince vazgeçtim ama hala çok beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…