- 1 Nisan 2025
- 653
- 876
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.661
Cocuk fırcası alıcam artık yenı degıstıedım yanıCanım diş fırçanı değiştirebilirsin benimde son zamanlarda kanıyor en iyi fırçayla, en kötü fırçayla küçükle fırçalıyorum o zaman kanamıyor
Tamam canım bende ona göre takip edeyim o zaman teşekkür ederimCanım ben bu kadını takip ediyorum, bunda her şeyin listesi oluyor genelde
Diş etlerimiz hassas aşkım, benimkide fırça geldiği an kanıyor, o yüzden küçük kullanıyorum ki etlere değmesin. aslında 2.trimester dişçiye izin var diye biliyorum dr soracam bunu.Cocuk fırcası alıcam artık yenı degıstıedım yanı
Tamam canım bende ona göre takip edeyim o zaman teşekkür ederim
Bende son bir haftadır 2 adet kullanıyorum canım, bacaklarımın arka bağı ağrıdığı için ama ben sabah akşam değil ikisinide akşam aynı anda alıyorum
Ay insallah vardir canımDiş etlerimiz hassas aşkım, benimkide fırça geldiği an kanıyor, o yüzden küçük kullanıyorum ki etlere değmesin. aslında 2.trimester dişçiye izin var diye biliyorum dr soracam bunu.
Kuzum normal bir şey istiyorsan ben H&M'den aldım. Ama TOG değerli bir şey istiyorsan bence owli markasıKızlar bu bebelere uyku tulumu nerden alacağız
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds 0-36 Ay - Fiyatı, Yorumları ben bunu almayı düşünüyorumKızlar bu bebelere uyku tulumu nerden alacağız
TOG değerli istiyorum kuzum üzerini örtmeden uyutayım gönül rahatlığıyla diyorum. Bu owliye bakayımKuzum normal bir şey istiyorsan ben H&M'den aldım. Ama TOG değerli bir şey istiyorsan bence owli markası
Ben de o niyetle direkt owli dedimTOG değerli istiyorum kuzum üzerini örtmeden uyutayım gönül rahatlığıyla diyorum. Bu owliye bakayımdaha hiç araştırmadım ben de
Çok sağol bu güzelmişBen de o niyetle direkt owli dedimçünkü battaniye vs. risk olunca mis gibi giydiririz tulumları
Ya 0.5 ya 1.0 alacağım. Kışın evimizde hem doğalgaz hem klima çalışıyor o yüzden çok kalın bir şeyle boğmak istemem. Bir de erkek çocuklar çok darlanıyor diyor tecrübeli annelerÇok sağol bu güzelmişhangi tog değerinde almak lazım acaba
Bu owlide hem uyku tulumu diye geçen bir model var hem uyku gurusu bu guruplar 0-36 ay kullanım. Fiyatlı görünse de aslında ileriye de yatırımÇok sağol bu güzelmişhangi tog değerinde almak lazım acaba
Ay biz yeni bir eve taşınıyoruz hiç bilmiyorum nasıl olacak sicakligi ahahhaYa 0.5 ya 1.0 alacağım. Kışın evimizde hem doğalgaz hem klima çalışıyor o yüzden çok kalın bir şeyle boğmak istemem. Bir de erkek çocuklar çok darlanıyor diyor tecrübeli anneler
Evet ya ömürlük gibiBu owlide hem uyku tulumu diye geçen bir model var hem uyku gurusu bu guruplar 0-36 ay kullanım. Fiyatlı görünse de aslında ileriye de yatırımaraştır canım sen de ama ben bunu çok beğendim
Canim o zaman bir soru daha, kanguruYa 0.5 ya 1.0 alacağım. Kışın evimizde hem doğalgaz hem klima çalışıyor o yüzden çok kalın bir şeyle boğmak istemem. Bir de erkek çocuklar çok darlanıyor diyor tecrübeli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?