Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Cocuk fırcası alıcam artık yenı degıstıedım yanı
Diş etlerimiz hassas aşkım, benimkide fırça geldiği an kanıyor, o yüzden küçük kullanıyorum ki etlere değmesin. aslında 2.trimester dişçiye izin var diye biliyorum dr soracam bunu.

Bende son bir haftadır 2 adet kullanıyorum canım, bacaklarımın arka bağı ağrıdığı için ama ben sabah akşam değil ikisinide akşam aynı anda alıyorum

Bebişim bana iki farklı marka vermiş, biri özel, biri devletin verdiği, devletinkinde emin olamadım mesaj attım ikisini de kullan dedi, hayırlısı bakalım, benim de ağrılarım var artık karnım da kasılıyor, bebişim de artık hareket ediyor belki ondandır

Diş etlerimiz hassas aşkım, benimkide fırça geldiği an kanıyor, o yüzden küçük kullanıyorum ki etlere değmesin. aslında 2.trimester dişçiye izin var diye biliyorum dr soracam bunu.
Ay insallah vardir canım

Kuzum normal bir şey istiyorsan ben H&M'den aldım. Ama TOG değerli bir şey istiyorsan bence owli markası
TOG değerli istiyorum kuzum üzerini örtmeden uyutayım gönül rahatlığıyla diyorum. Bu owliye bakayım daha hiç araştırmadım ben de

TOG değerli istiyorum kuzum üzerini örtmeden uyutayım gönül rahatlığıyla diyorum. Bu owliye bakayım daha hiç araştırmadım ben de
Ben de o niyetle direkt owli dedim çünkü battaniye vs. risk olunca mis gibi giydiririz tulumları

Çok sağol bu güzelmiş hangi tog değerinde almak lazım acaba
Ya 0.5 ya 1.0 alacağım. Kışın evimizde hem doğalgaz hem klima çalışıyor o yüzden çok kalın bir şeyle boğmak istemem. Bir de erkek çocuklar çok darlanıyor diyor tecrübeli anneler

Eklentiler

• 1000126723.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 17
Çok sağol bu güzelmiş hangi tog değerinde almak lazım acaba
Bu owlide hem uyku tulumu diye geçen bir model var hem uyku gurusu bu guruplar 0-36 ay kullanım. Fiyatlı görünse de aslında ileriye de yatırım araştır canım sen de ama ben bunu çok beğendim

Eklentiler

• 1000126725.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 16
Ya 0.5 ya 1.0 alacağım. Kışın evimizde hem doğalgaz hem klima çalışıyor o yüzden çok kalın bir şeyle boğmak istemem. Bir de erkek çocuklar çok darlanıyor diyor tecrübeli anneler
Ay biz yeni bir eve taşınıyoruz hiç bilmiyorum nasıl olacak sicakligi ahahha

Canim o zaman bir soru daha, kanguru ben babybjörn move almayi dusunuyorum ama sen arastirdin miii ergobabyleri cok ovuyorlar ama baya pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…